δε θέλω να μιλήσω εκ μέρους του χάϊ αλλά νομίζω κι αυτό σταρχίδια του είναι.περαστικος έγραψε: 18 Ιαν 2020, 20:34Εγω δεν εβρισα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ντρεπομαι που ειμαι Ελληνας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ντρεπομαι που ειμαι Ελληνας
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
ναι σίγουρα, όπως το λένε και τόσοι επιστρήμονες που κάναν τόσες επιστρημονικές έρευνες που τα επιβεβαιώνουν όλα αφτά για τους Παλαιστίνιοι κτλ, εν περάζ πούλιμ, θα κάνομαι υπομονήν και αύριο μέρα είναι να μας πεις πως οι εξωγήινοι αφανήκανε τους Έλληνοι από προσώπου γης, μέχρι τότες καλή χώνεψη την ασάλιωτη πίπα με το εξτρά σατζίκι που παρήγγειλες, εμείς εδώ θα είμαστε να σε περιμένουμε με αγωνία να μας ψυχαγωγήσεις με τις διδαχές σου.Οθωμανέλλην έγραψε: 18 Ιαν 2020, 20:33Αν οι ελλαδιτες είναι Έλληνες τότε το ίδιο ισχύει για τους Παλαιστίνιος, συριους και ολόκληρη την μέση ανατολή. Μη λέτε Μπούρδες. Επίσης, δεν μπορώ να είμαι όλη μέρα στο φόρουμ. Καλο βράδυ για σήμερα.sys3x έγραψε: 18 Ιαν 2020, 20:28 τι να πω, μάλλον περιμένει να εμφανιστεί καμμία σοβαρή επιστημονική έρευνα που να αποδεικνύει την ιστορική-γενετική συνέχεια των Ελλήνων για να σας το βουλώσει όλους με την γενοχτονία από τους εξωγήινοι το πούλιμ, αποκλείεται να είναι τόσο κοτάρα, έτσι δεν είναιμου;Γκέοργκ
Οθωμανέλλην
καλό βραδάκι σε εύχομαι, άλες κλαρ.
.
.
Εγώ εβρισα.περαστικος έγραψε: 18 Ιαν 2020, 20:34Εγω δεν εβρισα.
Και σε τέτοια νηματα θα συνεχίσω να βρίζω.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
εγώ είμαι περήφανος για τη καταγωγή μου
μόνο για κάποιους (αρκετούς) που θεωρούνται συμπατριώτες μου ντρέπομαι
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- περαστικος
Σοβαρα;Χαϊνης έγραψε: 18 Ιαν 2020, 20:46Εγώ εβρισα.
Και σε τέτοια νηματα θα συνεχίσω να βρίζω.
Εις την πουτσα μου ρε ελλεεινα.
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
τόσο περήφανος που ανοίγεις νήματα για το που είναι καλύτερα να μεταναστεύειςΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Ιαν 2020, 20:53 εγώ είμαι περήφανος για τη καταγωγή μου
Το επομενο βήμα σου είναι να ντρέπεσαι που έχεις πουτσα.περαστικος έγραψε: 18 Ιαν 2020, 20:54Σοβαρα;
Εις την πουτσα μου ρε ελλεεινα.
μπα, δεν έχεις απορίες εδώ;mao mao έγραψε: 18 Ιαν 2020, 20:55τόσο περήφανος που ανοίγεις νήματα για το που είναι καλύτερα να μεταναστεύειςΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Ιαν 2020, 20:53 εγώ είμαι περήφανος για τη καταγωγή μου
μόνο για κάποιους (αρκετούς) που θεωρούνται συμπατριώτες μου ντρέπομαι![]()
.
.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
μπερδεύεις το κράτος με τη καταγωγή και το έθνοςmao mao έγραψε: 18 Ιαν 2020, 20:55τόσο περήφανος που ανοίγεις νήματα για το που είναι καλύτερα να μεταναστεύειςΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Ιαν 2020, 20:53 εγώ είμαι περήφανος για τη καταγωγή μου
μόνο για κάποιους (αρκετούς) που θεωρούνται συμπατριώτες μου ντρέπομαι![]()
οι γονείς μου γεννήθηκαν στην Αίγυπτο, το ίδιο και όλοι μου οι παππούδες/γιαγιάδες οι οποίοι μάλιστα πέθαναν εκεί
δεν έπαψαν ούτε λεπτό να είναι Έλληνες
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Τώρα του βάζεις δύσκολα και θα κρασάρει!ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Ιαν 2020, 20:56μπερδεύεις το κράτος με τη καταγωγή και το έθνοςmao mao έγραψε: 18 Ιαν 2020, 20:55τόσο περήφανος που ανοίγεις νήματα για το που είναι καλύτερα να μεταναστεύειςΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Ιαν 2020, 20:53 εγώ είμαι περήφανος για τη καταγωγή μου
οι γονείς μου γεννήθηκαν στην Αίγυπτο, το ίδιο και όλοι μου οι παππούδες/γιαγιάδες οι οποίοι μάλιστα πέθαναν εκεί
δεν έπαψαν ούτε λεπτό να είναι Έλληνες
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- περαστικος
Αα ολα και ολα. Μπορει να τον εχω φαει (και δωσει) μερικες φορες αλλα την πουτσα μου την τιμω.Χαϊνης έγραψε: 18 Ιαν 2020, 20:55Το επομενο βήμα σου είναι να ντρέπεσαι που έχεις πουτσα.
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
Σε εποχη που ανά πασα στιγμη μπορεί να ξεφυγει η κατάσταση με την Τουρκία, που κυβέρνηση κι αντιπολίτευση προσπαθούν να καλλιεργήσουν πνεύμα ενοτητας στους πολιτες, που η χώρα χρειάζεται τόνωση του πατριωτισμού, κάποιος αποφασίζει να μας πει πόσο ντρέπεται που είναι Έλληνας και σιγοντάρεται τυχαία απο 2-3 παλιούς αναγνωρισμένους μισέλληνες.
Σας έχουμε γραμμένους όλους γλίτσες, ελπιζω να σας ξέρει η ΕΥΠ και να σας μαζέψει την ίδια ώρα αν γίνει καμιά στραβή με την Τουρκία.
Σας έχουμε γραμμένους όλους γλίτσες, ελπιζω να σας ξέρει η ΕΥΠ και να σας μαζέψει την ίδια ώρα αν γίνει καμιά στραβή με την Τουρκία.
Χαϊνης έγραψε: 18 Ιαν 2020, 21:04 Σε εποχη που ανά πασα στιγμη μπορεί να ξεφυγει η κατάσταση με την Τουρκία, που κυβέρνηση κι αντιπολίτευση προσπαθούν να καλλιεργήσουν πνεύμα ενοτητας στους πολιτες, που η χώρα χρειάζεται τόνωση του πατριωτισμού, κάποιος αποφασίζει να μας πει πόσο ντρέπεται που είναι Έλληνας και σιγοντάρεται τυχαία απο 2-3 παλιούς αναγνωρισμένους μισέλληνες.
Nandros έγραψε: 18 Ιαν 2020, 20:15Ислам Итляшев - Салам Алейкум Братьям! Хит Кавказа! = Ισλάμ Ιλίγιασεφ - Αδελφοί Αλάικου Σαλάμ! Χτύπημα του Καυκάσου!Ίφιδα έγραψε: 18 Ιαν 2020, 19:15Βοηθά με, τί ακριβώς βλέπω χωρίς να πιρουνιασω τα μάτια μου και να βομβαρδισω τα αυτιά μου; Τι είν τουτοι;![]()
Τρικυμία εν κρανίω του λάτρη του οθωμανικού!![]()
Αν το καλοσκεφτείς, έτσι όπως γυρνάς παίρνεις και 5-6 μαζί σου.
Τώρα αυτό ήταν αναμνηση από βιντεοπαιχνίδι τύπου στριτ φάιτερ ή απο καρτουν;
Αμέσως στα δύσκολα να την κάνεις. Πού είν η μαχητικότητά σου;Οθωμανέλλην έγραψε: 18 Ιαν 2020, 20:33 Επίσης, δεν μπορώ να είμαι όλη μέρα στο φόρουμ. Καλο βράδυ για σήμερα.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ωραίο ποστΧαϊνης έγραψε: 18 Ιαν 2020, 21:04 Σε εποχη που ανά πασα στιγμη μπορεί να ξεφυγει η κατάσταση με την Τουρκία, που κυβέρνηση κι αντιπολίτευση προσπαθούν να καλλιεργήσουν πνεύμα ενοτητας στους πολιτες, που η χώρα χρειάζεται τόνωση του πατριωτισμού, κάποιος αποφασίζει να μας πει πόσο ντρέπεται που είναι Έλληνας και σιγοντάρεται τυχαία απο 2-3 παλιούς αναγνωρισμένους μισέλληνες.
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 978 Προβολές
-