!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Νιωθετε λευκοι ευρωπαιοι?

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

Νοιώθω λευκός Ευρωπαίος

Ναι
70
69%
Οχι
31
31%

Σύνολο ψήφων: 101

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Νιωθετε λευκοι ευρωπαιοι?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Bipsco έγραψε: 20 Ιαν 2020, 01:00 Δεν υπάρχει μέσος Ευρωπαίος. Κόμπλεξ έχουν αυτοί που νομίζουν πως έχουν το ίδιο χρώμα δέρματος με τους Βορειοευρωπαίους. Άγγλοι, Γερμανοί, Σουηδοί ανήκουν στην πρώτη και την δεύτερη κατηγορία. Οι Μεσόγειοι, Ασιάτες, Νοτιοαμερικανοί στην τρίτη και την τέταρτη κατηγορία.
Άγγλοι, Γερμανοί και Σουηδοί δεν μοιάζουν καθόλου ο ένας με τον άλλον. Πραγματικά είσαι ό,τι να 'ναι. Ελάχιστοι άνθρωποι στον πλανήτη ανήκουν στην πρώτη κατηγορία. Οι περισσότεροι Άγγλοι και Γερμανοί και Γάλλοι και Ολλανδοί ανήκουν στην δεύτερη και στην τρίτη κατηγορία και το ίδιο και οι Έλληνες, οι Ιταλοί και οι Αλβανοί.

Πάψε να λες ό,τι σου κατέβει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

Bipsco έγραψε: 20 Ιαν 2020, 01:05
Papa John έγραψε: 20 Ιαν 2020, 01:02 Εγώ,αν και μελαχροινός,έχω πολύ άσπρο δέρμα και πολλοί με περνάνε για αλλοδαπό,τύπου Άγγλος,Γάλλος,βόρειο-Ισπανός :8)
Αλλά πραγματικά,δεν μπορώ να καταλάβω τι συζήτηση κάνετε για το χρώμα του δέματος,λες και η Φύση θα μας ρωτήσει που θα πρέπει να γεννηθεί ο καθένας μας.Δισεκατομμύρια άνθρωποι ζούνε στον πλανήτη,όλοι σώνει και καλά θα πρέπει να είναι ανοιχτόχρωμοι ; :102:
Η φύση (το κλίμα) καθορίζει το χρώμα του δέρματος και των μαλλιών.
Το ίδιο λέμε.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Bipsco έγραψε: 20 Ιαν 2020, 01:05 Η φύση (το κλίμα) καθορίζει το χρώμα του δέρματος και των μαλλιών.
Νέα γενετική θεωρία. :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:

Σε καλό σου. :p3:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Bipsco

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bipsco »

hellegennes έγραψε: 20 Ιαν 2020, 01:09
Bipsco έγραψε: 20 Ιαν 2020, 01:05 Η φύση (το κλίμα) καθορίζει το χρώμα του δέρματος και των μαλλιών.

Γιατί οι Αφρικανοί είναι μαύροι;
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Φαντάζομαι ότι θα φταίει το κλίμα της Αφρικής, μιας ηπείρου που εκτείνεται από το βόρειο ως το νότιο ημισφαίριο, μεταξύ 35ου Βόρειου και 35ου Νότιου παράλληλου, δυο τροπικών και του Ισημερινού.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Bipsco έγραψε: 20 Ιαν 2020, 01:13

Είχα δει κάποτε αναπαραστάσεις των αρχανθρώπων σε ένα περιοδικό. Από τότε που ήταν τριχωτοί σε όλο το σώμα με πιθηκήσια χαρακτηριστικά, ήδη ξεχώριζαν οι φυλές.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Bipsco

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bipsco »

Alien666 έγραψε: 20 Ιαν 2020, 01:47

Είχα δει κάποτε αναπαραστάσεις των αρχανθρώπων σε ένα περιοδικό. Από τότε που ήταν τριχωτοί σε όλο το σώμα με πιθηκήσια χαρακτηριστικά, ήδη ξεχώριζαν οι φυλές.
Τι εννοείς αρχάνθρωπος; Sapiens κλπ;
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Yπάρχουν πεντακόσιες παραλλαγές φάτσας για Γερμανούς, από μαυρομάλληδες κυρίως οι Αλπικοί, ως κλασικές σκανδιναυικές φάτσες, ως σλάβικες, ως ό,τι θες. Χώρια τη μείξη τόσων εθνών, αφού όλοι έχουμε παντρευτεί με όλες, τα παιδιά πλέον στη Γερμανία δεν έχουν καθόλου ένα συγκεκριμένο φυλετικό γνώρισμα. Εντάξει, σε κανένα χωριό του Mecklenburg αν οι μπαμπάδες γαμούν μόνο τις κόρες τους, ίσως να μοιάζουν όλοι μαζί. Στον πραγματικό κόσμο οι άνθρωποι αναμειγνύονται. Οι φυσιολογικοί τουλάχιστον, γιατί έχουμε και παράδειγμα Σκοπιανής Αλβανίδας που βρήκε γαμπρό Σκοπιανό Αλβανό με προξενιό από την Ελβετία , και κάτι τέτοια τριτοκοσμικά, που σηκώνεις τα χέρια ψηλά, κυρίως τα έχουν μουσουλμάνοι και τίποτα Δωδεκανήσιοι Έλληνες δεν ξέρω γιατί, είναι τρομακτικά οπισθοδρομικοί εδώ οι Ροδίτες.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Σημασία δεν έχει το χρώμα του δέρματος αλλά το κατά πόσο γίνεται αποδεκτός ο ευρωπαικός πολιτισμός. Από εκεί και πέρα ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του.
Οι δύο ανιψιές μου που ζουν στη Γερμανία είναι μελαχροινές, έξυπνες και κούκλες (όπως λέγαμε παλιά μελανούρι). Μάλιστα η μεγαλύτερη γεννήθηκε πολύ μελαχροινή, μου έλεγε μια ιστορία η νύφη μου, ότι όταν την είδε μια ηλικιωμένη Γερμανίδα είπε "το παιδί είναι μαύρο" λόγω του ότι εκεί γεννιούνται ροζ. Σήμερα έχει εξελιχθεί σε μια καστανή, καστανομάτα, όμορφη κοπέλα που μοιάζει της Cara Delevingne (μοντέλο). Άλλοι συγγενείς μου είναι ξανθοί, γαλανομάτηδες, πρασινομάτηδες κλπ. Ακόμη και στην ίδια οικογένεια υπάρχουν διαφορές. Ανάμεσα στα αδέρφια.
Άβαταρ μέλους
AlienWay

Bipsco έγραψε: 20 Ιαν 2020, 12:52
Alien666 έγραψε: 20 Ιαν 2020, 01:47
Τι εννοείς αρχάνθρωπος; Sapiens κλπ;
Δεν θυμάμαι γιατί ήταν η προ-ιντερνετ εποχή. Μάλλον το National Geographic ήταν
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

Alien666 έγραψε: 20 Ιαν 2020, 01:47Είχα δει κάποτε αναπαραστάσεις των αρχανθρώπων σε ένα περιοδικό. Από τότε που ήταν τριχωτοί σε όλο το σώμα με πιθηκήσια χαρακτηριστικά, ήδη ξεχώριζαν οι φυλές.
Ανακριβέστατο. Οι λεγόμενες "φυλές" είναι αποτέλεσμα εξελίξεων που συνέβησαν λιγότερο από 50.000 χρόνια πριν.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
AlienWay

Leporello έγραψε: 20 Ιαν 2020, 13:35
Alien666 έγραψε: 20 Ιαν 2020, 01:47Είχα δει κάποτε αναπαραστάσεις των αρχανθρώπων σε ένα περιοδικό. Από τότε που ήταν τριχωτοί σε όλο το σώμα με πιθηκήσια χαρακτηριστικά, ήδη ξεχώριζαν οι φυλές.
Ανακριβέστατο. Οι λεγόμενες "φυλές" είναι αποτέλεσμα εξελίξεων που συνέβησαν λιγότερο από 50.000 χρόνια πριν.
Μπορεί να ήταν απλώς μια θεωρία.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Cavaliere έγραψε: 20 Ιαν 2020, 13:08Στον πραγματικό κόσμο οι άνθρωποι αναμειγνύονται. Οι φυσιολογικοί τουλάχιστον, γιατί έχουμε και παράδειγμα Σκοπιανής Αλβανίδας που βρήκε γαμπρό Σκοπιανό Αλβανό με προξενιό από την Ελβετία , και κάτι τέτοια τριτοκοσμικά
:g094:
Σωστή !
Ο γάμος είναι και οικογενειακό ζήτημα, πρέπει να διαλέγεις κάποιον που θα δέσει. Βεβαίως είναι κυρίως προσωπικό το ζήτημα οπότε αν ερωτευτείς πραγματικά δεν εξετάζεις τέτοιες παραμέτρους.

Όσο γιά αυτούς που καταλήγουν με μαυροκίτρινους συντρόφους είναι οι πιό αμέα της φυλής (άσχημοι ή αδύναμοι στην σεξοεπικοινωνία) που αναγκαστικά έχουν περιορισμένες επιλογές (ή αν δεν είναι αμέα είναι θύματα διαφημίσεων)
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Εμενα παντως στην Αυστρια μου μιλουσαν ολοι γερμανικα με τη μια.Υπεραριος.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

under έγραψε: 20 Ιαν 2020, 13:41 Εμενα παντως στην Αυστρια μου μιλουσαν ολοι γερμανικα με τη μια.Υπεραριος.
:+1:
Κι εγώ το έπαθα αυτό στην Αυστρία, έμπαινα στο τραίνο και με πιάνανε κουβέντα οι κυρίες στα γερμανικά.
Και ο Γκέοργκ που καθόταν χωρίς να του μιλάει κανείς έχωνε στο τάμπλετ αβέρτα ανθελ στα πχώρουμ
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”