Οπότε γιατί με τόση φυσικότητα λες ότι το θεωρείς λογικό;Λευκός Λύκος έγραψε: 30 Ιαν 2020, 23:00Δεν ξέρω τι γίνεται γενικά.Δεν θυμάμαι σε άλλες χώρες που γίνεται ο τελικός.hellegennes έγραψε: 30 Ιαν 2020, 22:56Το λέει κάποιος κανονισμός ή είναι διεθνής πρακτική;Λευκός Λύκος έγραψε: 30 Ιαν 2020, 22:44 Και σε ξαναλέω ότι είναι η πρωτευουσα εκεί και είναι λογικό να γινόνται οι τελικοί εκεί.
Ωραία να γίνει σε άλλες πόλεις,αλλά δεν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΠΑΟΚ
- hellegennes
Re: ΠΑΟΚ
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Ωπα θυμήθηκες και τον Φακή (Με τον Φωστήρα σας είχε παίξει αυτός αν δεν κάνω λάθος) αλλά για πες μου τί έγινε στο 3-5?
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Γιατί ζούμε στην Ελλάδα.Και το ξέρουμε και οι 2 ότι όλα τα σημαντικά γίνονται κάτω.Όχι στην επαρχεία και εδώ σε εμάς.Δεν το καταλαβαίνεις εσύ αυτό δηλαδη;hellegennes έγραψε: 30 Ιαν 2020, 23:10Οπότε γιατί με τόση φυσικότητα λες ότι το θεωρείς λογικό;Λευκός Λύκος έγραψε: 30 Ιαν 2020, 23:00Δεν ξέρω τι γίνεται γενικά.Δεν θυμάμαι σε άλλες χώρες που γίνεται ο τελικός.
Το 73 ο τελικος κυπελλου εγινε στο καραισκακη.Gouerino 4 έγραψε: 30 Ιαν 2020, 23:05Ποιος σε ειπε οτι οι τελικοι γινοταν στο καραισκακη;Arisvilla έγραψε: 30 Ιαν 2020, 22:49Να σου κάνω δυο ερωτήσεις 1) το 2003 που έγινε ο τελικός κυπέλλου? Ηταν ουδέτερο γήπεδο? Ηταν κλεμμένο δηλαδή το κύπελλο από εμάς?Gouerino 4 έγραψε: 30 Ιαν 2020, 22:41
Ποσο πιο απλα να το πω ρε φιλε;
Πριν το γαμημενο το οακα ,πριν το 82 δηλαδη,οι τελικοι γινονταν ολοι στην αθηνα παρολο που το καυτατζογλειο ηταν το μεγαλυτερο γηπεδο.
2) Ωραία παίξατε από το 1971 μέχρι το 1983 τόσους τελικούς στο Καραισκάκη αλλά δεν μου λες με ποιους κληρωνόσασταν για να πάτε στους τελικούς? Για ψάξτο λίγο καλύτερα. Ψαξε και δες και τι έγινε το 1972 σε ματς κυπέλλου με εμάς στο Χαριλάου και πως το κερδίσατε και τι καθεστώς είχαμε τότε.
Αναλογως με ποιον παιζαμε.
Οταν παιζαμε με ολυμπιακο,γινοταν φιλαδελφεια,με αεκ καραισκακη,με παναθηναικο και στα δυο.
Οσον αφορα το 72 που λες,δεν το θυμαμαι,δεν ημουν.
Μιλαω μονο αγωνες που ημουν και δεν εμπιστευομαι κανεναν ,ουτε φυσικα ακουω ραδιο αρβυλα.
Αν θες να με ρωτησεις κατι απο το 78 και μετα
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Αδιαβαστος, κανε μελετη και ξαναελα.Arisvilla έγραψε: 30 Ιαν 2020, 23:10Ωπα θυμήθηκες και τον Φακή (Με τον Φωστήρα σας είχε παίξει αυτός αν δεν κάνω λάθος) αλλά για πες μου τί έγινε στο 3-5?
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
Gouerino 4
Φαντασου τωρα,με ολυμπιακο στο καραισκακη.Nostalgia έγραψε: 30 Ιαν 2020, 23:16Το 73 ο τελικος κυπελλου εγινε στο καραισκακη.Gouerino 4 έγραψε: 30 Ιαν 2020, 23:05Ποιος σε ειπε οτι οι τελικοι γινοταν στο καραισκακη;Arisvilla έγραψε: 30 Ιαν 2020, 22:49
Να σου κάνω δυο ερωτήσεις 1) το 2003 που έγινε ο τελικός κυπέλλου? Ηταν ουδέτερο γήπεδο? Ηταν κλεμμένο δηλαδή το κύπελλο από εμάς?
2) Ωραία παίξατε από το 1971 μέχρι το 1983 τόσους τελικούς στο Καραισκάκη αλλά δεν μου λες με ποιους κληρωνόσασταν για να πάτε στους τελικούς? Για ψάξτο λίγο καλύτερα. Ψαξε και δες και τι έγινε το 1972 σε ματς κυπέλλου με εμάς στο Χαριλάου και πως το κερδίσατε και τι καθεστώς είχαμε τότε.
Οταν παιζαμε με ολυμπιακο,γινοταν φιλαδελφεια,με αεκ καραισκακη,με παναθηναικο και στα δυο.
Μιλαω μονο αγωνες που ημουν και δεν εμπιστευομαι κανεναν ,ουτε φυσικα ακουω ραδιο αρβυλα.
Και ο αλλος αναρωτιεται ποτε εκλεψαν τον παοκ
- Λίνο Βεντούρα
Η Τούμπα είχε μεγαλύτερη χωρητικότητα, έστω και ελάχισταΛευκός Λύκος έγραψε: 30 Ιαν 2020, 22:38 Υπήρχε και το παλιό Καραισκακη που ήταν μεγάλο,για τα δεδομένα μας.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Εντάξει με τον γαύρο σας έπαιξε. απλώς θυμάμαι ότι τότε χάσατε και από τον Φωστήρα. Για το 3-5 εξακολουθείς να μην μου απαντάς όμως.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
εντωμεταξυ αυτη η συζητηση εχει γινει και γω δεν ξερω ποσες φορες!hellegennes έγραψε: 30 Ιαν 2020, 22:56Το λέει κάποιος κανονισμός ή είναι διεθνής πρακτική;Λευκός Λύκος έγραψε: 30 Ιαν 2020, 22:44 Και σε ξαναλέω ότι είναι η πρωτευουσα εκεί και είναι λογικό να γινόνται οι τελικοί εκεί.
Ωραία να γίνει σε άλλες πόλεις,αλλά δεν.
πριν το ΟΑΚΑ
ολη την δεκαετια του 70 το μεγαλυτερο γηπεδο της χωρας ηταν το καυτανζογλειο,
αλλα ποσες φορες παιξαμε σε αυτο με το ΠΟΚ,ακριβως μηδεν(μονο με τον Αρη εγινε τελικος εκει
τοσο καλα
δικαια πραγματα
μας βαζαν σε καθε πιθανο γηπεδο των τριων τους...στην Αθηνα λεωφορο,αλλα και περιξ σε πειραια,νεα φιλαδελφεια
επειδη μαλιστα τους αρεσει η τυπολατρεια τελευταια σε οτι αφορα τα του ΠΑΟΚ,τυπικα δεν προκειται περι πρωτευουσας ουτε ο πειραιας,ουτε η νεα φιλαδελφεια...
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
επειδη εστιαζουμε στις ομορφιες του 18 αλλα και στις φετινες
ξεχναμε και την χρονια του πλατανια ε!την χρονια που αλλωστε μπηκαν η ουεφα και η φιφα γιατι προφανως ηταν ολα καλως καμωμενα!
3 στα 4!
no bad
χαλιφης λεμε ο σαββιδης
ακομα και την χρονια του αηττητου τιτλου(πρεπει να εισια δυο κλασεις πανω για να το παρεις οπως φαινεται
) με μειον 2 ξεκινησαμε! 
ξεχναμε και την χρονια του πλατανια ε!την χρονια που αλλωστε μπηκαν η ουεφα και η φιφα γιατι προφανως ηταν ολα καλως καμωμενα!
3 στα 4!
no bad
χαλιφης λεμε ο σαββιδης
ακομα και την χρονια του αηττητου τιτλου(πρεπει να εισια δυο κλασεις πανω για να το παρεις οπως φαινεται
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 30 Ιαν 2020, 23:29, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ναι ρε μαλακα και οχι τιποτα αλλο αλλα το Φαληρο δεν ειναι και πρωτευουσα γαμω το κερατο μου....Gouerino 4 έγραψε: 30 Ιαν 2020, 23:20Φαντασου τωρα,με ολυμπιακο στο καραισκακη.Nostalgia έγραψε: 30 Ιαν 2020, 23:16Το 73 ο τελικος κυπελλου εγινε στο καραισκακη.Gouerino 4 έγραψε: 30 Ιαν 2020, 23:05
Ποιος σε ειπε οτι οι τελικοι γινοταν στο καραισκακη;
Και ο αλλος αναρωτιεται ποτε εκλεψαν τον παοκ
- Λευκός Λύκος
Είστε μακράν η καλύτερη ομάδα που χει βγάλει η Ελλάδο αφου πήρατε πρωτάθλημα αηττητοι και με -2.Κόκκορας έγραψε: 30 Ιαν 2020, 23:26 επειδη εστιαζουμε στις ομορφιες του 18 αλλα και στις φετινες
3 στα 4!
no bad
χαλιφης λεμε ο σαββιδης
ακομα και την χρονια του αηττητου τιτλου(πρεπει να εισια δυο κλασεις πανω για να το παρεις οπως φαινεται) με μειον 2 ξεκινησαμε!
![]()
Ήμαρτον εδώ μέσα.
Η κλάψα των παοκτσίδων δεν έχει τελειωμό.Και όχι τώρα,αλλά όλα τα χρόνια.
Τι θες να μαθεις για το 3-5; Δεν κατανοω την ερωτηση σου, να σου πω γενικα τι εγινε; ρωτας κατι συγκεκριμενο;Arisvilla έγραψε: 30 Ιαν 2020, 23:21Εντάξει με τον γαύρο σας έπαιξε. απλώς θυμάμαι ότι τότε χάσατε και από τον Φωστήρα. Για το 3-5 εξακολουθείς να μην μου απαντάς όμως.
- Λευκός Λύκος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 910 Απαντήσεις
- 33401 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης