https://www.enikos.gr/society/698147/ep ... lides-toraΈπεσαν" κυβερνητικές ιστοσελίδες - ΤΩΡΑ
Εκτός λειτουργίας έχουν τεθεί εδώ και λίγη ώρα αρκετές κυβερνητικές ιστοσελίδες.
Με τις έως τώρα πληροφορίςες που έχουν συλλεχθεί, εκτός λειτουργίας έχουν τεθεί οι ιστοσελίδες των Υπουργείων Εσωτερικών, Εξωτερικών, Εμπορικής Ναυτιλίας αλλά και τα site της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής αλλά και το site του Πρωθυπουργού.
Να θυμίσουμε πως στις 17 Ιανουαρίου, Τούρκοι χάκερ είχαν προχωρήσει σε κυβερνοεπίθεση και είχαν «ρίξει» τις ιστοσελίδες της Βουλής των Ελλήνων, της ΕΥΠ, του υπουργείου Εξωτερικών, του Χρηματιστηρίου, αλλά και του υπουργείου Οικονομικών.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νέα επίθεση χάκερ τώρα
-
User_601
Νέα επίθεση χάκερ τώρα
- wooded glade
Re: Νέα επίθεση χάκερ τώρα
Οι κυβερνητικές ιστοσελίδες είναι της πλάκας.
Μια φορά κάτι έψαχνα στο υπουργείο Εργασίας και πατάω επικοινωνία και μου βγάζει virus page ο Κασπέρσκης.
Παίρνω τηλέφωνο και τους λέω "έχετε βάϊρου" και μου λένε "τι λέτε κύριε ; εδώ είναι υπουργείο, ορίστε μας".
Μετά τους λέω εγώ "καλά, υπουργείο, αλλά αν πατήσετε επικοινωνία θα βγει virus".
Επί εποχής κυβερνήσεως ΝΔ ήταν και με τα πολλά το πάτησε ο άλλος και μου λέει "μμμμμ νινινι, μάλιστα, θα επιληφθεί το τεχνικό τμήμα".
Αλλά μετά επί μέρες που ξαναδοκίμαζα πάλι έβγαινε virus.
Μια φορά κάτι έψαχνα στο υπουργείο Εργασίας και πατάω επικοινωνία και μου βγάζει virus page ο Κασπέρσκης.
Παίρνω τηλέφωνο και τους λέω "έχετε βάϊρου" και μου λένε "τι λέτε κύριε ; εδώ είναι υπουργείο, ορίστε μας".
Μετά τους λέω εγώ "καλά, υπουργείο, αλλά αν πατήσετε επικοινωνία θα βγει virus".
Επί εποχής κυβερνήσεως ΝΔ ήταν και με τα πολλά το πάτησε ο άλλος και μου λέει "μμμμμ νινινι, μάλιστα, θα επιληφθεί το τεχνικό τμήμα".
Αλλά μετά επί μέρες που ξαναδοκίμαζα πάλι έβγαινε virus.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
μεταξύ κασπέρσκι και ιού θα διάλεγα ιό
Γιατί ;
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
σου γαμάει τον δίσκο.γράφει διαρκώς στο mft.δεν ξέρω αν το έφτιαξαν αλλά το είχαν χρόνια αυτό το θέμα.μεγάλοι ξεφτίλες
Για πρότεινε κανένα άλλο να βάλω. Αν γίνεται απλό σαν κι αυτό. Μέχρι τώρα στην ζωή μου έχω χρησιμοποιήσει NORTON και Kaspersky.nowhere έγραψε: 25 Ιαν 2020, 08:17 σου γαμάει τον δίσκο.γράφει διαρκώς στο mft.δεν ξέρω αν το έφτιαξαν αλλά το είχαν χρόνια αυτό το θέμα.μεγάλοι ξεφτίλες
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
το εσετ χρησιμοποιώ αλλά δεν είμαι και πολύ σχετικός,μη σου προτείνω καμιά μαλακία
Πήγε κάνεις να εξηγήσει στον σεκιουριτα τι είναι το ιντερνετς ή θα πέφτουν κάθε βδομάδα οι ιστοσελίδες;
My Life had stood, a Loaded Gun
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Εγω το avast χρησιμοποιώ αλλά συνδυαστικά με κάποιο antimalware.Ζαποτέκος έγραψε: 25 Ιαν 2020, 08:20Για πρότεινε κανένα άλλο να βάλω. Αν γίνεται απλό σαν κι αυτό. Μέχρι τώρα στην ζωή μου έχω χρησιμοποιήσει NORTON και Kaspersky.nowhere έγραψε: 25 Ιαν 2020, 08:17 σου γαμάει τον δίσκο.γράφει διαρκώς στο mft.δεν ξέρω αν το έφτιαξαν αλλά το είχαν χρόνια αυτό το θέμα.μεγάλοι ξεφτίλες![]()
-
User_601
Εβαλα το αβαστ και μαμηθηκε το συμπαν γμτ.Δεν με αφηνε να δω ουτε στο νετφλιξ.taliban έγραψε: 25 Ιαν 2020, 08:47Εγω το avast χρησιμοποιώ αλλά συνδυαστικά με κάποιο antimalware.Ζαποτέκος έγραψε: 25 Ιαν 2020, 08:20Για πρότεινε κανένα άλλο να βάλω. Αν γίνεται απλό σαν κι αυτό. Μέχρι τώρα στην ζωή μου έχω χρησιμοποιήσει NORTON και Kaspersky.nowhere έγραψε: 25 Ιαν 2020, 08:17 σου γαμάει τον δίσκο.γράφει διαρκώς στο mft.δεν ξέρω αν το έφτιαξαν αλλά το είχαν χρόνια αυτό το θέμα.μεγάλοι ξεφτίλες![]()
Καρατσεκαρισμενο εφταιγε το αβαστ.Το γιατι δεν το κανει σε ολους δεν το καταννοω.Τωρα ειμαι με των γουντοους 8,1 το τειχος προστασιας,με προστατευει λες καθολου;
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Δεν ξέρω γιατί στο έκανε αυτό.Εσθήρ έγραψε: 25 Ιαν 2020, 09:12Εβαλα το αβαστ και μαμηθηκε το συμπαν γμτ.Δεν με αφηνε να δω ουτε στο νετφλιξ.![]()
Καρατσεκαρισμενο εφταιγε το αβαστ.Το γιατι δεν το κανει σε ολους δεν το καταννοω.Τωρα ειμαι με των γουντοους 8,1 το τειχος προστασιας,με προστατευει λες καθολου;
Για firewall έχω το zonealarm.
Και το avast και αυτό τα έχω silent mode κάνουν ότι είναι να κάνουν χωρίς να με ενοχλούν.
Απλά μια φορά το μήνα σκανάρω με το spybot το pc και καθαρίζει διάφορα malware.
Κάτι αρκετά σοβαρό που βγαίνει με ένα χρόνο καθυστέρηση.
https://www.kathimerini.gr/1062437/gall ... o-toy-2019
https://www.kathimerini.gr/1062437/gall ... o-toy-2019
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 735 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από βοθρατζης