επιβεβαιώνω αλλά τουλ. έχομε χιουμορalekhine έγραψε: 03 Φεβ 2020, 15:56![]()
![]()
![]()
κανω ενσταση οι κρητικοι ειναι πολυ χειροτεροι
summon τον Μαυροβασίλης να τοποθετηθει
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
«Τι εννοείς όταν λες πως δεν οδηγείς;»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Μαυροβασίλης
Re: «Τι εννοείς όταν λες πως δεν οδηγείς;»
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Διάβασα μέχρι θηλυκό Νίκι Λάουντα 
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- EKPLIKTIKOS
Δε βλέπω κατι κακο στα λεγόμενα της Ματας. Δικαίωμά της και γούστο της, δε λεει να σταυρώσουμε οποιον δεν οδηγεί, λεει ΕΓΩ δε θα εβγαινα με τυπο που δεν οδηγεί. Δικαίωμά της, όπως κ του καθενός μας, να έχει υποκειμενικά κριτήρια για το τι ζηταει σε μια σχέση. Ακομα κ αν είναι κατι ακραιο. Επί του θέματος τώρα, έχω φιλο στην παρέα που δεν οδηγεί. Εχει δίπλωμα, αλλα δεν το γουσταρει, ειναι ο κλασικός μαλακας ποδηλατης που κ καλα πάει παντού με ποδήλατο, χιπστεροαθλητης, κτλ. Παιρνει κ κανα λεωφορείο που κ που. Στην πράξη, ειτε φορτωνεται στους αλλους για τη μετακίνησή του, ή οταν κανονίζουμε να παμε για καφε "εεε μαλακες ελάτε εσεις από την περιοχή μου που εχετε οχηματα". Ναι φιλε έχουμε όχημα αλλα δεν ειναι δικαιο να ερχόμαστε εμεις παντα, να χανουμε ωρα κ να ξοδεύουμε χρήματα επειδή εσυ το παιζεις κάτι. Ναι ξερω οι φιλοι δε φερονται ετσι κ δε λένε αυτα που λεω εγω. Για ποσο ομως; Αυτή η κατάσταση κραταει χρονια πλεον, κ η αληθεια ειναι οτι οι υπολοιποι εχουμε κουραστεί
Εσείς του το επιτρεπετε να το κάνει.EKPLIKTIKOS έγραψε: 03 Φεβ 2020, 16:19 Δε βλέπω κατι κακο στα λεγόμενα της Ματας. Δικαίωμά της και γούστο της, δε λεει να σταυρώσουμε οποιον δεν οδηγεί, λεει ΕΓΩ δε θα εβγαινα με τυπο που δεν οδηγεί. Δικαίωμά της, όπως κ του καθενός μας, να έχει υποκειμενικά κριτήρια για το τι ζηταει σε μια σχέση. Ακομα κ αν είναι κατι ακραιο. Επί του θέματος τώρα, έχω φιλο στην παρέα που δεν οδηγεί. Εχει δίπλωμα, αλλα δεν το γουσταρει, ειναι ο κλασικός μαλακας ποδηλατης που κ καλα πάει παντού με ποδήλατο, χιπστεροαθλητης, κτλ. Παιρνει κ κανα λεωφορείο που κ που. Στην πράξη, ειτε φορτωνεται στους αλλους για τη μετακίνησή του, ή οταν κανονίζουμε να παμε για καφε "εεε μαλακες ελάτε εσεις από την περιοχή μου που εχετε οχηματα". Ναι φιλε έχουμε όχημα αλλα δεν ειναι δικαιο να ερχόμαστε εμεις παντα, να χανουμε ωρα κ να ξοδεύουμε χρήματα επειδή εσυ το παιζεις κάτι. Ναι ξερω οι φιλοι δε φερονται ετσι κ δε λένε αυτα που λεω εγω. Για ποσο ομως; Αυτή η κατάσταση κραταει χρονια πλεον, κ η αληθεια ειναι οτι οι υπολοιποι εχουμε κουραστεί
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Κι εγώ σχετικά αργοπορημένα το πήρα αλλά καμία σχέση με εσάς (λίγο πριν τα 22 μου). Και ολο αυτό αναγκαστικά οπως εγραψα σε προηγουμενο ποστ, με ιδιαίτερα στενό πρεσάρισμα τόσο απο τους γονεις (κυριως απο πατέρα) όσο και απο φίλους και εν σχέσει γκόμενες μέχρι τότε. Δεν επηρέασε σε τόσο μεγάλο βαθμό τις σχέσεις μου με τις γκόμενες βέβαια, για το λόγο του ότι κατά τ'αλλα ήμουν ελκυστικός και ολίγον τι ωραιότερος του μέσου όρου, και γενικώς μου συγχωρούνταν το εν λόγω μειονέκτημα. Αν ήμουν τίποτα απο μέτριος και κάτω, κατά πάσα πιθανότητα να μην ειχα καταφέρει να σταυρώσω ούτε θηλυκιά νυφίτσα.
Ακόμα και σε παρέες-φλερτογνωριμίες τότε, όταν πήγαινε η κουβέντα στα αμάξια και με ρωτούσαν τι αμάξι έχω εγώ, τους απαντούσα ότι δεν εχω καν δίπλωμα ακομα και δεν τη βρίσκω και τρελά γενικώς με την οδηγηση, δεν μ'αρέσει, και αρχικά νόμιζαν ότι τις τρολάρω και γελούσαν.
Και δεν μιλάω για τίποτα γκόμενες >25 που ψάχνονται για μεγαλεία, αλλά στην ηλικία μου έως και 2 χρόνια μικρότερες, (συμ)φοιτήτριες ουσιαστικά. Εκεινη την περιοδο βέβαια ενώ δεν ειχα δίπλωμα αυτοκινήτου, είχα για μηχανάκι (το οποίο εως τότε δεν το είχα Αθήνα που σπούδασα, αλλά στα πατρικά μου) αλλά αυτο συνήθιζα να το αναφέρω ετεροχρονισμένα, και δεν τις ένοιαζε και ιδιαίτερα. Απ'τη στιγμή που 22 χρονών μαντράχαλος άντρας πράμα δεν ήξερα να οδηγάω, συνήθως φάνταζα κάτι σαν προβληματικός στα μάτια τους. Σίγουρα πάντως θα ήταν φουλ ανασταλτικός παράγοντας στις ερωτικές μου σχέσεις, αν δεν ειχα αλλα χαρίσματα.
Συνήθως, οι τύπισσες δίπλα μου, μου λένε
Λίγο πιο σιγά.
Είσαι σίγουρος ότι θα χωρέσει εδώ;
Χαμήλωσέ το, λίγο.
Το 'χεις ξανακάνει αυτό;
Λίγο πιο σιγά.
Χαμήλωσέ το, λίγο.
Το 'χεις ξανακάνει αυτό;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Τουλάχιστον μαγειρεύεις, τύπε;vantono έγραψε: 03 Φεβ 2020, 17:24Κι εγώ σχετικά αργοπορημένα το πήρα αλλά καμία σχέση με εσάς (λίγο πριν τα 22 μου). Και ολο αυτό αναγκαστικά οπως εγραψα σε προηγουμενο ποστ, με ιδιαίτερα στενό πρεσάρισμα τόσο απο τους γονεις (κυριως απο πατέρα) όσο και απο φίλους και εν σχέσει γκόμενες μέχρι τότε. Δεν επηρέασε σε τόσο μεγάλο βαθμό τις σχέσεις μου με τις γκόμενες βέβαια, για το λόγο του ότι κατά τ'αλλα ήμουν ελκυστικός και ολίγον τι ωραιότερος του μέσου όρου, και γενικώς μου συγχωρούνταν το εν λόγω μειονέκτημα. Αν ήμουν τίποτα απο μέτριος και κάτω, κατά πάσα πιθανότητα να μην ειχα καταφέρει να σταυρώσω ούτε θηλυκιά νυφίτσα.
Ακόμα και σε παρέες-φλερτογνωριμίες τότε, όταν πήγαινε η κουβέντα στα αμάξια και με ρωτούσαν τι αμάξι έχω εγώ, τους απαντούσα ότι δεν εχω καν δίπλωμα ακομα και δεν τη βρίσκω και τρελά γενικώς με την οδηγηση, δεν μ'αρέσει, και αρχικά νόμιζαν ότι τις τρολάρω και γελούσαν.Οταν έπαιρναν χαμπέρι πως σοβαρολογώ, έτρωγαν μια απίστευτη ξενέρα που αποτυπωνόταν τόσο πολύ στη μάπα τους που με έφερνε σε απίστευτη αμηχανία. Αν τους έλεγα πχ ότι "δεν έχω βγάλει ποτέ μου αστυνομική ταυτότητα" ξέρω 'γω, παίζει να τους φαινόταν πιο νορμάλ. Με ρωτούσαν συνήθως αν έχω κάποιο θέμα υγείας, ή φοβάμαι ή έχω μυωπία
![]()
Και δεν μιλάω για τίποτα γκόμενες >25 που ψάχνονται για μεγαλεία, αλλά στην ηλικία μου έως και 2 χρόνια μικρότερες, (συμ)φοιτήτριες ουσιαστικά. Εκεινη την περιοδο βέβαια ενώ δεν ειχα δίπλωμα αυτοκινήτου, είχα για μηχανάκι (το οποίο εως τότε δεν το είχα Αθήνα που σπούδασα, αλλά στα πατρικά μου) αλλά αυτο συνήθιζα να το αναφέρω ετεροχρονισμένα, και δεν τις ένοιαζε και ιδιαίτερα. Απ'τη στιγμή που 22 χρονών μαντράχαλος άντρας πράμα δεν ήξερα να οδηγάω, συνήθως φάνταζα κάτι σαν προβληματικός στα μάτια τους. Σίγουρα πάντως θα ήταν φουλ ανασταλτικός παράγοντας στις ερωτικές μου σχέσεις, αν δεν ειχα αλλα χαρίσματα.
Dein Herz, meine Gier
- vantono
Αυτό το τελευταίο είναι ερώτηση-παγίδα, δεν πρέπει να το απαντάς τύπε.Feindflug έγραψε: 03 Φεβ 2020, 17:27 Συνήθως, οι τύπισσες δίπλα μου, μου λένε
Λίγο πιο σιγά.
Χαμήλωσέ το, λίγο.
Το 'χεις ξανακάνει αυτό;
tbf, είναι καλύτερα από την ΑίγυπτοNero έγραψε: 03 Φεβ 2020, 15:20θέλω να πω ότι δε θα μάθεις ποτέ τι σημαίνει άθλιος οδηγός αν δεν περάσεις απο την Κέρκυρα. Εγγυημένα![]()
edit: αν έχεις πάει Ρώμη, θα έχεις συναντήσει ομοιότητες
(
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος elchav την 03 Φεβ 2020, 17:35, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- vantono
Τα βασικά, τύπε. Αλλά τώρα εχω και δίπλωμα εδώ και χρόνια οπότε ζμπούτσαμFeindflug έγραψε: 03 Φεβ 2020, 17:28Τουλάχιστον μαγειρεύεις, τύπε;vantono έγραψε: 03 Φεβ 2020, 17:24Κι εγώ σχετικά αργοπορημένα το πήρα αλλά καμία σχέση με εσάς (λίγο πριν τα 22 μου). Και ολο αυτό αναγκαστικά οπως εγραψα σε προηγουμενο ποστ, με ιδιαίτερα στενό πρεσάρισμα τόσο απο τους γονεις (κυριως απο πατέρα) όσο και απο φίλους και εν σχέσει γκόμενες μέχρι τότε. Δεν επηρέασε σε τόσο μεγάλο βαθμό τις σχέσεις μου με τις γκόμενες βέβαια, για το λόγο του ότι κατά τ'αλλα ήμουν ελκυστικός και ολίγον τι ωραιότερος του μέσου όρου, και γενικώς μου συγχωρούνταν το εν λόγω μειονέκτημα. Αν ήμουν τίποτα απο μέτριος και κάτω, κατά πάσα πιθανότητα να μην ειχα καταφέρει να σταυρώσω ούτε θηλυκιά νυφίτσα.
Ακόμα και σε παρέες-φλερτογνωριμίες τότε, όταν πήγαινε η κουβέντα στα αμάξια και με ρωτούσαν τι αμάξι έχω εγώ, τους απαντούσα ότι δεν εχω καν δίπλωμα ακομα και δεν τη βρίσκω και τρελά γενικώς με την οδηγηση, δεν μ'αρέσει, και αρχικά νόμιζαν ότι τις τρολάρω και γελούσαν.Οταν έπαιρναν χαμπέρι πως σοβαρολογώ, έτρωγαν μια απίστευτη ξενέρα που αποτυπωνόταν τόσο πολύ στη μάπα τους που με έφερνε σε απίστευτη αμηχανία. Αν τους έλεγα πχ ότι "δεν έχω βγάλει ποτέ μου αστυνομική ταυτότητα" ξέρω 'γω, παίζει να τους φαινόταν πιο νορμάλ. Με ρωτούσαν συνήθως αν έχω κάποιο θέμα υγείας, ή φοβάμαι ή έχω μυωπία
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 03 Φεβ 2020, 19:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
α τώρα είδα ότι συγκρίνατε και την Κρήτη, σχεδόν το ίδιο είπαμε
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
όποιος οδηγεί αυτοκίνητο καθημερινά στην Αθήνα είναι για ξύλο πάντως
ή μηχανή ή ΜΜΜ
έχει γεμίσει η Αθήνα με μαλάκες οδηγούς, ήμαρτον πια
θα πρέπει να αυξηθούν τα τέλη κατά 400-500% να ησυχάσουμε
ή μηχανή ή ΜΜΜ
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
πιο μαλάκες είναι αυτοί που οδηγούν μηχανήΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 03 Φεβ 2020, 17:33 όποιος οδηγεί αυτοκίνητο καθημερινά στην Αθήνα είναι για ξύλο πάντως
ή μηχανή ή ΜΜΜ
να απαγορευτούν οι γυναίκες οδηγοί, μηχανάκια, seat και hyundai
η πόλη θα είναι κομπλέ μετά
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
συμφωνώ εφόσον όταν λες μηχανάκια εννοείς τα παπάκια και τα σκουτερelchav έγραψε: 03 Φεβ 2020, 17:34πιο μαλάκες είναι αυτοί που οδηγούν μηχανήΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 03 Φεβ 2020, 17:33 όποιος οδηγεί αυτοκίνητο καθημερινά στην Αθήνα είναι για ξύλο πάντως
ή μηχανή ή ΜΜΜ
να απαγορευτούν οι γυναίκες οδηγοί, μηχανάκια, seat και hyundai
η πόλη θα είναι κομπλέ μετά
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Last Veteran
Η "σοφία η γκαζιαρα" ετών ας πούμε 25 γνωρίζει τον........... Νικι Λαουντα που είναι 35 χρονια εκτός δράσης. Seems legit
Μπάμπης και πολύ του.
Μπάμπης και πολύ του.