καταλαβαίνεις πόσο γελοιοποιείσαι
που σε εντελώς άσχετο θέμα
τσίμπησες επειδή προτάθηκε στο Νικόλα να δουλέψει
λες και κινδύνευε το δικό σου ραχάτι...
καταλαβαίνεις πόσο γελοιοποιείσαι
Αυτό που λες δεν το κάνει ο πελαργός το κάνει ο γλάρος και ο πελεκάνος . Ο ουραγκοταγκος ορμάει και στους τουρίστες ,κλέβει ότι του γυαλιζει και καλό μαθαίνει στο φαϊ και εάν είχε μιλιά τι θα λεγε ξερείς;Ορέστης 35 έγραψε: 31 Ιαν 2020, 21:25Η εργασια ειναι ενα τεχνητο κατασκευασμα. Το καθε ζωο κινουμενο στο περιβαλλον βρισκει την τροφη του. Ο πελαργος που πεταει πανω απ τα κεφαλια μας βουταει στη θαλασσα ή στα σκουπιδια και τρωει. Εχει ολα τα υλικα για να χτισει τη φωλια ευκολα τη φωλια του. Ο χιμπατζης πιανει το μηλο απ το δεντρο και το τρωει. Στην ανθρωποτητα καποιοι μαντρωσαν ολα τα οπωροφορα δεντρα και ειπαν αν θες να φας γινε υπαλληλος, υπηρετης μου, υποτακτικος μου.Ζενίθεδρος έγραψε: 31 Ιαν 2020, 21:20Προσπαθήστε να καταλάβετε πως οι γονείς είναι άνθρωποι, και όπως όλοι οι άνθρωποι έχουν εγωισμό και θέλουν να επιβάλλουν τα πιστεύω τους στον περίγυρο τους, εν προκειμένω στα παιδιά τους. Εάν κάποιος μέχρι τα 18 του δεν έχει αποκτήσει οικονομική ανεξαρτησία και τον ταΐζουν οι γονείς του, όσο και να θέλει να το παίζει επαναστα, δεν έχει απογαλακτιστει. Μπορεί και αυτή η επαναστα να είναι (δεν μπορεί, είναι σιγουρα) μια κομπλεξικη αντιδραση, που καλύπτει το κενό.Ορέστης 35 έγραψε: 31 Ιαν 2020, 21:13
Εχω δικαιωμα να σε πεταξω στη θαλασσα και μετα για να σε σωσω να σου ζητησω να μου στηθεις;
Athos έγραψε: 31 Ιαν 2020, 22:09καταλαβαίνεις πόσο γελοιοποιείσαι
που σε εντελώς άσχετο θέμα
τσίμπησες επειδή προτάθηκε στο Νικόλα να δουλέψει
λες και κινδύνευε το δικό σου ραχάτι...

Τι λέτε ρε μαλακιστήρια;
Προσπαθώ να καταλάβω ποιος είναι ο πούστης.
Τυπική δεν είναι καθόλου. Μπορεί να ήταν τυπική πριν από 50 χρόνια. Καμμία σχέση με σήμερα.
πιστεύω ότι με το ανώτερο λεχθέν περί μανάδων θα διαφωνούσε μια τύπισσα που έγραφε εδώ παλιά και το όνομά της θυμίζει χημικό στοιχείο... σας βάζω κουίζ τώρα, για να μη γίνω ρουφιάνος βέβαια .hellegennes έγραψε: 01 Φεβ 2020, 00:08Τυπική δεν είναι καθόλου. Μπορεί να ήταν τυπική πριν από 50 χρόνια. Καμμία σχέση με σήμερα.
Ειδικά για τις μανάδες δεν ίσχυε ποτέ ότι ήταν τυπική συμπεριφορά. Αν μια μάνα έδιωχνε το παιδί της ή του μιλούσε άσχημα γιατί ήταν ομοφυλόφιλος, δεν θα την λέγαμε μάνα ούτε το 1950.
μπορει.Ορέστης 35 έγραψε: 31 Ιαν 2020, 21:19 δεν καταλαβες. Για να εχω αναγκη το χαρτζιλικι σου στα 18 σημαινει οτι εχεις υπονομευσει την ικανοτητα μου να ζησω ανεξαρτητος. Διαφορετικα πιανω δουλεια και φευγω απο μονος μου και σε γραφω στα @@ μου.
αν δεν τα ειχαν περιφραξει, δεν θα υπηρχαν.Ορέστης 35 έγραψε: 31 Ιαν 2020, 21:36 Δεν εχει σημασια. Εγω αν δεν τα ειχαν περιφραξει θα ζουσα και θα ημουν μελος μιας κοινωνιας ομοιων μου, θα ειχα ταιρι και φωλια, οπως οι πελαργοι, οπως ολα τα ζωα. Καποιοι καταργησαν αυτη τη δυνατοτητα, αναγκασαν ολους τους ανθρωπους να προσκυνησουν και να περνανε απο χιλια κυματα για να αποκτησουν αυτο που ειχαν πριν μπροστα στο χερι τους. Οσους δε μπορουν ή δε δεχονται να υποταχθουν τους πετανε στο περιθωριο και τους στιγματιζουν οτι ζητανε κατι που δεν τους ανηκει.
Και ποιος με εκανε τεμπελη; Εσυ!Ασέβαστος έγραψε: 01 Φεβ 2020, 08:05μπορει.Ορέστης 35 έγραψε: 31 Ιαν 2020, 21:19 δεν καταλαβες. Για να εχω αναγκη το χαρτζιλικι σου στα 18 σημαινει οτι εχεις υπονομευσει την ικανοτητα μου να ζησω ανεξαρτητος. Διαφορετικα πιανω δουλεια και φευγω απο μονος μου και σε γραφω στα @@ μου.
αλλα μπορει και να εισαι απλα τεμπελης ρεμπεσκες καινα θες να σε ταιζουν αλλοι.![]()
εξυπναδεςΑσέβαστος έγραψε: 01 Φεβ 2020, 08:37αν δεν τα ειχαν περιφραξει, δεν θα υπηρχαν.Ορέστης 35 έγραψε: 31 Ιαν 2020, 21:36 Δεν εχει σημασια. Εγω αν δεν τα ειχαν περιφραξει θα ζουσα και θα ημουν μελος μιας κοινωνιας ομοιων μου, θα ειχα ταιρι και φωλια, οπως οι πελαργοι, οπως ολα τα ζωα. Καποιοι καταργησαν αυτη τη δυνατοτητα, αναγκασαν ολους τους ανθρωπους να προσκυνησουν και να περνανε απο χιλια κυματα για να αποκτησουν αυτο που ειχαν πριν μπροστα στο χερι τους. Οσους δε μπορουν ή δε δεχονται να υποταχθουν τους πετανε στο περιθωριο και τους στιγματιζουν οτι ζητανε κατι που δεν τους ανηκει.![]()
παντως ευκολο ειναι να δοκιμασεις ζωη εξω απο το grid. το δοκιμασα κι εγω οταν ημουν 8 χρονων. τσακωθηκα με τον πατερα μου, και πηρα την αποφαση να παω να ζησω μονος μου. πηρα την πετονια μου, πηγα στην παραλια και εκατσα να ψαρευω, με στοχο να ζω απο τα ψαρια και να μην ξαναγυρισω σπιτι μου.
δεν δουλεψε. μετα απο λιγες ωρες, με βρηκαν![]()
αλλα εσυ μπορει να εχεις καλυτερη τυχη, δοκιμασε το.
Ασέβαστος έγραψε: 01 Φεβ 2020, 08:37αν δεν τα ειχαν περιφραξει, δεν θα υπηρχαν.Ορέστης 35 έγραψε: 31 Ιαν 2020, 21:36 Δεν εχει σημασια. Εγω αν δεν τα ειχαν περιφραξει θα ζουσα και θα ημουν μελος μιας κοινωνιας ομοιων μου, θα ειχα ταιρι και φωλια, οπως οι πελαργοι, οπως ολα τα ζωα. Καποιοι καταργησαν αυτη τη δυνατοτητα, αναγκασαν ολους τους ανθρωπους να προσκυνησουν και να περνανε απο χιλια κυματα για να αποκτησουν αυτο που ειχαν πριν μπροστα στο χερι τους. Οσους δε μπορουν ή δε δεχονται να υποταχθουν τους πετανε στο περιθωριο και τους στιγματιζουν οτι ζητανε κατι που δεν τους ανηκει.![]()
παντως ευκολο ειναι να δοκιμασεις ζωη εξω απο το grid. το δοκιμασα κι εγω οταν ημουν 8 χρονων. τσακωθηκα με τον πατερα μου, και πηρα την αποφαση να παω να ζησω μονος μου. πηρα την πετονια μου, πηγα στην παραλια και εκατσα να ψαρευω, με στοχο να ζω απο τα ψαρια και να μην ξαναγυρισω σπιτι μου.
δεν δουλεψε. μετα απο λιγες ωρες, με βρηκαν![]()
αλλα εσυ μπορει να εχεις καλυτερη τυχη, δοκιμασε το.
Ορέστης 35 έγραψε: 31 Ιαν 2020, 21:19 Για να εχω αναγκη το χαρτζιλικι σου στα 18 σημαινει οτι εχεις υπονομευσει την ικανοτητα μου να ζησω ανεξαρτητος. Διαφορετικα πιανω δουλεια και φευγω απο μονος μου και σε γραφω στα @@ μου.