!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Προκαλεί ο δημόσιος θηλασμός;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

Προκαλεί ρε;

Ναι
13
17%
Οχι
63
83%

Σύνολο ψήφων: 76

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Re: Προκαλεί ο δημόσιος θηλασμός;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Λίνο Βεντούρα έγραψε: 25 Ιαν 2020, 13:51
Ίφιδα έγραψε: 25 Ιαν 2020, 13:40 Καμιά μάνα δεν είναι αργόσχολη.
:smt005: «η δυσκολότερη δουλειά του κόσμου»

Προσωπικά θα προτιμούσα να δουλεύω σε κάτεργο παρα να περάσω αυτα που περασε η δικια μου με το μωρο, απο τη γέννα που φυσικά ήμουν μεσα ολη την ωρα και την ειδα, μεχρι το ξυπνάω καθε 1-3 ωρες σε ραντομ φασεις γιατι το μωρο πεινασε εχεσε κατουρησε ή για όποιον αλλο λογο, ΣΕ 24ΩΡΗ ΒΑΣΗ (εδω εφιαλτη βλεπεις το βραδυ κ λες δεν κοιμήθηκα καλα), μέχρι το να κοιμασαι σε νοσοκομειο για 8 μερες λόγω βριογχιολιτιδας, αγκαλια με το μωρο σε μια κουνια 1.50χ50 στην καλύτερη, με αλλα 4 άρρωστα μωρα με τις μαμαδες τους στο ιδιο δωματιο. Η διαφορά με τις αλλες δουλειές είναι το 24ωρο του πράγματος.
bolek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bolek »

Alien666 έγραψε: 25 Ιαν 2020, 16:01 Μην αποφασίζετε γηπεδικά και για να γλύψετε μια από τις δύο πλευρές.

Τα πράγματα είναι απλά. Θηλάζει μια μαμά το μωρό της μπροστά σας. Προσβάλεστε ή όχι;

Εμένα μου έτυχε σε προθάλαμο γιατρείου. Ηταν μπροστά μια ωραία μαμά με το μωρό της. Το καημένο είχε αρχίσει να σπαράζει. Πεινούσε.

Εβγαλε διακριτικά η μαμά το στήθος της και το τάισε.

Μια όμορφη εικόνα. Μετά το καημένο, έχοντας κορέσει πια την πείνα του, κοιμήθηκε.

Νιώστε.
αν πριν τον υπνο δεν ρευτηκε ειχε κακομανα
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 25 Ιαν 2020, 16:18
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 25 Ιαν 2020, 13:51
Ίφιδα έγραψε: 25 Ιαν 2020, 13:40 Καμιά μάνα δεν είναι αργόσχολη.
:smt005: «η δυσκολότερη δουλειά του κόσμου»

Προσωπικά θα προτιμούσα να δουλεύω σε κάτεργο παρα να περάσω αυτα που περασε η δικια μου με το μωρο, απο τη γέννα που φυσικά ήμουν μεσα ολη την ωρα και την ειδα, μεχρι το ξυπνάω καθε 1-3 ωρες σε ραντομ φασεις γιατι το μωρο πεινασε εχεσε κατουρησε ή για όποιον αλλο λογο, ΣΕ 24ΩΡΗ ΒΑΣΗ (εδω εφιαλτη βλεπεις το βραδυ κ λες δεν κοιμήθηκα καλα), μέχρι το να κοιμασαι σε νοσοκομειο για 8 μερες λόγω βριογχιολιτιδας, αγκαλια με το μωρο σε μια κουνια 1.50χ50 στην καλύτερη, με αλλα 4 άρρωστα μωρα με τις μαμαδες τους στο ιδιο δωματιο. Η διαφορά με τις αλλες δουλειές είναι το 24ωρο του πράγματος.
Γμνη βρογχιολίτιδα. Άιντε να το πείσεις να πιει και τις θεοπικρες σταγόνες κορτιζόνης :e040:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 25 Ιαν 2020, 16:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

LEONAS έγραψε: 24 Ιαν 2020, 11:30
Εμπεδοκλής έγραψε: 24 Ιαν 2020, 10:34
LEONAS έγραψε: 23 Ιαν 2020, 21:08

Εμένα πάντως μου σηκώνεται
Τράβα να γαμήσεις ή έστω τράβα μαλακία. Θα σου περάσει...

Εσένα σου σηκώνεται;
Τράβα πιες καμία χλωρίνη. Άντε εδώ μέσα. Γεμίσαμε όλα τα αρρωστάκια...
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Δε θυμάμαι ποτέ να αποτελούσε πρόβλημα ο θηλασμός. Δεν ξέρω πού είναι το θέμα. Πάντα οι γυναίκες βύζαιναν τα μωρά. Με το ζόρι κάποιες χαζεμένες ψάχνουν να κάνουν φασαρίες, για να λεν ότι κάνουν ακτιβισμό.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Naida έγραψε: 25 Ιαν 2020, 16:24
Γμνη βρογχιολίτιδα. Άιντε να το πείσεις να πιει και τις θεοπικρες σταγόνες κορτιζόνης :e040:
Ασε, μαχη κανονική, όπως κ για τις μασκες.
Άβαταρ μέλους
stargazer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stargazer »

Naida έγραψε: 25 Ιαν 2020, 16:11
stargazer έγραψε: 25 Ιαν 2020, 15:34
Naida έγραψε: 25 Ιαν 2020, 15:21

Ποστ δικό μου για όλα αυτά που μου προσάπτεις θα φέρεις;
Όχι γιατί βαριέμαι να ξαναδιαβάζω τα ποστ σου. Δεν είναι δα και σοπενχάουερ.

Δεν σου έχω προσάψει κάτι ακόμα, σε ρωτάω

Έκτος αν κάνω λάθος και δεν πιστεύεις στην κουλτούρα βιασμού και στο "εσύ είσαι ο βιαστής" οπότε πες το και σταματάει η κουβέντα. Δεν χρειάζεται ποστ.

Αν πιστεύεις όμως, εξήγησε αυτά που ρώτησα πριν

Ποιος ειναι ο "εσύ"; και ποιοι έχουν κουλτούρα βιασμού

Και θα μιλήσουμε μετά για γενικεύσεις.
Αναμενόμενο.

Έχω απαντήσει άπειρες φορές. Κατονομαζουν ποιους εννοούν. Επίσης κουλτούρα βιασμού έχουν οσοι την έχουν. Άντρες ή γυναίκες. Δεν είναι μόνο οι πεοφοροι. Ευτυχώς υπάρχουν πάρα μα πάρα πολλοί που έχουν πιο σωστές απόψεις περί φύλων.
:fp:

Μιλάμε για ξεκάθαρα πράγματα
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Naida έγραψε: 25 Ιαν 2020, 16:11 Ευτυχώς υπάρχουν πάρα μα πάρα πολλοί που έχουν πιο σωστές απόψεις περί φύλων.
Ξέρεις έστω κι έναν που θεωρεί ότι έχει λάθος άποψη για το οποιοδήποτε θέμα; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

EKPLIKTIKOS έγραψε: 25 Ιαν 2020, 16:30
Naida έγραψε: 25 Ιαν 2020, 16:24
Ασε, μαχη κανονική, όπως κ για τις μασκες.
Τις μάσκες, τους όρους στη μύτη, τις αντιβιώσεις, πονσταν που καταλήγουν εμετός και αντε τώρα να ξαναδωσω ή όχι; και ανα δίωρο θερμομετρηση και το πρωί δουλειά :e040:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Cavaliere έγραψε: 25 Ιαν 2020, 16:25 Δε θυμάμαι ποτέ να αποτελούσε πρόβλημα ο θηλασμός. Δεν ξέρω πού είναι το θέμα. Πάντα οι γυναίκες βύζαιναν τα μωρά. Με το ζόρι κάποιες χαζεμένες ψάχνουν να κάνουν φασαρίες, για να λεν ότι κάνουν ακτιβισμό.

Απλά κάπου μέσα σε αυτές, θα βρουν ικανοποίηση, δύο ή τρεις (μπορεί και μόνο μία) που πραγματικά έχει καταπιεστεί. Που είχε συστολές, που επιθυμούσε να ήταν σπίτι εκείνη τη στιγμή και που δεν γινόταν αλλιώς. Που προσπάθησε εν τούτοις να είναι και διακριτική σε κάποια γωνιά αλλά τελικά βρέθηκαν μαλάκες ή μαλακισμένες και της επιτέθηκαν.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2020, 16:34
Naida έγραψε: 25 Ιαν 2020, 16:11 Ευτυχώς υπάρχουν πάρα μα πάρα πολλοί που έχουν πιο σωστές απόψεις περί φύλων.
Ξέρεις έστω κι έναν που θεωρεί ότι έχει λάθος άποψη για το οποιοδήποτε θέμα; :lol:
Να θεωρεί όχι. Να έχει όμως ναι :003:
stargazer έγραψε: 25 Ιαν 2020, 16:33
stargazer έγραψε: 25 Ιαν 2020, 15:34

Όχι γιατί βαριέμαι να ξαναδιαβάζω τα ποστ σου. Δεν είναι δα και σοπενχάουερ.

Δεν σου έχω προσάψει κάτι ακόμα, σε ρωτάω

Έκτος αν κάνω λάθος και δεν πιστεύεις στην κουλτούρα βιασμού και στο "εσύ είσαι ο βιαστής" οπότε πες το και σταματάει η κουβέντα. Δεν χρειάζεται ποστ.

Αν πιστεύεις όμως, εξήγησε αυτά που ρώτησα πριν

Ποιος ειναι ο "εσύ"; και ποιοι έχουν κουλτούρα βιασμού

Και θα μιλήσουμε μετά για γενικεύσεις.
Αναμενόμενο.

Έχω απαντήσει άπειρες φορές. Κατονομαζουν ποιους εννοούν. Επίσης κουλτούρα βιασμού έχουν οσοι την έχουν. Άντρες ή γυναίκες. Δεν είναι μόνο οι πεοφοροι. Ευτυχώς υπάρχουν πάρα μα πάρα πολλοί που έχουν πιο σωστές απόψεις περί φύλων.
:fp:

Μιλάμε για ξεκάθαρα πράγματα
Μα τι θέλεις να σου πω; να γενίκευσω για να ικανοποιηθείς; δεν γίνεται. Την κουλτούρα την έχουν όσοι την έχουν. Συνήθως άνθρωποι μετά τα 35 που μεγάλωσαν με διαφορετικές νοοτροπίες και κλωτσάνε στις αλλαγές.
Και κάποια πιτσιρικαρια που είναι είναι οι πριγκίπες και οι πριγκίπισσες του μπαμπά και της μαμάς.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Χαοτικός έγραψε: 25 Ιαν 2020, 16:43Απλά κάπου μέσα σε αυτές, θα βρουν ικανοποίηση, δύο ή τρεις (μπορεί και μόνο μία) που πραγματικά έχει καταπιεστεί. Που είχε συστολές, που επιθυμούσε να ήταν σπίτι εκείνη τη στιγμή και που δεν γινόταν αλλιώς. Που προσπάθησε εν τούτοις να είναι και διακριτική σε κάποια γωνιά αλλά τελικά βρέθηκαν μαλάκες ή μαλακισμένες και της επιτέθηκαν.
Δεν μου έτυχε ποτέ να δω να επιτίθενται σε γυναίκα που βυζαίνει. Τέλος πάντων δεν επιμένω, ίσως τελικά να αγνοώ κομμάτι της πραγματικότητας.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Cavaliere έγραψε: 25 Ιαν 2020, 16:49
Χαοτικός έγραψε: 25 Ιαν 2020, 16:43Απλά κάπου μέσα σε αυτές, θα βρουν ικανοποίηση, δύο ή τρεις (μπορεί και μόνο μία) που πραγματικά έχει καταπιεστεί. Που είχε συστολές, που επιθυμούσε να ήταν σπίτι εκείνη τη στιγμή και που δεν γινόταν αλλιώς. Που προσπάθησε εν τούτοις να είναι και διακριτική σε κάποια γωνιά αλλά τελικά βρέθηκαν μαλάκες ή μαλακισμένες και της επιτέθηκαν.
Δεν μου έτυχε ποτέ να δω να επιτίθενται σε γυναίκα που βυζαίνει. Τέλος πάντων δεν επιμένω, ίσως τελικά να αγνοώ κομμάτι της πραγματικότητας.
Ούτε κι εγώ έχω δει αλλά προφανώς έχουμε παντελή άγνοια της πραγματικότητας.

Εκτός αν πραγματικότητα θεωρείται η υπόθεση γι' αυτό που πιθανόν να συμβεί στην περίπτωση που.... κλπ
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2020, 16:34
Να θεωρεί όχι. Να έχει όμως ναι :003:
Και υποθέτω ότι αυτός που έχει λάθος άποψη είναι αυτός που δεν συμφωνεί μαζί σου.

Λογικό. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

Λίνο Βεντούρα έγραψε: 25 Ιαν 2020, 15:07
Δεν υποτιμώ την μητρότητα. Πού το είδες αυτό; Και αυτές τις παπαριες τύπου «είσαι άσχετος, μη μιλάς» πούλα τες σε τίποτα αργόσχολες που κάνουν χάπενινγκ.
Εσύ αποκάλεσες τις μάνες αργοσχολες και χαχανιζες με το "Ή πιο δύσκολη δουλειά του κοσμου" Τώρα τί φαση; Κρύβεσαι πίσω απ το δάχτυλό σου;
Οι "αργοσχολες" που κάνουν χάπενινγκ είναι σχετικές, εσύ είσαι άσχετος παντελώς, το παίζεις ειδήμων, ειρωνεύεσαι και υποτιμάς
Μέχρι που μας είπες και τί σκέφτονται οι θηλαζουσες και παίζει να μην έχεις μιλήσει με καμία, να μην ενδιαφέρθηκες για καμία αλλά έχεις και άποψη για το πώς αισθάνονται και τί σκεφτονται.
Και ξανά, άσε μας κουκλίτσο μου!
EKPLIKTIKOS έγραψε: 25 Ιαν 2020, 16:18

Νά σαι καλά, ευφραινεται η καρδιά μου με πατεράδες σαν κι εσένα, εγώ δεν έχω πια κουράγιο να εξηγώ τα αυτονόητα. Και δεν είναι μόνο αυτά, είναι τα απλά τα καθημερινά που γίνονται αγώνας αναλόγως και με το ποσό συνεργάσιμο είναι ένα παιδί, από το να το μάθεις να τρώει να χρησιμοποιεί ποτήρι ή πιρούνι, να το μάθεις να ντύνεται, να πλένει τα χέρια του, τα δόντια του, να διαβάζει, να παίζει, να μιλάει, να περπατάει κλπ κλπ κλπ. Η συντριπτική πλειονότητα τυπαδων όπως ο Βεντουρα δεν έχει ιδέα ότι η μάνα του του έμαθε να κρατάει την τσουτσουνα για να κατουρησει και πως πρέπει να σκουπίζει τον κωλο του. Νομίζουν ότι τα παιδιά μεγαλώνουν και μαθαίνουν στον αυτόματο πιλότο
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”