!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Χώρα στην οποία θα μεταναστεύατε
Re: Χώρα στην οποία θα μεταναστεύατε
Για έλληνα φραγκάτο, η μόνη περίπτωση αν μιλάμε για Ευρώπη είναι να πάει Λονδίνο, Παρίσι ή κανένα Βερολίνο. Εκεί έχει δυνατότητα να κάνει πράγματα που δεν μπορεί να κάνει στην Αθήνα, και να γνωρίσει κόσμο που δεν βρίσκεις Ελλάδα.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Είσαι ακριβώς αυτό που θέλω.νύχτα έγραψε: 16 Ιαν 2020, 21:23δεν θα με άντεχες
είμαι άπληστη και εκρηκτική, απαιτώ αφοσίωση (όχι πίστη απαραίτητα), ενίοτε πρηξαρχίδω
γιατί τυγχάνει να γνωρίζω τί σκέφτεσαι και πώς αισθάνεσαι ανά πάσα στιγμή μα αγαπώ τις ασιάτισες
και τα μικρά βυζάκια
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Eρμή, Μιλάνο γιατί έτσι χάλια; (δεν έχω πάει ποτέ, δεν έχω ιδέα)Ερμής έγραψε: 16 Ιαν 2020, 23:16 Κάποιος που είναι πολύ ανετος οικονομικά στην Ελλάδα, θα πρέπει να είναι ανώμαλος για να θέλει να πάει στη Δανία, Σουηδία, Νορβηγία για μονιμα.
Μεταναστεύεις μόνο αν το πας για δυνατή καριέρα σε κάποιον τομέα ή αν πεινάς.
Όσο για Ιταλία, ξαναλέω. Τη Νάπολι την έζησα 2 χρόνια. Ίσως είναι και η μοναδική πόλη που θα άντεχα τόσο. Μιλάνο ούτε μήνα. Δε το συζητώ για κάτι γερμανοβλαχοχωρια στο μπολζανο ή τους τραβεστί γάλλους της αοστα.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
-
Ορέστης 35
Τι κοσμο θα μπορουσα να γνωρισω σε αυτες τις πολεις;mao mao έγραψε: 16 Ιαν 2020, 23:29 Για έλληνα φραγκάτο, η μόνη περίπτωση αν μιλάμε για Ευρώπη είναι να πάει Λονδίνο, Παρίσι ή κανένα Βερολίνο. Εκεί έχει δυνατότητα να κάνει πράγματα που δεν μπορεί να κάνει στην Αθήνα, και να γνωρίσει κόσμο που δεν βρίσκεις Ελλάδα.
Θα περίμενε κανείς ότι το νήμα θα είχε κατακλυστεί από κομμουνιστές που θα δήλωναν την πρόθεσή τους να δουλέψουν ως εργάτες στην Κούβα για να γλιτώσουν από τον καπιταλισμό. Αντί αυτού, άλλα βλέπουμε.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Εμένα ο Οθωμανέλλην μου αρέσει. Θα τον χαρακτήριζα ρεαλιστή.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Χαοτικός έγραψε: 16 Ιαν 2020, 23:07sharp έγραψε: 16 Ιαν 2020, 23:01Τώρα μού το λες ρε φίλε; Γέρασα ρε γαμ, να τό 'ξερα νωρίτεραΧαοτικός έγραψε: 15 Ιαν 2020, 22:56 Ακτή Ελεφαντοστού. Είχα διαβάσει σε ένα άρθρο ενός περιοδικού που έπαιρνε η μάνα μου (Τραστ, Φαντάζιο, θησαυρός, δεν θυμάμαι) ότι οι γυναίκες την πέφτουν στους άντρες με τη μία. Έχουν κάποιον θείο του σεξ κιόλας, κάτι τέτοιο.
Ε θα κάνεις πιο σοφτ πράγματα ρε και συ![]()
-
User_601
Ε ναι,το ιδιο λεμε.Οτι εχει σοβαροτατο προβλημα.Αυτο εννοουσα.Ερμής έγραψε: 16 Ιαν 2020, 22:53Να ξέρεις ότι τώρα του τον σήκωσες. Αυτό θέλει.Εσθήρ έγραψε: 16 Ιαν 2020, 21:49και ομως,....εχω ζησει πολλους μαλακες,σαν εσενα κανεναν!Οθωμανέλλην έγραψε: 16 Ιαν 2020, 21:30
Κ όμως έχω ζήσει στην Ελλάδα και είστε ίδιοι με άραβες και Τούρκους. Κανείς λευκός Ευρωπαίος δεν μπορεί να ξεχωρίσει έναν Συριο από έναν ελληνα ούτε από φάτσα ούτε από κουλτούρα.\
Φιλαρακι ακου κατι.Καταρχην εγω δεν εχω κανενα θεμα με αραβες και τουρκους,ετσι για να ξηγιομαστε.Μαλιστα στους αραβες χρωσταμε πολλα πραγματα αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μας.
Εσυ ομως εχεις ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΡΑΚΟΜΠΛΕΞ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.Αυτο πρεπει να καταλαβεις αγαπουλα και να το θεραπευσεις.
Μπαινεις εδω και προσπαθεις να μειωσεις τους ελληνες,ενω ρε παπαρα εισαι και εσυ ελληνας.Δεν ξερω αν ζεις αλλου η λες οτι ζεις αλλου,αλλα ακομα και ετσι καμια σημασια δεν εχει.Ελληνας εισαι και οτι και να βριζεις ελληνας παραμενεις.Ομως δειχνει την κομπλεξαρα σου.Αυτο που κανεις δειχνει πραγματικα σοβαροτατο προβλημα,καρακομπλεξ του κερατα και πρεπει οπωσδηποτε να το δεις.
Για το καλο σου παντα.![]()
Γιατί αν εξαιρέσεις το χρυσο τετράγωνο(που δεν μένεις εκεί), τα πέριξ αυτού και το ναβίλι, όλες οι άλλες γειτονιές θυμίζουν λαζοντόιτς συνοικίες του γκετινγκεν.Chilloutbuddy έγραψε: 17 Ιαν 2020, 01:50Eρμή, Μιλάνο γιατί έτσι χάλια; (δεν έχω πάει ποτέ, δεν έχω ιδέα)Ερμής έγραψε: 16 Ιαν 2020, 23:16 Κάποιος που είναι πολύ ανετος οικονομικά στην Ελλάδα, θα πρέπει να είναι ανώμαλος για να θέλει να πάει στη Δανία, Σουηδία, Νορβηγία για μονιμα.
Μεταναστεύεις μόνο αν το πας για δυνατή καριέρα σε κάποιον τομέα ή αν πεινάς.
Όσο για Ιταλία, ξαναλέω. Τη Νάπολι την έζησα 2 χρόνια. Ίσως είναι και η μοναδική πόλη που θα άντεχα τόσο. Μιλάνο ούτε μήνα. Δε το συζητώ για κάτι γερμανοβλαχοχωρια στο μπολζανο ή τους τραβεστί γάλλους της αοστα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- περαστικος
Ολοι θελουν να φυγουν απο αυτο το μπουρδελο.Juno έγραψε: 16 Ιαν 2020, 22:07Άντε λοιπόν να φεύγεις σιγά-σιγά! Μην σε κρατάμε!περαστικος έγραψε: 15 Ιαν 2020, 22:23 Οποιαδηποτε αλλη χωρα του δυτικου κοσμου.
Ψοφος στην ψωροκωσταινα!
Μονο κατι χαμερπη δημοσια υπαλληλακια εχουν βολευτει απο εποχες πασοκ και δεν λενε να φυγουν...
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
Κι όμως είσαι ακόμα εδωπεραστικος έγραψε: 17 Ιαν 2020, 10:22Ολοι θελουν να φυγουν απο αυτο το μπουρδελο.Juno έγραψε: 16 Ιαν 2020, 22:07Άντε λοιπόν να φεύγεις σιγά-σιγά! Μην σε κρατάμε!περαστικος έγραψε: 15 Ιαν 2020, 22:23 Οποιαδηποτε αλλη χωρα του δυτικου κοσμου.
Ψοφος στην ψωροκωσταινα!
Μονο κατι χαμερπη δημοσια υπαλληλακια εχουν βολευτει απο εποχες πασοκ και δεν λενε να φυγουν...
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Aνοίγεις αυτό το νήμα και κάνεις εμετό. Μια κότα που γνωρίζει ανά πάσα στιγμή τις σκέψεις και τα αισθήματα του άλλου. Ναι υπάρχει σκατοφάρα που είναι πρώτη σε κάτι πειράματα και εγκλήματα μίσους αλλά θα το πληρώσει ακριβά.
Ξαναεπανέρχεται το πόστ με τον θείο από π...δες, πράγμα που προφανώς είναι και ο θείος.
Στο τέλος ένας τα ρίχνει σε κάτι πασόκους που δεν μπορούν να φύγουν από την χώρα γιατί έχουν βολευτεί σε κάτι μίζερες θεσούλες.
Ελπίζω ο Θεός της Ελλάδας να βάλει το χέρι του. Και το πόδι και άλλα μέλη του σώματος γιατί η κατάσταση είναι σοβαρή.
Ο πουτανοπόλεμος μέσα στην χώρα όπως στη Γάζα είναι πολλές δεκαετίες εδώ, τώρα με τους μουσουλμάνους που έφεραν και την Τουρκία απέναντι, έχουν γίνει επικίνδυνα τα πράγματα.
Ξαναεπανέρχεται το πόστ με τον θείο από π...δες, πράγμα που προφανώς είναι και ο θείος.
Στο τέλος ένας τα ρίχνει σε κάτι πασόκους που δεν μπορούν να φύγουν από την χώρα γιατί έχουν βολευτεί σε κάτι μίζερες θεσούλες.
Ελπίζω ο Θεός της Ελλάδας να βάλει το χέρι του. Και το πόδι και άλλα μέλη του σώματος γιατί η κατάσταση είναι σοβαρή.
Ο πουτανοπόλεμος μέσα στην χώρα όπως στη Γάζα είναι πολλές δεκαετίες εδώ, τώρα με τους μουσουλμάνους που έφεραν και την Τουρκία απέναντι, έχουν γίνει επικίνδυνα τα πράγματα.
Και γιατί να μεταναστεύσουν; Ας καθίσουν όλοι εδώ να φτιάξουμε αυτή τη χώρα καλύτερη.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 15 Ιαν 2020, 11:13 το νήμα αφορά αυτούς που ζουν στην Ελλάδα
αν μεταναστεύατε, σε ποια χώρα θα πηγαίνατε να ζήσετε και γιατί;
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
α μα εγώ νόμιζα πως η μετανάστευση είναι δικαίωμαstavmanr έγραψε: 17 Ιαν 2020, 12:20Και γιατί να μεταναστεύσουν; Ας καθίσουν όλοι εδώ να φτιάξουμε αυτή τη χώρα καλύτερη.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 15 Ιαν 2020, 11:13 το νήμα αφορά αυτούς που ζουν στην Ελλάδα
αν μεταναστεύατε, σε ποια χώρα θα πηγαίνατε να ζήσετε και γιατί;![]()
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 61 Απαντήσεις
- 2858 Προβολές
-