Όχι,μαλάκας σαν και σένα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αναγκαστικά φιλιά σε σόγια, θειάδες κλπ παραβιάζουν τα όρια των παιδιών
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αναγκαστικά φιλιά σε σόγια, θειάδες κλπ παραβιάζουν τα όρια των παιδιών
για τον παππού αυτό,για την γιαγιά τι προτείνεις."ίσα μωρή ξεκωλιάρα που θα φιλήσεις τον γιανν'άκη" ή κάτι πιο χοντρό?Μαύρο Πρόβατο έγραψε: 29 Ιαν 2020, 20:26 Κοινως, για οσους δεν με εννοησαν, στην φραση "ελα γιαννακη να σε φιλησω" η καταλληλη απαντηση ειναι: Οχι μαλακα, αν θελει θα ερθει να τον φιλησεις.
- Dwarven Blacksmith
σαφώς δεν αγκαλιάζεις και φιλάς με το ζόρι, αλλά κι αυτή η υπερβολή πια,
μας έχει κάνει να μη μπορούμε να δείξουμε την αγάπη μας
φοβόμαστε να αγγίξουμε τα ανήψια μας μη τυχόν και παρεξηγηθεί το άγγιγμά μας
τα παιδιά δεν κρατούν προσχήματα και τουλάχιστον απ΄ όσο έχω παρατηρήσει,
απωθούν κάποιον με τον τρόπο τους όταν δεν θέλουν να τους πλησιάσει
από την άλλη, με τόσα που ακούγονται πλέον, δεν μπορώ να πω πως δεν
κατανοώ και την ανησυχία των γονέων
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Δεν είναι τίποτε κακό, απλώς μια ελάσσων διαβατήρια τελετή όπως άλλοτε η Εφηβεία και Κρυπτεία (που, φευ, σήμερα μεταλλάχθηκαν στη συμβολική μετατροπή του νέου σε γυναίκα κατά τη διάρκεια των μηνών της στρατ. θητείας). Διαφυλάξτε αυτό το πανάρχαιο έθος και μη δυσανασχετείτε.
+100 στο αρθρο. Αυτο ειναι old news. Το να πιεζεις ενα παιδακι να αγκαλιασει ή να δωσει φιλι σε καποιον που δε γνωριζει ή δε θελει, ειναι ψυχολογικη πιεση για να χαρουν ολοι εκτος απ'το παιδακι.
Αν παίξει ψιλό σε κέρμα για ηλεκτρονικά μετά, δέχομαι και τσίμπημα στο μάγουλο, τύπισσες και τύποι.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
με άριστα το δέκα η μαμά πόσο;foscilis έγραψε: 29 Ιαν 2020, 20:35 Πάω τον γιο μου στο πάρτι μιας συμμαθήτριας και ο μπαμπάς της με φιλάει. Η μαμά της όχι!
Τώρα δεν ξέρω αν αυτό ήταν επειδή η μαμά είδε τη φάτσα μου όταν με φίλαγε ο μπαμπάς ή αν μόνο ο μπαμπάς ήθελε το γκαβλί μου.
Τα θεωρώ ισοπίθανα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
(Σύμφωνα πάντα με τον τίτλο),το να φιλάς σόγια δεν είναι και πολύ φυσιολογικό,σιγά το φαγητό δηλαδή.
έτσι, έτσι ακριβώς καλιεργείται η κουλτούρα βιασμού.νύχτα έγραψε: 29 Ιαν 2020, 21:02 σαφώς δεν αγκαλιάζεις και φιλάς με το ζόρι, αλλά κι αυτή η υπερβολή πια,
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Έχεις και τα τυχερά σου, μπαγάσα.foscilis έγραψε: 29 Ιαν 2020, 20:35 Πάω τον γιο μου στο πάρτι μιας συμμαθήτριας και ο μπαμπάς της με φιλάει. Η μαμά της όχι!
Τώρα δεν ξέρω αν αυτό ήταν επειδή η μαμά είδε τη φάτσα μου όταν με φίλαγε ο μπαμπάς ή αν μόνο ο μπαμπάς ήθελε το γκαβλί μου.
Τα θεωρώ ισοπίθανα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Ξέρω γω. Τρία;sys3x έγραψε: 29 Ιαν 2020, 21:17με άριστα το δέκα η μαμά πόσο;foscilis έγραψε: 29 Ιαν 2020, 20:35 Πάω τον γιο μου στο πάρτι μιας συμμαθήτριας και ο μπαμπάς της με φιλάει. Η μαμά της όχι!
Τα θεωρώ ισοπίθανα.
Τρια? Για αυτο φουσκωσες το μαγουλο σου στον μπαμπα?foscilis έγραψε: 29 Ιαν 2020, 21:42Ξέρω γω. Τρία;sys3x έγραψε: 29 Ιαν 2020, 21:17με άριστα το δέκα η μαμά πόσο;foscilis έγραψε: 29 Ιαν 2020, 20:35 Πάω τον γιο μου στο πάρτι μιας συμμαθήτριας και ο μπαμπάς της με φιλάει. Η μαμά της όχι!
Τα θεωρώ ισοπίθανα.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει τριάρια. Μην απογοητεύεσαι Φοσιλη. Μπορεί να σου σχεδιάζουν τρίτουζα αμφιφυλοφιλικης επαφής.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΣΥΧΗ, ΤΟΝ ΦΙΛΗΣΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ!!!
Ρε αστοδιάολο λουγκρες.
Ρε αστοδιάολο λουγκρες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 622 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros