!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Νιωθετε λευκοι ευρωπαιοι?

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

Νοιώθω λευκός Ευρωπαίος

Ναι
70
69%
Οχι
31
31%

Σύνολο ψήφων: 101

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Re: Νιωθετε λευκοι ευρωπαιοι?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Philip Mortimer έγραψε: 19 Ιαν 2020, 16:42
EKPLIKTIKOS έγραψε: 19 Ιαν 2020, 16:33
NewModelArmy έγραψε: 19 Ιαν 2020, 16:09Ειμαστε και νιωθουμε λευκοι Ευρωπαιοι
Μια χαρα λευκος θα θεωρούταν στις ΗΠΑ. Ξαναλέω, μη μπερδεύεστε, αλλο ο νορδικος τυπος κ αλλο ο λευκός. Ο νορδικος ειναι υποτυπος του λευκού, οπως ειναι και ο μεσογειακός.
Στις ΗΠΑ θεωρούνται αποσο ξέρω λευκοί και οι έχοντες βορειοαφρικανικη ή μεσανατολιτικη καταγωγή, αν και μάλλον υπάρχει η σκεψη να δημιουργήσουν ειδικό γκρουπ για αυτούς. Πάντως τον συγκεκριμένο όντως άνετα τον περνάς για άραβα. Αυτό δε σημαίνει όμως και οτι αποτελεί αντιπροσωπευτικό δείγμα Έλληνα.
Αντόνιο Μπαντέρας: Γιατί τα αμερικανικά ΜΜΕ τον ανέφεραν ως «έγχρωμο» υποψήφιο
Ο Αντόνιο Μπαντέρας είναι υποψήφιος για το Βραβείο Όσκαρ 2020 για την ταινία «Πόνος και Δόξα». Μέχρι εδώ όλα καλά. Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν κάποια -μεγάλα- αμερικανικά μέσα ενημέρωσης έγραψαν ότι ο Ισπανός ηθοποιός είναι φέτος ο «μόνος έγχρωμος» άνδρας που θα διεκδικήσει το βραβείο.

Μαλάκες δεν έχουμε μόνο εμείς!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Bipsco έγραψε: 19 Ιαν 2020, 15:01
Χαϊνης έγραψε: 19 Ιαν 2020, 14:54
Bipsco έγραψε: 19 Ιαν 2020, 14:31
Και ο μέσος Ασιάτης είναι λευκός και καστανός. Το ίδιο και ο Αφρικανός. Που θες να καταλήξεις;
Ο μεσος Αφρικανός είναι λευκός και καστανός;;; :o
Η Αφρική περιλαμβάνει του Βορειοαφρικανούς, οι οποίοι είναι Καυκάσιοι και το κράτος της Νότιας Αφρικής.
Οι λευκοί στην Αφρική είναι το 0,5% του πληθυσμού, οπότε λες βλακείες. Ακόμη και στην Νότιο Αφρική, οι λευκοί, αν συμπεριλάβουμε τους μιγάδες, είναι λιγότεροι από 20%. Καστανούς πού στον πούτσο είδες;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Οθωμανέλλην έγραψε: 19 Ιαν 2020, 13:37
Χαϊνης έγραψε: 19 Ιαν 2020, 13:34
hellegennes έγραψε: 19 Ιαν 2020, 13:27

Δυο άτομα που μοιάζουν κατά τον Γιώργη:

Εικόνα
    :003:
    Ίδιας σοβαρότητας με όλα τα αλλα που γράφει.
    Βρήκα άλλη μια διαφορά. Ο κοκσαλ είναι πιο λευκος

:smt005:
    Αφού γελοιοποιήθηκες για άλλη μια φορά, προσπαθείς να δημιουργήσεις έδαφος για νέες φάπες. Εκτός αν η αντιληπτική σου ικανότητα δεν σε βοηθάει να ξεχωρίσεις φυσικό φωτισμό από κίτρινο. Είναι φυσικά εμφανές από το πλακάκι, που είναι ζαχαρί, όπως στην φωτογραφία του άβατάρ μου, αλλά θα σε βοηθήσω κι άλλο. Αλλάζω τον φωτισμό σε 6K, για να δεις πόσο γελοίος γίνεσαι:

Εικόνα

Το μόνο που άλλαξα είναι ο φωτισμός. Όταν τράβηξα την φωτογραφία είχα λάμπες 3Κ, που είναι κίτρινο φως. Άλλαξα τον φωτισμό σε πιο φυσικό, περίπου όπως θα φαινόταν σε εξωτερικό χώρο.
    Ξημέρωσε.
    Α, τι ωραία που είναι!
    Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
    Κι αν είμαι τυχερός,
    Άβαταρ μέλους
    Ζαποτέκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζαποτέκος »

hellegennes έγραψε: 19 Ιαν 2020, 22:51 Οι λευκοί στην Αφρική είναι το 0,5% του πληθυσμού
    Τόσο λίγοι ; Πάνω απ' την Σαχάρα όλοι λευκοί δεν είναι ; Οι Αιγύπτιοι μόνο είναι 100 εκ.
    … εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
    Άβαταρ μέλους
    hellegennes

Στον πραγματικό κόσμο είναι φάσμα το χρώμα του δέρματος. Αν θέλουμε όμως να το χωρίσουμε σε άσπρο-μαύρο, οι Αιγύπτιοι ποτέ δεν ήταν λευκοί. Ούτε στην αρχαιότητα ούτε σήμερα.

Αυτά είναι Αιγυπτιόπουλα. Θα έλεγα ότι πιο πολύ φέρνουν σε χρώμα Ναόμι Κάμπελ:

Εικόνα
    Ξημέρωσε.
    Α, τι ωραία που είναι!
    Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
    Κι αν είμαι τυχερός,
    Άβαταρ μέλους
    Bipsco

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bipsco »

hellegennes έγραψε: 19 Ιαν 2020, 22:51
    Bipsco έγραψε: 19 Ιαν 2020, 15:01
    Χαϊνης έγραψε: 19 Ιαν 2020, 14:54

Ο μεσος Αφρικανός είναι λευκός και καστανός;;; :o
    Η Αφρική περιλαμβάνει του Βορειοαφρικανούς, οι οποίοι είναι Καυκάσιοι και το κράτος της Νότιας Αφρικής.
    Οι λευκοί στην Αφρική είναι το 0,5% του πληθυσμού, οπότε λες βλακείες. Ακόμη και στην Νότιο Αφρική, οι λευκοί, αν συμπεριλάβουμε τους μιγάδες, είναι λιγότεροι από 20%. Καστανούς πού στον πούτσο είδες;
    Λευκοί θεωρούνται οι Βορειοαφρικανοί. Μη λες μαλακίες. Πάντως, κανείς δεν διαφωνεί ότι ο μέσος Έλληνας έχει το ίδιο χρώμα δέρματος και μαλλιών με το μέσο Ασιάτη.
    Άβαταρ μέλους
    Bipsco

https://en.wikipedia.org/wiki/Fitzpatrick_scale
    Οι Έλληνες ανήκουν στην τρίτη κατηγορία και την τέταρτη κατηγορία.
    Άβαταρ μέλους
    hellegennes

Bipsco έγραψε: 20 Ιαν 2020, 00:10 Πάντως, κανείς δεν διαφωνεί ότι ο μέσος Έλληνας έχει το ίδιο χρώμα δέρματος και μαλλιών με το μέσο Ασιάτη.
    Κανείς δεν συμφωνεί. Γιατί είναι εκτός τόπου. Πρώτα απ' όλα δεν υπάρχει μέσος Ασιάτης. Και δεύτερον οι Ασιάτες έχουν μαύρα μαλλιά κατά συντριπτική πλειονότητα. Είναι τόσο σπάνια έστω και τα καστανά μαλλιά, μάλιστα, που συμβαίνουν πράγματα όπως αυτό:

Naturally brown-haired Osaka student sues government for forcing her to dye her hair black. Teachers felt student was disruptive to education with her wild brown hair.

https://soranews24.com/2017/10/28/natur ... air-black/

Ο μέσος Έλληνας έχει ίδιο χρώμα δέρματος και μαλλιών με τον μέσο Ευρωπαίο. Λογικό, άλλωστε έχουμε κοινή ινδοευρωπαϊκή ρίζα.
    Ξημέρωσε.
    Α, τι ωραία που είναι!
    Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
    Κι αν είμαι τυχερός,
    Άβαταρ μέλους
    Bipsco

hellegennes έγραψε: 20 Ιαν 2020, 00:23
    Bipsco έγραψε: 20 Ιαν 2020, 00:10 Πάντως, κανείς δεν διαφωνεί ότι ο μέσος Έλληνας έχει το ίδιο χρώμα δέρματος και μαλλιών με το μέσο Ασιάτη.
    Κανείς δεν συμφωνεί. Γιατί είναι εκτός τόπου. Πρώτα απ' όλα δεν υπάρχει μέσος Ασιάτης. Και δεύτερον οι Ασιάτες έχουν μαύρα μαλλιά κατά συντριπτική πλειονότητα. Είναι τόσο σπάνια έστω και τα καστανά μαλλιά, μάλιστα, που συμβαίνουν πράγματα όπως αυτό:

Naturally brown-haired Osaka student sues government for forcing her to dye her hair black. Teachers felt student was disruptive to education with her wild brown hair.

https://soranews24.com/2017/10/28/natur ... air-black/

Ο μέσος Έλληνας έχει ίδιο χρώμα δέρματος και μαλλιών με τον μέσο Ευρωπαίο. Λογικό, άλλωστε έχουμε κοινή ινδοευρωπαϊκή ρίζα.
    H Ελλάδα έχει το ίδιο ποσοστό ξανθών με την Αφρική και την Ασία. Ούτε μέσος Ευρωπαίος υπάρχει. Χρησιμοποίησες το πιο γελοίο επιχείρημα που υπάρχει.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Bipsco την 20 Ιαν 2020, 00:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
    Άβαταρ μέλους
    hellegennes

Bipsco έγραψε: 20 Ιαν 2020, 00:16 https://en.wikipedia.org/wiki/Fitzpatrick_scale
    Ό,τι να 'ναι. Οι Έλληνες, όπως και ο μέσος Ευρωπαίος, ανήκουν στην δεύτερη και τρίτη κατηγορία κατά συντριπτική πλειονότητα.

Το ότι ρίχνουμε αντηλιακά με τους κουβάδες για να μην καούμε θα έπρεπε να σου λέει κάτι. Και πάλι οι περισσότεροι ένα ψιλοκαψιματάκι το τρώνε στην μάπα.
    Bipsco έγραψε: 20 Ιαν 2020, 00:30 H Ελλάδα έχει το ίδιο ποσοστό ξανθών με την Αφρική και την Ασία.
    :fp: :fp: :fp: :fp: :fp:
    Ξημέρωσε.
    Α, τι ωραία που είναι!
    Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
    Κι αν είμαι τυχερός,
    Άβαταρ μέλους
    Bipsco

hellegennes έγραψε: 20 Ιαν 2020, 00:38
    Bipsco έγραψε: 20 Ιαν 2020, 00:16 https://en.wikipedia.org/wiki/Fitzpatrick_scale
    Ό,τι να 'ναι. Οι Έλληνες, όπως και ο μέσος Ευρωπαίος, ανήκουν στην δεύτερη και τρίτη κατηγορία κατά συντριπτική πλειονότητα.

Το ότι ρίχνουμε αντηλιακά με τους κουβάδες για να μην καούμε θα έπρεπε να σου λέει κάτι. Και πάλι οι περισσότεροι ένα ψιλοκαψιματάκι το τρώνε στην μάπα.
    Bipsco έγραψε: 20 Ιαν 2020, 00:30 H Ελλάδα έχει το ίδιο ποσοστό ξανθών με την Αφρική και την Ασία.
    :fp: :fp: :fp: :fp: :fp:
    Την επόμενη φορά που θα δω Άγγλο, Γερμανό, Ολλανδό να μυρίζει από μέτρα μακριά αντιηλιακό, θα του πω ότι ο μέσος Ευρωπαιος (αυτός) έχει το ίδιο χρωμα με τον μέσο Έλληνα. Είσαι βλάκας;
    Άβαταρ μέλους
    hellegennes

Φυσικά και έχουμε το ίδιο χρώμα. Κόμπλεξ κατωτερότητας έχεις κι εσύ; Δεν είναι κακό να έχεις σκούρο δέρμα, αν έχεις σκούρο δέρμα. Κακό είναι να το θεωρείς ποιοτικό χαρακτηριστικό.

Πράγματα σαν κι αυτό σε οδηγούν σε μαλακίες όπως οι από πάνω, όπου δεν βλέπεις το καταφανές.
    Ξημέρωσε.
    Α, τι ωραία που είναι!
    Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
    Κι αν είμαι τυχερός,
    Άβαταρ μέλους
    Bipsco

Δεν υπάρχει μέσος Ευρωπαίος. Κόμπλεξ έχουν αυτοί που νομίζουν πως έχουν το ίδιο χρώμα δέρματος με τους Βορειοευρωπαίους. Άγγλοι, Γερμανοί, Σουηδοί ανήκουν στην πρώτη και την δεύτερη κατηγορία. Οι Μεσόγειοι, Ασιάτες, Νοτιοαμερικανοί στην τρίτη και την τέταρτη κατηγορία.
    Άβαταρ μέλους
    Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

Εγώ,αν και μελαχροινός,έχω πολύ άσπρο δέρμα και πολλοί με περνάνε για αλλοδαπό,τύπου Άγγλος,Γάλλος,βόρειο-Ισπανός :8)
    Αλλά πραγματικά,δεν μπορώ να καταλάβω τι συζήτηση κάνετε για το χρώμα του δέματος,λες και η Φύση θα μας ρωτήσει που θα πρέπει να γεννηθεί ο καθένας μας.Δισεκατομμύρια άνθρωποι ζούνε στον πλανήτη,όλοι σώνει και καλά θα πρέπει να είναι ανοιχτόχρωμοι ; :102:
    Άβαταρ μέλους
    Bipsco

Papa John έγραψε: 20 Ιαν 2020, 01:02 Εγώ,αν και μελαχροινός,έχω πολύ άσπρο δέρμα και πολλοί με περνάνε για αλλοδαπό,τύπου Άγγλος,Γάλλος,βόρειο-Ισπανός :8)
    Αλλά πραγματικά,δεν μπορώ να καταλάβω τι συζήτηση κάνετε για το χρώμα του δέματος,λες και η Φύση θα μας ρωτήσει που θα πρέπει να γεννηθεί ο καθένας μας.Δισεκατομμύρια άνθρωποι ζούνε στον πλανήτη,όλοι σώνει και καλά θα πρέπει να είναι ανοιχτόχρωμοι ; :102:
    Η φύση (το κλίμα) καθορίζει το χρώμα του δέρματος και των μαλλιών.
    Απάντηση
    • Παραπλήσια Θέματα
      Απαντήσεις
      Προβολές
      Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”