!!! DEVELOPMENT MODE !!!

«Τι εννοείς όταν λες πως δεν οδηγείς;»

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Re: «Τι εννοείς όταν λες πως δεν οδηγείς;»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

klg έγραψε: 03 Φεβ 2020, 14:02 Εντάξει ακραίο cringe οι το OP, γενικά αν δεν ήξερα πόσο κωλόζωα είναι οι ελληνίδες καγκουρογκόμενες (να ναι καλά η Βούτα, σχολείο κοινωνιολογίας αυτής της αηδιαστικής υποκολτούρας), θα πίστευα ότι είναι καρα fake. Αλλά κλασικές ηλίθιες καγκουρογκόμενες, λες και θα καθόταν σοβαρός άνθρωπος να ασχοληθεί με τέτοιες πατσαβούρες, breed the seed and need for speed είναι η φάση (που ταιριάζει και στο θέμα) με τέτοιες καργιόλες.
Δεν έχει να κάνει με το φύλο. Όλα τα καγκουρό είναι ηλίθια και επικίνδυνα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Δεν οδηγώ για διάφορους λόγους, οικονομικούς και λόγω υγείας. Στο εξωτερικό θα φοβόμουν λιγότερο να ξεκινήσω την εκμάθηση, εδώ ίσως το προσπαθήσω στο άμεσο μέλλον, αλλά όχι στην Αθήνα.
Οι συγκοινωνίες δεν είναι ότι καλύτερο, αλλά βολεύουν στις μεγάλες πόλεις.
Μου φαίνεται ότι αν ζω όταν θα προσπαθήσω να μάθω, θα έχουν βγει αυτοκίνητα με αυτόματη οδήγηση. :lol:
Ή ίσως οδηγήσω διαστημόπλοιο, ποιος ξέρει.
Σε ένα κείμενο που γράφω για άλλον πλανήτη τα οχήματα κινούνται με μικρή ποσότητα νερού αιωρούμενα πάνω από δρόμους στρωμένους με τιτάνιο. Οι πτήσεις γίνονται μόνο με άδεια. Δεν με ενδιαφέρει αν γίνεται, εγώ έτσι το έχω στο μυαλό μου και τα εδώ οχήματα μου φαίνονται "σκοτώστρες". :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antares την 03 Φεβ 2020, 14:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg »

Gherschaagk έγραψε: 03 Φεβ 2020, 14:12
klg έγραψε: 03 Φεβ 2020, 14:02 Εντάξει ακραίο cringe οι το OP, γενικά αν δεν ήξερα πόσο κωλόζωα είναι οι ελληνίδες καγκουρογκόμενες (να ναι καλά η Βούτα, σχολείο κοινωνιολογίας αυτής της αηδιαστικής υποκολτούρας), θα πίστευα ότι είναι καρα fake. Αλλά κλασικές ηλίθιες καγκουρογκόμενες, λες και θα καθόταν σοβαρός άνθρωπος να ασχοληθεί με τέτοιες πατσαβούρες, breed the seed and need for speed είναι η φάση (που ταιριάζει και στο θέμα) με τέτοιες καργιόλες.
Καλοί οι άντρες κάγκουρες είναι τάξεις μεγέθους χειρότεροι. Γράφω για τις γκόμενες, γιατί το OP ήταν απόψεις από γκόμενες.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

klg έγραψε: 03 Φεβ 2020, 14:15
Gherschaagk έγραψε: 03 Φεβ 2020, 14:12
Καλοί οι άντρες κάγκουρες είναι τάξεις μεγέθους χειρότεροι. Γράφω για τις γκόμενες, γιατί το OP ήταν απόψεις από γκόμενες.
Να τα λέμε αυτά όμως, πως είναι καρακρανιόλιδες του κερατά, οι πστδες.
the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail »

το "άρθρο" είναι καθαρά προϊόν φαντασίας ενός μπούμερ για τους μιλένιαλς. δλδ και μόνο που λέει: "Μόνο που εδώ έχετε να κάνετε με έναν θηλυκό Νίκι Λάουντα", καρφώνεται.
Άβαταρ μέλους
Bipsco

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bipsco »

Οι άνδρες που δεν οδηγούν, μπορεί να μην έχουν καλή αντίληψη του χώρου.

Ορέστης 35 πάρε ιδέες. ίσως θα πρέπει να αρχίσεις να γράφεις σε κάνα ratpack.γρ
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Gherschaagk έγραψε: 03 Φεβ 2020, 14:11
Naida έγραψε: 03 Φεβ 2020, 14:09
Gherschaagk έγραψε: 03 Φεβ 2020, 14:08

Εύγε! Μπράβο!!

Πες ότι κάνεις πλάκα. :o
Για ποιο; :p5:
Ποιος ακριβώς σε φοβάται και γιατί;
Ολοι

Εικόνα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Bipsco έγραψε: 03 Φεβ 2020, 14:21 Οι άνδρες που δεν οδηγούν, μπορεί να μην έχουν καλή αντίληψη του χώρου.
είχα ένα θείο - συγχωρεμένος πια - που ήταν καπετάνιος σε υπερωκεάνια. κι όμως αμάξι φοβόταν να οδηγήσει.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Naida έγραψε: 03 Φεβ 2020, 14:23

Ολοι

Εικόνα
Όσοι είναι εντός αλλά κι όσοι είναι εκτός;
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Gherschaagk έγραψε: 03 Φεβ 2020, 14:01 Παίδες εμείς εδώ πάνω οδηγούμε. Έχει 4 δραστηριότητες την εβδομάδα, έχω γυμναστήριο, πάω 2 φορές την εβδομάδα στο σχολείο. Πάω σε συγγενείς, φίλους, υποχρεώσεις. Κυριακές, γιορτές σχόλες. Χειμώνα, καλοκαίρι, με κατακλυσμιαία βροχή. Το μόνο που μου φαίνεται δύσκολο, γιατί δεν το έχω συνηθίσει, είναι να μπω μέσα στην πόλη με το αυτοκίνητο. Αυτό πράγματι δεν το αντέχω. Από κει και πέρα, δώσε μου δρόμο και γεμάτο ντεπόζιτο.
πως θα σου φαινοταν να μην οδηγει ο αντρας σου και να επωμιζεσαι και τις δικιες του μετακινησεις;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Για όσους δεν γνωρίζουν, το αμερικάνικο κοσμοπόλιταν είναι ακραίο φεμινιστικό περιοδικό. Φαντάζομαι το ίδιο ισχύει και για το ελληνικό.

Πω-πω, αυτή η πατριαρχία δεν παλεύεται λέμε. Ακούς εκεί να μην έχει δίπλωμα για να τις πηγαίνει βόλτες. :catwhip:

Πού πα, ρε πατριάρχη-βιαστή που θες να γ@μήσεις χωρίς να οδηγείς! :smt067

Εντωμεταξύ δεν είναι απόλυτα ειλικρινείς οι κυρίες. Παίζει ρόλο και τι οδηγείς! Δεν αρκεί μόνο να ξέρεις. Οι Ελληνήδες δεν έχουν τρελές απαιτήσεις. Αρκεί το όχημα να είναι πάνω από 1500 κυβικά (όπως τα περισσότερα). Αλλιώς ξινίζουν τα μούτρα και όταν τις πηγαίνεις σπίτι τους, δεν σε προσκαλούν εντός του.

Τις ψωνίζεις και μετά είσαι και καληνυχτάκιας δηλαδή. (Πάνε παίξ' τον μόνο σου, πατριάρχη, που οδηγείς μόνο 1100 κυβικά).

Όποιος θέλει ειλικρίνεια και σωστές συναλλαγές, υπάρχει πάντοτε η λύση των 500 ευρώ για ένα 3ωρο, στον χώρο του, μία φορά το τρίμηνο.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Απορώ με μερικούς που δεν μπαίνουν σε ταξί με γυναίκα οδηγό. Στο αυτοκίνητο φίλης, γνωστής μπαίνεις. Η οδηγός ταξί είναι επαγγελματίας.
Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 »

Gherschaagk έγραψε: 03 Φεβ 2020, 14:08

Εύγε! Μπράβο!!

Πες ότι κάνεις πλάκα. :o
Η Βιρτζινια Γουλφ, αλλα δεν ξερουμε ακομα γιατι. :lol:
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Gherschaagk έγραψε: 03 Φεβ 2020, 14:27
Naida έγραψε: 03 Φεβ 2020, 14:23

Ολοι

Εικόνα
Όσοι είναι εντός αλλά κι όσοι είναι εκτός;
Στους εκτός δεν ξέρω τι συναισθήματα δημιουργώ. Οι εντός, όσοι δηλαδή μπουν έχουν μια ανησυχία, φόβο, ένα άγχος και ένα μόνιμο "κόψε λίγο, μην τρέχεις, ξυστά πέρασες, ήταν κόκκινο, μη σπινιαρεις κτλ"
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”