!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Νέα επίθεση χάκερ τώρα

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
User_601

Νέα επίθεση χάκερ τώρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 »

Έπεσαν" κυβερνητικές ιστοσελίδες - ΤΩΡΑ
Εκτός λειτουργίας έχουν τεθεί εδώ και λίγη ώρα αρκετές κυβερνητικές ιστοσελίδες.

Με τις έως τώρα πληροφορίςες που έχουν συλλεχθεί, εκτός λειτουργίας έχουν τεθεί οι ιστοσελίδες των Υπουργείων Εσωτερικών, Εξωτερικών, Εμπορικής Ναυτιλίας αλλά και τα site της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής αλλά και το site του Πρωθυπουργού.

Να θυμίσουμε πως στις 17 Ιανουαρίου, Τούρκοι χάκερ είχαν προχωρήσει σε κυβερνοεπίθεση και είχαν «ρίξει» τις ιστοσελίδες της Βουλής των Ελλήνων, της ΕΥΠ, του υπουργείου Εξωτερικών, του Χρηματιστηρίου, αλλά και του υπουργείου Οικονομικών.
https://www.enikos.gr/society/698147/ep ... lides-tora
Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Re: Νέα επίθεση χάκερ τώρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn »

Λογικό, όταν βάζεις σεκιουριτά στην ΕΥΠ.
My Life had stood, a Loaded Gun
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Οι κυβερνητικές ιστοσελίδες είναι της πλάκας.
Μια φορά κάτι έψαχνα στο υπουργείο Εργασίας και πατάω επικοινωνία και μου βγάζει virus page ο Κασπέρσκης.
Παίρνω τηλέφωνο και τους λέω "έχετε βάϊρου" και μου λένε "τι λέτε κύριε ; εδώ είναι υπουργείο, ορίστε μας".
Μετά τους λέω εγώ "καλά, υπουργείο, αλλά αν πατήσετε επικοινωνία θα βγει virus".
Επί εποχής κυβερνήσεως ΝΔ ήταν και με τα πολλά το πάτησε ο άλλος και μου λέει "μμμμμ νινινι, μάλιστα, θα επιληφθεί το τεχνικό τμήμα".
Αλλά μετά επί μέρες που ξαναδοκίμαζα πάλι έβγαινε virus.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

μεταξύ κασπέρσκι και ιού θα διάλεγα ιό
Άβαταρ μέλους
Ζαποτέκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζαποτέκος »

nowhere έγραψε: 25 Ιαν 2020, 08:04 μεταξύ κασπέρσκι και ιού θα διάλεγα ιό
Γιατί ; :smt017
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
nowhere

σου γαμάει τον δίσκο.γράφει διαρκώς στο mft.δεν ξέρω αν το έφτιαξαν αλλά το είχαν χρόνια αυτό το θέμα.μεγάλοι ξεφτίλες
Άβαταρ μέλους
Ζαποτέκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζαποτέκος »

nowhere έγραψε: 25 Ιαν 2020, 08:17 σου γαμάει τον δίσκο.γράφει διαρκώς στο mft.δεν ξέρω αν το έφτιαξαν αλλά το είχαν χρόνια αυτό το θέμα.μεγάλοι ξεφτίλες
Για πρότεινε κανένα άλλο να βάλω. Αν γίνεται απλό σαν κι αυτό. Μέχρι τώρα στην ζωή μου έχω χρησιμοποιήσει NORTON και Kaspersky. :oops:
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
nowhere

το εσετ χρησιμοποιώ αλλά δεν είμαι και πολύ σχετικός,μη σου προτείνω καμιά μαλακία
Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn »

Πήγε κάνεις να εξηγήσει στον σεκιουριτα τι είναι το ιντερνετς ή θα πέφτουν κάθε βδομάδα οι ιστοσελίδες;
My Life had stood, a Loaded Gun
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Ζαποτέκος έγραψε: 25 Ιαν 2020, 08:20
nowhere έγραψε: 25 Ιαν 2020, 08:17 σου γαμάει τον δίσκο.γράφει διαρκώς στο mft.δεν ξέρω αν το έφτιαξαν αλλά το είχαν χρόνια αυτό το θέμα.μεγάλοι ξεφτίλες
Για πρότεινε κανένα άλλο να βάλω. Αν γίνεται απλό σαν κι αυτό. Μέχρι τώρα στην ζωή μου έχω χρησιμοποιήσει NORTON και Kaspersky. :oops:
Εγω το avast χρησιμοποιώ αλλά συνδυαστικά με κάποιο antimalware.
User_601

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 »

taliban έγραψε: 25 Ιαν 2020, 08:47
Εβαλα το αβαστ και μαμηθηκε το συμπαν γμτ.Δεν με αφηνε να δω ουτε στο νετφλιξ. :smt005:
Καρατσεκαρισμενο εφταιγε το αβαστ.Το γιατι δεν το κανει σε ολους δεν το καταννοω.Τωρα ειμαι με των γουντοους 8,1 το τειχος προστασιας,με προστατευει λες καθολου;
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Εσθήρ έγραψε: 25 Ιαν 2020, 09:12
taliban έγραψε: 25 Ιαν 2020, 08:47
Εβαλα το αβαστ και μαμηθηκε το συμπαν γμτ.Δεν με αφηνε να δω ουτε στο νετφλιξ. :smt005:
Καρατσεκαρισμενο εφταιγε το αβαστ.Το γιατι δεν το κανει σε ολους δεν το καταννοω.Τωρα ειμαι με των γουντοους 8,1 το τειχος προστασιας,με προστατευει λες καθολου;
Δεν ξέρω γιατί στο έκανε αυτό.
Για firewall έχω το zonealarm.
Και το avast και αυτό τα έχω silent mode κάνουν ότι είναι να κάνουν χωρίς να με ενοχλούν.
Απλά μια φορά το μήνα σκανάρω με το spybot το pc και καθαρίζει διάφορα malware.
jimdenin

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jimdenin »

Κάτι αρκετά σοβαρό που βγαίνει με ένα χρόνο καθυστέρηση.

https://www.kathimerini.gr/1062437/gall ... o-toy-2019
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”