Καλά δεν είπε κανείς ότι πρέπει να έχεις απο μερτσεντομπέμπες και πάνω, για να έλκονται οι ελληνιόλες. Μια χαρά μπορείς να ελκύεις αξιοπρεπείς τύπισσες και με ένα τίμιο γιαρισάκι ξέρω 'γω. Το κακό είναι ότι μια πλειοψηφία απο ελληνιόλες, αποδεικνύονται σφόδρα σεξιστόλες, όσον αφορά το θέμα της αντρικής οδήγησης. Καλά οκ, αν εισαι περίπτωση Ζόρντι Άλμπα βέβαια, οπως παρέθεσα πιο πάνω, στα παπάρια σου όλα. Προσλαμβάνεις ενα σοφέρ και καθάρισες.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 03 Φεβ 2020, 18:46η κατοχη αυτοκινητου πλην ελαχιστων εξαιρεσεων δεν ειναι τιποτε παρα πανω απο επιδειξη πλουτου στατους πραγμα απο το οποιο ελκονται οι ελληνιολεςvantono έγραψε: 03 Φεβ 2020, 18:45ε καλά, δεν ειπε κανείς να οδηγείτε μονο και μονο για να κάνετε τους ταξιτζήδες στις επίδοξες γκλοντιγκερούδες, αλίμονο.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 03 Φεβ 2020, 18:40 δεν αναπαραγουμε τον γυναικοκεντρικο κεφαλαιοκρατικο και αρπακτικο κοσμο αγαπητε μου![]()
![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
«Τι εννοείς όταν λες πως δεν οδηγείς;»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: «Τι εννοείς όταν λες πως δεν οδηγείς;»
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Ισχύει αυτό.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 03 Φεβ 2020, 18:46 η κατοχη αυτοκινητου πλην ελαχιστων εξαιρεσεων δεν ειναι τιποτε παρα πανω απο επιδειξη πλουτου στατους πραγμα απο το οποιο ελκονται οι ελληνιολες![]()
Γι αυτό ξυνίζουν όταν βλέπουν παλιό αυτοκίνητο /με γρατζουνιές ή φθορές /σκονισμένο κλπ.
Η δουλειά του αυτοκινήτου είναι να σε πάει από το Α στο Β, όλα τα άλλα είναι έξτρα.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
ο έθνι όταν περπατάει φαντάζεται τον κόσμο μετά την επανάσταση που θα οδηγάει άρμα που το σέρνουν τσούλες ή τον πηγαίνουν πάνω σε ασπίδα όπως τον αρχηγό στον αστερίξ και φτάνει εκεί που θέλει χωρίς να το καταλάβει
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ακριβώς έτσι το βλέπω κι εγώ προσωπικά. Τα περαιτέρω τα θεωρώ κομπλεξισμούς και συμπλέγματα. Χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι έχω το αμαξι μου μέσα στη μπίχλα (εσωτερικά τουλάχιστον ειναι και θέμα υγιεινής, το να ειναι καθαρο και περιποιημένο το αμάξι σου). Απλά το βλέπω αποκλειστικά και μόνο ως αυτό που είναι, για αυτό που εξυπηρετεί.Awesomatic έγραψε: 03 Φεβ 2020, 18:59Ισχύει αυτό.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 03 Φεβ 2020, 18:46 η κατοχη αυτοκινητου πλην ελαχιστων εξαιρεσεων δεν ειναι τιποτε παρα πανω απο επιδειξη πλουτου στατους πραγμα απο το οποιο ελκονται οι ελληνιολες![]()
Γι αυτό ξυνίζουν όταν βλέπουν παλιό αυτοκίνητο /με γρατζουνιές ή φθορές /σκονισμένο κλπ.
Η δουλειά του αυτοκινήτου είναι να σε πάει από το Α στο Β, όλα τα άλλα είναι έξτρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 03 Φεβ 2020, 19:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν υπάρχουν πολλές. Οδηγοί λεωφορείων επίσης σπανίως. Σε μετρό και τραμ δεν γνωρίζω, έχω δει κάποιες.Awesomatic έγραψε: 03 Φεβ 2020, 18:22Χαίρομαι να μπαίνω σε ταξί που οδηγούν γυναίκες. Συνήθως είναι χαρούμενες, ευχάριστη παρέα και δεν θα μου μιλάνε επί είκοσι λεπτά για τη Ρωσίδα που ψήνουν στο FacebookAntares έγραψε: 03 Φεβ 2020, 14:32 Απορώ με μερικούς που δεν μπαίνουν σε ταξί με γυναίκα οδηγό. Στο αυτοκίνητο φίλης, γνωστής μπαίνεις. Η οδηγός ταξί είναι επαγγελματίας.![]()
Εμπιστεύεσαι οδηγό γυναίκα σε λεωφορείο ΚΤΕΛ για μεγάλη διαδρομή;
Υπάρχει μια προκατάληψη γενικά ότι οι άνδρες είναι πιο σταθεροί και αντιμετωπίζουν δύσκολες και έκτακτες καταστάσεις πιο αποτελεσματικά στην οδήγηση.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Ναι φυσικά και εμπιστεύομαι, κατά πάσα πιθανότητα έχει μεγαλύτερη εμπειρία και πιο πολλές ώρες πίσω από το τιμόνι από εμένα. Υπάρχει το θέμα της χωρικής αντίληψης αλλά και πάλι experience trumps all.Antares έγραψε: 03 Φεβ 2020, 19:04 Δεν υπάρχουν πολλές. Οδηγοί λεωφορείων επίσης σπανίως. Σε μετρό και τραμ δεν γνωρίζω, έχω δει κάποιες.
Εμπιστεύεσαι οδηγό γυναίκα σε λεωφορείο ΚΤΕΛ για μεγάλη διαδρομή;
Υπάρχει μια προκατάληψη γενικά ότι οι άνδρες είναι πιο σταθεροί και αντιμετωπίζουν δύσκολες και έκτακτες καταστάσεις πιο αποτελεσματικά στην οδήγηση.
Έχω πολύ θετική γνώμη για τις γυναίκες, ειδικά στα ταξί, αφού σε αντίθεση με άνδρες ταξιτζήδες ποτέ δεν έχω πέσει σε κάποια που να θέλω να πηδήξω έξω εν κινήσει. Και σε θέμα συμπεριφοράς (ειδικά με κατοικίδια) έτη φωτός μπροστά, άλλος γαλαξίας.
Ακριβώς το ίδιοvantono έγραψε: 03 Φεβ 2020, 19:02Ακριβώς έτσι το βλέπω κι εγώ προσωπικά. Τα περαιτέρω τα θεωρώ κομπλεξισμούς και συμπλέγματα. Χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι έχω το αμαξι μου μέσα στη μπίχλα (εσωτερικά τουλάχιστον ειναι και θέμα υγιεινής, το να ειναι καθαρο και περιποιημένο το αμάξι σου). Απλά το βλέπω αποκλειστικά και μόνο ως αυτό που είναι, για αυτό που εξυπηρετεί.Awesomatic έγραψε: 03 Φεβ 2020, 18:59Ισχύει αυτό.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 03 Φεβ 2020, 18:46 η κατοχη αυτοκινητου πλην ελαχιστων εξαιρεσεων δεν ειναι τιποτε παρα πανω απο επιδειξη πλουτου στατους πραγμα απο το οποιο ελκονται οι ελληνιολες![]()
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- Λίνο Βεντούρα
Το μπαρμπουνάκι θέλει μπιρίτσα και το κορίτσι θάλασσα
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Σε ταξί δεν έχω κανένα θέμα. Ούτε σε αστικό λεωφορείο. Για τα υπόλοιπα θα είχα κάποιους ενδοιασμούς. Αλλά συνήθως όπως και στα αεροπλάνα οι οδηγοί μέσα στην καμπίνα είναι δύο, στο τραμ, μετρό και στα ΚΤΕΛ, υπάρχει συνοδηγός πάντα.Awesomatic έγραψε: 03 Φεβ 2020, 19:10 Ναι φυσικά και εμπιστεύομαι, κατά πάσα πιθανότητα έχει μεγαλύτερη εμπειρία και πιο πολλές ώρες πίσω από το τιμόνι από εμένα. Υπάρχει το θέμα της χωρικής αντίληψης αλλά και πάλι experience trumps all.
Έχω πολύ θετική γνώμη για τις γυναίκες, ειδικά στα ταξί, αφού σε αντίθεση με άνδρες ταξιτζήδες ποτέ δεν έχω πέσει σε κάποια που να θέλω να πηδήξω έξω εν κινήσει. Και σε θέμα συμπεριφοράς (ειδικά με κατοικίδια) έτη φωτός μπροστά, άλλος γαλαξίας.
ισχύουν όλοι οι πιθανοί συνδυασμοί,πχ και το μπαρμπουνάκι θέλει θάλασσα,οπότε δεν σημαίνει και κάτι αυτό
Σίγουρα όχι. Νάπολι, με το που πατήσεις πόδι στο δρόμο, τα αμάξια σταματούν.
Στην Κέρκυρα επιταχύνουν, ειδικά καλοκαίρι στο κέντρο αν έχει πήξει λόγω αεροδρομίου
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
οχι, δεν υπαρχει γυναικα που θα το κανει αυτο.
το πιθανοτερο ειναι οτι θα πατουσε την πεζη, αν και θεωρω οτι πολλες ειναι και οι πιθανοτητες να τους σκοτωνε ολους καρφωνοντας το λεωφορειο σε εναν τοιχο
το πιθανοτερο ειναι οτι θα πατουσε την πεζη, αν και θεωρω οτι πολλες ειναι και οι πιθανοτητες να τους σκοτωνε ολους καρφωνοντας το λεωφορειο σε εναν τοιχο
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Feindflug έγραψε: 03 Φεβ 2020, 17:59Είναι και κάτι τύποι με μονόκυκλο, τύπε, άστα να πάνε...elchav έγραψε: 03 Φεβ 2020, 17:34πιο μαλάκες είναι αυτοί που οδηγούν μηχανήΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 03 Φεβ 2020, 17:33 όποιος οδηγεί αυτοκίνητο καθημερινά στην Αθήνα είναι για ξύλο πάντως
ή μηχανή ή ΜΜΜ
έχει γεμίσει η Αθήνα με μαλάκες οδηγούς, ήμαρτον πια
θα πρέπει να αυξηθούν τα τέλη κατά 400-500% να ησυχάσουμε
να απαγορευτούν οι γυναίκες οδηγοί, μηχανάκια, seat και hyundai
η πόλη θα είναι κομπλέ μετά
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Έχω αυτοκίνητο και δίπλωμα. Πήξε.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 03 Φεβ 2020, 18:20 αιδοιοδουλικο γιολαντισταν με τις ελληνιολες που βλεπουν τους διαθεσιμους ταξιτζηδες να μειωνονται δραστικα σε αριθμο
κερδιζουμε![]()
![]()
![]()
![]()
- Eθνικοκοινωνιστης
τα παραπονα τα κανουν γυναικες οχι ανδρεςGherschaagk έγραψε: 03 Φεβ 2020, 21:07Έχω αυτοκίνητο και δίπλωμα. Πήξε.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 03 Φεβ 2020, 18:20 αιδοιοδουλικο γιολαντισταν με τις ελληνιολες που βλεπουν τους διαθεσιμους ταξιτζηδες να μειωνονται δραστικα σε αριθμο
κερδιζουμε![]()
![]()
![]()
![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Οι γυναίκες οδηγούν.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 03 Φεβ 2020, 21:10τα παραπονα τα κανουν γυναικες οχι ανδρεςGherschaagk έγραψε: 03 Φεβ 2020, 21:07Έχω αυτοκίνητο και δίπλωμα. Πήξε.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 03 Φεβ 2020, 18:20 αιδοιοδουλικο γιολαντισταν με τις ελληνιολες που βλεπουν τους διαθεσιμους ταξιτζηδες να μειωνονται δραστικα σε αριθμο
κερδιζουμε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()