!!! DEVELOPMENT MODE !!!

19χρονος Νικος«Οι γονείς μου με έδιωξαν από το σπίτι, είμαι στο παρκάκι από τότε »

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Athos
Phorum.gr user: Athos

Re: 19χρονος Νικος«Οι γονείς μου με έδιωξαν από το σπίτι, είμαι στο παρκάκι από τότε »

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos »

Ορέστης 35 έγραψε: 31 Ιαν 2020, 22:05 Υποβιβαζεις τη συζητηση παρα πολυ.
καταλαβαίνεις πόσο γελοιοποιείσαι
που σε εντελώς άσχετο θέμα
τσίμπησες επειδή προτάθηκε στο Νικόλα να δουλέψει
λες και κινδύνευε το δικό σου ραχάτι...
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Kiki mat
Phorum.gr user: Dela

Re: 19χρονος Νικος«Οι γονείς μου με έδιωξαν από το σπίτι, είμαι στο παρκάκι από τότε »

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kiki mat »

Ορέστης 35 έγραψε: 31 Ιαν 2020, 21:25
Ζενίθεδρος έγραψε: 31 Ιαν 2020, 21:20
Ορέστης 35 έγραψε: 31 Ιαν 2020, 21:13

Εχω δικαιωμα να σε πεταξω στη θαλασσα και μετα για να σε σωσω να σου ζητησω να μου στηθεις;
Προσπαθήστε να καταλάβετε πως οι γονείς είναι άνθρωποι, και όπως όλοι οι άνθρωποι έχουν εγωισμό και θέλουν να επιβάλλουν τα πιστεύω τους στον περίγυρο τους, εν προκειμένω στα παιδιά τους. Εάν κάποιος μέχρι τα 18 του δεν έχει αποκτήσει οικονομική ανεξαρτησία και τον ταΐζουν οι γονείς του, όσο και να θέλει να το παίζει επαναστα, δεν έχει απογαλακτιστει. Μπορεί και αυτή η επαναστα να είναι (δεν μπορεί, είναι σιγουρα) μια κομπλεξικη αντιδραση, που καλύπτει το κενό.
Η εργασια ειναι ενα τεχνητο κατασκευασμα. Το καθε ζωο κινουμενο στο περιβαλλον βρισκει την τροφη του. Ο πελαργος που πεταει πανω απ τα κεφαλια μας βουταει στη θαλασσα ή στα σκουπιδια και τρωει. Εχει ολα τα υλικα για να χτισει τη φωλια ευκολα τη φωλια του. Ο χιμπατζης πιανει το μηλο απ το δεντρο και το τρωει. Στην ανθρωποτητα καποιοι μαντρωσαν ολα τα οπωροφορα δεντρα και ειπαν αν θες να φας γινε υπαλληλος, υπηρετης μου, υποτακτικος μου.
Αυτό που λες δεν το κάνει ο πελαργός το κάνει ο γλάρος και ο πελεκάνος . Ο ουραγκοταγκος ορμάει και στους τουρίστες ,κλέβει ότι του γυαλιζει και καλό μαθαίνει στο φαϊ και εάν είχε μιλιά τι θα λεγε ξερείς;
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Athos έγραψε: 31 Ιαν 2020, 22:09
Ορέστης 35 έγραψε: 31 Ιαν 2020, 22:05 Υποβιβαζεις τη συζητηση παρα πολυ.
καταλαβαίνεις πόσο γελοιοποιείσαι
που σε εντελώς άσχετο θέμα
τσίμπησες επειδή προτάθηκε στο Νικόλα να δουλέψει
λες και κινδύνευε το δικό σου ραχάτι...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

sys3x έγραψε: 31 Ιαν 2020, 18:46
Χουργιατς έγραψε: 30 Ιαν 2020, 11:26
perseus έγραψε: 30 Ιαν 2020, 10:59 άλλο αδερφή αλλο πουστης.

η καλύτερη διάκριση ανάμεσα σε κκε και σύριζα που έχω δεί στο ίντερνετ για να είμαι ειλικρινής φαμ :102:
ο πούστης ποιος είναι;
Τι λέτε ρε μαλακιστήρια;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Χαοτικός έγραψε: 31 Ιαν 2020, 23:34
sys3x έγραψε: 31 Ιαν 2020, 18:46
Χουργιατς έγραψε: 30 Ιαν 2020, 11:26

η καλύτερη διάκριση ανάμεσα σε κκε και σύριζα που έχω δεί στο ίντερνετ για να είμαι ειλικρινής φαμ :102:
ο πούστης ποιος είναι;
Τι λέτε ρε μαλακιστήρια;
Προσπαθώ να καταλάβω ποιος είναι ο πούστης.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Ο Νεοδημοκράτης. Η αδερφή είναι ο χρυσαυγίτης.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Namrail έγραψε: 29 Ιαν 2020, 15:45 Τυπική ελλημπανικη οικογένεια.
Τυπική δεν είναι καθόλου. Μπορεί να ήταν τυπική πριν από 50 χρόνια. Καμμία σχέση με σήμερα.

Σήμερα οι περισσότεροι γονείς, ακόμη κι αυτοί που φοβούνται μην βγει το παιδί τους ομοφυλόφιλους, θα πούνε ότι αυτοί οι γονείς είναι για φτύσιμο και δεν αξίζουν να λέγονται γονείς.

Ειδικά για τις μανάδες δεν ίσχυε ποτέ ότι ήταν τυπική συμπεριφορά. Αν μια μάνα έδιωχνε το παιδί της ή του μιλούσε άσχημα γιατί ήταν ομοφυλόφιλος, δεν θα την λέγαμε μάνα ούτε το 1950.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Αρρηνmax41postspermonth
Phorum.gr user: Μητσάκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρρηνmax41postspermonth »

hellegennes έγραψε: 01 Φεβ 2020, 00:08
Namrail έγραψε: 29 Ιαν 2020, 15:45 Τυπική ελλημπανικη οικογένεια.
Τυπική δεν είναι καθόλου. Μπορεί να ήταν τυπική πριν από 50 χρόνια. Καμμία σχέση με σήμερα.

Ειδικά για τις μανάδες δεν ίσχυε ποτέ ότι ήταν τυπική συμπεριφορά. Αν μια μάνα έδιωχνε το παιδί της ή του μιλούσε άσχημα γιατί ήταν ομοφυλόφιλος, δεν θα την λέγαμε μάνα ούτε το 1950.
πιστεύω ότι με το ανώτερο λεχθέν περί μανάδων θα διαφωνούσε μια τύπισσα που έγραφε εδώ παλιά και το όνομά της θυμίζει χημικό στοιχείο... σας βάζω κουίζ τώρα, για να μη γίνω ρουφιάνος βέβαια .
Aράζω ξάπλα oλημερίς
και κάνω μαύρες σκέψεις:
Mην πεις για τoν Mελιγαλά,
Aρ(ρ)η(ν) (!!!!), γιατί θα μπλέξεις...
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Ορέστης 35 έγραψε: 31 Ιαν 2020, 21:19 δεν καταλαβες. Για να εχω αναγκη το χαρτζιλικι σου στα 18 σημαινει οτι εχεις υπονομευσει την ικανοτητα μου να ζησω ανεξαρτητος. Διαφορετικα πιανω δουλεια και φευγω απο μονος μου και σε γραφω στα @@ μου.
μπορει.

αλλα μπορει και να εισαι απλα τεμπελης ρεμπεσκες καινα θες να σε ταιζουν αλλοι. :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Ορέστης 35 έγραψε: 31 Ιαν 2020, 21:36 Δεν εχει σημασια. Εγω αν δεν τα ειχαν περιφραξει θα ζουσα και θα ημουν μελος μιας κοινωνιας ομοιων μου, θα ειχα ταιρι και φωλια, οπως οι πελαργοι, οπως ολα τα ζωα. Καποιοι καταργησαν αυτη τη δυνατοτητα, αναγκασαν ολους τους ανθρωπους να προσκυνησουν και να περνανε απο χιλια κυματα για να αποκτησουν αυτο που ειχαν πριν μπροστα στο χερι τους. Οσους δε μπορουν ή δε δεχονται να υποταχθουν τους πετανε στο περιθωριο και τους στιγματιζουν οτι ζητανε κατι που δεν τους ανηκει.
αν δεν τα ειχαν περιφραξει, δεν θα υπηρχαν. :102:

παντως ευκολο ειναι να δοκιμασεις ζωη εξω απο το grid. το δοκιμασα κι εγω οταν ημουν 8 χρονων. τσακωθηκα με τον πατερα μου, και πηρα την αποφαση να παω να ζησω μονος μου. πηρα την πετονια μου, πηγα στην παραλια και εκατσα να ψαρευω, με στοχο να ζω απο τα ψαρια και να μην ξαναγυρισω σπιτι μου.
δεν δουλεψε. μετα απο λιγες ωρες, με βρηκαν :a040:

αλλα εσυ μπορει να εχεις καλυτερη τυχη, δοκιμασε το.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Ασέβαστος έγραψε: 01 Φεβ 2020, 08:05
Ορέστης 35 έγραψε: 31 Ιαν 2020, 21:19 δεν καταλαβες. Για να εχω αναγκη το χαρτζιλικι σου στα 18 σημαινει οτι εχεις υπονομευσει την ικανοτητα μου να ζησω ανεξαρτητος. Διαφορετικα πιανω δουλεια και φευγω απο μονος μου και σε γραφω στα @@ μου.
μπορει.

αλλα μπορει και να εισαι απλα τεμπελης ρεμπεσκες καινα θες να σε ταιζουν αλλοι. :102:
Και ποιος με εκανε τεμπελη; Εσυ!
Ασέβαστος έγραψε: 01 Φεβ 2020, 08:37
Ορέστης 35 έγραψε: 31 Ιαν 2020, 21:36 Δεν εχει σημασια. Εγω αν δεν τα ειχαν περιφραξει θα ζουσα και θα ημουν μελος μιας κοινωνιας ομοιων μου, θα ειχα ταιρι και φωλια, οπως οι πελαργοι, οπως ολα τα ζωα. Καποιοι καταργησαν αυτη τη δυνατοτητα, αναγκασαν ολους τους ανθρωπους να προσκυνησουν και να περνανε απο χιλια κυματα για να αποκτησουν αυτο που ειχαν πριν μπροστα στο χερι τους. Οσους δε μπορουν ή δε δεχονται να υποταχθουν τους πετανε στο περιθωριο και τους στιγματιζουν οτι ζητανε κατι που δεν τους ανηκει.

παντως ευκολο ειναι να δοκιμασεις ζωη εξω απο το grid. το δοκιμασα κι εγω οταν ημουν 8 χρονων. τσακωθηκα με τον πατερα μου, και πηρα την αποφαση να παω να ζησω μονος μου. πηρα την πετονια μου, πηγα στην παραλια και εκατσα να ψαρευω, με στοχο να ζω απο τα ψαρια και να μην ξαναγυρισω σπιτι μου.

εξυπναδες
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Ασέβαστος έγραψε: 01 Φεβ 2020, 08:37

:smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
Athos

Ορέστης 35 έγραψε: 31 Ιαν 2020, 21:19 Για να εχω αναγκη το χαρτζιλικι σου στα 18 σημαινει οτι εχεις υπονομευσει την ικανοτητα μου να ζησω ανεξαρτητος. Διαφορετικα πιανω δουλεια και φευγω απο μονος μου και σε γραφω στα @@ μου.
:fp: :fp:
Athos

Τον παλιό καλό καιρό το δεξιό λαϊκό παιδί έριχνε πέντε φάσκελα στους γονείς και έκανε τη ζωή του.
Το αποτέλεσμα ήταν ή έπος ή τραγωδία.
Σημερα το αριστερό φλουφλόπαιδο τους πάει δικαστήριο να διεκδικήσει το παιδικό δωμάτιο και το χαρτζηλίκι του.
Το αποτέλεσμα είναι πάντα κωμωδία.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”