Μην εχεις την απαιτηση να το καταλαβουν ομως....ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2020, 17:24Εξαρτάται από το ποιοι κατηγορούνται γιατί λειτουργεί και αντίστροφα.
Σε κάποιες περιπτώσεις οι καφρίλες του κοινού ποινικού δικαίου εκλαμβάνονται ως αντισυστημικές πράξεις και επικροτούνται από το ευαισθητοποιημένο κοινό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οφειλόμενη απάντηση στην εισαγγελέα κ. Αδαμαντία Οικονόμου
Re: Οφειλόμενη απάντηση στην εισαγγελέα κ. Αδαμαντία Οικονόμου
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Φυσικά και το πιάνω. Επειδή είχαν ιδεολογικό μανδύα δε σημαίνει ότι δεν ήταν μαχαιροβγάλτες, μαφιόζοι, σπαζοδαχτυλάκηδες κλπ.
Δε μπορεί το κάθε μουνόπανο να βάζει μια ιδεολογική ετικέτα και για αυτό το λόγο να κερδίζει ασυλία από το νόμο. Ας μαρτυρήσει όσο θέλει αλλά μέσα στο κελί του. Ας του στέλνουν οι θαυμάστριες γράμματα, χέστηκα.
Και δεν έχω διαφορετική γνώμη για τους αναρχοάπλυτους αν και τους θεωρώ σαφώς πιο ερασιτέχνες.
Όσο απεχθείς και αν είναι οι χρυσαυγίτες, χρηματοδοτούμενοι πιθανότατα από τη Μόσχα κλπ, η δίωξη εναντίον τους αποτελεί μαύρη σελίδα για το δικαστικό σύστημα της χώρας, με τις πλάτες βεβαίως και του συνόλου του πολιτικού κόσμου.
Μαγκιά της Εισαγγελέως που πήγε κόντρα στην πολιτική ορθότητα.
Μα το θέμα δεν είναι η δική σου γνώμη για τους αναρχοάπλυτους αλλά το πως αντιμετωπίζονται τα ποινικά αδικήματα (και κυρίως αυτά που αφορουν βαριές ή ελαφρές σωματικές βλάβες) αν δεν είναι σαφές το ιδεολογικό υπόβαθρο που προσάπτεται (ως κάτι θετικό ή αρνητικό) στους ποινικούς.foscilis έγραψε: 21 Ιαν 2020, 18:14Φυσικά και το πιάνω. Επειδή είχαν ιδεολογικό μανδύα δε σημαίνει ότι δεν ήταν μαχαιροβγάλτες, μαφιόζοι, σπαζοδαχτυλάκηδες κλπ.
Δε μπορεί το κάθε μουνόπανο να βάζει μια ιδεολογική ετικέτα και για αυτό το λόγο να κερδίζει ασυλία από το νόμο. Ας μαρτυρήσει όσο θέλει αλλά μέσα στο κελί του. Ας του στέλνουν οι θαυμάστριες γράμματα, χέστηκα.
Και δεν έχω διαφορετική γνώμη για τους αναρχοάπλυτους αν και τους θεωρώ σαφώς πιο ερασιτέχνες.
Όλοι γνωρίζουμε ότι αν υπήρχε ένα δημοσίευμα που θα παρουσίαζε με σαφέστατα στοιχεία το χ έγκλημα, ελάχιστοι θα έπαιρναν πρωτοβουλία για το χαρακτηρισμό των δραστών αν δεν ήταν γνωστά τα δεδομένα για το ιδεολογικό τους υπόβαθρο.
Και το κωμικοτραγικό στοιχείο στη φάση είναι ότι η ίδια ακριβώς αμηχανία ή ατολμία θα ήταν διακριτή και σε πολλούς δικαστικούς εκπροσώπους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Προφανώς το 'βγαλε απ' τον κώλο του, γιατί παράθεση του νόμου δε δίνει.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Δε θα παίξουμε πάλι την κολοκυθιά. Πού υπάρχει ποινικοποίηση; Με ποιά ποινή αντιστοιχίζεται το παραπάνω απόσπασμα που παραθέτεις;Kauldron έγραψε: 21 Ιαν 2020, 16:23
Από το κείμενο του Αλιβιζάτου:Επιπλέον, περιμένω με αγωνία να δώ τις αναριχίσσεις ενόπλων, και τις ασκήσεις με πραγματικά πυρά.Φράσεις όπως «η πατρίδα δεν σώζεται με εκλογές» (2.8.2011), 100.000 αποφασισμένοι στην Αθήνα «μπορούν να πάρουν την εξουσία […] περπατώντας», «θα μπούμε στη Βουλή για να τη διαλύσουμε, αν θέλει ο Θεός» και άλλες, ων ουκ έστιν αριθμός, αποτελούν ατράνταχτη ομολογία ότι το κόμμα χρησιμοποιείται ως πρόσχημα.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Πως γίνεται η χρηματοδότηση από την Ρωσία.kameron έγραψε: 21 Ιαν 2020, 19:49 Όσο απεχθείς και αν είναι οι χρυσαυγίτες, χρηματοδοτούμενοι πιθανότατα από τη Μόσχα κλπ, η δίωξη εναντίον τους αποτελεί μαύρη σελίδα για το δικαστικό σύστημα της χώρας, με τις πλάτες βεβαίως και του συνόλου του πολιτικού κόσμου.
Χειροπιαστά όμως όχι υποθέσεις και θεωρείες.
Την άποψή μου λέω, δεν είμαι αρμόδιος για να έχω αποδείξεις. Κάτι μου λέει βέβαια ότι τις αποδείξεις τις είχαν οι ΗΠΑ και γι'αυτό εξελίχθηκαν τα πράγματα όπως εξελίχθηκαν.Λευκός Λύκος έγραψε: 21 Ιαν 2020, 22:52
Πως γίνεται η χρηματοδότηση από την Ρωσία.
Κατά τα άλλα, είναι ευρέως γνωστό ότι οι Ρώσοι χρηματοδοτούν πολλά ακροδεξιά πολιτικά κινήματα στην Ευρώπη, από τη Λε Πεν μέχρι το γιόμπικ. Η Χ.Α. είχε θέσεις στα διεθνή πολύ κοντά στα ρωσικά συμφέροντα, άρα είναι λογικό το συμπέρασμα ότι υπήρχε σχέση μεταξύ τους.
ακριβώς. Είναι το κλασικό "όταν ήρθαν για τους ΧΑτες δεν μίλησα, δεν ήμουν ΧΑτης"kameron έγραψε: 21 Ιαν 2020, 19:49 Όσο απεχθείς και αν είναι οι χρυσαυγίτες, χρηματοδοτούμενοι πιθανότατα από τη Μόσχα κλπ, η δίωξη εναντίον τους αποτελεί μαύρη σελίδα για το δικαστικό σύστημα της χώρας, με τις πλάτες βεβαίως και του συνόλου του πολιτικού κόσμου.
Κλαίγονται για τους κακούς μπάτοσυς που στοχοποιούν τον σακκά και τα ζακια στις καταλήψεις αλλά για τον παναθηναικάκια στα @@ τους
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Λευκός Λύκος
Εντάξει,εδώ λέγανε ότι δίνανε λεφτά με το κιλο οι εφοπλιστές στην χα.Καμια απόδειξη ή έστω μια ένδειξη.kameron έγραψε: 21 Ιαν 2020, 22:57Την άποψή μου λέω, δεν είμαι αρμόδιος για να έχω αποδείξεις. Κάτι μου λέει βέβαια ότι τις αποδείξεις τις είχαν οι ΗΠΑ και γι'αυτό εξελίχθηκαν τα πράγματα όπως εξελίχθηκαν.Λευκός Λύκος έγραψε: 21 Ιαν 2020, 22:52
Κατά τα άλλα, είναι ευρέως γνωστό ότι οι Ρώσοι χρηματοδοτούν πολλά ακροδεξιά πολιτικά κινήματα στην Ευρώπη, από τη Λε Πεν μέχρι το γιόμπικ. Η Χ.Α. είχε θέσεις στα διεθνή πολύ κοντά στα ρωσικά συμφέροντα, άρα είναι λογικό το συμπέρασμα ότι υπήρχε σχέση μεταξύ τους.
Για τους εφοπλιστές δεν ξέρω, είναι κάπως κουκουεδίστικα αυτά.Λευκός Λύκος έγραψε: 21 Ιαν 2020, 23:03
Εντάξει,εδώ λέγανε ότι δίνανε λεφτά με το κιλο οι εφοπλιστές στην χα.Καμια απόδειξη ή έστω μια ένδειξη.
Για τη Ρωσία όμως, μια χαρά ενδείξεις υπάρχουν. Όταν όλη η ρητορική της Χ.Α. ήταν υπέρ της στα διεθνή, να απεμπλακεί η Ελλάδα από τη Δύση, το ΝΑΤΟ και τα συναφή, ε δεν είναι άνευ σημασίας.
Ε;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
-
Nero
ειλικρινά πιστεύεις ότι μια περιθωριακή οργάνωση του 0,0κάτι κατάφερε να πάρει μέρος σε εθνικές εκλογές, να ανοίξει σύγχρονα γραφεία σε όλη τη χώρα, να τυπώσει υλικό και να παίρνει διαφήμιση σε μεγάλα κανάλια και site με χρηματοδότηση απο τους 150 οπαδούς που είχε πανελλαδικά πριν το 11; προφανώς απο ΚΑΠΟΥ πήρε λεφτά. Ποια ήταν αυτή η πηγή/πηγές....μόνο θεωρίες μπορεί να κάνει ο καθέναςΛευκός Λύκος έγραψε: 21 Ιαν 2020, 23:03Εντάξει,εδώ λέγανε ότι δίνανε λεφτά με το κιλο οι εφοπλιστές στην χα.Καμια απόδειξη ή έστω μια ένδειξη.kameron έγραψε: 21 Ιαν 2020, 22:57Την άποψή μου λέω, δεν είμαι αρμόδιος για να έχω αποδείξεις. Κάτι μου λέει βέβαια ότι τις αποδείξεις τις είχαν οι ΗΠΑ και γι'αυτό εξελίχθηκαν τα πράγματα όπως εξελίχθηκαν.Λευκός Λύκος έγραψε: 21 Ιαν 2020, 22:52
- Λευκός Λύκος
Ε καλά όποιος είναι εναντία στους αμερικάνους και στην εε και στηριζει την προοκτική της Ρωσίας σημαίνει ότι τα παίρνει κιόλας;kameron έγραψε: 21 Ιαν 2020, 23:06Για τους εφοπλιστές δεν ξέρω, είναι κάπως κουκουεδίστικα αυτά.Λευκός Λύκος έγραψε: 21 Ιαν 2020, 23:03
Εντάξει,εδώ λέγανε ότι δίνανε λεφτά με το κιλο οι εφοπλιστές στην χα.Καμια απόδειξη ή έστω μια ένδειξη.
Για τη Ρωσία όμως, μια χαρά ενδείξεις υπάρχουν. Όταν όλη η ρητορική της Χ.Α. ήταν υπέρ της στα διεθνή, να απεμπλακεί η Ελλάδα από τη Δύση, το ΝΑΤΟ και τα συναφή, ε δεν είναι άνευ σημασίας.
Αυτα είναι φαντασιώσεις.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 472 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-