!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ντρεπομαι που ειμαι Ελληνας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Ντρεπομαι που ειμαι Ελληνας
Ρουμελιωτ' με παρεξηγησες 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Δε βγάζει νόημα αυτό που λες. Σε ντροπιάζουν οι συμπατριώτες σου και το κράτος που έφτιαξαν, αλλά όχι η καταγωγή σουΊφιδα έγραψε: 18 Ιαν 2020, 17:21 ντρέπομαι για το ελληνικό κράτος, για κάποιες νοοτροπίες μας, αλλά για την καταγωγή μου ποτέ και για κανέναν λόγο
Αν δεν έχεις φάει πλύση εγκεφάλου σε κοβα και αναρχικα στέκια όπου κράτος=έθνος και κράτος ειναι η κυρά Ελένη κι ο κυρ Δημήτρης απ' τα Κάτω Πετράλωνα, φωτιά στην φασιστρια κυρα.Ελενη μια χαρά καταλαβαινεις
Δε βγάζει νόημα αυτό που λες. Την ντροπιάζουν κάποιοι συμπατριώτες της και το κράτος που έφτιαξαν, αλλά όχι η καταγωγή της, που ακριβώς δυσκολεύεσαι ψηλέ;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Με ντροπιάζουν οι άλλοι Έλληνες, αλλά είμαι περήφανος για την καταγωγή μου.sys3x έγραψε: 18 Ιαν 2020, 17:51Δε βγάζει νόημα αυτό που λες. Την ντροπιάζουν κάποιοι συμπατριώτες της και το κράτος που έφτιαξαν, αλλά όχι η καταγωγή της, που ακριβώς δυσκολεύεσαι ψηλέ;
Αν εσείς βγάζετε νόημα, εγώ πάω πάσο.
Αυτό που δεν θέλετε να καταλάβετε είναι οτι αυτό το πράγμα είναι η καταγωγή σας. Το κράτος απάτη και οι καφενόβιοι ελληναράδες. Αλλά ξέχασα , εσείς έχετε τα γονίδια του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη και είστε περήφανοι. Γελάνε και οι πέτρες.
Ίσως εννοεί ότι την ντροπιάζει το αποτέλεσμα του χρησιμοθηρικου εκσυγχρονισμό "να γινομε Ευρωπαιοι" για αισθητικούς λόγους που δεν ταίριαζαν στην κουλτούρα μας. Είναι περήφανη για αυτό που προηγείται της ματαιοδοξίαςmao mao έγραψε: 18 Ιαν 2020, 17:56Με ντροπιάζουν οι άλλοι Έλληνες, αλλά είμαι περήφανος για την καταγωγή μου.sys3x έγραψε: 18 Ιαν 2020, 17:51Δε βγάζει νόημα αυτό που λες. Την ντροπιάζουν κάποιοι συμπατριώτες της και το κράτος που έφτιαξαν, αλλά όχι η καταγωγή της, που ακριβώς δυσκολεύεσαι ψηλέ;mao mao έγραψε: 18 Ιαν 2020, 17:38
Δε βγάζει νόημα αυτό που λες. Σε ντροπιάζουν οι συμπατριώτες σου και το κράτος που έφτιαξαν, αλλά όχι η καταγωγή σου![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
βγάζουμε.mao mao έγραψε: 18 Ιαν 2020, 17:56Με ντροπιάζουν κάποιοι Έλληνες, αλλά είμαι περήφανος για την καταγωγή μου.sys3x έγραψε: 18 Ιαν 2020, 17:51Δε βγάζει νόημα αυτό που λες. Την ντροπιάζουν κάποιοι συμπατριώτες της και το κράτος που έφτιαξαν, αλλά όχι η καταγωγή της, που ακριβώς δυσκολεύεσαι ψηλέ;mao mao έγραψε: 18 Ιαν 2020, 17:38
Δε βγάζει νόημα αυτό που λες. Σε ντροπιάζουν οι συμπατριώτες σου και το κράτος που έφτιαξαν, αλλά όχι η καταγωγή σου![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ο Έλληνας είναι ένας σοβιετάνθρωπος, ο οποίος μόλις τελειώσανε τα λεφτόδεντρα, θέλει να φύγει στην Δύση. Γιατί; Επειδή το κράτος οφείλει να του προσφέρει τσάμπα υπηρεσίες. Όλοι γκρινιάζουν ότι η παιδεία, η υγεία δεν είναι δωρεάν. Να δουλέψετε να τα αποκτήσετε. Γυφτοτσαμπατζήδες!!!!
Ο,τι κ αν ήμουν δε θα ντρεπόμουν.
Να ντραπω για κάτι που δεν επέλεξα καν;
Ούτε θα ντραπω, ούτε θα περιφανευτω για την καταγωγή μου.
Έτυχε.
Να ντραπω αν είμαι παλιάνθρωπος.
Αν επέλεξα να είμαι παλιάνθρωπος, να ντραπω.
Να ντραπω για κάτι που δεν επέλεξα καν;
Ούτε θα ντραπω, ούτε θα περιφανευτω για την καταγωγή μου.
Έτυχε.
Να ντραπω αν είμαι παλιάνθρωπος.
Αν επέλεξα να είμαι παλιάνθρωπος, να ντραπω.
Εμείς στ αρχ!δια μας για το τι σε κάνει να ντρέπεσαι.
Ετσι, πες τα!Οθωμανέλλην έγραψε: 18 Ιαν 2020, 14:11 Παιδιά μην το παίρνετε τόσο σοβαρά το νήμα. Ούτως ή άλλως κάνεις σας δεν είναι Ελληνας.
Κανένας δεν εχει την καθαρότητα του αιματος που έχουν οι Τούρκοι ως λαός.
Δεν είχε κανένας τέτοια απορία.
-
Georg Von Balkanen
Έφυγα από κοντα σας και ησύχασα. Νεξτ λεβελ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-