!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Φέτος το λάδι είναι φτηνό, ευκαιρία να αγοράσετε για όλη την χρονιά

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Kiki mat
Phorum.gr user: Dela

Re: Φέτος το λάδι είναι φτηνό, ευκαιρία να αγοράσετε για όλη την χρονιά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kiki mat »

Εικόνα
Ορίστε και τα μούτρα μου.. Κορίτσι είμαι από παιδί .
Γιανοπουλε η Κική
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 03 Φεβ 2020, 15:08 Ελαιολαδο
Για να κερδισει περισσοτερο ο παραγωγος πρεπει αν αυξηθει η τιμη του
Για να αυξηθει η τιμη του πρεπει να αυξηθει η ζητηση
Για να αυξηθει η ζητηση στο Ελληνικο ελαιολαδο πρεπει να τυποποιηθει να διαφημιστει να χτιστoυν brand names κτλ κτλ

Αν δεν γινουν αυτα οι παραγωγοι θα τον πινουν ολο και περισσοτερο καθε χρονο και περισσοτερο και θα ζητιανευουν κρατικη επιδοτηση
Ταυτοχρονα θα ξηλωνονται οι ελλιες και θα αντικαθιστουνται με αλλες πιο επικερδεις καλλιεργειες η θα μειωνοννται οι παραγωγοι και θα δουλευουν γκαρσονια και πλυντες σε βενζιναδικα

Για να γινουν ολα αυτα πρεπει
Να παταχθει το παρεμποριο του ντενεκε
Να μειωθει ο αριθμος των ελαιοτριβειων
Να γινει εξυγχρονισμος των υφισταμενων ελαιοτριβειων που θα επιβιωσουν απο την μειωση
Να δημιουγηθουν mega ελαιοτριβεια
Να γινει αναδασμος ωστε να μην ειναι διασπαρτες οι καλλειεργειες
Να φυγουν απο την μεση οι λιλιπουτειο(οχι καρναβαλιστες) ελαιοπαραγωγοι
Να αλλαξουν σε καποιον βαθμο οι ποικιλιες ωστε να γινουν πιο αποδοτικες
κανεις δεν εμποδιζει την οποια επιχειρηση θελει, να τυποποιησει και να πουλησει ακριβα το λαδι. αν το ζητησει απο τους παραγωγους σε τιμη καλυτερη απο οσο το δινουν με το ντενεκε, δεν εχουν κανενα προβλημα να δωσουν.

η υπαρξη ντενεκεδεμποριου δεν εμποδιζει καθολου ολα αυτα που λες.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

Ποιος λογικος θα επενδυσει σοβαρα σε μαι χωρα που το συντριπτικο ποσοστο της εγχωριας καταναλωσης γινεται με τενεκεδες στην μαυρη αγορα και ταυτοχρονα η πολιτεια δεν κανει τιποτα για να παταξει το φαινομενο και ο ελληνικος λαος χειροκροτα;

To προβλημα ειναι πολυπαραμετρικο και περιεγραψα τις λυσεις εδω
viewtopic.php?f=33&t=17934&p=1075376#p1075376
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 04 Φεβ 2020, 10:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Kiki mat έγραψε: 04 Φεβ 2020, 07:19 Ορίστε και τα μούτρα μου..
Νομίζω μοιάζεις της Σωτηρίας Μπέλλου. :D
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

hellegennes έγραψε: 03 Φεβ 2020, 15:31
Εδώ στα καθαριστικά είναι τελείως αδύνατον να εκτοπίσεις παλιά μπραντ. Ο μόνος τρόπος να ανταγωνιστείς γνωστές μάρκες είναι να πουλήσεις πολύ φθηνότερα. Βγάλε σκόνη πλυντηρίου Γιαννοπουλέξ και πούλα το στην ίδια τιμή με το Ariel, να δούμε πόσο θα πουλήσεις, όσο καλό κι αν είναι το προϊόν σου. Για να εισχωρήσεις στην αγορά πρέπει να πουλήσεις πολύ φθηνότερα. Εσύ όμως επιδιώκεις να ανταγωνιστείς τον Ιταλό πουλώντας στην ίδια τιμή με τον Ιταλό (γιατί αυτό ζητάς σαν κατάληξη).
οχι απαραιτητα. μπορεις και να πουλησεις εξωφρενικα ακριβοτερα.

ολα ειναι στο μαρκετινκ, αν μπορεις να πεισεις οτι το προιον αξιζει τα παραπανω λεφτα. βλεπε απλ.

ενα περιτεχνο μπουκαλακι, μερικοι καταξιωμενοι σεφ να το προτεινουν, μια χολυγουντιανη ταινια οπου ο πρωταγωνιστης κερδιζει στο διαγωνισμο μαγειρικης χαρη σε αυτο, και χιλιαδες αλλα παπατζιλικια που σκεφτονται οι μαρκετιστες μπορουν να κανουν ενα προιον να πουλησει, ασχετα με το ποσο καλο ειναι πραγματικα και τι τιμη εχει. ενταξει, να μην ειναι και εντελως σαβουρα.

Kiki mat

Μηχανικός έγραψε: 04 Φεβ 2020, 10:24
Kiki mat έγραψε: 04 Φεβ 2020, 07:19 Ορίστε και τα μούτρα μου..
Νομίζω μοιάζεις της Σωτηρίας Μπέλλου. :D
Θες κάνα ρεμπέτικο;

Άμα βαφω φίλε αφήσω και τα μαλλιά μου κάτω ,είμαι αλλιώς . Αγνώριστη . Καλά είμαι και καλλιτεχνική φύση και μπογιατιζομαι καλά.
Άβαταρ μέλους
ΓΕΣΑΡ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΕΣΑΡ »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 04 Φεβ 2020, 10:21 Ποιος λογικος θα επενδυσει σοβαρα σε μαι χωρα που το συντριπτικο ποσοστο της εγχωριας καταναλωσης γινεται με τενεκεδες στην μαυρη αγορα και ταυτοχρονα η πολιτεια δεν κανει τιποτα για να παταξει το φαινομενο και ο ελληνικος λαος χειροκροτα;

Τι τον εμποδίζει να επενδύσει σε εξαγωγές; Ή να αγοράσει φθηνά τους ντενεκέδες και να τους τυποποιήσει για εξαγωγη;
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Στην Καλαμάτα υπάρχουν μαγαζιά που πουλάνε μόνο άδειους τενεκέδες για λάδι και ελιές.
Επένδυση έχουν κάνει και τα μαγαζιά αυτά Γιαννόπουλε. :lol:
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Kiki mat έγραψε: 04 Φεβ 2020, 06:45
Έτσι γίνεται φιλτατε ,και εκεί που είσαι ο τύπος "αγωγή" και καλά σου γυρνάει βίδα . Και αρχινας αντικαταστεις το πέος με τον μπουτσο . Και εκεί που λες " μούνος" γιατί θεωρεις ότι είναι πιο αγωγή στραβωνεις και αρχινας να λες " μουνακι" . Και μετά γίνεσαι σαν και εμένα . Σε πλακώνει ο ΟΓΕ ως κοιλιοδουλο ων εάν σκεφτείς το φαϊ . Τρώω φαγακι για τον ένδοξο αγώνα; Λοιπόν το θέμα είναι ότι η ζάχαρη στην πολωνια είναι ακριβή ... Γλυκές μου οπτασίες ,( για τις γυναίκες της ΟΓΕ) γεματες αυταπαρνηση μην χεσω μέσα να πούμε ... γκαβλιτσες μου καλές που θέλετε και κλώνους εδώ το λάδι το πουλάνε σε τενεκε... να πηγαίνουμε σε βυτίο με την κανουλα και να στεκόμαστε στην ουρά με το παγούρι μας να γεμίζουμε λάδι η έστω να το αγοράζουμε με κουπόνια βρε αδερφέ. Σου αρέσει ; Και να ναι και πηρινελαιο τσουλάκια .

το πριτσινι εχει μπεκοβιλι στο τραινο, αφου ο μπαμπης εφαγε σκωρους στη θαλασσα με το τηλεφωνο.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 04 Φεβ 2020, 10:21 Ποιος λογικος θα επενδυσει σοβαρα σε μαι χωρα που το συντριπτικο ποσοστο της εγχωριας καταναλωσης γινεται με τενεκεδες στην μαυρη αγορα και ταυτοχρονα η πολιτεια δεν κανει τιποτα για να παταξει το φαινομενο και ο ελληνικος λαος χειροκροτα;

γιατι να μην επενδυσει;

αν εχει τον τροπο να πληρωσει στους παραγωγους την τιμη που παιρνουν δινοντας ντενεκα, ευκολα θα τους παρει οσο λαδι θελει. στο μπουτσο του τι κανει η κυβερνηση και το παρεμποριο κλπ. αυτος θα παρει το λαδι στην σωστη τιμη, και θα το πουλησει πολλαπλασια να κονομησει. δεν τον επηρεαζει καθολου το παρεμποριο.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μηχανικός έγραψε: 04 Φεβ 2020, 10:33 Στην Καλαμάτα υπάρχουν μαγαζιά που πουλάνε μόνο άδειους τενεκέδες για λάδι και ελιές.
Επένδυση έχουν κάνει και τα μαγαζιά αυτά Γιαννόπουλε. :lol:
ποσο τους δινουν;

εδω ζοριζομαι να βρω σε καλη τιμη. 2.40 ειναι οτι καλυτερο εχω πετυχει, αλλα τους πουλανε στη λιανικη 2.50 οποτε δεν φερνω καν, δεν εχει νοημα.
απο την αλλη το πρακτικερ τους πουλαει 4.00, και υπαρχει κοσμος που αγοραζει :102:

Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

3 ευρώ, αλλά οι παραγωγοί που παίρνουν πολλούς τους πληρώνουν 2,5 ευρώ.
Kiki mat

Ασέβαστος έγραψε: 04 Φεβ 2020, 10:45
Έτσι γίνεται φιλτατε ,και εκεί που είσαι ο τύπος "αγωγή" και καλά σου γυρνάει βίδα . Και αρχινας αντικαταστεις το πέος με τον μπουτσο . Και εκεί που λες " μούνος" γιατί θεωρεις ότι είναι πιο αγωγή στραβωνεις και αρχινας να λες " μουνακι" . Και μετά γίνεσαι σαν και εμένα . Σε πλακώνει ο ΟΓΕ ως κοιλιοδουλο ων εάν σκεφτείς το φαϊ . Τρώω φαγακι για τον ένδοξο αγώνα; Λοιπόν το θέμα είναι ότι η ζάχαρη στην πολωνια είναι ακριβή ... Γλυκές μου οπτασίες ,( για τις γυναίκες της ΟΓΕ) γεματες αυταπαρνηση μην χεσω μέσα να πούμε ... γκαβλιτσες μου καλές που θέλετε και κλώνους εδώ το λάδι το πουλάνε σε τενεκε... να πηγαίνουμε σε βυτίο με την κανουλα και να στεκόμαστε στην ουρά με το παγούρι μας να γεμίζουμε λάδι η έστω να το αγοράζουμε με κουπόνια βρε αδερφέ. Σου αρέσει ; Και να ναι και πηρινελαιο τσουλάκια .

το πριτσινι εχει μπεκοβιλι στο τραινο, αφου ο μπαμπης εφαγε σκωρους στη θαλασσα με το τηλεφωνο.
Σπάσε το βωρακα και βλεπεις το γαζι . Φιφτυ φιφτυ παίζω να πούμε ...Άμα πιάσεις ματσακόνι οι τρόποι είναι περιτοι . Τι θες να κάνω όταν είμαι στον αέρα και μονταρω σίδερα ; Να φωναξω είμαι γυναίκα; Και ρε θα πω και ότι γουσταρω θα πω . Και μιλάς για πριτσίνια . Με πριτσίνια δεν γίνεται σωστή δουλειά.Ξ επριτσωνηθηκε ο ντενεκες.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Kiki mat έγραψε: 04 Φεβ 2020, 10:57

Σπάσε το βωρακα και βλεπεις το γαζι . Φιφτυ φιφτυ παίζω να πούμε ...Άμα πιάσεις ματσακόνι οι τρόποι είναι περιτοι . Τι θες να κάνω όταν είμαι στον αέρα και μονταρω σίδερα ; Να φωναξω είμαι γυναίκα; Και ρε θα πω και ότι γουσταρω θα πω . Και μιλάς για πριτσίνια . Με πριτσίνια δεν γίνεται σωστή δουλειά.Ξ επριτσωνηθηκε ο ντενεκες.
με ηλεκτροποντα κολλησε το ζαμπον στον ντενεκε. το τουβλο εγινε στη σουβλα με σαλτσα μεντας, αφου το αεροπλανο δροσιστηκε στο φουρνο μικροκυματων.

ο χελης ετοιμαζεται να κανει σεπουκου με αυτα που διαβαζει.

Kiki mat

Ασέβαστος έγραψε: 04 Φεβ 2020, 11:02
Kiki mat έγραψε: 04 Φεβ 2020, 10:57

με ηλεκτροποντα κολλησε το ζαμπον στον ντενεκε. το τουβλο εγινε στη σουβλα με σαλτσα μεντας, αφου το αεροπλανο δροσιστηκε στο φουρνο μικροκυματων.

ο χελης ετοιμαζεται να κανει σεπουκου με αυτα που διαβαζει.
Ζαμπονακι χοιρινό
Σε κάθε πόλεμο με τουρκικό στρατό
Ο τενεκές με την λιγδα που λες
Ήταν μία ιστορία που σε κάνε να κλαις
Γλύφτουνε τα παιδιά φέτες ψωμί
Με πετρέλαιο και ζάχαρη στην στιγμή
Καταλαβες ,οι κωλο κότες να κάνουν αβγό στην δικιά τους φωλιά .... και να μα αφήσουν να επιβιώσω όπως ξέρω εγώ .
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”