!!! DEVELOPMENT MODE !!!

«Τι εννοείς όταν λες πως δεν οδηγείς;»

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: «Τι εννοείς όταν λες πως δεν οδηγείς;»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

vantono έγραψε: 03 Φεβ 2020, 13:10 Ένα αρθράκι τύπου κοσμοπόλιταν, σχετικά με το πως βλέπουν οι γυναίκες τους αντρες που δεν οδηγάνε. :lol:
Τελευταία ξεπετάγονται στον κοινωνικό μου περίγυρο κάμποσοι τύποι, και μαλιστα ανω των 28-30, που δεν γουστάρουν καν να οδηγάνε (ουτε αμαξι ούτε μηχανάκι), δεν εχουν καν δίπλωμα ή το έχουν ανενεργό και παρατημένο. Και οι γυναίκες συνήθως κρίνουν πολύ αυστηρώς στερεοτυπικά έναν άντρα που δεν οδηγεί, είναι αμείλικτες πάνω σ'αυτο.
That's me. Περισσότερο γκρίνια έχω αντιμετωπίσει στην ζωή μου γι' αυτό παρά τις υπερβολικές μαλακίες του κοσμοπόλιταν. Όπου έχω αντιληφθεί ότι η γκόμενα έχει απαιτήσεις ταξιτζή από μένα και δυσανασχετεί, την κάνω με καθόλου ελαφρά βηματάκια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Ασέβαστος έγραψε: 03 Φεβ 2020, 13:45 αμα μας πει καποιος δεν οδηγω, το πρωτο που θα σκεφτουμε ειναι μπας κι ειναι αδερφη, και το δευτερο αν εχει καποιο προβλημα υγειας.
το να μη θελει ειναι εκτος της σφαιρας κατανοησης μας.
Τι κουλό είναι αυτό; Δεν οδηγούν οι γκέι; :lol:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Δεν πέφτει πολύ έξω το άρθρο.

Αυτός που κάνει συνήθως ψωνιστήρι σε μπαρ, το πιο πιθανό είναι να πέσει σε μιλλένιαλ γκόμενα που θα θέλει τα κυβικά, ή σε 30-φεύγα γκόμενα που που γίνεται φορτική για γάμο (άρα πάλι ξενερώνει με τα λίγα κυβικά).

Τα κυβικά δεν παίζουν τόσο σημαντικό ρόλο στις γνωριμίες μέσω κύκλων (γιατί εκεί η σχέση είναι κάτι που "προκύπτει" και όχι αυτοσκοπός του διαλόγου). Το αρνητικό βέβαια είναι ότι έτσι προκύπτουν μόνιμες σχέσεις (κατά κανόνα) και ότι αν τη σκαπουλάρεις αμέσως μετά το σεξ, μπορεί να στιγματιστείς στον κύκλο σου.

Προφανώς τα κοσμοπόλιταν πάνε να περάσουν τη κουλτούρα του ψωνιστηριού σε μπαρ (για να νιώσουμε λίγο "δύση") αλλά προς το παρόν οι περισσότερες που το κάνουν είναι κάτι παντρεμένες που κλαίγονται για τη ρουτίνα τους.

Βέβαια τα τελευταία χρόνια φέρει θετικό αποτέλεσμα ακόμη και το ψωνιστήρι σε μπαρ, αλλά μόνο για τα ελληνικά δεδομένα, που σημαίνει, κάνα δυο ξεπέτες τον χρόνο (και με πολύ οργή μετά το σκαπουλάρισμα).
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

vantono έγραψε: 04 Φεβ 2020, 00:56
Ε φαντάζομαι ότι κι εσύ αμα μου λες ότι τρέχεις και σ'αρεσει η ταχύτητα κτλ, έδινες δικαιώματα :lol:
Πάντως το μπολνταρισμένο παραπάνω, ειναι ό,τι χειρότερο και ειχες δίκιο που αντέδρασες ετσι. Οκ, εσύ παίζει να του ειχες δώσει τρελά δικαιώματα αν κρίνω απ'τον τρόπο που (λες οτι) οδηγάς :lol: αλλά σε τέτοιου είδους ανθρώπους θα πρέπει να τους απαγορευτεί διά νόμου η είσοδος σε αυτοκίνητο με νέο οδηγό μέσα, και πρέπει να διώκονται ποινικά αν αποκαλυφθεί ότι μπήκαν. Ακριβώς μα ακριβώς τις ίδιες αντιδράσεις μου εκανε και η μάνα μου την πρωτη φορά που μπηκε στο αμαξι μόλις πρωτοπήρα το δίπλωμα, και ενώ το πήρα ανετότατα και αλάδωτα παρακαλώ και με μοιρογνωμονιακά παρκαρίσματα και απ'ολα, και ειμαι ίσως απ'τους πιο ίζυ ράιντερς της χώρας (αν όχι της ηπείρου, αν όχι της υφηλίου :003: ), στα όρια του βαρετού, χωρις να έχω δώσει το παραμικρό δικαίωμα κακου/ανεύθυνου/ατζαμή οδηγου, η μάνα μου μπήκε μέσα και σχεδόν έτρεμε σε σημειο που με άγχωσε απιστευτα κι εμενα τον ιδιο και έφτασε να με κομπλάρει.
Έκτοτε, έκανε πάνω απο 5 χρόνια να ξανα μπει στο αμάξι μου με εμενα οδηγό, της ειχα απαγορεύσει κυριολεκτικά την είσοδο. Και αν δεν την έβλεπα κομπλέ τη 2η φορά μετά απο κάμποσα χρόνια που την ξανα έβαλα, θα της την απαγόρευα δια βίου την είσοδο.
Αυτό, με κόμπλαρε.Ενω ένας άλλος που ακόμα φαντάσου ήμουν αρχάρια μου έδωσε το αυτοκίνητο σε πολύ, πολύ επικίνδυνο δρόμο. Και οδηγούσα για πάνω από 1,5 ώρα. Με έκανε να αισθανθώ απίστευτα κι ας ετρεμα μη φύγουμε στον γκρεμό. Ήταν τεράστιο θέμα που μου έδειξε εμπιστοσύνη.
Και εγώ που έχω μπει σε νέους οδηγούς δεν μιλάω καθόλου. Κάνω τον σταυρό μου χωρίς να με δουν και μπαίνω και το παίζω χαλαρή. Και δεν κοιτάω καθόλου μπροστά μη μου βγει κανενα αυθόρμητα πρόσεξε εκείνο, τ' άλλο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Naida έγραψε: 04 Φεβ 2020, 08:16 (...) ένας άλλος που ακόμα φαντάσου ήμουν αρχάρια μου έδωσε το αυτοκίνητο σε πολύ, πολύ επικίνδυνο δρόμο. Και οδηγούσα για πάνω από 1,5 ώρα. Με έκανε να αισθανθώ απίστευτα κι ας ετρεμα μη φύγουμε στον γκρεμό. Ήταν τεράστιο θέμα που μου έδειξε εμπιστοσύνη.
Με μία έρευνα στην IP σου βρήκα ότι η ιδιοκτήτης της γραμμής σου έχει σκοτωθεί σε φριχτό αυτοκινητιστικό και η τηλεφωνική αυτή γραμμή έπαυσε να λειτουργεί εδώ και χρόνια...

https://www.google.com/search?q=i+see+d ... 8wPTqWym4M
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

stavmanr έγραψε: 04 Φεβ 2020, 08:28
Naida έγραψε: 04 Φεβ 2020, 08:16 (...) ένας άλλος που ακόμα φαντάσου ήμουν αρχάρια μου έδωσε το αυτοκίνητο σε πολύ, πολύ επικίνδυνο δρόμο. Και οδηγούσα για πάνω από 1,5 ώρα. Με έκανε να αισθανθώ απίστευτα κι ας ετρεμα μη φύγουμε στον γκρεμό. Ήταν τεράστιο θέμα που μου έδειξε εμπιστοσύνη.
Με μία έρευνα στην IP σου βρήκα ότι η ιδιοκτήτης της γραμμής σου έχει σκοτωθεί σε φριχτό αυτοκινητιστικό και η τηλεφωνική αυτή γραμμή έπαυσε να λειτουργεί εδώ και χρόνια...

https://www.google.com/search?q=i+see+d ... 8wPTqWym4M

Κι όμως είμαστε ακόμα ζωντανοί. Εγώ τουλαχιστον :lol:

Que Sera, Sera...
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

:D
Φριχτός αστεϊσμός.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

stavmanr έγραψε: 04 Φεβ 2020, 08:35 :D
Φριχτός αστεϊσμός.
Ο δικός μου; :-?

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Naida έγραψε: 04 Φεβ 2020, 08:16 Αυτό, με κόμπλαρε.Ενω ένας άλλος που ακόμα φαντάσου ήμουν αρχάρια μου έδωσε το αυτοκίνητο σε πολύ, πολύ επικίνδυνο δρόμο. Και οδηγούσα για πάνω από 1,5 ώρα. Με έκανε να αισθανθώ απίστευτα κι ας ετρεμα μη φύγουμε στον γκρεμό. Ήταν τεράστιο θέμα που μου έδειξε εμπιστοσύνη.
Και εγώ που έχω μπει σε νέους οδηγούς δεν μιλάω καθόλου. Κάνω τον σταυρό μου χωρίς να με δουν και μπαίνω και το παίζω χαλαρή. Και δεν κοιτάω καθόλου μπροστά μη μου βγει κανενα αυθόρμητα πρόσεξε εκείνο, τ' άλλο.
Πριν από 2 χρόνια περίπου μπήκα στο αυτοκίνητο ενός παλιού οδηγού, (ποιου νέου και μλκιες) και είπα θ' αφήσω τα κοκαλάκια μου στην Αττική οδό. Όταν κατέβηκα από τ' αυτοκίνητο παραλίγο να φιλήσω άσφαλτο.

Ο δικός του.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Naida έγραψε: 04 Φεβ 2020, 08:49
stavmanr έγραψε: 04 Φεβ 2020, 08:35 :D
Φριχτός αστεϊσμός.
Ο δικός μου; :-?
Όχι βρε συ... :D
Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos »

ο Ορέστης έχει τοποθετηθεί ;
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Gherschaagk έγραψε: 04 Φεβ 2020, 08:52
Naida έγραψε: 04 Φεβ 2020, 08:16 Αυτό, με κόμπλαρε.Ενω ένας άλλος που ακόμα φαντάσου ήμουν αρχάρια μου έδωσε το αυτοκίνητο σε πολύ, πολύ επικίνδυνο δρόμο. Και οδηγούσα για πάνω από 1,5 ώρα. Με έκανε να αισθανθώ απίστευτα κι ας ετρεμα μη φύγουμε στον γκρεμό. Ήταν τεράστιο θέμα που μου έδειξε εμπιστοσύνη.
Πριν από 2 χρόνια περίπου μπήκα στο αυτοκίνητο ενός παλιού οδηγού, (ποιου νέου και μλκιες) και είπα θ' αφήσω τα κοκαλάκια μου στην Αττική οδό. Όταν κατέβηκα από τ' αυτοκίνητο παραλίγο να φιλήσω άσφαλτο.

Ο δικός του.
Ο νέος είναι επικίνδυνος λόγω απειρίας χειρισμού και αντίδρασης σε καταστάσεις.
Ο παλιός είναι επικίνδυνος λόγω συσσωρευμένης κούρασης, υπερβολικής αυτοπεποίθησης, διάσπασης προσοχής και άλλων παρόμοιων καταστάσεων.

Προσοχή σε αυτούς που έχουν ψώνιο το μηχανοκίνητό τους! Προσέχουν περισσότερο πώς φαίνεται η αεροτομή, παρά το δρόμο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 04 Φεβ 2020, 08:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

stavmanr έγραψε: 04 Φεβ 2020, 08:55

Ο δικός του.
Ο παλιός είναι επικίνδυνος λόγω συσσωρευμένης κούρασης, υπερβολικής αυτοπεποίθησης, διάσπασης προσοχής και άλλων παρόμοιων καταστάσεων.
Όταν πιάνει τα 230 και βγάζει φωτογραφίες με το κινητό το ταμπλό τι είναι;
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Gherschaagk έγραψε: 04 Φεβ 2020, 08:56
stavmanr έγραψε: 04 Φεβ 2020, 08:55

Ο δικός του.
Όταν πιάνει τα 230 και βγάζει φωτογραφίες με το κινητό το ταμπλό τι είναι;
Υποψήφιος μακαρίτης και δολοφόνος.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Ζει ακόμη.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”