Τι είναι αυτό; Μενού με χάμπουργκερ;Magnus3 έγραψε: 30 Ιαν 2020, 22:13Λίνο Βεντουρά το ΠΟΚ αδικεί όλους , το big 4 τι κάνει ?Λίνο Βεντούρα έγραψε: 30 Ιαν 2020, 22:11όχι, είναι μία: το ΠΟΚ.Nero έγραψε: 30 Ιαν 2020, 22:09 Είναι απλά ρε συ. δεν πιστεύουν ότι είναι μια ομάδα που τους αδικεί. Είναι σχεδόν όλες.
Και δεν αδικεί εμάς, αλλά όλους.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΠΑΟΚ
- Λίνο Βεντούρα
Re: ΠΑΟΚ
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Το ποκ έχει πάρει από τον μπαογκ 200 πρωταθλήματα και 300 κύπελλα. Δεν έχει σημασία ότι μέχρι το 2017 και την εποχή Γραμμένου οι φορές που είχαν διεκδικήσει στα σοβαρά το πρωτάθλημα ήταν 4-5 το πολύ. Για την ακρίβεια πέραν των 2 που πήραν το διεκδίκησαν άλλες 3 φορές το 1973 το 1977 και το 2010.
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 30 Ιαν 2020, 22:18Τι είναι αυτό; Μενού με χάμπουργκερ;
Ακόμη και οι πιο κολλημένοι δε μιλάνε για τα ποια και πόσα τους έκλεψαν γιατί ξέρουν ακόμη και αυτοί ότι δε μπορεί από τη μια να είναι Σαραβακος με Βαζεχα και από την άλλη Τουρσουνιδης με Αντωνίου και να έχουν την απαίτηση αγωνιστικά να θέλουν το κατσαρολι.Nero έγραψε: 30 Ιαν 2020, 22:09
Είναι απλά ρε συ. δεν πιστεύουν ότι είναι μια ομάδα που τους αδικεί. Είναι σχεδόν όλες. Δεν είναι συγκεκριμένα ο γαύρος η αεκ ή ο παο που τους έκλεψε πρωταθλήματα, είναι η Αθήνα. Και 5 και 6οι και 10τοι να έχουν βγει θεωρούν ότι το πρωτάθλημα τους κλέψανε γιατί απο τους 9 που βγήκαν απο πάνω ξερω γω, οι 7 συνωμότησαν για να μην πάει το πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη
Το καταλαβαίνουν. Ακόμη και αυτοί.
Απλά είναι το μόνο κοινό που έχουν οι Αθηναίοι με τους Θεσσαλονικείς.
Και οι δύο ασχολούνται με την Αθήνα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Gouerino 4
Κώδικας: Επιλογή όλων
Ρε φιλε,ο ΠΑΟΚ εχει παιξει καμια εικοσαρια τελικους κυπελου και εκτος απο τρεις,ολοι οι υπολοιποι εγιναν στην αθηνα με ομαδες των αθηνων.
Αυτο μονο φτανει.
Δυο τελικους εχει στη θεσσαλονικη με αρη και εναν στο βολο με αεκ
Για πρωταθλήματα μιλάμε Όχι για κύπελλα.
Για πολλά χρόνια ο τελικός κυπέλλου γινόταν μόνο στο ΟΑΚΑ λόγω χωρητικότητας.
Υγ. Το κόλλημα το έχουν οι παοξυδες με την Αθήνα. Όσους Αρειανους έχω γνωρίσει είναι εντελώς άλλης φάσης.
Τελευταία μάλιστα μιλούσα με έναν συνάδελφο και η κουβέντα δε πήγε ούτε μια στιγμή στα ποδοσφαιρικά. Και του κάνω την ερώτηση.
-αρειανος;
Και απαντάει.
-φόλα αρειανος που το κατάλαβες ...
Υγ. Το κόλλημα το έχουν οι παοξυδες με την Αθήνα. Όσους Αρειανους έχω γνωρίσει είναι εντελώς άλλης φάσης.
Τελευταία μάλιστα μιλούσα με έναν συνάδελφο και η κουβέντα δε πήγε ούτε μια στιγμή στα ποδοσφαιρικά. Και του κάνω την ερώτηση.
-αρειανος;
Και απαντάει.
-
Gouerino 4
Πριν το οακα φιλε,το μεγαλυτερο και και καλυτερο ελληνικογηπεδο ηταν το καυτατζογλειο.Ερμής έγραψε: 30 Ιαν 2020, 22:28 Για πρωταθλήματα μιλάμε Όχι για κύπελλα.
-αρειανος;
Και απαντάει.
Μαντεψε που γινοταν οι τελικοι οταν επαιζε ο ΠΑΟΚ με αθηναικη ομαδα
Ρε φίλε μην νομίζεις ότι όλοι οι θεσσαλονικείς είναι ουγκανοί σαν τους μπαοκτζηδες. Δεν ισχύει αυτό. Και εμείς και οι Ηρακληδείς δεν είμαστε έτσι. Δεν μπορεί ένας σοβαρός Αρειανός ή Ηρακλειδέας να υποστηρίξει ότι το ποκ του έκλεβε τα πρωταθλήματα όταν είχαμε τον Κολτσίδα και τον Κατσαμπή. Παλιότερα όταν είχαμε καλές ομάδες δηλαδή το 70 και το 80 μπορεί να ίσχυε αυτό σε κάποιες περιπτώσεις. Αλλά οι μπαοκτζήδες που είναι τέκνα της μπουζοπροπαγάνδας και μειωμένου iq φυσικά δημιούργησαν ένα μύθο ότι τους έκλεβε το ποκ όλους τους τίτλους όταν αυτοί έπαιζαν με τον Μαλιούφα, τον Μέγκαχεντ και δεν ξέρω εγώ ποιον άλλο.Ερμής έγραψε: 30 Ιαν 2020, 22:22Ακόμη και οι πιο κολλημένοι δε μιλάνε για τα ποια και πόσα τους έκλεψαν γιατί ξέρουν ακόμη και αυτοί ότι δε μπορεί από τη μια να είναι Σαραβακος με Βαζεχα και από την άλλη Τουρσουνιδης με Αντωνίου και να έχουν την απαίτηση αγωνιστικά να θέλουν το κατσαρολι.Nero έγραψε: 30 Ιαν 2020, 22:09
Είναι απλά ρε συ. δεν πιστεύουν ότι είναι μια ομάδα που τους αδικεί. Είναι σχεδόν όλες. Δεν είναι συγκεκριμένα ο γαύρος η αεκ ή ο παο που τους έκλεψε πρωταθλήματα, είναι η Αθήνα. Και 5 και 6οι και 10τοι να έχουν βγει θεωρούν ότι το πρωτάθλημα τους κλέψανε γιατί απο τους 9 που βγήκαν απο πάνω ξερω γω, οι 7 συνωμότησαν για να μην πάει το πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη
Το έγραψα ακριβώς παραπάνω αυτό.Arisvilla έγραψε: 30 Ιαν 2020, 22:31Ρε φίλε μην νομίζεις ότι όλοι οι θεσσαλονικείς είναι ουγκανοί σαν τους μπαοκτζηδες. Δεν ισχύει αυτό. Και εμείς και οι Ηρακληδείς δεν είμαστε έτσι. Δεν μπορεί ένας σοβαρός Αρειανός ή Ηρακλειδέας να υποστηρίξει ότι το ποκ του έκλεβε τα πρωταθλήματα όταν είχαμε τον Κολτσίδα και τον Κατσαμπή. Παλιότερα όταν είχαμε καλές ομάδες δηλαδή το 70 και το 80 μπορεί να ίσχυε αυτό σε κάποιες περιπτώσεις. Αλλά οι μπαοκτζήδες που είναι τέκνα της μπουζοπροπαγάνδας και μειωμένου iq φυσικά δημιούργησαν ένα μύθο ότι τους έκλεβε το ποκ όλους τους τίτλους όταν αυτοί έπαιζαν με τον Μαλιούφα, τον Μέγκαχεντ και δεν ξέρω εγώ ποιον άλλο.Ερμής έγραψε: 30 Ιαν 2020, 22:22Ακόμη και οι πιο κολλημένοι δε μιλάνε για τα ποια και πόσα τους έκλεψαν γιατί ξέρουν ακόμη και αυτοί ότι δε μπορεί από τη μια να είναι Σαραβακος με Βαζεχα και από την άλλη Τουρσουνιδης με Αντωνίου και να έχουν την απαίτηση αγωνιστικά να θέλουν το κατσαρολι.Nero έγραψε: 30 Ιαν 2020, 22:09
Και με οπαδό της Καλαμαριάς και της Δόξας Δράμας, δεν θα πήγαινε η κουβέντα στα ποδοσφαιρικά. Τι να πουν;Ερμής έγραψε: 30 Ιαν 2020, 22:28 Για πρωταθλήματα μιλάμε Όχι για κύπελλα.
-αρειανος;
Και απαντάει.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- hellegennes
Ίδιο πλάτος έχουν.under έγραψε: 30 Ιαν 2020, 22:16Η εγνατια ρε βλαχο ειναι η μιση σε πλατος σε σχεση με τη Β.Σοφιας πχ.Πρεπει και λιγο να εχεις συναισθηση των μεγεθων.hellegennes έγραψε: 30 Ιαν 2020, 22:08 Κάνω λάθος ή εσύ ήσουν που για ίδιες εικόνες έβλεπες εκατοντάδες χιλιάδες στα συλλαλητήρια; Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- NewModelArmy
Ερμής έγραψε: 30 Ιαν 2020, 22:28 Για πρωταθλήματα μιλάμε Όχι για κύπελλα.
-αρειανος;
Και απαντάει.
Πως να παει η κουβέντα στα ποδοσφαιρικα. Τι να πει ενας Αρειανος για την ομάδα του. Ότι ειναι περηφανος που ειναι επίσημο παράρτημα του Γαυρου?
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Υπήρχε και το παλιό Καραισκακη που ήταν μεγάλο,για τα δεδομένα μας.Gouerino 4 έγραψε: 30 Ιαν 2020, 22:30Πριν το οακα φιλε,το μεγαλυτερο και και καλυτερο ελληνικογηπεδο ηταν το καυτατζογλειο.Ερμής έγραψε: 30 Ιαν 2020, 22:28 Για πρωταθλήματα μιλάμε Όχι για κύπελλα.
-αρειανος;
Και απαντάει.
Επίσης τι παει να πει ρε φίλε οι τελικοί γιατί γινονται στο οακα;Είναι η πρωτευουσα και έχει το μεγαλύτερο γήπεδο.και στην Αγγλία οι τελικοί γίνονται στο Γουέμπλευ που είναι στο Λονδίνο.
-
Gouerino 4
Το ποιος εχει κομπλεξ φιλε αστο καλυτερα.Ερμής έγραψε: 30 Ιαν 2020, 22:22Ακόμη και οι πιο κολλημένοι δε μιλάνε για τα ποια και πόσα τους έκλεψαν γιατί ξέρουν ακόμη και αυτοί ότι δε μπορεί από τη μια να είναι Σαραβακος με Βαζεχα και από την άλλη Τουρσουνιδης με Αντωνίου και να έχουν την απαίτηση αγωνιστικά να θέλουν το κατσαρολι.Nero έγραψε: 30 Ιαν 2020, 22:09
Πιθανοτατα εισαι πιτσιρικας και δεν γνωριζεις.
Τοσο μεγαλο προβλημα και κομπλεξ ειχατε με τον ΠΑΟΚ που ειχατε φτασει σε σημειο οι εχθροι μεταξυ τους οπαδοι των αθηναικων ομαδων,να ενωνονται οταν ερχομσσταν κατω.
Και φυσικα το τοσο κμπλεξ εφερε και τραγικο αποτελεσμα.
Σε ενα παιχνιδι με την αεκ,στο οποιο δυστυχως ημουν και ειδα ,οπαδοι ολων των ομαδων μας περιμεναν στο σταθμο.
Εκει μαχαιρωθηκε και τελικα πεθανε,ενα αθωο παλληκαρι που τελικα ηταν οπαδος της αεκ,επειδη ετυχε να περιμενει καποιον στο σταθμο και φορουσε ασπρομαυρο ρουχο.
Δραστες ενας ολυμπιακος και ενας αεκτσης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gouerino 4 την 30 Ιαν 2020, 22:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Gouerino 4
Λευκός Λύκος έγραψε: 30 Ιαν 2020, 22:38Υπήρχε και το παλιό Καραισκακη που ήταν μεγάλο,για τα δεδομένα μας.Gouerino 4 έγραψε: 30 Ιαν 2020, 22:30Πριν το οακα φιλε,το μεγαλυτερο και και καλυτερο ελληνικογηπεδο ηταν το καυτατζογλειο.Ερμής έγραψε: 30 Ιαν 2020, 22:28 Για πρωταθλήματα μιλάμε Όχι για κύπελλα.
-αρειανος;
Και απαντάει.
Επίσης τι παει να πει ρε φίλε οι τελικοί γιατί γινονται στο οακα;Είναι η πρωτευουσα και έχει το μεγαλύτερο γήπεδο.και στην Αγγλία οι τελικοί γίνονται στο Γουέμπλευ που είναι στο Λονδίνο.
Ποσο πιο απλα να το πω ρε φιλε;
Πριν το γαμημενο το οακα ,πριν το 82 δηλαδη,οι τελικοι γινονταν ολοι στην αθηνα παρολο που το καυτατζογλειο ηταν το μεγαλυτερο γηπεδο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 910 Απαντήσεις
- 33681 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης
-
- 42 Απαντήσεις