Ο Τολστόι είναι χειρότερος. Το «Πόλεμος και Ειρήνη» έχει συνολικά πεντακόσιους τόσους χαρακτήρες.Frozen έγραψε: 07 Ιουν 2018, 11:27Αυτό μου θύμισε κάποια που δεν διάβαζε Ντοστογιέφσκι γιατί την δυσκόλευαν τα ονόματα!YouOnlyLiveOnce έγραψε: 07 Ιουν 2018, 11:00 Πολυ ωραιο και το Dark (ενα επεισοδιο μου εμεινε ακομα)
Λιγο δυσκολευτηκα με τα ονοματααλλα οκ.
![]()
Ξέρω άσχετο αλλά το θυμήθηκα!![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καμιά σειρά που αξίζει να δει κανείς ;
- Φινγκόλφιν
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: Καμιά σειρά που αξίζει να δει κανείς ;
Αχα και είναι το βιβλίο που σκόπευα να ξεκινήσω μόλις βρω λίγο χρόνο.Φινγκόλφιν έγραψε: 11 Ιουν 2018, 17:22Ο Τολστόι είναι χειρότερος. Το «Πόλεμος και Ειρήνη» έχει συνολικά πεντακόσιους τόσους χαρακτήρες.Frozen έγραψε: 07 Ιουν 2018, 11:27Αυτό μου θύμισε κάποια που δεν διάβαζε Ντοστογιέφσκι γιατί την δυσκόλευαν τα ονόματα!YouOnlyLiveOnce έγραψε: 07 Ιουν 2018, 11:00 Πολυ ωραιο και το Dark (ενα επεισοδιο μου εμεινε ακομα)
Λιγο δυσκολευτηκα με τα ονοματααλλα οκ.
![]()
Ξέρω άσχετο αλλά το θυμήθηκα!![]()
![]()
Νο προμπλεμ, θα έχω και ένα σημειωματάριο από δίπλα.
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. 
- Ελβετός Τραπεζίτης
AmericanGods - Άρχισα να το βλέπω. Πολύ καλή αρχή στα δύο πρώτα επεισόδια της πρώτης περιόδου.!!!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ελβετός Τραπεζίτης την 12 Ιουν 2018, 01:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Να του το πουμε η να τον αφησουμε να το ανακαλυψει μονος του;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
Nero
ας τον,το αξίζει
Frozen έγραψε: 11 Ιουν 2018, 17:30Αχα και είναι το βιβλίο που σκόπευα να ξεκινήσω μόλις βρω λίγο χρόνο.Φινγκόλφιν έγραψε: 11 Ιουν 2018, 17:22Ο Τολστόι είναι χειρότερος. Το «Πόλεμος και Ειρήνη» έχει συνολικά πεντακόσιους τόσους χαρακτήρες.![]()
Νο προμπλεμ, θα έχω και ένα σημειωματάριο από δίπλα.
Πάνος Σκουρλέτης
- Βινόσαυρος
το βουλγαροναζακι πρεπει να το δει
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. 
- Northern Spirit
To 100 με τα πιτσιρικια δεν ειναι ασχημο...στην τεταρτη σεζον τωρα..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Η πλοκη ειναι της πουτσας,σε καποια σημεια,δεν εβγαζαν νοημα αυτα που εκαναν.Το ειχα παρατησει οταν τελειωσε με τον τροπο που τελειωσε το λεσβιακο ειδυλλιο.Μη εχοντας κατι αλλο να δω το συνεχισα πριν λιγες μερες και ειμαι και εγω στο 2ο επεισοδιο της 4ης.Δεν ειμαι ιδιαιτερα περηφανος γι αυτο.Northern Spirit έγραψε: 11 Ιουν 2018, 18:04 To 100 με τα πιτσιρικια δεν ειναι ασχημο...στην τεταρτη σεζον τωρα..
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Πάνος Σκουρλέτης
-
Nero
ποιος θα το φανταζόταν ότι μια ενυδρίδα θα είχε τέτοιο ταλέντο στην υποκριτικήSaliveros έγραψε: 11 Ιουν 2018, 18:20Patrick Melrose
Μίνι σειρά. Για ερμηνεία-δυναμίτη από τον Benedict Cumberbatch.

Nero έγραψε: 11 Ιουν 2018, 18:23 ποιος θα το φανταζόταν ότι μια ενυδρίδα θα είχε τέτοιο ταλέντο στην υποκριτική
![]()
Πάνος Σκουρλέτης
- Ελβετός Τραπεζίτης
Οχι ρε, να μην του το πούτε.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
-
stergiosbik
Μεχρι και την 2η σεζον ηταν καλο.Μετα εγινε μπαχαλο.GoBack έγραψε: 11 Ιουν 2018, 18:12Η πλοκη ειναι της πουτσας,σε καποια σημεια,δεν εβγαζαν νοημα αυτα που εκαναν.Το ειχα παρατησει οταν τελειωσε με τον τροπο που τελειωσε το λεσβιακο ειδυλλιο.Μη εχοντας κατι αλλο να δω το συνεχισα πριν λιγες μερες και ειμαι και εγω στο 2ο επεισοδιο της 4ης.Δεν ειμαι ιδιαιτερα περηφανος γι αυτο.Northern Spirit έγραψε: 11 Ιουν 2018, 18:04 To 100 με τα πιτσιρικια δεν ειναι ασχημο...στην τεταρτη σεζον τωρα..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση