ζωγραφισμένο σαν αυτά τα σκηνικά του χολυγουντ. από πίσω είναι κάπως έτσι:

Σιούρ!Naranjita έγραψε: 11 Ιουν 2018, 13:20 δεν ειναι φωτιστικό.
ζωγραφισμένο σαν αυτά τα σκηνικά του χολυγουντ. από πίσω είναι κάπως έτσι:
![]()
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Δε ξέρω τους εργατικούς νόμους πλήρως, όπως κάθε νομοθεσία, είναι πολύ μπερδεμένη και πολλές φορές σε δικαιώνουν στα δικαστήρια περιπτωσιολογικά, δηλαδή νομολογιακά που λέμε. Όμως αν έχετε από πριν συμφωνήσει ότι θα σου παρέχει στέγη και υπάρχει στη σύμβαση σας και δεν στη παρέχει ναι! Σίγουρα υπάρχει πρόβλημα.Naranjita έγραψε: 11 Ιουν 2018, 13:08
εμένα ο εργοδότης μου δεν μου δίνει σπίτι για να μείνω, ούτε τροφή για να ζήσω. ούτε οδοιπορικά.
κόβω τον σβέρκο μου να επιβιώσω με τον μισθό που παίρνω.
είμαι πολύ κοροιδο;
οτι δεν αναγκαζεται. αμα θελει παει στην καθε δουλεια, με τις αναλογες συνθηκες.Υδράργυρος έγραψε: 11 Ιουν 2018, 12:47Εννοείται οτι δεν πρέπε ινα αναγκάζεται να μένει σε αντίσκηνο. Που το περίεργο;Chainis έγραψε: 11 Ιουν 2018, 12:43
Ε ναι, είναι δυνατόν ένας εργαζόμενος σε κάμπινγκ να μένει σε αντίσκηνο;
λυόμενο είναι το μισό.
Μονο που το αλλου δεν υπαρχει.Ειναι ενα παραμυθι που πουλατε εσεις οι εθνικιστες για να κρυψετε οτι θεωρειτε τους εργαζομενους πολιτες γ κατηγοριας.Naranjita έγραψε: 11 Ιουν 2018, 13:37 αμα δεν βγάζαν λεφτά και δεν περναγαν ωραία δεν θα πήγαιναν στην μύκονο, θα πήγαιναν αλλου.
και στην τελική, οι περισσότεροι νεαροι σε ηλικια είναι, αντέχουν.
να παν να πουν τα παραπονα τους, σε ολους αυτους που μένουν σε τσιγκοσπιτα + τσιμεντολιθοσπιτα, στις φαβέλες της ελλαδος.
και αμα δεν τους παρουν με τις πετρες.....
Έλα μου ντε.
Aυτό το συγκεκριμένο φαίνεται να έχει κουφώματα 10 φορές καλύτερα απ'το μέσο σπίτι στην Αυστραλία πάντωςAthina__P έγραψε: 12 Ιουν 2018, 07:44 Φαντάζομαι το κουτί με κλιματισμό είναι μια κάποια αναβάθμιση. Αν δει κανείς αυτό του φετινού ρεπορτάζ, δεν μοιάζει σαν κοντέινερ, αλλά σπίτι προκάτ.

Πριν αρχισεις τους βομβαρδισμους βεβαιωσου οτι βρισκοντε στο νησι Κωστοπουλος-Κομιστης.Για να πιασουν τοπο οι βομβες σου.Τωρα εαν φας και κανεναν Κωστετσο μικρο το κακο.Chilloutbuddy έγραψε: 12 Ιουν 2018, 07:57Aυτό το συγκεκριμένο φαίνεται να έχει κουφώματα 10 φορές καλύτερα απ'το μέσο σπίτι στην Αυστραλία πάντωςAthina__P έγραψε: 12 Ιουν 2018, 07:44 Φαντάζομαι το κουτί με κλιματισμό είναι μια κάποια αναβάθμιση. Αν δει κανείς αυτό του φετινού ρεπορτάζ, δεν μοιάζει σαν κοντέινερ, αλλά σπίτι προκάτ.
Βασικά πρέπει να πάει έλεγχος να τα δει, μπορεί να είναι ό,τι θες, απ'το καλύτερο μέχρι το χειρότερο. Αλλά τι έλεγχος στη Μύκονο τώρα, πλάκα κάνουμε... εκεί είναι Ζουλού/Μαυριτανία/Αφγανιστάν, απλά με λεφτά.
Κοίταξε, για να είμαστε σίγουροι, για καλό και για κακό
![]()
τους εργαζομενους σε 15ης κατηγορίας τους κατατάσει το συνάφι σου, κάθε φορά που κάνουν τα μμμ απεργία και υποχρεωνονται είτε να ταλαιπωρηθούν φριχτά για να πάνε στην εργασία τους, είτε να πληρώσουν ταξί, είτε να χάσουν μεροκάματο.zteo έγραψε: 12 Ιουν 2018, 07:10Μονο που το αλλου δεν υπαρχει.Ειναι ενα παραμυθι που πουλατε εσεις οι εθνικιστες για να κρυψετε οτι θεωρειτε τους εργαζομενους πολιτες γ κατηγοριας.Naranjita έγραψε: 11 Ιουν 2018, 13:37 αμα δεν βγάζαν λεφτά και δεν περναγαν ωραία δεν θα πήγαιναν στην μύκονο, θα πήγαιναν αλλου.
και στην τελική, οι περισσότεροι νεαροι σε ηλικια είναι, αντέχουν.
να παν να πουν τα παραπονα τους, σε ολους αυτους που μένουν σε τσιγκοσπιτα + τσιμεντολιθοσπιτα, στις φαβέλες της ελλαδος.
και αμα δεν τους παρουν με τις πετρες.....