γω δε βλέπω καθόλου τηλιόραση μανμου εδώ και πολλά χρόνια αλλά αν όντως ακόμη βγαίνει στο γυαλί η γριά η γερμανού η μουτσινά η παπανώτα κτρ τότε είμαι σε απόλυτο βαθμό όμως σίγουρος ότι έχεις δίκαιο.Feindflug έγραψε: 19 Ιαν 2020, 21:57Το ξέρω ρε δικέ μου. Είμαι γνώστης της εγχώριας σόου μπιζ και πιστεύω θα μπορούσα να φέρω έναν αέρα ανανεώσεως στο κατεστημένο της Ναταλίας Γερμανού, του Μουτσινά, του Παπανώτα και των εμετικών Κατσούλη - Καραβάτου.sys3x έγραψε: 19 Ιαν 2020, 20:11ρε μλκ εσύ είσαι γεννημένος για μεσσημεριανάδικα ή έστω χρυσό κουφέτο και βάλε.Feindflug έγραψε: 19 Ιαν 2020, 15:30 Υπάρχει ένας άλλος κόσμος εκεί έξω, όπου καθημερινά εκεί που κάνει σεξ μια τύπισσα με έναν τύπο, την βλέπει αλλιώς και του ζητάει να σταματήσουν. Επίσης, σε αυτόν τον κόσμο κυκλοφορούν προκλητικά ντυμένες τύπισσες έξω, τις οποίες βιάζουν πατριαρχικοί τύποι κάθε φυλής και έθνους.
Το μόνο δικαστήριο που θα έπρεπε να απασχολούν τα άρρωστα σενάριά σας, είναι το ερωτοδικείο.
(Στον ρόλο του Π. Λεωτσάκου, ο AINEIAN, ενώ σε αυτόν της Πέπης Τσεσμελή, η Naida).
αδικείσαι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
Έλεος με αυτήν σου την φαντασίωση ρε τύπισσα. Βρες κανέναν να την πραγματοποιήσεις και να σταματήσεις να την περιγράφεις.Naida έγραψε: 19 Ιαν 2020, 21:39Ενώ τον είχα δέσει κυριε δικαστά και μου έκανε στοματικό ,άναψα,πήρα το στραπον και τον πήρα από πίσω. Είμαι βιαστρια που δεν τον ρώτησα;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Ιαν 2020, 21:34Ενώ ...έκανα στοματικό έρωτα στον επίδοξο βιαστή μου με την συναίνεση μου αυτός ..πήρε θάρρος και με πήρε από πίσω !!stavmanr έγραψε: 19 Ιαν 2020, 21:21
![]()
Εσένα ρωτώ, στο δικαστήριο με παραπέμπεις.
Όταν με το κακό φτάσεις στο δικαστήριο τί θα πεις: έφταιγα κε Πρόεδρε που φορούσα μαγιώ κι άφησα ακάλυπτους τους γλουτούς, διότι αυτό σημαίνει ότι μάλλον συναίνεσα (είχα κάποια βαθύτερη επιθυμία να συνουσιαστώ μαζί του) ;
Και είναι βιαστής γιατί ...δεν με ρώτησε !!
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Τύπε, πιστεύω ότι αν έβγαινα στην τηλεόραση, θα ξανάρχιζες να βλέπεις.sys3x έγραψε: 19 Ιαν 2020, 22:03γω δε βλέπω καθόλου τηλιόραση μανμου εδώ και πολλά χρόνια αλλά αν όντως ακόμη βγαίνει στο γυαλί η γριά η γερμανού η μουτσινά η παπανώτα κτρ τότε είμαι σε απόλυτο βαθμό όμως σίγουρος ότι έχεις δίκαιο.Feindflug έγραψε: 19 Ιαν 2020, 21:57Το ξέρω ρε δικέ μου. Είμαι γνώστης της εγχώριας σόου μπιζ και πιστεύω θα μπορούσα να φέρω έναν αέρα ανανεώσεως στο κατεστημένο της Ναταλίας Γερμανού, του Μουτσινά, του Παπανώτα και των εμετικών Κατσούλη - Καραβάτου.sys3x έγραψε: 19 Ιαν 2020, 20:11
ρε μλκ εσύ είσαι γεννημένος για μεσσημεριανάδικα ή έστω χρυσό κουφέτο και βάλε.
αδικείσαι.
Dein Herz, meine Gier
αν υπολογίσουμε τις πιθανότητες όντως να βγεις νομίζω ότι έχεις απόλυτο δίκαιο για άλλη μια φορά.Feindflug έγραψε: 19 Ιαν 2020, 22:05Τύπε, πιστεύω ότι αν έβγαινα στην τηλεόραση, θα ξανάρχιζες να βλέπεις.sys3x έγραψε: 19 Ιαν 2020, 22:03γω δε βλέπω καθόλου τηλιόραση μανμου εδώ και πολλά χρόνια αλλά αν όντως ακόμη βγαίνει στο γυαλί η γριά η γερμανού η μουτσινά η παπανώτα κτρ τότε είμαι σε απόλυτο βαθμό όμως σίγουρος ότι έχεις δίκαιο.Feindflug έγραψε: 19 Ιαν 2020, 21:57
Το ξέρω ρε δικέ μου. Είμαι γνώστης της εγχώριας σόου μπιζ και πιστεύω θα μπορούσα να φέρω έναν αέρα ανανεώσεως στο κατεστημένο της Ναταλίας Γερμανού, του Μουτσινά, του Παπανώτα και των εμετικών Κατσούλη - Καραβάτου.
θα ήθελα να βγεις πάντως αλήθεια, είσαι ωραίος, ξες.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Δεν έχω ρε φίλε φαντασίωση να στραπονιάσω κανέναν. Αλλιώς θα το είχα κάνει να είσαι σίγουρος. Υπάρχουν πρόθυμοι.Feindflug έγραψε: 19 Ιαν 2020, 22:04
Έλεος με αυτήν σου την φαντασίωση ρε τύπισσα. Βρες κανέναν να την πραγματοποιήσεις και να σταματήσεις να την περιγράφεις.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ενδεχομένως και θα έφταιγα !!!Naida έγραψε: 19 Ιαν 2020, 21:44Α μπα, δεν απαντάς τωρα,εμάς μας ζητάς απαντήσεις όμως δικαστηρίου.
Τσουλι,ξετσουλί θα τον έτρωγες συναινετικά.
Το δικαστήριο ΔΕΝ δικάζει κάποια γυναίκα γιατί έχει προκλητικό ντύσιμο ούτε αυτό αθωώνει τον βιαστή της ψάχνει όμως να δει εάν υπήρχε συναίνεση η όχι
Ωραία ατάκα, καραβανότυπε!ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Ιαν 2020, 18:07Κουλτούρα βιασμου όπως λέμε κουλτούρα πορνείας ;Naida έγραψε: 19 Ιαν 2020, 18:06ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Ιαν 2020, 18:02
Άρα .. φταίει ο ...σατανάς για τις αμαρτίες μας !!
Όπου σατανάς ..πατριαρχιες κουλτούρες βιασμού που έχουν οι συντηρητικοί νοικοκύρηδες Έλληνες και μπατσοι κλπ .έτσι γενικά ασαφή και αόριστα
Προπαγάνδα να γίνεται
Όπως καταλαβα δεν σε ενδιαφέρει το θέμα του βιασμού σαν ποινικό αδίκημα που θα πρέπει να αντιμετωπισθεί με τα κατάλληλα δικανικα μέτρα ..σε ενδιαφέρει να κάνεις γενικολογη ιδεολογική προπαγάνδα με αόριστα ασαφή στοιχεία
Πως λέμε όλοι οι άνδρες φταίνε που είναι βιαστές γουρούνια κλπ
Το ίδιο παράλογο σαν να λέμε ότι όλες οι γυναίκες είναι πόρνες ..γιατί έχουν κουλτούρα ων πορνείας
Ας μείνουμε στο ότι η κουλτούρα βιασμού βοηθάει τον βιαστή να το κάνει και το θύμα να μη το πει. Και στην Ελλάδα η κουλτούρα βιασμού υπάρχει.
Dein Herz, meine Gier
- hellegennes
Καλωσόρισες στον πραγματικό κόσμο, που υπάρχουν βιαστές, κλέφτες, δολοφόνοι. Στείλε και τους κλέφτες στο αναμορφωτήριο ώστε να αφήνεις την πόρτα του σπιτιού σου ξεκλείδωτη. Oh, wait. Δεν έχουν φωτεινές επιγραφές «κλέφτης» και «βιαστής» για να τους πιάσεις από πριν. Αν τους πιάσεις, τους κλείνεις φυλακή. Αφού έχουν διαπράξει το έγκλημα.stavmanr έγραψε: 19 Ιαν 2020, 13:14 Απλά μου λες ότι στην κοινωνία μας κυκλοφορούν άνθρωποι που αν δουν μπούτι βιάζουν;
Αυτό γράφεις;
Κι αυτό είναι πρόβλημα της κοπέλας και θα πρέπει η κοπέλα να αλλάξει ντύσιμο επειδή κυκλοφορούν Ορκς ντυμένοι ως έλληνες πολίτες;
Φυσικά και διαφωνώ μαζί σου, και φυσικά και είμαι υπέρ να στείλουμε το Ορκ στο αναμορφωτήριο μέχρι να γίνει άνθρωπος.
Ποτέ και κανείς σ' αυτό το νήμα δεν είπε ότι ο βιαστής δεν είναι βιαστής επειδή η άλλη είναι ηλίθια.stavmanr έγραψε: 19 Ιαν 2020, 13:14Αυτό όμως δεν αλλάζει το γεγονός ότι ο βιασμός είναι βιασμός, κι ο βιαστής δεν έχει θέση στην ελεύθερη κοινωνία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Θεωρητικά μπορώ. Πρακτικά είναι δύσκολο να αποδειχτεί, όπως όλα τα σεξουαλικά εγκλήματα.nowhere έγραψε: 19 Ιαν 2020, 13:27αν σου πει γκόμενα "ώπα σταματάμε" καντης μήνυση να σαπίσει στη φυλακή!hellegennes έγραψε: 19 Ιαν 2020, 13:13 Νιώσε. Εξευτελισμός προσωπικότητας και σεξουαλική εκμετάλλευση. Ποινικά αδικήματα είναι.![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Καλωσόρισες στον κόσμο των αποδείξεων. Μπορεί η πρώην σου να σου έχει γρατσουνίσει το αυτοκίνητο και να σου έσκασε τα λάστιχα και να το ξέρεις ότι το έκανε αυτή, αλλά χωρίς αποδείξεις κάνε όσες μηνύσεις θέλεις. Θα φας δικαστικές σφαλιάρες.Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Ιαν 2020, 13:37Άρα φτάσαμε στο φιλοσοφικό ερώτημα "αν ένα δέντρο πέσει και δεν το ακούσει κανείς, έχει όντως πέσει;".ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιαν 2020, 10:45 Επαναλαμβάνω ότι το θέμα δεν είναι τι πιστεύει ο καθένας αλλά το τι μπορεί να τεκμηριωθεί δικαστικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Eθνικοκοινωνιστης
κουλτουρα βιασμου
στο σημερινο γιολαντα '
οκ
στο σημερινο γιολαντα '
οκ
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- hellegennes
Βασικά όχι, γιατί οι περισσότερες χώρες έχουν νόμους που προστατεύουν τους κατηγορούμενους και εφόσον δεν έχει προφυλακιστεί, είναι από δύσκολο ως αδύνατον να το ξέρει ο εργοδότης του, εκτός κι αν πρόκειται για υψηλού προφίλ υπόθεση (οπότε βασικά θα υπάρχει προφυλάκιση, έστω και με εγγύηση).Naida έγραψε: 19 Ιαν 2020, 13:45 Το ίδιο ισχύει φαντάζομαι για όλα τα εγκλήματα. Αν κάποιος κατηγορηθεί για δολοφονία δεν θα χάσει τη δουλειά του κτλ έως ότου να γίνει η δίκη;
Ακόμη όμως και να το ήξερε ο εργοδότης, η κατηγορία για φόνο είναι πιο δύσκολο να είναι αποτέλεσμα καταγγελίας και ακόμη πιο δύσκολο να είναι ψευδής κατηγορία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Καλά, το σενάριο είναι κινηματογραφικό. Μόνο με αντεστραμμένους ρόλους θα μπορούσε να παιχτεί στον πραγματικό κόσμο (και παίζεται).stargazer έγραψε: 19 Ιαν 2020, 14:05Προσωπικά θα ένιωθα πολύ μαλάκας αν έκανα τέτοιο σκηνικό. Πολύ όμως...hellegennes έγραψε: 19 Ιαν 2020, 13:07
Γνωρίζω μια κοπέλα και μετά από μερικά ποτά την καλώ σπίτι μου. Τρώμε μαζί, πίνουμε και μετά προχωράμε. Χαμουρευόμαστε. Είναι τέρμα αναμμένη. Της ζητάω να γδυθεί. Γδύνεται. Εγώ όχι. Πλησιάζει στο κρεβάτι. Και της κάνω «στοπ. Άλλαξα γνώμη τώρα που σε είδα γυμνή. Μάζεψ' τα και φύγε».
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Γκρέτα Νάιδα.
-Τι πρέπει να κάνουμε, για να σωθούμε από την κλιματική αλλαγή, Γκρέτα;
-Να περάσουμε νόμο που να απαγορεύει την αύξηση της θερμοκρασίας πάνω από 1,5 βαθμό κελσίου
-Τι πρέπει να κάνουμε, για να μην έχουμε βιασμούς, Νάιδα;
-Να διδάσκουμε στους βιαστές να μην έχουν πατριαρχικές αντιλήψεις.
Διότι κάποιος βιάζει γιατί έχει πατριαρχικές αντιλήψεις, όχι γιατί είναι ψυχάκιας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Όχι το έχουμε πει ότι κάποιος βιάζει επειδή είναι το μυαλό του τέτοιο. Και δεν αλλάζει με το μήκος της φούστας ή το βάθος του ντεκολτέ. Αυτό όμως που μπορεί να κάνει η κοινωνία μας είναι να αποθαρρύνει τους βιαστές και να ενθαρρύνει τα θύματα βιασμου. Με το blaming game επιτυγχάνετε το αντίστροφο.hellegennes έγραψε: 19 Ιαν 2020, 23:42Γκρέτα Νάιδα.
-Τι πρέπει να κάνουμε, για να σωθούμε από την κλιματική αλλαγή, Γκρέτα;
-Να περάσουμε νόμο που να απαγορεύει την αύξηση της θερμοκρασίας πάνω από 1,5 βαθμό κελσίου
-Τι πρέπει να κάνουμε, για να μην έχουμε βιασμούς, Νάιδα;
-Να διδάσκουμε στους βιαστές να μην έχουν πατριαρχικές αντιλήψεις.
Διότι κάποιος βιάζει γιατί έχει πατριαρχικές αντιλήψεις, όχι γιατί είναι ψυχάκιας.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 45 Απαντήσεις
- 1065 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
-