XAXAXAXAXAXAXAXAXAXA!panos291 έγραψε: 29 Ιαν 2020, 21:56 ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΣΥΧΗ, ΤΟΝ ΦΙΛΗΣΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ!!!
Ρε αστοδιάολο λουγκρες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αναγκαστικά φιλιά σε σόγια, θειάδες κλπ παραβιάζουν τα όρια των παιδιών
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αναγκαστικά φιλιά σε σόγια, θειάδες κλπ παραβιάζουν τα όρια των παιδιών
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ο άντρας της με γούσταρε από το Λύκειο και εκμεταλλεύτηκε τα γενέθλια της ίδιας του της κόρης για να γευτεί ένα μικρό μου κομμάτι.
Αν υπάρχει ένα πράγμα που να μην φτάνει κάποιος σε όλη αυτήν την ιστορία, αυτό είμαι εγώ.
Πω ρε συ θυμήθηκα είχα μια γειτονισσα που μου τσίμπαγε δυνατά τα μάγουλα και μιλούσε δυνατά. Πόσο με εκνευρίζε.
Πάντως έχει μια βάση το να μη πιέζουμε τα παιδιά για αγκαλιές σε ανθρώπους που δεν είναι οικείοι τους. Και ειδικότερα όταν τους φέρνουν δώρα. Καλύτερα να τους προτείνουμε να ζωγραφίζουν κάτι να το χαρίσουν να εκφράσουν το ευχαριστώ τους . Και όταν αναπτύξουν οικειότητα να κάνουν την αγκαλίτσα.
Πάντως έχει μια βάση το να μη πιέζουμε τα παιδιά για αγκαλιές σε ανθρώπους που δεν είναι οικείοι τους. Και ειδικότερα όταν τους φέρνουν δώρα. Καλύτερα να τους προτείνουμε να ζωγραφίζουν κάτι να το χαρίσουν να εκφράσουν το ευχαριστώ τους . Και όταν αναπτύξουν οικειότητα να κάνουν την αγκαλίτσα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
A0ANACIVC έγραψε: 29 Ιαν 2020, 21:06 Δεν είναι τίποτε κακό, απλώς μια ελάσσων διαβατήρια τελετή όπως άλλοτε η Εφηβεία και Κρυπτεία (που, φευ, σήμερα μεταλλάχθηκαν στη συμβολική μετατροπή του νέου σε γυναίκα κατά τη διάρκεια των μηνών της στρατ. θητείας). Διαφυλάξτε αυτό το πανάρχαιο έθος και μη δυσανασχετείτε.

μαλάκα λες και είμαι στην ζώνη του λυκόφωτος
πρέπει να περάσεις* από τον μπαμπά πρώτα για να πας στη μάνα.foscilis έγραψε: 29 Ιαν 2020, 21:42Ξέρω γω. Τρία;sys3x έγραψε: 29 Ιαν 2020, 21:17με άριστα το δέκα η μαμά πόσο;foscilis έγραψε: 29 Ιαν 2020, 20:35 Πάω τον γιο μου στο πάρτι μιας συμμαθήτριας και ο μπαμπάς της με φιλάει. Η μαμά της όχι!
Τώρα δεν ξέρω αν αυτό ήταν επειδή η μαμά είδε τη φάτσα μου όταν με φίλαγε ο μπαμπάς ή αν μόνο ο μπαμπάς ήθελε το γκαβλί μου.
Τα θεωρώ ισοπίθανα.
*επειδή είναι τρία μπορεί να θέλει να σε περάσει, όχι τόσο σίγουρος.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Μπορεί να ανακάλυψες πως ήταν χωμένος σε εκείνα τα πίτσαγκεητ και τα υπόλοιπα συνωμοσιολογικά, γιαυτο ρωτάω.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Δε θελω να παω στη μανα.
Την ανεφερα απλα επειδη συνηθως οι γυναικες φιλανε.
Την ανεφερα απλα επειδη συνηθως οι γυναικες φιλανε.
Εννοείται ότι δεν υποχρεώνεις το παιδί να φιλήσει και να αγκαλιάσει κανέναν. Όποιον γουστάρει θα αγκαλιάσει και θα φιλήσει, οι υπόλοιποι ξύδι.
Φος, ξενερωτη η μάνα, εγώ θα σε φιλούσα σταυρωτά, δις
Φος, ξενερωτη η μάνα, εγώ θα σε φιλούσα σταυρωτά, δις
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 622 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros