!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Προκαλεί ο δημόσιος θηλασμός;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

Προκαλεί ρε;

Ναι
13
17%
Οχι
63
83%

Σύνολο ψήφων: 76

Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Re: Προκαλεί ο δημόσιος θηλασμός;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

Ίφιδα έγραψε: 25 Ιαν 2020, 14:53
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 25 Ιαν 2020, 14:36
Ίφιδα έγραψε: 25 Ιαν 2020, 14:30
Δηλαδή η μάνα σου ήταν αργόσχολη;
Έχεις παιδί που το μεγάλωσες μόνος και ξέρεις;
Ευτυχώς η μάνα μου δεν ήταν αργόσχολη και με μεγάλωσε με καλό γάλα. Άλλη καμία μαλακια έχεις να ρωτήσεις;
Τόσο μεγάλες μαλακίες σαν αυτές που λες, δε νομίζω να έχω να ρωτήσω. Αν δεν ήταν αργόσχολη η μάνα σου με ποια λογική υποτιμάς τη μητρότητα;
Έχεις και βυζιά και θηλαζεις, μιλάς και με άλλες θηλάζουσες, διάβασες και ιατρικά άρθρα και ξέρεις ότι καμία δεν ντρέπεται να θηλάσει δημοσίως;
Άσε μας κουκλιτσο μου, τραβά να ασχοληθείς με κάτι που γνωριζεις
Δεν υποτιμώ την μητρότητα. Πού το είδες αυτό; Και αυτές τις παπαριες τύπου «είσαι άσχετος, μη μιλάς» πούλα τες σε τίποτα αργόσχολες που κάνουν χάπενινγκ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λίνο Βεντούρα την 25 Ιαν 2020, 16:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Naida έγραψε: 25 Ιαν 2020, 11:13
Ζαποτέκος έγραψε: 25 Ιαν 2020, 10:54
Naida έγραψε: 25 Ιαν 2020, 10:40 Το ξέρεις εσύ κάποιος που στέκεται λίγο πιο εκεί μπροστά σε μια μητέρα που θηλάζει και την παίζει για ποιο λόγο το κάνει; εγώ όχι. Μπορεί να τον ερεθίζει σεξουαλικα η εικόνα της γυναίκας, μπορεί η εικόνα του μωρού.
Αν είναι ανώμαλος παιδεραστής μπορεί για το παιδί. Αν είναι ασυγκράτητος ερωτομανής επιδειξίας για την μάνα. Έχεις κατανοήσει γιατί λέμε πως προκαλεί και πρέπει να γίνεται διακριτικά ; Το αρσενικό Homo sapiens όταν βλέπει στήθος, ντεκολτέ κ.λπ. ερεθίζεται σεξουαλικά. Αν δεν ερεθιζόταν δεν θα είχαν φτιαχτεί ρούχα που να αναδεικνύουν το μπούστο σας. Ανάβει λοιπόν όταν βλέπει να πετάει έξω η άλλη τα "κανόνια του Ναβαρόνε" όπως στο βίντεο που έβαλαν παραπάνω. Μετά βλέπει και το μωρό και βραχυκυκλώνει ( ναι, έχουμε και εμείς πατρικά ένστικτα ) και έρχεται σε πολύ άβολη κατάσταση. Μια το μωρό. Μια το στήθος. Με είδε που κοίταξα για ένα δευτερoλεπτάκι ( αλλά τι δευτερολεπτάκι ! ) ; Με είδαν οι άλλοι ; Ας κοιτάξω αλλού. Όχι, θα καταλάβει ότι είδα. Θα παίξω με το κινητό μου . Όχι , πάλι θα το καταλάβει. Τι να κάνω ; Κοκκινίζω , ιδρώνω , θέλω να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Και όλα αυτά γιατί η άλλη δεν δέχεται να θηλάσει κατά τέτοιο τρόπο που δεν θα φαίνεται το στήθος της. :102:
Έχω κατανοήσει για ποιο λόγο. Αλλά πες μου για ποιο λόγο θα πρέπει η γυναίκα να συμμορφωθεί και όχι ο άντρας;
Θα γίνει καλό και πιστό μουσλίμι! :g030:
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
stargazer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stargazer »

Naida έγραψε: 25 Ιαν 2020, 14:59

Αλήθεια λες; δεν αντιμετώπισε την γυναίκα ως μέρος του προβλήματος; μήπως δεν καταλαβαίνετε τι γράφετε;
Επίσης φέρε μου ένα ποστ που γράφω ότι όλοι είναι βιαστές. Σε 200 σελίδες νήμα ή σε τούτο εδώ φέρε μου ένα μόνο ποστ μου που να λέω ότι όλοι οι άντρες είναι βιαστές. Ή έστω ότι υπαινίσσομαι αυτή την γενικοτητα. Αν δεν βρεις όμως μάλλον αδικείς. Τώρα κατά λάθος; σκόπιμα; εσύ ξέρεις.
Ξανά σύμφωνα με την δίκη μου αντίληψη, εσύ δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις

Πάμε πάλι
Προκατάληψη επιβεβαίωσης ονομάζεται η τάση ενός ατόμου να αναζητήσει, να ερμηνεύσει, να ευνοήσει και να ανακαλέσει πληροφορίες με τρόπο που να επιβεβαιώνει τις προϋπάρχουσες πεποιθήσεις ή υποθέσεις του.[1] Είναι ένας τύπος γνωστικής προκατάληψης και ένα συστηματικό σφάλμα του επαγωγικού συλλογισμού. Οι άνθρωποι εμφανίζουν αυτή την προκατάληψη όταν συγκεντρώνουν ή θυμούνται πληροφορίες επιλεκτικά ή όταν τις ερμηνεύουν με μεροληπτικό τρόπο. Το φαινόμενο είναι ισχυρότερο για συναισθηματικά φορτισμένα θέματα και για βαθιά ριζωμένες πεποιθήσεις. Η προκατάληψη επιβεβαίωσης είναι μια παραλλαγή της πιο γενικής τάσης της αποφένιας.
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CF ... E%B7%CF%82

Δηλαδή το "εσύ είσαι ο βιαστής" τι σημαίνει; η κουλτούρα βιασμού;

Για πες γιατί έτσι όπως διατυπώνεται έχω την αίσθηση ότι είναι γενίκευση
Ο "εσύ" ποιος είναι; Ποιοι έχουν κουλτούρα βιασμού;
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Οκ, κατά τη γνώμη μου όποιος βάζει και τα μωρά σ' αυτήν την ανταγωνιστική διαδικασία για τον χ η ψ λόγο, το τελευταίο πράγμα για το οποίο νοιάζεται είναι η υγεία και η ψυχοσύνθεση του παιδιού.

Τα προσωπικά του θέματα επιχειρεί να λύσει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

bolek έγραψε: 25 Ιαν 2020, 12:35 τα πραματα ειναι πολυ απλα. οι γυναικες οσο θηλαζουν θα καθονται μεσα στο σπιτι οπως και οι αντρες καθονται στο στρατοπεδο οσο ειναι φανταροι.
σε οποια αρεσει :003:
οι υπολοιπες με το ζορι
Άλλος ένας που θα γίνει πιστό και φανατικό μουσλίμι! :g030:
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
stargazer

ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2020, 15:14

Τα προσωπικά του θέματα επιχειρεί να λύσει.
Λες; :003:
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

stargazer έγραψε: 25 Ιαν 2020, 15:10

Αλήθεια λες; δεν αντιμετώπισε την γυναίκα ως μέρος του προβλήματος; μήπως δεν καταλαβαίνετε τι γράφετε;
Επίσης φέρε μου ένα ποστ που γράφω ότι όλοι είναι βιαστές. Σε 200 σελίδες νήμα ή σε τούτο εδώ φέρε μου ένα μόνο ποστ μου που να λέω ότι όλοι οι άντρες είναι βιαστές. Ή έστω ότι υπαινίσσομαι αυτή την γενικοτητα. Αν δεν βρεις όμως μάλλον αδικείς. Τώρα κατά λάθος; σκόπιμα; εσύ ξέρεις.

Πάμε πάλι
Προκατάληψη επιβεβαίωσης ονομάζεται η τάση ενός ατόμου να αναζητήσει, να ερμηνεύσει, να ευνοήσει και να ανακαλέσει πληροφορίες με τρόπο που να επιβεβαιώνει τις προϋπάρχουσες πεποιθήσεις ή υποθέσεις του.[1] Είναι ένας τύπος γνωστικής προκατάληψης και ένα συστηματικό σφάλμα του επαγωγικού συλλογισμού. Οι άνθρωποι εμφανίζουν αυτή την προκατάληψη όταν συγκεντρώνουν ή θυμούνται πληροφορίες επιλεκτικά ή όταν τις ερμηνεύουν με μεροληπτικό τρόπο. Το φαινόμενο είναι ισχυρότερο για συναισθηματικά φορτισμένα θέματα και για βαθιά ριζωμένες πεποιθήσεις. Η προκατάληψη επιβεβαίωσης είναι μια παραλλαγή της πιο γενικής τάσης της αποφένιας.

Ποστ δικό μου για όλα αυτά που μου προσάπτεις θα φέρεις;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Naida έγραψε: 25 Ιαν 2020, 15:21
stargazer έγραψε: 25 Ιαν 2020, 15:10

Πάμε πάλι

Καταλαβαίνεις τι ρωτάς; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
stargazer

Όχι γιατί βαριέμαι να ξαναδιαβάζω τα ποστ σου. Δεν είναι δα και σοπενχάουερ.

Δεν σου έχω προσάψει κάτι ακόμα, σε ρωτάω

Έκτος αν κάνω λάθος και δεν πιστεύεις στην κουλτούρα βιασμού και στο "εσύ είσαι ο βιαστής" οπότε πες το και σταματάει η κουβέντα. Δεν χρειάζεται ποστ.

Αν πιστεύεις όμως, εξήγησε αυτά που ρώτησα πριν

Ποιος ειναι ο "εσύ"; και ποιοι έχουν κουλτούρα βιασμού

Και θα μιλήσουμε μετά για γενικεύσεις.
don't speak
Γενική Γραμματέας Συντονισμού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από don't speak »

foscilis έγραψε: 24 Ιαν 2020, 10:53
Στον τρίτο κόσμο είχαν υπάρξει μεγάλες διαφημιστικές εκστρατείες ώστε οι μανάδες να προτιμούν Νεστλέ και τέτοια. Γενικά όπως εξήγησα στη δημοσίευση που σβήστηκε κατά λάθος, όλη η συζήτηση για το θηλασμό γίνεται με βάση τον τρίτο κόσμο όπου και το 95% των γεννήσεων. Οι δυτικές απλά βρίσκουν μια βολική αφήγηση που τους δίνει έναν συμβολικά πολύτιμο ρόλο θύματος που αγωνίζεται[ΤΜ] και την καβαλάνε για λόγους που έχουν να κάνουν κυρίως με τα προβλήματα που έχουν οι ίδιες με τον εαυτό τους.

Οι ομοιότητες με το "ο βιαστής είσαι εσύ" είναι κάτι παραπάνω από προφανείς.
Δεν σβήστηκε από λάθος. Εγώ την διέγραψα ως προσβλητική.

Όσο για το θέμα του θηλασμού και την εποχή που ήμουν εγώ μωρό, όπως μου είπε η μάνα μου, έλεγαν ότι το ξένο είναι πιο θρεπτικό.
Πάντως αν κρίνω από όσες ξέρω, φίλες κλπ ζήτημα το 1/3 να θήλασαν αποκλειστικά το παιδί τους.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

don't speak έγραψε: 25 Ιαν 2020, 15:38 Όσο για το θέμα του θηλασμού και την εποχή που ήμουν εγώ μωρό, όπως μου είπε η μάνα μου, έλεγαν ότι το ξένο είναι πιο θρεπτικό.
Πάντως αν κρίνω από όσες ξέρω, φίλες κλπ ζήτημα το 1/3 να θήλασαν αποκλειστικά το παιδί τους.
Μα δεν είναι απόλυτο, το ότι το μητρικό γάλα μπορεί να καλύπτει πάντα τις διατροφικές ανάγκες του παιδιού.
Το γάλα, είναι κι αυτό μια έκκριση, όπως και το σπέρμα. Η ποσότητα, δεν συνεπάγεται ποιότητα. Κάποιες φορές είναι "καλό", κάποιες αδύνατο κλπ Και υπάρχουν και οι περιπτώσεις, όπου το γάλα μπορεί να είναι εντάξει αλλά να υπάρχει πρόβλημα με τη θηλή και να αναγκάζεται η γυναίκα να μπαίνει σε διαδικασία θήλαστρου. Με δεδομένο ότι όσο περισσότερο θηλάζει μια γυναίκα, τόσο περισσότερο γάλα παράγει, αυτό σημαίνει ότι αν μια γυναίκα δεν θηλάζει τακτικά στην αρχή της εγκυμοσύνης, η παραγωγή θα σταματήσει πολύ πιο σύντομα.
Αν ο παιδίατρος διαπιστώσει ότι η ανάπτυξη του παιδιού δεν είναι εντάξει, ακόμη και αν η γυναίκα θηλάζει, θα προτείνει και προσθήκη ξένου γάλακτος, που είναι πιο θρεπτικό. Αυτό που σίγουρα ισχύει, είναι ότι τα αντισώματα που υπάρχουν στο πρωτόγαλα της γυναίκας, είναι όντως σημαντικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Μην αποφασίζετε γηπεδικά και για να γλύψετε μια από τις δύο πλευρές.

Τα πράγματα είναι απλά. Θηλάζει μια μαμά το μωρό της μπροστά σας. Προσβάλεστε ή όχι;

Εμένα μου έτυχε σε προθάλαμο γιατρείου. Ηταν μπροστά μια ωραία μαμά με το μωρό της. Το καημένο είχε αρχίσει να σπαράζει. Πεινούσε.

Εβγαλε διακριτικά η μαμά το στήθος της και το τάισε.

Μια όμορφη εικόνα. Μετά το καημένο, έχοντας κορέσει πια την πείνα του, κοιμήθηκε.

Νιώστε.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

stargazer έγραψε: 25 Ιαν 2020, 15:34

Όχι γιατί βαριέμαι να ξαναδιαβάζω τα ποστ σου. Δεν είναι δα και σοπενχάουερ.

Δεν σου έχω προσάψει κάτι ακόμα, σε ρωτάω

Έκτος αν κάνω λάθος και δεν πιστεύεις στην κουλτούρα βιασμού και στο "εσύ είσαι ο βιαστής" οπότε πες το και σταματάει η κουβέντα. Δεν χρειάζεται ποστ.

Αν πιστεύεις όμως, εξήγησε αυτά που ρώτησα πριν

Ποιος ειναι ο "εσύ"; και ποιοι έχουν κουλτούρα βιασμού

Και θα μιλήσουμε μετά για γενικεύσεις.
Αναμενόμενο.

Έχω απαντήσει άπειρες φορές. Κατονομαζουν ποιους εννοούν. Επίσης κουλτούρα βιασμού έχουν οσοι την έχουν. Άντρες ή γυναίκες. Δεν είναι μόνο οι πεοφοροι. Ευτυχώς υπάρχουν πάρα μα πάρα πολλοί που έχουν πιο σωστές απόψεις περί φύλων.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
bolek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bolek »

Nandros έγραψε: 25 Ιαν 2020, 15:04
bolek έγραψε: 25 Ιαν 2020, 10:24
Naida έγραψε: 25 Ιαν 2020, 10:16

Ναι εννοείται δεν αλλάζει κάτι σε αυτούς. Μόνο αν τους πατήσεις κανένα βρισίδι και γυρνάνε όλοι και τον κοιτάνε και τον κράζουν, να το σκεφτούν αν θα το ξανακάνουν.
δικαιωμα μας αφου ειμαστε πεινασμενοι, να κοιταμε οσο θελουμε το βυζι σας.
δηλαδη
εγω ας πουμε οταν τρωω τυροπιττα θα πρεπει να βριζω και να κραζω τους φτωχους που με κοιτανε και ξερογλυφονται γιατι δεν τρωνε και αυτοι;
δεν παει, ετσι παρτε το αποφαση, θα σας κοιταμε οσο θελουμε και μαλιστα θα κανουμε και τρυπα στην τσεπη,για να βαζουμε χωρις να προκαλουμε χερι στο πουλι μας και να την παιζουμε
Mazophilia: Highly atypical sexual interest focused on female breasts.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_paraphilias
Είναι σοβαρή διαταραχή και να το ψάξεις!
.
:smt005: ρε τι μαθαμε τωρα στα γεραματα!
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Οι μητέρες θα πρέπει να θηλάζουν όπου κι αν βρίσκονται, αφού εκείνη τη στιγμή το χρειάζεται το παιδί.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”