Άντε, την είπες την βλακεία σου, τώρα πάνε για ύπνοΕρμής έγραψε: 30 Ιαν 2020, 20:59 Ρε παοξυδες έχω κάνει μια ερώτηση και κάνεις δεν απαντά. Όλο λέτε ότι σας έχουν κατακλεψει τόσα χρόνια. Σαν Παναθηναϊκό μου έχουν κλέψει κραχτα όλα όλα τα χρόνια άντε βαριά θες τέσσερα θες πέντε πρωταθλήματα μια αυτά στον πόντο. Εσένα ρε φίλε παοξυ πως στα έκλεβαν όταν στην προμπλιετ εποχή πάλευες από τον υποβιβασμό μέχρι το ουεφα;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΠΑΟΚ
- Λίνο Βεντούρα
Re: ΠΑΟΚ
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Πες μου ρε μάστορα πόσα σου έκλεψαν και ποτε, Οκ να δεχτώ το ένα που στην ουσια δε σου έκλεψε κάνεις. Αν δεν σε είχε ξεπατωσει η Τρίπολη στα ισια θα το είχες πάρει.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 30 Ιαν 2020, 21:01Άντε, την είπες την βλακεία σου, τώρα πάνε για ύπνοΕρμής έγραψε: 30 Ιαν 2020, 20:59 Ρε παοξυδες έχω κάνει μια ερώτηση και κάνεις δεν απαντά. Όλο λέτε ότι σας έχουν κατακλεψει τόσα χρόνια. Σαν Παναθηναϊκό μου έχουν κλέψει κραχτα όλα όλα τα χρόνια άντε βαριά θες τέσσερα θες πέντε πρωταθλήματα μια αυτά στον πόντο. Εσένα ρε φίλε παοξυ πως στα έκλεβαν όταν στην προμπλιετ εποχή πάλευες από τον υποβιβασμό μέχρι το ουεφα;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Μπουμπούκο όλα τα ξέρεις εσύ αγόρι μου,να σε χαίρεται η μαμά σου τέτοιο φωτεινό παντογνώστη.Και αντικειμενικός και δίκαιος πάνω απ'όλα.Το δε μάτι,αετίσιο και βάλε.Τύφλα να 'χουν οι πιλότοι.Μπράβο πραγματικά,είσαι άξιος συγχαρητηρίων,τ'αξίζεις τα λεφτά σου που λένε.
Γραμματέας του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Φωναξτε το γιαννοπουλα να μετρησει
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- hellegennes
Κάνω λάθος ή εσύ ήσουν που για ίδιες εικόνες έβλεπες εκατοντάδες χιλιάδες στα συλλαλητήρια; Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
Nero
Είναι απλά ρε συ. δεν πιστεύουν ότι είναι μια ομάδα που τους αδικεί. Είναι σχεδόν όλες. Δεν είναι συγκεκριμένα ο γαύρος η αεκ ή ο παο που τους έκλεψε πρωταθλήματα, είναι η Αθήνα. Και 5 και 6οι και 10τοι να έχουν βγει θεωρούν ότι το πρωτάθλημα τους κλέψανε γιατί απο τους 9 που βγήκαν απο πάνω ξερω γω, οι 7 συνωμότησαν για να μην πάει το πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη
- Λίνο Βεντούρα
όχι, είναι μία: το ΠΟΚ.Nero έγραψε: 30 Ιαν 2020, 22:09 Είναι απλά ρε συ. δεν πιστεύουν ότι είναι μια ομάδα που τους αδικεί. Είναι σχεδόν όλες.
Και δεν αδικεί εμάς, αλλά όλους.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Λίνο Βεντουρά το ΠΟΚ αδικεί όλους , το big 4 τι κάνει ?Λίνο Βεντούρα έγραψε: 30 Ιαν 2020, 22:11όχι, είναι μία: το ΠΟΚ.Nero έγραψε: 30 Ιαν 2020, 22:09 Είναι απλά ρε συ. δεν πιστεύουν ότι είναι μια ομάδα που τους αδικεί. Είναι σχεδόν όλες.
Και δεν αδικεί εμάς, αλλά όλους.
Η εγνατια ρε βλαχο ειναι η μιση σε πλατος σε σχεση με τη Β.Σοφιας πχ.Πρεπει και λιγο να εχεις συναισθηση των μεγεθων.hellegennes έγραψε: 30 Ιαν 2020, 22:08 Κάνω λάθος ή εσύ ήσουν που για ίδιες εικόνες έβλεπες εκατοντάδες χιλιάδες στα συλλαλητήρια; Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 910 Απαντήσεις
- 33687 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης
-
- 42 Απαντήσεις