Δηλαδή;sys3x έγραψε: 11 Ιουν 2018, 12:37 Ναι αλλά γίνεται για τις θέσεις εργασίας, όχι γιατί είναι καθάρματα οι εργοδότες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Mε ταπετσαρία για κάλυψη – απόκρυψη έντυσαν τα κοντέινερ των εργαζόμενων
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Mε ταπετσαρία για κάλυψη – απόκρυψη έντυσαν τα κοντέινερ των εργαζόμενων
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Εγώ έχω βγάλει άδειες για κοντέινερ-κατοικίες.
Απλά πρέπει να τηρεί τον κτιριοδομικό κανονισμό που δεν είναι δύσκολο.
Και θα πληρωθεί σχεδόν σαν άδεια κανονικού σπιτιού, αφού έχει τις ίδιες διαδικασίες.
Απλά πρέπει να τηρεί τον κτιριοδομικό κανονισμό που δεν είναι δύσκολο.
Και θα πληρωθεί σχεδόν σαν άδεια κανονικού σπιτιού, αφού έχει τις ίδιες διαδικασίες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μηχανικός την 11 Ιουν 2018, 12:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ε ναι, είναι δυνατόν ένας εργαζόμενος σε κάμπινγκ να μένει σε αντίσκηνο;Υδράργυρος έγραψε: 11 Ιουν 2018, 12:08Εδω χρειαζεται το κκε και το παμεChainis έγραψε: 11 Ιουν 2018, 11:31![]()
Απαράδεκτες συνθήκες, πρέπει να επιληφθεί το ΚΚΕ.
Άκου αντίσκηνο!
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
το εξοχικό μας είναι φτιαγμένο κατά το ήμισι από ελενίτ.
σε ένα μικρό οικόπεδο, το 1972 ο πατερας μου και ο θειος μου, φτιάξαν δυο μικρα σπιτάκια από ελενίτ με κεραμοσκεπή.
νερό δεν είχαμε, για να πιούμε και να μαγειρέψουμε, έπρεπε να πάμε με μπιτόνι να πάρουμε από την πόλη - 5 χλμ μακριά.
η τουαλέτα φυσικά εξωτερική, με πόρτα με παραθυράκια χωρίς τζάμι, για να μπαίνουν όλα τα ζωντανά της γης.
στο μπανιο και στην κουζίνα (με γκάζι), για να πλυθούμε και να πλυνουμε είχαμε αυτές τις βρύσες τις γαλάζιες που γεμίζουν από πάνω με το βρυσάκι.
χρόνια αργότερα, φτιάξαμε ένα πηγάδι με τρόμπα στην αυλή, για το νερό της λάτρας της δικής μας και του σπιτιού.
το νερό το βάζαμε σε τσίγκινες λεκάνες πριν πάμε για μπάνιο για να ζεσταθεί από τον ήλιο γιατί ήταν μπούζι.
παρ όλα αυτά δεν είδα κανέναν μας να διαμαρτυρηθεί.
οι συνθήκες στο κυρίως σπιτι που μέναμε στην πόλη, ήταν ελαφρώς καλύτερες.
20+ χρόνια μετά, προσθέσαμε δυο δωμάτια, αυτήν την φορά από τουβλο και κεραμοσκεπή καλύτερης ποιότητας. ήρθε και το νερό.
το μπάνιο είναι μέσα στο σπίτι, στο ύψος μου όμως. τι εννοώ; μου πηραν τα μετρα γιατι ειμαι η πιο ψηλη με τα τσόκαρα φορώντας για το ύψος του μπανιου. αν βάλω πιο ψηλό παπούτσι πρέπει σκύψω.
τι λέγαμε; δεν τους αρέσουν τα προκάτ σπιτάκια;

σε ένα μικρό οικόπεδο, το 1972 ο πατερας μου και ο θειος μου, φτιάξαν δυο μικρα σπιτάκια από ελενίτ με κεραμοσκεπή.
νερό δεν είχαμε, για να πιούμε και να μαγειρέψουμε, έπρεπε να πάμε με μπιτόνι να πάρουμε από την πόλη - 5 χλμ μακριά.
η τουαλέτα φυσικά εξωτερική, με πόρτα με παραθυράκια χωρίς τζάμι, για να μπαίνουν όλα τα ζωντανά της γης.
στο μπανιο και στην κουζίνα (με γκάζι), για να πλυθούμε και να πλυνουμε είχαμε αυτές τις βρύσες τις γαλάζιες που γεμίζουν από πάνω με το βρυσάκι.
χρόνια αργότερα, φτιάξαμε ένα πηγάδι με τρόμπα στην αυλή, για το νερό της λάτρας της δικής μας και του σπιτιού.
το νερό το βάζαμε σε τσίγκινες λεκάνες πριν πάμε για μπάνιο για να ζεσταθεί από τον ήλιο γιατί ήταν μπούζι.
παρ όλα αυτά δεν είδα κανέναν μας να διαμαρτυρηθεί.
οι συνθήκες στο κυρίως σπιτι που μέναμε στην πόλη, ήταν ελαφρώς καλύτερες.
20+ χρόνια μετά, προσθέσαμε δυο δωμάτια, αυτήν την φορά από τουβλο και κεραμοσκεπή καλύτερης ποιότητας. ήρθε και το νερό.
το μπάνιο είναι μέσα στο σπίτι, στο ύψος μου όμως. τι εννοώ; μου πηραν τα μετρα γιατι ειμαι η πιο ψηλη με τα τσόκαρα φορώντας για το ύψος του μπανιου. αν βάλω πιο ψηλό παπούτσι πρέπει σκύψω.
τι λέγαμε; δεν τους αρέσουν τα προκάτ σπιτάκια;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naranjita την 11 Ιουν 2018, 12:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
- Υδράργυρος
Εννοείται οτι δεν πρέπε ινα αναγκάζεται να μένει σε αντίσκηνο. Που το περίεργο;Chainis έγραψε: 11 Ιουν 2018, 12:43
Ε ναι, είναι δυνατόν ένας εργαζόμενος σε κάμπινγκ να μένει σε αντίσκηνο;
Θυμήθηκα ότι ο Nandros έχει φτιάξει και μένει σε ένα παρόμοιο σπίτι.
Γιατί τι άλλο θα μπορούσαν να κάνουν για να τους κοιμήσουν τους υπαλλήλους τους, να τους δώσουν καμία τρύπα των 150€ τη μέρα;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Αυτό βέβαια δεν είναι δικαιολογία για να καταπατούν 500 νόμους (εργατικούς-πολεοδομικούς, ενδεχομένως περιβαλλοντικούς κλπ) και αύριο-μεθαύριο να τους στοιβάζουν σε ακόμα πιο άθλιες συνθήκες επειδή υπάρχει ζήτηση, δεν θα οπισθοδρομίσουμε στον 19 αιώνα, τα αφήσαμε πίσω αυτά. Εγώ σε αυτά είμαι υπέρ της κρατικής παρέμβασης για να βοηθηθεί η ανάπτυξη. Πχ πόσο έξτρα ανθρώπινο δυναμικό έρχεται στη Μύκονο κάθε χρόνο και που; 1000 άτομα; Φτιάξε κράτος προσωρινές κατοικίες διαμονής εργαζομένων μη-ντόπιων και διατήρησε τις. Όμως ξέρω τι θα μου πεις, με τέτοια νοοτροπία και να χτιστούν θα γίνει πανικός, θα τις εγκαταλείψουν, θα μπαίνει να μένει ο οποιοσδήποτε κλπ κλπ και συμφωνώ γιατί για τον Έλληνα όπως ξέρουμε για όλα φταίει αυτή η ριμάδα νοοτροπία του ως προς το Δημόσιο.sys3x έγραψε: 11 Ιουν 2018, 12:50
Γιατί τι άλλο θα μπορούσαν να κάνουν για να τους κοιμήσουν τους υπαλλήλους τους, να τους δώσουν καμία τρύπα των 150€ τη μέρα;
Καταπληκτικά συμπεράσματα!paul25 έγραψε: 11 Ιουν 2018, 12:35 Επομένως είναι αυθαίρετα και παράνομα και αφού είναι παράνομα δεν θα έχουν και σύνδεση με το αποχετευτικό δίκτυο, άρα δεν έχουν τουαλέτα και αυτό απο μόνο του δεν το κάνει χώρο διαβίωσης και μάλιστα προσκρούει στις εργασιακές νομοθεσίες. Ένα από τα πολλά.
1. Δεν είναι προκάτ κατοικίες, το καρακατατσεκάραμε, και
2. Δεν έχουν άδεια εγκατάστασης, κι αυτό το καρακατατσκάραμε, και
3. Σίγουρα δεν έχουν και τουαλέτες.!
Σε τι κόσμο φέραμε τα παιδιά μας Νίκο Τσιαμτσίκα;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Και ηλεκτρικό μη σου πω αν είναι αυθαίρετα, λογικά θα κλέβουν από αλλού.Chainis έγραψε: 11 Ιουν 2018, 12:59
Καταπληκτικά συμπεράσματα!
Σε τι κόσμο φέραμε τα παιδιά μας Νίκο Τσιαμτσίκα;![]()
νόμιμο ήταν
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
εμένα ο εργοδότης μου δεν μου δίνει σπίτι για να μείνω, ούτε τροφή για να ζήσω. ούτε οδοιπορικά.paul25 έγραψε: 11 Ιουν 2018, 12:56Αυτό βέβαια δεν είναι δικαιολογία για να καταπατούν 500 νόμους (εργατικούς-πολεοδομικούς, ενδεχομένως περιβαλλοντικούς κλπ) και αύριο-μεθαύριο να τους στοιβάζουν σε ακόμα πιο άθλιες συνθήκες επειδή υπάρχει ζήτηση, δεν θα οπισθοδρομίσουμε στον 19 αιώνα, τα αφήσαμε πίσω αυτά. Εγώ σε αυτά είμαι υπέρ της κρατικής παρέμβασης για να βοηθηθεί η ανάπτυξη. Πχ πόσο έξτρα ανθρώπινο δυναμικό έρχεται στη Μύκονο κάθε χρόνο και που; 1000 άτομα; Φτιάξε κράτος προσωρινές κατοικίες διαμονής εργαζομένων μη-ντόπιων και διατήρησε τις. Όμως ξέρω τι θα μου πεις, με τέτοια νοοτροπία και να χτιστούν θα γίνει πανικός, θα τις εγκαταλείψουν, θα μπαίνει να μένει ο οποιοσδήποτε κλπ κλπ και συμφωνώ γιατί για τον Έλληνα όπως ξέρουμε για όλα φταίει αυτή η ριμάδα νοοτροπία του ως προς το Δημόσιο.sys3x έγραψε: 11 Ιουν 2018, 12:50
κόβω τον σβέρκο μου να επιβιώσω με τον μισθό που παίρνω.
είμαι πολύ κοροιδο;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Βέβαια στην φωτο που έβαλες στο ΟΡ έχει ένα όμορφο φωτιστικό δίπλα στην πόρτα αλλά είναι βέβαιο ότι είναι ψεύτικο, μέρος της παραπλανητικής διακόσμησης, με προφανή στόχο να μας ξεγελάσουν και να πιστέψουμε ότι έχουν ηλεκτρισμό οι δούλοι.paul25 έγραψε: 11 Ιουν 2018, 13:03Και ηλεκτρικό μη σου πω αν είναι αυθαίρετα, λογικά θα κλέβουν από αλλού.Chainis έγραψε: 11 Ιουν 2018, 12:59
Καταπληκτικά συμπεράσματα!
Σε τι κόσμο φέραμε τα παιδιά μας Νίκο Τσιαμτσίκα;![]()
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Με ρεύμα που μπορεί να είναι όμορφα κλεμμένο ή δανεικό κλπ κλπChainis έγραψε: 11 Ιουν 2018, 13:12
Βέβαια στην φωτο που έβαλες στο ΟΡ έχει ένα όμορφο φωτιστικό δίπλα στην πόρτα αλλά είναι βέβαιο ότι είναι ψεύτικο, μέρος της παραπλανητικής διακόσμησης, με προφανή στόχο να μας ξεγελάσουν και να πιστέψουμε ότι έχουν ηλεκτρισμό οι δούλοι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 75 Απαντήσεις
- 1306 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
-
- 83 Απαντήσεις