!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Προκαλεί ο δημόσιος θηλασμός;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

Προκαλεί ρε;

Ναι
13
17%
Οχι
63
83%

Σύνολο ψήφων: 76

Άβαταρ μέλους
LEONAS
Phorum.gr user: ΧΟΥΚ

Re: Προκαλεί ο δημόσιος θηλασμός;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LEONAS »

don't speak έγραψε: 25 Ιαν 2020, 10:52 Άμα μπορεί να την παίζει μέσα από το παντελόνι.... :-?

Είδες τι έμαθες σήμερα
Πέσιμο ή χεσιμο; :p2:
bolek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bolek »

τα πραματα ειναι πολυ απλα. οι γυναικες οσο θηλαζουν θα καθονται μεσα στο σπιτι οπως και οι αντρες καθονται στο στρατοπεδο οσο ειναι φανταροι.
σε οποια αρεσει :003:
οι υπολοιπες με το ζορι
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

stargazer έγραψε: 25 Ιαν 2020, 12:24
Naida έγραψε: 25 Ιαν 2020, 12:16

Σου φαίνεται περίεργο να υπάρχουν άνθρωποι που διαγειρονται σεξουαλικα από μωρά;
Σε τόσο μωρά ναι

Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν πάνω από 10 άνθρωποι σε όλη την ιστορία που ήταν άρρωστοι σε τέτοιο βαθμό

Αν υπάρχουν μην μου το πείτε, αφήστε με στο συννεφάκι μου

Κάποιος άγνωστος που σε κοιτάζει να θηλάζεις και την παίζει, ενδέχεται να είναι ένας από αυτούς τότε. Μην σοκάρεσαι.

LEONAS έγραψε: 25 Ιαν 2020, 12:28
Naida έγραψε: 25 Ιαν 2020, 09:20
Ίφιδα έγραψε: 24 Ιαν 2020, 20:55 Και εντελώς πληροφοριακά, απατο λέμε ένα νήμα που δεν πέρασε καν την 1η σελίδα, όχι αυτό που έχει 14.

Επίσης όχι, καμιά θηλαζουσα δε θέλει ντε και καλά να την κοιτάνε , αυτά τα λένε όσοι θέλουν να τις κοιτάζουν στο στήθος και ψάχνουν δικαιολογίες για να το κάνουν. Όχι πως έγινε και τίποτα αν κοιτάξετε, οι περισσότερες αδιαφορούν
Έτσι. Εν τω μεταξύ μια εικόνα όμορφη και ζεστή προσπαθούν να την κάνουν να φανεί χυδαία.
Το βυζί το έβγαλε να ταϊσει το μωράκι της βρε μαλάκα,όχι εσένα που κοιτάς σα χάνος. Στα διάλα πρωί πρωί.

Αν βγάλω και εγώ το δεξί αρχηδι δεν θα κοιτάζουν οι γυναίκες;
Όχι.
ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2020, 12:17
bolek έγραψε: 25 Ιαν 2020, 11:50
ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2020, 11:37

Οπότε, ποιο ακριβώς είναι το ζητούμενο στο συγκεκριμένο θέμα;
τα θηλεα θα πετανε τα βυζια τους εξω για να θηλαζουν οταν πρεπει το μωρο, αλλα εμεις θα μπορουμε να κοιταμε μονο αν το επιτρεπουν αυτα και μαλιστα εαν κοιταξουμε με λαγνο υφος, η νομιζει αυτη οτι ετσι κοιταξαμε, θα φωναζει την αστυνομια να μας μαζεψει
Την άποψη των ματάκηδων την ξέρω.

Την άποψη της Νάιδας θέλω να μάθω.
Για ποιο;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
bolek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bolek »

LEONAS έγραψε: 25 Ιαν 2020, 12:35
don't speak έγραψε: 25 Ιαν 2020, 10:52 Άμα μπορεί να την παίζει μέσα από το παντελόνι.... :-?

Είδες τι έμαθες σήμερα
εγω ειχα ξυπνησει για κατουρημα και επιασα την γκομενα να κοιματε αγκαλια με ενα καφετι αρκουδακι.
το κανω και εγω μερικες φορες, αλλα αγκαλιαζω το δευτερο μαξιλαρι οχι και αρκουδακι
Άβαταρ μέλους
stargazer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stargazer »

Ζαποτέκος έγραψε: 25 Ιαν 2020, 12:13
Ε, να τις αρμέγουμε τότε όπως τις αγελάδες. Είχα δει ένα παιδικό στο Νικολόντεον που εξηγούσαν σε έναν πιτσιρικά τι είναι ο θηλασμός και αυτός συμπέρανε Α, δηλαδή οι γυναίκες είναι οι αγελάδες των ανθρώπων. :lol:
LEONAS έγραψε: 25 Ιαν 2020, 12:32
Εικόνα
Η ζωή προηγείται της τέχνης
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

Naida έγραψε: 25 Ιαν 2020, 12:35 Κάποιος άγνωστος που σε κοιτάζει να θηλάζεις και την παίζει, ενδέχεται να είναι ένας από αυτούς τότε. Μην σοκάρεσαι.
το πιο πιθανό να είναι αφγανοπακιστανός αλλά αυτό δεν κάνει να το λέμε είναι ρατσιστικό,ας πάμε σε πιο παράξενες περιπτώσεις
Άβαταρ μέλους
stargazer

Naida έγραψε: 25 Ιαν 2020, 12:35

Σου φαίνεται περίεργο να υπάρχουν άνθρωποι που διαγειρονται σεξουαλικα από μωρά;
Σε τόσο μωρά ναι

Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν πάνω από 10 άνθρωποι σε όλη την ιστορία που ήταν άρρωστοι σε τέτοιο βαθμό

Κάποιος άγνωστος που σε κοιτάζει να θηλάζεις και την παίζει, ενδέχεται να είναι ένας από αυτούς τότε. Μην σοκάρεσαι.
Αν τον έπαιζε μπροστά σε θάλαμο με νεογέννητα, θα μου πέρναγε απ το μυαλό

Όμως εδώ, μαλακία, βυζί, μωρό, ξυράφι του οκάμ κλπ
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ζαποτέκος έγραψε: 25 Ιαν 2020, 12:07
Naida έγραψε: 25 Ιαν 2020, 11:54
Ζαποτέκος έγραψε: 25 Ιαν 2020, 11:50
:fp:
Και τι θηλάζει το μωρό ; Αέρα ; Εσύ ζητάς να εστιάσει ο άλλος μόνο στο μωρό ή να μην εστιάσει καθόλου. Όχι , θα εστιάσει - αφού πέσει το βλέμμα του- τόσο στο μωρό όσο και στην μαμά και θα έρθει σε δύσκολη θέση. Η μόνη περίπτωση να μην έρθει σε δύσκολη θέση θα ήταν να είναι ο σύζυγος και να βλέπει την γυναίκα του να θηλάζει κατ' αυτόν ( τον αγενέστατο για δημόσιο χώρο ) τρόπο στο σπίτι.
Για ποιο λόγο να κοιτάξει; βλέπεις μια μητέρα να θηλάζει το μωρό της, προχώρα στο δρόμο σου.
Και αν δεν είσαι στον δρόμο σήκω φύγε ! :smt023 :smt038
Αν δεν είσαι στο δρόμο, κοίτα τη δουλειά σου. Και ένα μωρό που θηλάζει τη μάνα του δεν είναι η δουλειά σου.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

nowhere έγραψε: 25 Ιαν 2020, 12:34
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 25 Ιαν 2020, 12:27 Αν την βγάλει μεσ' στη μέση της καφετέριας κι αρχίσει να κατουράει πάνω στο τραπέζι, θα κοιτάξεις;
εκεί που τρώω?
Πες ότι δεν τρως
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

Λίνο Βεντούρα έγραψε: 25 Ιαν 2020, 12:47 Πες ότι δεν τρως
στα τραπέζια ή τρως ή πίνεις.βρες κάποιο ρεαλιστικό σεναριο
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

stargazer έγραψε: 25 Ιαν 2020, 12:43

Σε τόσο μωρά ναι

Κακώς λεβέντη μου. Όταν κάποιος κάνει μια αρρωστημένη κίνηση μπροστά σου, δεν ξέρεις γιατί την κάνει και ειδικά όταν έχεις μωρό πρέπει να έχεις διπλά στο μυαλό σου το τι ανώμαλο μπορεί να σκέφτεται.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Σε τόσο μωρά ναι

LEONAS έγραψε: 25 Ιαν 2020, 12:28
Naida έγραψε: 25 Ιαν 2020, 09:20

Έτσι. Εν τω μεταξύ μια εικόνα όμορφη και ζεστή προσπαθούν να την κάνουν να φανεί χυδαία.
Το βυζί το έβγαλε να ταϊσει το μωράκι της βρε μαλάκα,όχι εσένα που κοιτάς σα χάνος. Στα διάλα πρωί πρωί.

Αν βγάλω και εγώ το δεξί αρχηδι δεν θα κοιτάζουν οι γυναίκες;
Όχι.
ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2020, 12:17
bolek έγραψε: 25 Ιαν 2020, 11:50

τα θηλεα θα πετανε τα βυζια τους εξω για να θηλαζουν οταν πρεπει το μωρο, αλλα εμεις θα μπορουμε να κοιταμε μονο αν το επιτρεπουν αυτα και μαλιστα εαν κοιταξουμε με λαγνο υφος, η νομιζει αυτη οτι ετσι κοιταξαμε, θα φωναζει την αστυνομια να μας μαζεψει
Την άποψη των ματάκηδων την ξέρω.

Την άποψη της Νάιδας θέλω να μάθω.
Για ποιο;
Έγραψα ήδη ότι ακόμη και το πολ του θέματος δείχνει ότι η μεγάλη πλειοψηφία δεν αντιμετωπίζει με ερωτική ματιά τον θηλασμό. Αλλά σίγουρα υπάρχει και η νυν και αεί σταθερή μειοψηφία των ματάκηδων που βόσκουν παντού.

Από τη στιγμή που ο δημόσιος θηλασμός δεν απαγορεύεται, ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα που κατά τη γνώμη σου πρέπει να λυθεί; Και ποιο τρόπο προτείνεις εσύ ως πιο αποτελεσματικό;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

nowhere έγραψε: 25 Ιαν 2020, 12:50
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 25 Ιαν 2020, 12:47 Πες ότι δεν τρως
στα τραπέζια ή τρως ή πίνεις.βρες κάποιο ρεαλιστικό σεναριο
Πες ότι περιμένεις την σερβιτόρα να παραγγείλεις
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άβαταρ μέλους
stargazer

Naida έγραψε: 25 Ιαν 2020, 12:50
stargazer έγραψε: 25 Ιαν 2020, 12:43

Κακώς λεβέντη μου. Όταν κάποιος κάνει μια αρρωστημένη κίνηση μπροστά σου, δεν ξέρεις γιατί την κάνει και ειδικά όταν έχεις μωρό πρέπει να έχεις διπλά στο μυαλό σου το τι ανώμαλο μπορεί να σκέφτεται.
Εσύ έχεις μωρό;
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

Φτάσαμε πάλι στο σημείο που η στοκαρια συγκρίνει τον θηλασμό με τη δημοσια ούρηση, αφόδευση, στοματικό κλπ;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”