Ειχες 45.000 μαχαιριες περυσι. Ας ασχοληθουμε με τις δυο τελευταιες(νο 45.001 και νο 45.002)για να δικαιολογησουμε τον ρατσισμο μαςΊφιδα έγραψε: 03 Φεβ 2020, 18:25 Όχι, δε διατυμπανίζουν κάθε μαχαίρια και κάθε εγκληματική ενέργεια που γίνεται από μουσουλμάνους. Για την ακρίβεια έκαναν ακριβώς το αντίθετο, έκρυβαν την εθνικότητα και το θρησκευτικό υπόβαθρο των εγκληματιων
https://www.bbc.com/news/uk-england-sou ... e-28939089
Με τους Ιρλανδούς είχαν εμφύλιο, έχουν πόλεμο τώρα στην Αγγλία και δε το ξέρουμε;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
τρομοκρατικη επιθεση στο λονδινο
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Re: τρομοκρατικη επιθεση στο λονδινο
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Ποσες απ αυτες τις μαχαιριες εγιναν απο Αγγλους και πόσες απο άλλες εθνικότητες και σε τί ποσοστό σε σχέση με τον πληθυσμό τους;Στρακαστρουκας έγραψε: 03 Φεβ 2020, 18:30 Ειχες 45.000 μαχαιριες περυσι. Ας ασχοληθουμε με τις δυο τελευταιες(νο 45.001 και νο 45.002)για να δικαιολογησουμε τον ρατσισμο μας
Σ αυτο να απαντήσεις κι άσε τα ντραμακουινιλίκια. Που και ποσοστά να φέρετε απ τη στιγμή που έχουν παραδεχτεί πως δεν σημείωναν εθνικότητες λογω πολιτικαλκορεκτισμού δεν έχει και μεγάλη σημασία έτσι δεν είναι;
Εγω ξέρω ότι αυτά που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια στη Θεσσαλονίκη δε τα είχαμε ποτέ σε τέτοιο βάθμο, τουλάχιστον για τα χρόνια που ζω εγώ.
Εσυ κατσε στη σπηλιά σου, προσευχήσου στον Αλλάχ και νιωσε ασφαλής, εγώ θέλω να μεγαλώσω το παιδί μου σε μια πολη που δε θα του την πέφτουν καθε τρεις και λίγο για να το μαχαιρώσουν, να το κλέψουν ή να το βιάσουν.
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Πριν την εφευρεση του μουσλιμ, δεν υπηρχε εγκληματικοτητα και τρομοκρατια. Η γη ηταν ενας επιγειος παραδεισος(Λολ)Ίφιδα έγραψε: 03 Φεβ 2020, 18:40Ποσες απ αυτες τις μαχαιριες εγιναν απο Αγγλους και πόσες απο άλλες εθνικότητες και σε τί ποσοστό σε σχέση με τον πληθυσμό τους;Στρακαστρουκας έγραψε: 03 Φεβ 2020, 18:30 Ειχες 45.000 μαχαιριες περυσι. Ας ασχοληθουμε με τις δυο τελευταιες(νο 45.001 και νο 45.002)για να δικαιολογησουμε τον ρατσισμο μας
Σ αυτο να απαντήσεις κι άσε τα ντραμακουινιλίκια. Που και ποσοστά να φέρετε απ τη στιγμή που έχουν παραδεχτεί πως δεν σημείωναν εθνικότητες λογω πολιτικαλκορεκτισμού δεν έχει και μεγάλη σημασία έτσι δεν είναι;
Εγω ξέρω ότι αυτά που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια στη Θεσσαλονίκη δε τα είχαμε ποτέ σε τέτοιο βάθμο, τουλάχιστον για τα χρόνια που ζω εγώ.
Εσυ κατσε στη σπηλιά σου, προσευχήσου στον Αλλάχ και νιωσε ασφαλής, εγώ θέλω να μεγαλώσω το παιδί μου σε μια πολη που δε θα του την πέφτουν καθε τρεις και λίγο για να το μαχαιρώσουν ή να το κλέψουν.
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
- Northern Spirit
Οι επιθεσεις με μαιχαιρια στο Λονδινο εχουνε σοβαρους λογους; Διαβασε λιγο περισσοτερο για να ενημερωθεις για το θεμα.Δημοκράτης έγραψε: 03 Φεβ 2020, 18:12
Πέρα από το ότι έχεις και ντόπιους εγκληματίες δεν ειναι λόγος να κάνεις και εισαγωγή, πες μας τσακαλε ποιος τσαβ βγήκε να σκοτώσει τυχαίους χωρίς κανένα λόγο;
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
-
Δημοκράτης
Θα απαντήσεις μια φορά σε αυτό που σε ρωτάνε;Northern Spirit έγραψε: 03 Φεβ 2020, 18:45Οι επιθεσεις με μαιχαιρια στο Λονδινο εχουνε σοβαρους λογους; Διαβασε λιγο περισσοτερο για να ενημερωθεις για το θεμα.Δημοκράτης έγραψε: 03 Φεβ 2020, 18:12
Πέρα από το ότι έχεις και ντόπιους εγκληματίες δεν ειναι λόγος να κάνεις και εισαγωγή, πες μας τσακαλε ποιος τσαβ βγήκε να σκοτώσει τυχαίους χωρίς κανένα λόγο;
-
Δημοκράτης
Επισης και πριν τους ναζί και τους κομουνιστές υπήρχε πόλεμος τι ακριβώς θες να μας πεις; ότι επειδή υπάρχουν ήδη ζώα πρέπει να ανεχτουμε και άλλα;Στρακαστρουκας έγραψε: 03 Φεβ 2020, 18:43Πριν την εφευρεση του μουσλιμ, δεν υπηρχε εγκληματικοτητα και τρομοκρατια. Η γη ηταν ενας επιγειος παραδεισος(Λολ)Ίφιδα έγραψε: 03 Φεβ 2020, 18:40Ποσες απ αυτες τις μαχαιριες εγιναν απο Αγγλους και πόσες απο άλλες εθνικότητες και σε τί ποσοστό σε σχέση με τον πληθυσμό τους;Στρακαστρουκας έγραψε: 03 Φεβ 2020, 18:30 Ειχες 45.000 μαχαιριες περυσι. Ας ασχοληθουμε με τις δυο τελευταιες(νο 45.001 και νο 45.002)για να δικαιολογησουμε τον ρατσισμο μας
Εσυ κατσε στη σπηλιά σου, προσευχήσου στον Αλλάχ και νιωσε ασφαλής, εγώ θέλω να μεγαλώσω το παιδί μου σε μια πολη που δε θα του την πέφτουν καθε τρεις και λίγο για να το μαχαιρώσουν ή να το κλέψουν.
Φυσικά και είχαμε, απλά δε θα τους κάνουμε εισαγωγή για να γουστάρεις εσύ με τους σκοτωμένουςΣτρακαστρουκας έγραψε: 03 Φεβ 2020, 18:43Πριν την εφευρεση του μουσλιμ, δεν υπηρχε εγκληματικοτητα και τρομοκρατια. Η γη ηταν ενας επιγειος παραδεισος(Λολ)Ίφιδα έγραψε: 03 Φεβ 2020, 18:40Ποσες απ αυτες τις μαχαιριες εγιναν απο Αγγλους και πόσες απο άλλες εθνικότητες και σε τί ποσοστό σε σχέση με τον πληθυσμό τους;Στρακαστρουκας έγραψε: 03 Φεβ 2020, 18:30 Ειχες 45.000 μαχαιριες περυσι. Ας ασχοληθουμε με τις δυο τελευταιες(νο 45.001 και νο 45.002)για να δικαιολογησουμε τον ρατσισμο μας
Έλα μωρέ και τί να λέει που διπλασιάστηκε το έγκλημα κι ας είναι οι μουσλιμ ούτε το 1/10 του πληθυσμού της χώρας, ουγκ ουγκ, Αλλάχ αχμπαρ
Γέλα παπάρα, γέλα, έτσι για να βλέπουμε και τί είδους άτομα τους υποστηριζουν
- hellegennes
Εγώ σύγκρινα δυο δεκαετίες και τις βρήκα τελείως ίδιες. Αν πάμε πιο πίσω, σαφέστατα αναλογικά ήταν υψηλότερο αυτού του είδους το έγκλημα. Αν πας στον 19ο αιώνα, θα δεις ότι γινόταν της καραπόρνης.Ίφιδα έγραψε: 03 Φεβ 2020, 18:14 Πρώτον νόμιζα ότι μιλάει για Ελλάδα κι είπα ότι δεν είχαμε. Δευτερον, ισχυρίζεται ότι παλιότερα αυτά τα περιστατικά ήταν πολύ περισσότερα από σήμερα
Και παρεμπιπτόντως, όχι, δεν είναι ακριβώς τα ίδια, δες τον 4ο πίνακα απ' το πρώτο λινκ που έφερε
Και σε ρωτάω ευθέως, μη πας μακρυά, εδώ στην πόλη μας, πόσο έχουν αυξηθεί τα περιστατικά εγκληματικότητας λόγω λαθρομετανάστευσης; είναι τα ίδια; Είναι λιγότερα; Είναι περισσότερα; Πόσο της εκατό γίνονται από μετανάστες και πόσα από ντόπιους; Αναλογικά
Για την πόλη μας, πόσο πίσω θες να πάω; Ας πούμε, από το 2013 έχουν μειωθεί στο μισό οι ανθρωποκτονίες (από 14 το 2013 σε 6 το 2018). Έχουν μειωθεί σημαντικά οι απάτες, στο μισό οι παραχαράξεις και κατά 95% (ναι) η σεξουαλική εκμετάλλευση. Έχει αυξηθεί η πλαστογραφία, τα ναρκωτικά, οι κλοπές και διαρρήξεις κατά 14%, οι κλοπές τροχοφόρων έχουν μείνει ίδιες και οι ληστείες έχουν μειωθεί.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Όχι δεν είναι ίδιες και το ξέρεις, απλά θες να πας κόντρα γιατί έτσι. Εκεί είναι ο πίνακας, στο 1ο λινκ που έφερε ο Βόρειος, 4ος πίνακας, μπορεί να το δει ο οποιοσδήποτε.hellegennes έγραψε: 03 Φεβ 2020, 18:53Εγώ σύγκρινα δυο δεκαετίες και τις βρήκα τελείως ίδιες. Αν πάμε πιο πίσω, σαφέστατα αναλογικά ήταν υψηλότερο αυτού του είδους το έγκλημα. Αν πας στον 19ο αιώνα, θα δεις ότι γινόταν της καραπόρνης.Ίφιδα έγραψε: 03 Φεβ 2020, 18:14 Πρώτον νόμιζα ότι μιλάει για Ελλάδα κι είπα ότι δεν είχαμε. Δευτερον, ισχυρίζεται ότι παλιότερα αυτά τα περιστατικά ήταν πολύ περισσότερα από σήμερα
Και παρεμπιπτόντως, όχι, δεν είναι ακριβώς τα ίδια, δες τον 4ο πίνακα απ' το πρώτο λινκ που έφερε
Και σε ρωτάω ευθέως, μη πας μακρυά, εδώ στην πόλη μας, πόσο έχουν αυξηθεί τα περιστατικά εγκληματικότητας λόγω λαθρομετανάστευσης; είναι τα ίδια; Είναι λιγότερα; Είναι περισσότερα; Πόσο της εκατό γίνονται από μετανάστες και πόσα από ντόπιους; Αναλογικά
Για την πόλη μας, πόσο πίσω θες να πάω; Ας πούμε, από το 2013 έχουν μειωθεί στο μισό οι ανθρωποκτονίες (από 14 το 2013 σε 6 το 2018). Έχουν μειωθεί σημαντικά οι απάτες, στο μισό οι παραχαράξεις και κατά 95% (ναι) η σεξουαλική εκμετάλλευση. Έχει αυξηθεί η πλαστογραφία, τα ναρκωτικά, οι κλοπές και διαρρήξεις κατά 14%, οι κλοπές τροχοφόρων έχουν μείνει ίδιες και οι ληστείες έχουν μειωθεί.
Για την πόλη μας πες μου την τελευταία δεκαετία και την εθνικότητα των δραστών και βασικά μη μου λες, φέρε τα στατιστικά.
Ή ακόμα καλύτερα, δεν είναι ανάγκη να φέρεις τίποτα, δε θα τρελαθουμε τελείως τώρα γιατί κάποιοι γουστάρουν να στηρίζουν εγκληματικοτητα, εδώ ζούμε τα βλέπουμε κάθε μέρα, διαβάζουμε ειδήσεις, δε θα μας τρελάνετε τελείως γιατί βαριεστέ και δεν έχετε τι να κανετε
-
Γιάννης
Μα, πέντε ολόκληρες σελίδες, και ακόμα δεν έχει εμφανιστεί ούτε ένα από τα γνωστά σούργελα να ρίξει το φταίξιμο στον δήμαρχο; Απογοητευτικό, πεσμένη η απόδοση, τζάμπα το ποπκορν...
- Northern Spirit
Εχει αντιληψη απο στατιστικες ή μιλαμε στον αερα;Ίφιδα έγραψε: 03 Φεβ 2020, 17:59Τί λες αγοράκι μου καλό πας καλά; Κατ αρχήν δεν υπάρχει κανένα στατιστικό σ αυτά που έφερες που να λέει ότι τα μαχαιρώματα από τρομοκράτες δεν ξεπερνάνε τα 10-15. Κατά δεύτερον πόσες τρομοκρατικές επιθέσεις γίνονται από μουσουλμάνους και ποσες από χριστιανούς ή άθεους στην Αγγλια. Κατά τριτον, δεν αναφέρεται πουθενά η εθνικότητα των δραστών εκτός από ένα σημείο που λέει ότι αυξήθηκαν κατά πολύ οι μαχαιριές από έγχρωμους και λοιπά καί ως θύτες αλλά και ως θύματα. Δηλαδή το αντίθετο απ' αυτό που λεςNorthern Spirit έγραψε: 03 Φεβ 2020, 17:51
Προκυπτει απο προχειρους υπολογισμους..Αν υπαρχουνε 15 000 μαχαιρωματα το χρονο στο Λονδινο και οι επιθεσεις με μαχαιρα απο τρομο0κρατες δεν ξεπερνανε τις 10-15 τοσες ειναι οι πιθανοτητες..
Μπορεί κάλλιστα να σε κλέψουν με την απειλή μαχαιριού οι μουσουλμάνοι χωρίς να φωνάζουν απαραίτητα αλαχ αχμπαρ.
Έχεις στατιστικά εθνικότητας για αυτές τις 15000 μαχαιριές; Γιατί για αυτό συζητάμε
Είπες ότι αν υπάρχουν 1000 περιστατικά με μαχαιριές,1 θα είναι από ισλαμιστή. Αυτό είναι πέρα για πέρα ψευδές
Ή είσαι τέρμα χαζός ή απλά στηρίζεις τρομοκρατία προσπαθώντας να μετριάσεις τις εντυπώσεις και ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ σου γυρίζει μπούμερανγκ, δηλαδή έλεος, δε ντρέπεσαι για την πάρτυ σου; Μέχρι κι εγώ αισθάνομαι άσχημα για λογαριασμό σου.
Οι επιθεσεις απο ισλαμιστες χαρακτηριζονται ως τρομοκρατικες πηριοντ. και αυτες ειναι οπως ειπα μετρημενες.
Oυτε καν στις επισημες στατιστικες δεν αναφερονται γιατι ειναι ελαχιστες..
Παμε παρακατω..
Αν δεν ειναι χαρακτηρισμενες ως τρομοκρατικες ειναι κοινο εγκλημα...Εκει προφανως εμπλεκονται και καποιοι μουσουλμανοι, μαυροι, κοκκινοι ή και κινεζοι...
Εδω συζηταμε γαι τρομνοκρατικες επιθεσεις ομως...Ε τι να κανουμε τωρα ο αριθμος ειναι μικρος.
Τα στοιχεια μια χαρα ειναι...
Στο λινκ που εβαλε και που δεν μπηκες καν στον κοπο να διαβασεις ως συνηθως εχει και πινακα κατανομης των των εγκληματων..

"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- Northern Spirit
Tι να απαντησω; ειναι σοβαρη ερωτηση αυτην; Διαβασε τους λογους στο λινκ που εβαλα: ληστειες, βιασμοι απλα επιθεσεις απο μεθυσμενους Αγγλους και αλλες αιτιες..Ναι για Αγγλους τσαβηδες μιλαμε.Δημοκράτης έγραψε: 03 Φεβ 2020, 18:47Θα απαντήσεις μια φορά σε αυτό που σε ρωτάνε;Northern Spirit έγραψε: 03 Φεβ 2020, 18:45Οι επιθεσεις με μαιχαιρια στο Λονδινο εχουνε σοβαρους λογους; Διαβασε λιγο περισσοτερο για να ενημερωθεις για το θεμα.Δημοκράτης έγραψε: 03 Φεβ 2020, 18:12
αν φτασουν οι τρομοκρατικες επιθεσεις τον αριθμο των ποινικων
βαρατε νταουλιερηδες κτλ κτλ
βαρατε νταουλιερηδες κτλ κτλ
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
- hellegennes
Πώς δεν είναι ίδιες; Οι δυο δεκαετίες που σύγκρινα είχαν αμφότερες 208 ανθρωποκτονίες με μαχαίρι ανά έτος στην Αγγλία και Ουαλία. Είναι από τα εθνικά στατιστικά και βασικά μπορείς να το δεις στην σελίδα από την οποία κι εσύ πήρες πίνακες.Ίφιδα έγραψε: 03 Φεβ 2020, 19:00 Όχι δεν είναι ίδιες και το ξέρεις, απλά θες να πας κόντρα γιατί έτσι. Εκεί είναι ο πίνακας, στο 1ο λινκ που έφερε ο Βόρειος, 4ος πίνακας, μπορεί να το δει ο οποιοσδήποτε.
Για την πόλη μας πες μου την τελευταία δεκαετία και την εθνικότητα των δραστών και βασικά μη μου λες, φέρε τα στατιστικά.
Ή ακόμα καλύτερα, δεν είναι ανάγκη να φέρεις τίποτα, δε θα τρελαθουμε τελείως τώρα γιατί κάποιοι γουστάρουν να στηρίζουν εγκληματικοτητα, εδώ ζούμε τα βλέπουμε κάθε μέρα, διαβάζουμε ειδήσεις, δε θα μας τρελάνετε τελείως γιατί βαριεστέ και δεν έχετε τι να κανετε
Όσον αφορά την σύγκριση 2008-2018, ισχύουν τα ίδια με αυτά που έγραψα για το 2013-2018. Μειώθηκαν οι ανθρωποκτονίες, οι κλοπές τροχοφόρων, η κυκλοφορία παραχαραγμένων και η σεξουαλική εκμετάλλευση και αυξήθηκαν ελαφρώς οι ληστείες, οι κλοπές και οι διαρρήξεις, αυξήθηκαν πολύ το λαθρεμπόριο και η επαιτεία και τα ναρκωτικά και η μόνη ουσιώδης διαφορά είναι ότι το 2008 είχαμε λιγότερες απάτες, αλλά αυτό οφείλεται καθαρά στα μέσα και στην κρίση.
Το τι διαβάζεις στις ειδήσεις είναι αδιάφορο. Η πραγματικότητα μετράει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Δημοκράτης
Ε εις τσαβιδες που απλώς βγαίνουν έξω και σφάζουν κόσμο χωρίς καμία αιτία βρε βλαμμενε; ούτε οι νεοναζί δεν τις κάνουν αυτές τις μαλακιές σήμεραNorthern Spirit έγραψε: 03 Φεβ 2020, 19:11Tι να απαντησω; ειναι σοβαρη ερωτηση αυτην; Διαβασε τους λογους στο λινκ που εβαλα: ληστειες, βιασμοι απλα επιθεσεις απο μεθυσμενους Αγγλους και αλλες αιτιες..Ναι για Αγγλους τσαβηδες μιλαμε.Δημοκράτης έγραψε: 03 Φεβ 2020, 18:47Θα απαντήσεις μια φορά σε αυτό που σε ρωτάνε;Northern Spirit έγραψε: 03 Φεβ 2020, 18:45
Οι επιθεσεις με μαιχαιρια στο Λονδινο εχουνε σοβαρους λογους; Διαβασε λιγο περισσοτερο για να ενημερωθεις για το θεμα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 63 Απαντήσεις
- 1393 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-
- 2 Απαντήσεις