Ορίστε και τα μούτρα μου.. Κορίτσι είμαι από παιδί .
Γιανοπουλε η Κική
κανεις δεν εμποδιζει την οποια επιχειρηση θελει, να τυποποιησει και να πουλησει ακριβα το λαδι. αν το ζητησει απο τους παραγωγους σε τιμη καλυτερη απο οσο το δινουν με το ντενεκε, δεν εχουν κανενα προβλημα να δωσουν.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 03 Φεβ 2020, 15:08 Ελαιολαδο
Για να κερδισει περισσοτερο ο παραγωγος πρεπει αν αυξηθει η τιμη του
Για να αυξηθει η τιμη του πρεπει να αυξηθει η ζητηση
Για να αυξηθει η ζητηση στο Ελληνικο ελαιολαδο πρεπει να τυποποιηθει να διαφημιστει να χτιστoυν brand names κτλ κτλ
Αν δεν γινουν αυτα οι παραγωγοι θα τον πινουν ολο και περισσοτερο καθε χρονο και περισσοτερο και θα ζητιανευουν κρατικη επιδοτηση
Ταυτοχρονα θα ξηλωνονται οι ελλιες και θα αντικαθιστουνται με αλλες πιο επικερδεις καλλιεργειες η θα μειωνοννται οι παραγωγοι και θα δουλευουν γκαρσονια και πλυντες σε βενζιναδικα
Για να γινουν ολα αυτα πρεπει
Να παταχθει το παρεμποριο του ντενεκε
Να μειωθει ο αριθμος των ελαιοτριβειων
Να γινει εξυγχρονισμος των υφισταμενων ελαιοτριβειων που θα επιβιωσουν απο την μειωση
Να δημιουγηθουν mega ελαιοτριβεια
Να γινει αναδασμος ωστε να μην ειναι διασπαρτες οι καλλειεργειες
Να φυγουν απο την μεση οι λιλιπουτειο(οχι καρναβαλιστες) ελαιοπαραγωγοι
Να αλλαξουν σε καποιον βαθμο οι ποικιλιες ωστε να γινουν πιο αποδοτικες
Νομίζω μοιάζεις της Σωτηρίας Μπέλλου.
οχι απαραιτητα. μπορεις και να πουλησεις εξωφρενικα ακριβοτερα.hellegennes έγραψε: 03 Φεβ 2020, 15:31
Εδώ στα καθαριστικά είναι τελείως αδύνατον να εκτοπίσεις παλιά μπραντ. Ο μόνος τρόπος να ανταγωνιστείς γνωστές μάρκες είναι να πουλήσεις πολύ φθηνότερα. Βγάλε σκόνη πλυντηρίου Γιαννοπουλέξ και πούλα το στην ίδια τιμή με το Ariel, να δούμε πόσο θα πουλήσεις, όσο καλό κι αν είναι το προϊόν σου. Για να εισχωρήσεις στην αγορά πρέπει να πουλήσεις πολύ φθηνότερα. Εσύ όμως επιδιώκεις να ανταγωνιστείς τον Ιταλό πουλώντας στην ίδια τιμή με τον Ιταλό (γιατί αυτό ζητάς σαν κατάληξη).
Τι τον εμποδίζει να επενδύσει σε εξαγωγές; Ή να αγοράσει φθηνά τους ντενεκέδες και να τους τυποποιήσει για εξαγωγη;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 04 Φεβ 2020, 10:21 Ποιος λογικος θα επενδυσει σοβαρα σε μαι χωρα που το συντριπτικο ποσοστο της εγχωριας καταναλωσης γινεται με τενεκεδες στην μαυρη αγορα και ταυτοχρονα η πολιτεια δεν κανει τιποτα για να παταξει το φαινομενο και ο ελληνικος λαος χειροκροτα;
To προβλημα ειναι πολυπαραμετρικο και περιεγραψα τις λυσεις εδω
viewtopic.php?f=33&t=17934&p=1075376#p1075376
Kiki mat έγραψε: 04 Φεβ 2020, 06:45
Έτσι γίνεται φιλτατε ,και εκεί που είσαι ο τύπος "αγωγή" και καλά σου γυρνάει βίδα . Και αρχινας αντικαταστεις το πέος με τον μπουτσο . Και εκεί που λες " μούνος" γιατί θεωρεις ότι είναι πιο αγωγή στραβωνεις και αρχινας να λες " μουνακι" . Και μετά γίνεσαι σαν και εμένα . Σε πλακώνει ο ΟΓΕ ως κοιλιοδουλο ων εάν σκεφτείς το φαϊ . Τρώω φαγακι για τον ένδοξο αγώνα; Λοιπόν το θέμα είναι ότι η ζάχαρη στην πολωνια είναι ακριβή ... Γλυκές μου οπτασίες ,( για τις γυναίκες της ΟΓΕ) γεματες αυταπαρνηση μην χεσω μέσα να πούμε ... γκαβλιτσες μου καλές που θέλετε και κλώνους εδώ το λάδι το πουλάνε σε τενεκε... να πηγαίνουμε σε βυτίο με την κανουλα και να στεκόμαστε στην ουρά με το παγούρι μας να γεμίζουμε λάδι η έστω να το αγοράζουμε με κουπόνια βρε αδερφέ. Σου αρέσει ; Και να ναι και πηρινελαιο τσουλάκια .
γιατι να μην επενδυσει;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 04 Φεβ 2020, 10:21 Ποιος λογικος θα επενδυσει σοβαρα σε μαι χωρα που το συντριπτικο ποσοστο της εγχωριας καταναλωσης γινεται με τενεκεδες στην μαυρη αγορα και ταυτοχρονα η πολιτεια δεν κανει τιποτα για να παταξει το φαινομενο και ο ελληνικος λαος χειροκροτα;
To προβλημα ειναι πολυπαραμετρικο και περιεγραψα τις λυσεις εδω
viewtopic.php?f=33&t=17934&p=1075376#p1075376
ποσο τους δινουν;Μηχανικός έγραψε: 04 Φεβ 2020, 10:33 Στην Καλαμάτα υπάρχουν μαγαζιά που πουλάνε μόνο άδειους τενεκέδες για λάδι και ελιές.
Επένδυση έχουν κάνει και τα μαγαζιά αυτά Γιαννόπουλε.![]()
Σπάσε το βωρακα και βλεπεις το γαζι . Φιφτυ φιφτυ παίζω να πούμε ...Άμα πιάσεις ματσακόνι οι τρόποι είναι περιτοι . Τι θες να κάνω όταν είμαι στον αέρα και μονταρω σίδερα ; Να φωναξω είμαι γυναίκα; Και ρε θα πω και ότι γουσταρω θα πω . Και μιλάς για πριτσίνια . Με πριτσίνια δεν γίνεται σωστή δουλειά.Ξ επριτσωνηθηκε ο ντενεκες.Ασέβαστος έγραψε: 04 Φεβ 2020, 10:45Kiki mat έγραψε: 04 Φεβ 2020, 06:45
Έτσι γίνεται φιλτατε ,και εκεί που είσαι ο τύπος "αγωγή" και καλά σου γυρνάει βίδα . Και αρχινας αντικαταστεις το πέος με τον μπουτσο . Και εκεί που λες " μούνος" γιατί θεωρεις ότι είναι πιο αγωγή στραβωνεις και αρχινας να λες " μουνακι" . Και μετά γίνεσαι σαν και εμένα . Σε πλακώνει ο ΟΓΕ ως κοιλιοδουλο ων εάν σκεφτείς το φαϊ . Τρώω φαγακι για τον ένδοξο αγώνα; Λοιπόν το θέμα είναι ότι η ζάχαρη στην πολωνια είναι ακριβή ... Γλυκές μου οπτασίες ,( για τις γυναίκες της ΟΓΕ) γεματες αυταπαρνηση μην χεσω μέσα να πούμε ... γκαβλιτσες μου καλές που θέλετε και κλώνους εδώ το λάδι το πουλάνε σε τενεκε... να πηγαίνουμε σε βυτίο με την κανουλα και να στεκόμαστε στην ουρά με το παγούρι μας να γεμίζουμε λάδι η έστω να το αγοράζουμε με κουπόνια βρε αδερφέ. Σου αρέσει ; Και να ναι και πηρινελαιο τσουλάκια .
το πριτσινι εχει μπεκοβιλι στο τραινο, αφου ο μπαμπης εφαγε σκωρους στη θαλασσα με το τηλεφωνο.
με ηλεκτροποντα κολλησε το ζαμπον στον ντενεκε. το τουβλο εγινε στη σουβλα με σαλτσα μεντας, αφου το αεροπλανο δροσιστηκε στο φουρνο μικροκυματων.Kiki mat έγραψε: 04 Φεβ 2020, 10:57Σπάσε το βωρακα και βλεπεις το γαζι . Φιφτυ φιφτυ παίζω να πούμε ...Άμα πιάσεις ματσακόνι οι τρόποι είναι περιτοι . Τι θες να κάνω όταν είμαι στον αέρα και μονταρω σίδερα ; Να φωναξω είμαι γυναίκα; Και ρε θα πω και ότι γουσταρω θα πω . Και μιλάς για πριτσίνια . Με πριτσίνια δεν γίνεται σωστή δουλειά.Ξ επριτσωνηθηκε ο ντενεκες.Ασέβαστος έγραψε: 04 Φεβ 2020, 10:45Kiki mat έγραψε: 04 Φεβ 2020, 06:45
το πριτσινι εχει μπεκοβιλι στο τραινο, αφου ο μπαμπης εφαγε σκωρους στη θαλασσα με το τηλεφωνο.
Ζαμπονακι χοιρινόΑσέβαστος έγραψε: 04 Φεβ 2020, 11:02με ηλεκτροποντα κολλησε το ζαμπον στον ντενεκε. το τουβλο εγινε στη σουβλα με σαλτσα μεντας, αφου το αεροπλανο δροσιστηκε στο φουρνο μικροκυματων.Kiki mat έγραψε: 04 Φεβ 2020, 10:57Σπάσε το βωρακα και βλεπεις το γαζι . Φιφτυ φιφτυ παίζω να πούμε ...Άμα πιάσεις ματσακόνι οι τρόποι είναι περιτοι . Τι θες να κάνω όταν είμαι στον αέρα και μονταρω σίδερα ; Να φωναξω είμαι γυναίκα; Και ρε θα πω και ότι γουσταρω θα πω . Και μιλάς για πριτσίνια . Με πριτσίνια δεν γίνεται σωστή δουλειά.Ξ επριτσωνηθηκε ο ντενεκες.Ασέβαστος έγραψε: 04 Φεβ 2020, 10:45
ο χελης ετοιμαζεται να κανει σεπουκου με αυτα που διαβαζει.