!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Naida έγραψε: 19 Ιαν 2020, 13:08
nemo έγραψε: 19 Ιαν 2020, 12:58
Naida έγραψε: 19 Ιαν 2020, 12:54

Αναφέρεσαι σε στιγμή αφότου υπάρξει διείσδυση, άρα έχει ήδη δοθεί συναίνεση;
Ναι νομίζω ήταν κατανοητό από την αρχή της συζήτησης....μια γυναίκα μπορεί να διακόψει όποτε θέλει την ... συναίνεση
Ναι φυσικά μπορεί και σε αυτή τη φάση να πει στοπ. Ακόμα και αν δεν συντρέχει λογος. Και πάλι θα πρέπει ο τύπος να τραβηχτεί. Και αν του το ζητήσει έτσι για να κάνει το γούστο της, εκεί μπορεί και να της πει και ένα Αη στο διάλο μαλακισμένη.
Αυτό θα αποδείξει ότι η δική της απόφαση να διακόψει ήταν η σωστή. Πήγε με λάθος άνθρωπο.
Κι αυτός από την πλευρά του θα νιώθει δικαιωμένος, ότι πήγε με λάθος γυναίκα.
win win situation.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Το πρόβλημα σε αυτή την χώρα όταν συζητάμε τεθοισ θέματα είναι οι υπερβολές και οι ακρότητες και το ότι δεν μπορούμε να βάζουμε τα πράγματα στην σωστή τους θέση και διάσταση
Τα πράγματα δεν είναι το ένα άκρο η το αλλο ούτε είναι η άσπρο η μαύρο
ΑΙΝΕΙΑΝ06

stavmanr έγραψε: 19 Ιαν 2020, 13:15
hellegennes έγραψε: 19 Ιαν 2020, 13:11
stavmanr έγραψε: 19 Ιαν 2020, 13:04 Γιατί σου φαίνεται περίεργο;
Ποιος σου είπε ότι αν ξεκινήσεις κάτι είσαι υποχρεωμένος να το τερματίσεις ακόμη κι αν πονάς ή δυστυχείς ή απλά δεν αισθάνεσαι καλά;
Μ' αυτά και με εκείνα αρχίζω να πιστεύω ότι δεν έχεις κάνει σεξ ποτέ με ανθρώπινο πλάσμα.
Το αντίθετο: μόνο οι κτηνοβάτες δεν δίνουν καμία σημασία στη διάθεση της γίδας.
ΚΙ οι γυναίκες που συμπεριφέρονται μαλακισμένα
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

hellegennes έγραψε: 19 Ιαν 2020, 13:13
Νιώσε. Εξευτελισμός προσωπικότητας και σεξουαλική εκμετάλλευση. Ποινικά αδικήματα είναι.

Ρε Χέλη σ' αγαπώ απλά :lol:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Και από ότι βγάζουμε το συμπέρασμα είναι ότι οι γυναίκες δικαιούνται να συμπεριφέρονται όσο μαλακισμένα παράλογα κλπ θέλουν αλλά οι άνδρες θα πρέπει να είναι συγκρατημένοι και ...κύριοι !!
Η γυναίκα δικαιούται να μην προσέχει την συμπεριφορά της η το που πάει και μπλέξει αλλά αυτό δεν ισχύει για έναν άνδρα !!
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

stavmanr έγραψε: 19 Ιαν 2020, 13:19
Naida έγραψε: 19 Ιαν 2020, 13:08
nemo έγραψε: 19 Ιαν 2020, 12:58

Ναι νομίζω ήταν κατανοητό από την αρχή της συζήτησης....μια γυναίκα μπορεί να διακόψει όποτε θέλει την ... συναίνεση
Ναι φυσικά μπορεί και σε αυτή τη φάση να πει στοπ. Ακόμα και αν δεν συντρέχει λογος. Και πάλι θα πρέπει ο τύπος να τραβηχτεί. Και αν του το ζητήσει έτσι για να κάνει το γούστο της, εκεί μπορεί και να της πει και ένα Αη στο διάλο μαλακισμένη.
Αυτό θα αποδείξει ότι η δική της απόφαση να διακόψει ήταν η σωστή. Πήγε με λάθος άνθρωπο.
Κι αυτός από την πλευρά του θα νιώθει δικαιωμένος, ότι πήγε με λάθος γυναίκα.
win win situation.
Εξαρτάται, αν η άλλη το κάνει χωρίς να συντρέχει λόγος απλά και μόνο πχ για να του τη σπάσει, παιδέψει ε εκεί μπορεί να ακούσει και δίκαια το α στο διάλο. Το ίδιο ισχύει και για τα δύο φύλα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Naida έγραψε: 19 Ιαν 2020, 13:18
Alien666 έγραψε: 19 Ιαν 2020, 13:01 Κατσε, γιατί δεν δεν κατάλαβα την ερώτηση.

Είπες σε ποιο ΔΕΝ είμαι μαζί σας;

Αυτό θέλει ολόκληρο δοκίμιο για να το αναλύσω και ξεχωριστό νήμα. Και επειδή έχουμε πήξει τελευταία με νήματα για τη μάχη των φύλων, δεν έχω διάθεση να το κάνω.

Σε πολλά δεν είμαι μαζί σας.

Για παράδειγμα στο ότι ο κατηγορούμενος για βιασμό είναι ένοχος μέχρι αποδείξεως τουναντίον, δεν είμαι μαζί σας.

Και σε θέματα εγωιστικά που άπτονται της τομαριστικής εποχής μας όπως αυτό.

https://pluralist.com/zurich-airport-feminist-mob/

Θύμωσαν λέει οι τεταρτοκυματικές, γιατί οι ουρές αναμονής στις τουαλέτες των γυναικών, είναι μεγαλύτερες. Γιατί οι γυναίκες ξοδεύουν μεγαλύτερο χρόνο στις τουαλέτες.

Τέτοια παραδείγματα υπάρχουν πολλά.
Ποιος το λέει ότι ο βιαστής είναι ένοχος μέχρι απόδειξης της αθωότητας του; Νομικά ισχύει κάτι διαφορετικό για τον βιασμό από ότι για τα άλλα εγκλήματα; Πχ τι ισχύει για τον δολοφόνο;
Επίσης με ακρότητες κανείς λογικός άνθρωπος δεν είναι σύμφωνος. Αλλά πχ το ότι δεν φέρει καμία ευθύνη το θύμα για τον βιασμό του δεν είναι ακρότητα ακόμα κι αν φορούσε μια λωρίδα υφάσματος. Είναι η κοινή λογική. Θα έπρεπε να είναι δηλαδή.
Ε, να, δεν παρακολουθείτε τις εξελίξεις και μετά λέτε ό,τι να 'ναι.

Υπάρχει ολόκληρο τεταρτοκυματικό κίνημα που λέγεται "believe all women". Εχει γίνει και hashtag στο τουίτερ.

Να

https://en.wikipedia.org/wiki/Believe_women

Το αίτημα της κίνησης αυτής, είναι ότι ο νόμος πρέπει να αλλάξει, ώστε κάθε γυναίκα που καταγγέλει βιασμό, να αντιμετωπίζεται ως ειλικρινής.

Αυτό σημαίνει ότι ο κατηγορούμενος ως θύτης, οφείλει να αντιμετωπίζεται ως ένοχος μέχρι αποδείξεως τουναντίον
Ζούμε σε ένα σύστημα.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Ιαν 2020, 13:20 Το πρόβλημα σε αυτή την χώρα όταν συζητάμε τεθοισ θέματα είναι οι υπερβολές και οι ακρότητες και το ότι δεν μπορούμε να βάζουμε τα πράγματα στην σωστή τους θέση και διάσταση
Τα πράγματα δεν είναι το ένα άκρο η το αλλο ούτε είναι η άσπρο η μαύρο
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

hellegennes έγραψε: 19 Ιαν 2020, 13:13 Νιώσε. Εξευτελισμός προσωπικότητας και σεξουαλική εκμετάλλευση. Ποινικά αδικήματα είναι.
αν σου πει γκόμενα "ώπα σταματάμε" καντης μήνυση να σαπίσει στη φυλακή! :lol:
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Alien666 έγραψε: 19 Ιαν 2020, 13:26
Alien666 έγραψε: 19 Ιαν 2020, 13:01 Κατσε, γιατί δεν δεν κατάλαβα την ερώτηση.

Είπες σε ποιο ΔΕΝ είμαι μαζί σας;

Αυτό θέλει ολόκληρο δοκίμιο για να το αναλύσω και ξεχωριστό νήμα. Και επειδή έχουμε πήξει τελευταία με νήματα για τη μάχη των φύλων, δεν έχω διάθεση να το κάνω.

Σε πολλά δεν είμαι μαζί σας.

Για παράδειγμα στο ότι ο κατηγορούμενος για βιασμό είναι ένοχος μέχρι αποδείξεως τουναντίον, δεν είμαι μαζί σας.

Και σε θέματα εγωιστικά που άπτονται της τομαριστικής εποχής μας όπως αυτό.

https://pluralist.com/zurich-airport-feminist-mob/

Θύμωσαν λέει οι τεταρτοκυματικές, γιατί οι ουρές αναμονής στις τουαλέτες των γυναικών, είναι μεγαλύτερες. Γιατί οι γυναίκες ξοδεύουν μεγαλύτερο χρόνο στις τουαλέτες.

Τέτοια παραδείγματα υπάρχουν πολλά.
Ποιος το λέει ότι ο βιαστής είναι ένοχος μέχρι απόδειξης της αθωότητας του; Νομικά ισχύει κάτι διαφορετικό για τον βιασμό από ότι για τα άλλα εγκλήματα; Πχ τι ισχύει για τον δολοφόνο;
Επίσης με ακρότητες κανείς λογικός άνθρωπος δεν είναι σύμφωνος. Αλλά πχ το ότι δεν φέρει καμία ευθύνη το θύμα για τον βιασμό του δεν είναι ακρότητα ακόμα κι αν φορούσε μια λωρίδα υφάσματος. Είναι η κοινή λογική. Θα έπρεπε να είναι δηλαδή.

Υπάρχει ολόκληρο τεταρτοκυματικό κίνημα που λέγεται "believe all women". Εχει γίνει και hashtag στο τουίτερ.

Να

Το αίτημα της κίνησης αυτής, είναι ότι ο νόμος πρέπει να αλλάξει, ώστε κάθε γυναίκα που καταγγέλει βιασμό, να αντιμετωπίζεται ως ειλικρινής.

Αυτό σημαίνει ότι ο κατηγορούμενος ως θύτης, οφείλει να αντιμετωπίζεται ως ένοχος μέχρι αποδείξεως τουναντίον
Τι επίδραση και επιρροή έχει σε παγκόσμια κλίμακα ένα τέτοιο κίνημα ; :D
Κάθε γυναίκα έχει άνδρα πατέρα αδελφή γιο που δεν υ ήθελε να βρεθεί κατηγορούμενος για βιασμό γιατί ...έπεσε στα νύχια μιας βαρεμενης γυναίκας
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Ιαν 2020, 13:24 Και από ότι βγάζουμε το συμπέρασμα είναι ότι οι γυναίκες δικαιούνται να συμπεριφέρονται όσο μαλακισμένα παράλογα κλπ θέλουν αλλά οι άνδρες θα πρέπει να είναι συγκρατημένοι και ...κύριοι !!
Η γυναίκα δικαιούται να μην προσέχει την συμπεριφορά της η το που πάει και μπλέξει αλλά αυτό δεν ισχύει για έναν άνδρα !!
Σαφώς ισχύει και για τους άντρες. Οι ίδιοι επιλέγουν με ποιες θα συνερευθούν, δεν τους τυχαίνουν στον κλήρο.

Ας πρόσεχαν κι αυτοί.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

nowhere έγραψε: 19 Ιαν 2020, 13:27
hellegennes έγραψε: 19 Ιαν 2020, 13:13 Νιώσε. Εξευτελισμός προσωπικότητας και σεξουαλική εκμετάλλευση. Ποινικά αδικήματα είναι.
Εγώ προσωπικά θα σεβαστώ την επιθυμία της
Όμως δικαστικα πως μπορεί αυτή να αποδείξει ότι την βίασα εάν εγώ δεν σταματήσω ;

Συζητάμε για νομικό ζήτημα στην δικαστική αντιμετώπιση του βιασμού
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Ιαν 2020, 13:28
Alien666 έγραψε: 19 Ιαν 2020, 13:26

Να

Τι επίδραση και επιρροή έχει σε παγκόσμια κλίμακα ένα τέτοιο κίνημα ; :D
Κάθε γυναίκα έχει άνδρα πατέρα αδελφή γιο που δεν υ ήθελε να βρεθεί κατηγορούμενος για βιασμό γιατί ...έπεσε στα νύχια μιας βαρεμενης γυναίκας
Είναι πλέον σύμφοιτο με τον φεμινισμό του τέταρτου κύματος, στα πλαίσια του #metoo.

Αυτό σημαίνει ότι οι δευτεροκυματικές όπως η Νάιδα, η ΓΑΛΗ, η Ιφιδα κλπ, δεν μπορούν να συμπλέουν για πολύ ακόμη με το τέταρτο κύμα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιαν 2020, 13:29
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Ιαν 2020, 13:24 Και από ότι βγάζουμε το συμπέρασμα είναι ότι οι γυναίκες δικαιούνται να συμπεριφέρονται όσο μαλακισμένα παράλογα κλπ θέλουν αλλά οι άνδρες θα πρέπει να είναι συγκρατημένοι και ...κύριοι !!
Σαφώς ισχύει και για τους άντρες. Οι ίδιοι επιλέγουν με ποιες θα συνερευθούν, δεν τους τυχαίνουν στον κλήρο.

Ας πρόσεχαν κι αυτοί.
Σε αυτό θα συμφωνήσω πλήρως :D

Τελικά αντί για γκόμενες ..βλέπω να την βγάζουμε σε νόμιμα μπουρδέλα όπου θα παίρνουμε και απθσειξη για τις ερωτικές στάσεις που πληρώνουμε να μας κάνει η επί χρήμασι εκδιδόμενη .. :roll:

Εναλλακτικά ...αυτοικανοποιηση :oops:
ΑΙΝΕΙΑΝ06

nowhere έγραψε: 19 Ιαν 2020, 13:27
Δεν θα πρέπει να υπάρχει και ένα αντίστοιχο ανδρικό νομικά δικαιωμα ;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”