Δεν έχει να κάνει με το φύλο. Όλα τα καγκουρό είναι ηλίθια και επικίνδυνα.klg έγραψε: 03 Φεβ 2020, 14:02 Εντάξει ακραίο cringe οι το OP, γενικά αν δεν ήξερα πόσο κωλόζωα είναι οι ελληνίδες καγκουρογκόμενες (να ναι καλά η Βούτα, σχολείο κοινωνιολογίας αυτής της αηδιαστικής υποκολτούρας), θα πίστευα ότι είναι καρα fake. Αλλά κλασικές ηλίθιες καγκουρογκόμενες, λες και θα καθόταν σοβαρός άνθρωπος να ασχοληθεί με τέτοιες πατσαβούρες, breed the seed and need for speed είναι η φάση (που ταιριάζει και στο θέμα) με τέτοιες καργιόλες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
«Τι εννοείς όταν λες πως δεν οδηγείς;»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: «Τι εννοείς όταν λες πως δεν οδηγείς;»
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Δεν οδηγώ για διάφορους λόγους, οικονομικούς και λόγω υγείας. Στο εξωτερικό θα φοβόμουν λιγότερο να ξεκινήσω την εκμάθηση, εδώ ίσως το προσπαθήσω στο άμεσο μέλλον, αλλά όχι στην Αθήνα.
Οι συγκοινωνίες δεν είναι ότι καλύτερο, αλλά βολεύουν στις μεγάλες πόλεις.
Μου φαίνεται ότι αν ζω όταν θα προσπαθήσω να μάθω, θα έχουν βγει αυτοκίνητα με αυτόματη οδήγηση.
Ή ίσως οδηγήσω διαστημόπλοιο, ποιος ξέρει.
Σε ένα κείμενο που γράφω για άλλον πλανήτη τα οχήματα κινούνται με μικρή ποσότητα νερού αιωρούμενα πάνω από δρόμους στρωμένους με τιτάνιο. Οι πτήσεις γίνονται μόνο με άδεια. Δεν με ενδιαφέρει αν γίνεται, εγώ έτσι το έχω στο μυαλό μου και τα εδώ οχήματα μου φαίνονται "σκοτώστρες".
Οι συγκοινωνίες δεν είναι ότι καλύτερο, αλλά βολεύουν στις μεγάλες πόλεις.
Μου φαίνεται ότι αν ζω όταν θα προσπαθήσω να μάθω, θα έχουν βγει αυτοκίνητα με αυτόματη οδήγηση.
Ή ίσως οδηγήσω διαστημόπλοιο, ποιος ξέρει.
Σε ένα κείμενο που γράφω για άλλον πλανήτη τα οχήματα κινούνται με μικρή ποσότητα νερού αιωρούμενα πάνω από δρόμους στρωμένους με τιτάνιο. Οι πτήσεις γίνονται μόνο με άδεια. Δεν με ενδιαφέρει αν γίνεται, εγώ έτσι το έχω στο μυαλό μου και τα εδώ οχήματα μου φαίνονται "σκοτώστρες".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antares την 03 Φεβ 2020, 14:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλοί οι άντρες κάγκουρες είναι τάξεις μεγέθους χειρότεροι. Γράφω για τις γκόμενες, γιατί το OP ήταν απόψεις από γκόμενες.Gherschaagk έγραψε: 03 Φεβ 2020, 14:12Δεν έχει να κάνει με το φύλο. Όλα τα καγκουρό είναι ηλίθια και επικίνδυνα.klg έγραψε: 03 Φεβ 2020, 14:02 Εντάξει ακραίο cringe οι το OP, γενικά αν δεν ήξερα πόσο κωλόζωα είναι οι ελληνίδες καγκουρογκόμενες (να ναι καλά η Βούτα, σχολείο κοινωνιολογίας αυτής της αηδιαστικής υποκολτούρας), θα πίστευα ότι είναι καρα fake. Αλλά κλασικές ηλίθιες καγκουρογκόμενες, λες και θα καθόταν σοβαρός άνθρωπος να ασχοληθεί με τέτοιες πατσαβούρες, breed the seed and need for speed είναι η φάση (που ταιριάζει και στο θέμα) με τέτοιες καργιόλες.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Να τα λέμε αυτά όμως, πως είναι καρακρανιόλιδες του κερατά, οι πστδες.klg έγραψε: 03 Φεβ 2020, 14:15Καλοί οι άντρες κάγκουρες είναι τάξεις μεγέθους χειρότεροι. Γράφω για τις γκόμενες, γιατί το OP ήταν απόψεις από γκόμενες.Gherschaagk έγραψε: 03 Φεβ 2020, 14:12Δεν έχει να κάνει με το φύλο. Όλα τα καγκουρό είναι ηλίθια και επικίνδυνα.klg έγραψε: 03 Φεβ 2020, 14:02 Εντάξει ακραίο cringe οι το OP, γενικά αν δεν ήξερα πόσο κωλόζωα είναι οι ελληνίδες καγκουρογκόμενες (να ναι καλά η Βούτα, σχολείο κοινωνιολογίας αυτής της αηδιαστικής υποκολτούρας), θα πίστευα ότι είναι καρα fake. Αλλά κλασικές ηλίθιες καγκουρογκόμενες, λες και θα καθόταν σοβαρός άνθρωπος να ασχοληθεί με τέτοιες πατσαβούρες, breed the seed and need for speed είναι η φάση (που ταιριάζει και στο θέμα) με τέτοιες καργιόλες.
-
the comet the course the tail
το "άρθρο" είναι καθαρά προϊόν φαντασίας ενός μπούμερ για τους μιλένιαλς. δλδ και μόνο που λέει: "Μόνο που εδώ έχετε να κάνετε με έναν θηλυκό Νίκι Λάουντα", καρφώνεται.
Οι άνδρες που δεν οδηγούν, μπορεί να μην έχουν καλή αντίληψη του χώρου.
-
Ορέστης 35 πάρε ιδέες. ίσως θα πρέπει να αρχίσεις να γράφεις σε κάνα ratpack.γρ
ΟλοιGherschaagk έγραψε: 03 Φεβ 2020, 14:11Ποιος ακριβώς σε φοβάται και γιατί;

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
είχα ένα θείο - συγχωρεμένος πια - που ήταν καπετάνιος σε υπερωκεάνια. κι όμως αμάξι φοβόταν να οδηγήσει.Bipsco έγραψε: 03 Φεβ 2020, 14:21 Οι άνδρες που δεν οδηγούν, μπορεί να μην έχουν καλή αντίληψη του χώρου.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Όσοι είναι εντός αλλά κι όσοι είναι εκτός;Naida έγραψε: 03 Φεβ 2020, 14:23Ολοι
![]()
πως θα σου φαινοταν να μην οδηγει ο αντρας σου και να επωμιζεσαι και τις δικιες του μετακινησεις;Gherschaagk έγραψε: 03 Φεβ 2020, 14:01 Παίδες εμείς εδώ πάνω οδηγούμε. Έχει 4 δραστηριότητες την εβδομάδα, έχω γυμναστήριο, πάω 2 φορές την εβδομάδα στο σχολείο. Πάω σε συγγενείς, φίλους, υποχρεώσεις. Κυριακές, γιορτές σχόλες. Χειμώνα, καλοκαίρι, με κατακλυσμιαία βροχή. Το μόνο που μου φαίνεται δύσκολο, γιατί δεν το έχω συνηθίσει, είναι να μπω μέσα στην πόλη με το αυτοκίνητο. Αυτό πράγματι δεν το αντέχω. Από κει και πέρα, δώσε μου δρόμο και γεμάτο ντεπόζιτο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Για όσους δεν γνωρίζουν, το αμερικάνικο κοσμοπόλιταν είναι ακραίο φεμινιστικό περιοδικό. Φαντάζομαι το ίδιο ισχύει και για το ελληνικό.
Πω-πω, αυτή η πατριαρχία δεν παλεύεται λέμε. Ακούς εκεί να μην έχει δίπλωμα για να τις πηγαίνει βόλτες.
Πού πα, ρε πατριάρχη-βιαστή που θες να γ@μήσεις χωρίς να οδηγείς!
Εντωμεταξύ δεν είναι απόλυτα ειλικρινείς οι κυρίες. Παίζει ρόλο και τι οδηγείς! Δεν αρκεί μόνο να ξέρεις. Οι Ελληνήδες δεν έχουν τρελές απαιτήσεις. Αρκεί το όχημα να είναι πάνω από 1500 κυβικά (όπως τα περισσότερα). Αλλιώς ξινίζουν τα μούτρα και όταν τις πηγαίνεις σπίτι τους, δεν σε προσκαλούν εντός του.
Τις ψωνίζεις και μετά είσαι και καληνυχτάκιας δηλαδή. (Πάνε παίξ' τον μόνο σου, πατριάρχη, που οδηγείς μόνο 1100 κυβικά).
Όποιος θέλει ειλικρίνεια και σωστές συναλλαγές, υπάρχει πάντοτε η λύση των 500 ευρώ για ένα 3ωρο, στον χώρο του, μία φορά το τρίμηνο.
Πω-πω, αυτή η πατριαρχία δεν παλεύεται λέμε. Ακούς εκεί να μην έχει δίπλωμα για να τις πηγαίνει βόλτες.
Πού πα, ρε πατριάρχη-βιαστή που θες να γ@μήσεις χωρίς να οδηγείς!
Εντωμεταξύ δεν είναι απόλυτα ειλικρινείς οι κυρίες. Παίζει ρόλο και τι οδηγείς! Δεν αρκεί μόνο να ξέρεις. Οι Ελληνήδες δεν έχουν τρελές απαιτήσεις. Αρκεί το όχημα να είναι πάνω από 1500 κυβικά (όπως τα περισσότερα). Αλλιώς ξινίζουν τα μούτρα και όταν τις πηγαίνεις σπίτι τους, δεν σε προσκαλούν εντός του.
Τις ψωνίζεις και μετά είσαι και καληνυχτάκιας δηλαδή. (Πάνε παίξ' τον μόνο σου, πατριάρχη, που οδηγείς μόνο 1100 κυβικά).
Όποιος θέλει ειλικρίνεια και σωστές συναλλαγές, υπάρχει πάντοτε η λύση των 500 ευρώ για ένα 3ωρο, στον χώρο του, μία φορά το τρίμηνο.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Απορώ με μερικούς που δεν μπαίνουν σε ταξί με γυναίκα οδηγό. Στο αυτοκίνητο φίλης, γνωστής μπαίνεις. Η οδηγός ταξί είναι επαγγελματίας.
Η Βιρτζινια Γουλφ, αλλα δεν ξερουμε ακομα γιατι.Gherschaagk έγραψε: 03 Φεβ 2020, 14:11Ποιος ακριβώς σε φοβάται και γιατί;
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Στους εκτός δεν ξέρω τι συναισθήματα δημιουργώ. Οι εντός, όσοι δηλαδή μπουν έχουν μια ανησυχία, φόβο, ένα άγχος και ένα μόνιμο "κόψε λίγο, μην τρέχεις, ξυστά πέρασες, ήταν κόκκινο, μη σπινιαρεις κτλ"Gherschaagk έγραψε: 03 Φεβ 2020, 14:27Όσοι είναι εντός αλλά κι όσοι είναι εκτός;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...