!!! DEVELOPMENT MODE !!!

τρομοκρατικη επιθεση στο λονδινο

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
run
Phorum.gr user: ran

Re: τρομοκρατικη επιθεση στο λονδινο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run »

Στρακαστρουκας έγραψε: 03 Φεβ 2020, 18:30
Ίφιδα έγραψε: 03 Φεβ 2020, 18:25 Όχι, δε διατυμπανίζουν κάθε μαχαίρια και κάθε εγκληματική ενέργεια που γίνεται από μουσουλμάνους. Για την ακρίβεια έκαναν ακριβώς το αντίθετο, έκρυβαν την εθνικότητα και το θρησκευτικό υπόβαθρο των εγκληματιων
https://www.bbc.com/news/uk-england-sou ... e-28939089

Με τους Ιρλανδούς είχαν εμφύλιο, έχουν πόλεμο τώρα στην Αγγλία και δε το ξέρουμε;
Ειχες 45.000 μαχαιριες περυσι. Ας ασχοληθουμε με τις δυο τελευταιες(νο 45.001 και νο 45.002)για να δικαιολογησουμε τον ρατσισμο μας
αν συντροφι ηταν ετσ τα πραμματα κανενας δεν θα ασχολούνταν

ελα όμως που δεν είναι ΜΟΝΟ ετσ

δεν μπορει το κρατος να επιτρεψει να κυριαρχησει το θρησκευτικο εγκλημα εδώ των μωμεθανων

που γνωστο τοις πασι είναι τοσο ...ανεκτικοι που οπου παν φευγουν ολοι οι αλλοι

και αυτό γινεεται στη γαλλια στη βρετανια που εχουν λααβει φιλελευθερη παιδεια και το δικαιωμα του πολιτη

τα υπολοιπα συντροφι είναι παπαγαλισταν
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
run

Στρακαστρουκας έγραψε: 03 Φεβ 2020, 18:43
Ίφιδα έγραψε: 03 Φεβ 2020, 18:40
Στρακαστρουκας έγραψε: 03 Φεβ 2020, 18:30 Ειχες 45.000 μαχαιριες περυσι. Ας ασχοληθουμε με τις δυο τελευταιες(νο 45.001 και νο 45.002)για να δικαιολογησουμε τον ρατσισμο μας
Ποσες απ αυτες τις μαχαιριες εγιναν απο Αγγλους και πόσες απο άλλες εθνικότητες και σε τί ποσοστό σε σχέση με τον πληθυσμό τους;
Σ αυτο να απαντήσεις κι άσε τα ντραμακουινιλίκια. Που και ποσοστά να φέρετε απ τη στιγμή που έχουν παραδεχτεί πως δεν σημείωναν εθνικότητες λογω πολιτικαλκορεκτισμού δεν έχει και μεγάλη σημασία έτσι δεν είναι;

Εγω ξέρω ότι αυτά που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια στη Θεσσαλονίκη δε τα είχαμε ποτέ σε τέτοιο βάθμο, τουλάχιστον για τα χρόνια που ζω εγώ.
Εσυ κατσε στη σπηλιά σου, προσευχήσου στον Αλλάχ και νιωσε ασφαλής, εγώ θέλω να μεγαλώσω το παιδί μου σε μια πολη που δε θα του την πέφτουν καθε τρεις και λίγο για να το μαχαιρώσουν ή να το κλέψουν.
Πριν την εφευρεση του μουσλιμ, δεν υπηρχε εγκληματικοτητα και τρομοκρατια. Η γη ηταν ενας επιγειος παραδεισος(Λολ)
με τα μουσλιμ είναι πολύ χειροτερα συντροφι
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
run

γιατι οι ατιμουληδες είναι τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο ανεκτικοι στο διαφορετικο

και τοσο ανθρωπιστες να σαν τα συντροφια ένα πραμμα
run

αντε παρε συντροφι να δεχεται το διαφορετικο

για αυτό εξαλλου τακιμιασαν με τα μωαμεθανα

ειχατε δει κνιτι που χου να σεβεται τη διαφορετικη αποψη του τροτσκιτη ή του μαοικου??
run

και το αντιθετο βεβαια

για αυτό τακιμιασαν συντροφια και μωαμεθανα
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

hellegennes έγραψε: 03 Φεβ 2020, 19:17
Το τι διαβάζεις στις ειδήσεις είναι αδιάφορο. Η πραγματικότητα μετράει.

Επίσης, οι δείκτες της εγκληματικότητας είναι επίπλαστοι, καθώς σύμφωνα με την άποψή του διαμορφώνονται ανάλογα με την κινητοποίηση του διωκτικού μηχανισμού. «Μπορείς να δημιουργήσεις ή να κρύψεις δείκτες εγκληματικότητας ανάλογα με τον τρόπο που τη διώκεις», υποστήριξε, παραπέμποντας σε ένα παράδειγμα με τα μέτρα της Τροχαίας. «Εάν σε μία περιοχή ληφθούν έκτακτα μέτρα επί μία εβδομάδα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, εκείνη η περιοχή αμέσως θα δείξει ότι έχει αυξημένες περιπτώσεις οδήγησης χωρίς ζώνη ή επικίνδυνης οδήγησης. Αν όμως τα μέτρα δεν ληφθούν δεν σημαίνει ότι οι οδηγοί δεν οδήγησαν με τον ίδιο τρόπο, όμως αυτό δεν έχει καταγραφεί στους δείκτες», υπογράμμισε.

Υπάρχει η επιστημονική παραδοχή πως η αφανής εγκληματικότητα, φτάνει το 80%, δηλαδή η εγκληματικότητας που δεν καταγράφεται στα διαγράμματα. Οι ειδικοί αναφέρουν πως τα καταγεγραμμένα στοιχεία σχετίζονται άμεσα με τη δίωξη ενός αδικήματος και την ένταση της έρευνας γι’ αυτό.

Read more at: https://parallaximag.gr/thessaloniki/cr ... -tis-polis

Ναι ναι, η πραγματικότητα μετράει, όντως. Μόνο που τα στατιστικά ΔΕΝ είναι η πραγματικότητα

Northen, δεν αξίζεις άλλο σχολιασμο
run

γνωστη πασιγνωστη η πραγματικοτητα ετσι όπως τη φανταζεται τα συντροφια

αυτη η ελλειψη γνωσης της πραγματικότητας είναι που διελυσε τον κουμουνισμο

πιστευαν τα καημενα τις ιδεοληψίες τους

και τους ηρθε κατακεφαλα
run

το ματαλεω κατι που ξεφωνισαν οι συνδικαλιστες αστυνομικοι πως πισω από το επισημο μπακαλοδεφτερο

υπαρχει το ανεπισημο που δειχνει τη πραγματικοτητα που δεν θελει ο υπουργος ο γραμματες και οι αρχηγοι
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Ίφιδα έγραψε: 03 Φεβ 2020, 19:34
hellegennes έγραψε: 03 Φεβ 2020, 19:17
Το τι διαβάζεις στις ειδήσεις είναι αδιάφορο. Η πραγματικότητα μετράει.
Επίσης, οι δείκτες της εγκληματικότητας είναι επίπλαστοι, καθώς σύμφωνα με την άποψή του διαμορφώνονται ανάλογα με την κινητοποίηση του διωκτικού μηχανισμού. «Μπορείς να δημιουργήσεις ή να κρύψεις δείκτες εγκληματικότητας ανάλογα με τον τρόπο που τη διώκεις», υποστήριξε, παραπέμποντας σε ένα παράδειγμα με τα μέτρα της Τροχαίας. «Εάν σε μία περιοχή ληφθούν έκτακτα μέτρα επί μία εβδομάδα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, εκείνη η περιοχή αμέσως θα δείξει ότι έχει αυξημένες περιπτώσεις οδήγησης χωρίς ζώνη ή επικίνδυνης οδήγησης. Αν όμως τα μέτρα δεν ληφθούν δεν σημαίνει ότι οι οδηγοί δεν οδήγησαν με τον ίδιο τρόπο, όμως αυτό δεν έχει καταγραφεί στους δείκτες», υπογράμμισε.

Υπάρχει η επιστημονική παραδοχή πως η αφανής εγκληματικότητα, φτάνει το 80%, δηλαδή η εγκληματικότητας που δεν καταγράφεται στα διαγράμματα. Οι ειδικοί αναφέρουν πως τα καταγεγραμμένα στοιχεία σχετίζονται άμεσα με τη δίωξη ενός αδικήματος και την ένταση της έρευνας γι’ αυτό.

Read more at: https://parallaximag.gr/thessaloniki/cr ... -tis-polis

Ναι ναι, η πραγματικότητα μετράει, όντως. Μόνο που τα στατιστικά ΔΕΝ είναι η πραγματικότητα

Northen, δεν αξίζεις άλλο σχολιασμο
Συγγνώμη, αλλά αυτά είναι ανείπωτες παπαριές. Δεν υπάρχει καμμιά τέτοια επιστημονική παραδοχή. Άλλωστε είναι παντελώς αδύνατον κάτι τέτοιο.

Πέρα από μικροκλοπές, που πολλές μπορεί να μην δηλώνονται και ενδοοικογενειακή βία που επίσης μπορεί να υφίσταται χωρίς να καταγγελθεί ποτέ, είναι γελοίο να πιστεύει κανείς ότι υπάρχει έστω και μια ανθρωποκτονία αδήλωτη, κλοπή τροχοφόρων, ληστείες, ξυλοδαρμοί, εμπρησμοί και τα λοιπά.

Το παράδειγμα με την τροχαία είναι 100% άκυρο. Οι παραβάσεις του ΚΟΚ δεν έχουν άμεσες συνέπειες στην συντριπτική τους πλειονότητα. Μια μειοψηφία καταλήγει σε συνέπειες (ατυχήματα) και το 100% αυτών καταγράφεται από την αστυνομία.

Ο μαλάκας που γράφει το παραπάνω, εξισώνει το «δεν καταγράφονται όλες οι περιπτώσεις που κάποιος δεν φοράει ζώνη ασφαλείας» με το «δεν καταγράφονται όλες οι δολοφονίες».

Στ' αλήθεια, αυτό το χρησιμοποιείς ως επιχείρημα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Μα οταν αλλάζει ο καιρός πως με πονάει, του αλλοδαπού σου, του αλλοδαπού σου, του αλλουδαπού σου η μαχαιριά:

https://www.real.gr/koinonia/arthro/the ... ab-607704/
Θεσσαλονίκη: Αιματηρή συμπλοκή αλλοδαπών - Δύο μαχαιρωμένους παρέλαβε το ΕΚΑΒ
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, περίπου 15 Αφγανοί επιτέθηκαν σε δύο ομοεθνείς τους την ώρα που εκείνοι έτρωγαν σε κατάστημα εστίασης, επί της οδού Μοναστηρίου στον αριθμό 89.
Φέρτε κι άλλους μαχαιροβγάλτες.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

hellegennes έγραψε: 03 Φεβ 2020, 19:53
Συγγνώμη, αλλά αυτά είναι ανείπωτες παπαριές. Δεν υπάρχει καμμιά τέτοια επιστημονική παραδοχή. Άλλωστε είναι παντελώς αδύνατον κάτι τέτοιο.

Πέρα από μικροκλοπές, που πολλές μπορεί να μην δηλώνονται και ενδοοικογενειακή βία που επίσης μπορεί να υφίσταται χωρίς να καταγγελθεί ποτέ, είναι γελοίο να πιστεύει κανείς ότι υπάρχει έστω και μια ανθρωποκτονία αδήλωτη, κλοπή τροχοφόρων, ληστείες, ξυλοδαρμοί, εμπρησμοί και τα λοιπά.

Το παράδειγμα με την τροχαία είναι 100% άκυρο. Οι παραβάσεις του ΚΟΚ δεν έχουν άμεσες συνέπειες στην συντριπτική τους πλειονότητα. Μια μειοψηφία καταλήγει σε συνέπειες (ατυχήματα) και το 100% αυτών καταγράφεται από την αστυνομία.

Ο μαλάκας που γράφει το παραπάνω, εξισώνει το «δεν καταγράφονται όλες οι περιπτώσεις που κάποιος δεν φοράει ζώνη ασφαλείας» με το «δεν καταγράφονται όλες οι δολοφονίες».

Στ' αλήθεια, αυτό το χρησιμοποιείς ως επιχείρημα;
Καλά, πλάκα κάνεις; Εννοείται πως μαλάκας είναι ο Κοσμάτος, νομικός και εγκληματολόγος που τα λέει όλα αυτά κι όχι ο Ελληγενης που τα ξέρει όλα επειδή σπούδασε μηχανολογίαδενθυμαμαι στην Αγγλία, δε το συζητώ

Πουθενά δεν ισχυρίστηκε ότι δεν καταγράφονται οι δολοφονίες, ούτε εγώ έκανα κάτι τέτοιο, ψιλά γράμματα, βέβαια εννοείται επίσης ότι δεν δηλώνονται όλοι οι ξυλοδαρμοί, οι μικροκλοπές με μαχαίρια, οι βιασμοί και οι σεξουαλικές παραβάσεις

Και φυσικά εννοείται ότι μια δολοφονία δεν είναι το ίδιο με μια μικροκλοπή με μαχαίρια, όπως εννοείται ότι αν σου βγάλουν μαχαίρι για να σε κλέψουν, εσύ δε θα τρομοκρατηθεις καθολου, ούτε θα κατουρηθεις πάνω σου, δεν έγινε και τίποτα, δεν είναι σοβαρά εγκλήματα αυτά αφού, άρα δε δημιουργούν δικαιολογημένο αίσθημα φόβου στον πολίτη.

Πσ, μαλακίες λέμε τώρα; Όταν περνάει ο Ελληγενης, το κλάμα του Τσακ Νόρις ακούγεται απ' τη μια άκρη της πόλης ως την άλλη.

Δεν έχει κανένα νόημα η συζήτηση, συνέχισε να πουλάς την τρέλα σου
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Δεν έχει καμμία σημασία η ιδιότητα αυτού που τα λέει όταν βγάζει νούμερα από τον κώλο του. Κι εννοείται ότι θα καταγγελθεί επίθεση με μαχαίρι.

Δηλαδή ζητάς τα στατιστικά της αστυνομίας για να διαπιστωθεί αν έχει αυξηθεί η εγκληματικότητα και αφού βλέπεις ότι δεν ταιριάζουν στο αφήγημά σου, αρχίζεις να λες σαχλαμάρες για μη καταγραφές. Για κάποιον δε διεστραμμένο λόγο, που δεν δικαιολογείς, η μη καταγραφή έχει αυξηθεί τρομερά, για να δικαιολογηθεί η εντύπωσή σου ότι η εγκληματικότητα αυξάνεται, όταν στην πραγματικότητα μειώνεται.

Μην μου λες εμένα δεν έχει νόημα η συζήτηση. Ή παραδέξου έντιμα ότι δεν υπάρχει απολύτως καμμιά ένδειξη ότι αυξάνεται η εγκληματικότητα και οι εντυπώσεις σου είναι ακριβώς αυτό: εντυπώσεις ή δικαιολόγησε τις θέσεις σου με σοβαρά επιχειρήματα.

Ξέρεις πολύ καλά, γιατί το έχω πει πολλές φορές, ότι σιχαίνομαι την τάχα μου απαξίωση της συζήτησης όταν στερεύουν τα επιχειρήματα. Ειδικά όταν αυτό που φέρνει η αντίθετη πλευρά είναι ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Τα στατιστικά δε μιλάνε για μείωση της Εγκληματικότητας αλλά μείωση σε κάποια και αύξηση σε κάποια άλλα εγκλήματα. Εσύ αυτό το μεταφράζεις σε μειωμένη εγκληματικότητα γενικά.
Εκεί είναι τα ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

Εσύ βγάζεις απ' τον κώλο σου ότι όλα τα εγκλήματα καταγράφονται ενώ δεν ισχύει κάτι τέτοιο, το παραδέχονται εγκληματολογοι, αστυνομικοί κι όσοι έχουν σχέση με το θέμα αλλά επειδή εσένα δε σε βολεύει αυτό, κατηγορείς πως όσοι πραγματικά γνωρίζουν το θέμα δεν ξέρουν τι λένε

Απαξιώνω την ξερολιαση και θα συνεχίσω να το κάνω όσο ακούω πίπες του στυλ "οι ειδικοί δεν ξέρουν τί λένε, ξέρω εγώ που δεν έχω τα κοχονες να παραδεχτώ ότι δε τα ξέρω όλα σ' αυτή τη ζωή"
Εσύ απαξιώνεις τον εαυτό σου και την συζήτηση με τέτοιους ισχυρισμούς,όχι εγώ

Θες να πουλήσεις τρέλα; Κάντο. Εγώ βαριέμαι αφόρητα να απαντάω λογικά σε κάποιον που το Εγώ του είναι πιο μεγάλο απ' το ανάστημα και τις γνώσεις του σε κάποιο συγκεκριμένο θέμα.

Ότι πεις, έχεις δίκιο. Δεν υπάρχει αυξημένη εγκληματικότητα με την αθρόα εισροή ατόμων που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα Πολύ λογικό αυτό, έχεις δίκιο.
Μπορείς να νιώσεις καλύτερα τώρα, νικήσεις!
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Στρακαστρουκας έγραψε: 03 Φεβ 2020, 16:36
Golden Age έγραψε: 03 Φεβ 2020, 16:34
Στρακαστρουκας έγραψε: 03 Φεβ 2020, 16:20

Σου απαντησα στο αρθρο για τους 6 νεκρους απο πυροβολισμους στην Γερμανια. Βεβαια εκει ο δολοφονος ειναι ντοπιος οποτε δεν εχει και τοσο ενδιαφερον η συζητηση
Ο δράστης εκεί ήτανε Σιίτης λιβανέζικης καταγωγής που διέμενε σε περιοχή γκέτο Σουνιτών και η δράση του φυσικά ήταν επιρρεασμένη απο τις καταστάσεις στα γκέτο.
Πηγη?
Οκ, δεν ήταν Λιβανέζος, ήταν Ιρανός
[...]The gunman was identified by an official as Ali David Sonboly, an 18-year-old German-Iranian dual citizen.[...]

[...]The shooter was likely of Shiite Muslim heritage[...]

https://www.wsj.com/articles/munich-gun ... 1469270148
Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης »

Δημοκράτης έγραψε: 03 Φεβ 2020, 19:21
Northern Spirit έγραψε: 03 Φεβ 2020, 19:11
Δημοκράτης έγραψε: 03 Φεβ 2020, 18:47

Θα απαντήσεις μια φορά σε αυτό που σε ρωτάνε;
Tι να απαντησω; ειναι σοβαρη ερωτηση αυτην; Διαβασε τους λογους στο λινκ που εβαλα: ληστειες, βιασμοι απλα επιθεσεις απο μεθυσμενους Αγγλους και αλλες αιτιες..Ναι για Αγγλους τσαβηδες μιλαμε.
Ε εις τσαβιδες που απλώς βγαίνουν έξω και σφάζουν κόσμο χωρίς καμία αιτία βρε βλαμμενε; ούτε οι νεοναζί δεν τις κάνουν αυτές τις μαλακιές σήμερα
Ναι, αλλά τις κάνουν οι τσάβηδες.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”