Τρέχα γυρευε. Τι δουλειά να βρεις από το μηδέν;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 16 Ιαν 2020, 21:44θεωρητικά μιλάωHighlander έγραψε: 16 Ιαν 2020, 21:43Και με δουλειά-σπίτι τι θα κάνεις;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 16 Ιαν 2020, 20:39
Έστω ότι θέλω να ζήσω μόνιμα εκεί
πόσο καιρό πιστεύεις χρειάζεται να κάνω μαθήματα για να ξέρω τη γλώσσα σε τέτοιο επίπεδο που να μπορώ να επιβιώσω στην Ιταλία, μόνος μου;
φαντάζομαι πως αν είναι να πάω εκεί θα πρέπει να έχω μαζέψει ένα κομπόδεμα για να μπορέσω να ζήσω κάποιους μήνες μέχρι να βρω δουλειά
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Χώρα στην οποία θα μεταναστεύατε
- Highlander
Re: Χώρα στην οποία θα μεταναστεύατε
- hellegennes
Yes, they did. Για την ακρίβεια αυτό έκαναν για αιώνες. Ξαναφύτευαν δάση ή τα άφηναν να ξαναφυτρώσουν σε βολικές διατάξεις, όταν το χώμα δεν έδινε πλέον άλλη σοδειά, ώστε κάποια στιγμή να τα ξαναδιαλύσουν για να ξανασπείρουν.Orion22 έγραψε: 16 Ιαν 2020, 21:33ξαναφύτεψαν ολόκληρο μέλανα δρυμό?hellegennes έγραψε: 16 Ιαν 2020, 21:27Ναι, γιατί είναι φυτεμένα. Η Γερμανία δεν έχει φυσικά δάση εδώ και αιώνες.Papa John έγραψε: 16 Ιαν 2020, 21:15 Έχεις ένα σχετικό δίκιο.Ακόμα και τα δέντρα στα δάση της Γερμανίας είναι in Ordnung,το ένα δίπλα από το άλλο σε σειρά,εργοστασιακή φάση.
Ωστόσο ο Μέλανας Δρυμός είναι πολύ νεότερος. Είναι βαριά-βαριά 300 ετών. Πριν το 1000 μ.Χ. ήταν ένα τεράστιο δάσος. Μετά εγκαταστάθηκαν εκεί οι βελανιδοφάγοι και το έσβησαν τελείως από τον χάρτη για να φτιάξουν οικισμούς και χωράφια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- περαστικος
Τι γελας βρε κακομοιρη που σε εχει παρει στο δουλεμα ολο το πχωρουμ;...Οθωμανέλλην έγραψε: 16 Ιαν 2020, 22:01Λευκός Λύκος έγραψε: 16 Ιαν 2020, 21:57Θα ρωτήσω την μάνα σου που ξέρει από Άραβες να μου πει.Οθωμανέλλην έγραψε: 16 Ιαν 2020, 13:02
Θα την έβγαζες καλύτερα στις Αραβικές χωρες που έχουν κοινή κουλτούρα, εκεί που λες θα δυσκολευτείς να προσαρμοστείς.κοίτα μπατχερτ ο λαθρο
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
Άντε λοιπόν να φεύγεις σιγά-σιγά! Μην σε κρατάμε!περαστικος έγραψε: 15 Ιαν 2020, 22:23 Οποιαδηποτε αλλη χωρα του δυτικου κοσμου.
Ψοφος στην ψωροκωσταινα!
Όταν δεν γράφετε νηφάλιοι!
Και υπάρχει κόσμος που του απαντάει σε άλλα νήματα και μάλιστα σοβαρά!
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
θενκς, για το τόπικ για την επόμενη συζήτηση με Βελανιδοφάγο ούννοhellegennes έγραψε: 16 Ιαν 2020, 22:02Yes, they did. Για την ακρίβεια αυτό έκαναν για αιώνες. Ξαναφύτευαν δάση ή τα άφηναν να ξαναφυτρώσουν σε βολικές διατάξεις, όταν το χώμα δεν έδινε πλέον άλλη σοδειά, ώστε κάποια στιγμή να τα ξαναδιαλύσουν για να ξανασπείρουν.Orion22 έγραψε: 16 Ιαν 2020, 21:33ξαναφύτεψαν ολόκληρο μέλανα δρυμό?hellegennes έγραψε: 16 Ιαν 2020, 21:27
Ναι, γιατί είναι φυτεμένα. Η Γερμανία δεν έχει φυσικά δάση εδώ και αιώνες.
Ωστόσο ο Μέλανας Δρυμός είναι πολύ νεότερος. Είναι βαριά-βαριά 300 ετών. Πριν το 1000 μ.Χ. ήταν ένα τεράστιο δάσος. Μετά εγκαταστάθηκαν εκεί οι βελανιδοφάγοι και το έσβησαν τελείως από τον χάρτη για να φτιάξουν οικισμούς και χωράφια.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
ιδια θερμοκρασια εχει το νερο και στην Ροδο το καλοκαιρι(μπορει και καλυτερη οπως βλεπω) και κανει ο κοσμος κολυμπι!χαμηλοτερη εκτος νερου βεβαια(αλλα λογω ηλιοφανειας εχει και μεσημερια που του δινει και καταλαβαινει!και 20+ ακομα)nick έγραψε: 15 Ιαν 2020, 22:11 Πηγα κανάρια νησια (lanzarote) το δεκέμβριο και κάναμε κολύμπι. Ο καιρός ειναι σχεδόν καλοκαίρι ολο το χρονο. Υφαιστιο, φοίνικες, κάκτοι, παράλιες, βολτες, ταβερνες ολα τελεια. Ανετα μπορουσα να ζήσω εκεί για παντα.
φοινικες κ.λπ εχει επισης
και κυριως δεν ειναι τοοοσο μακρυα
μια χαρα ειναι και η ελλαδα παιδια,αρκει να σεβομαστε τον συνανθρωπο μας λιγο περισσοτερο.Στην ελλαδα ειναι διαχυτος ενας εγωισμος απο μια δυναμικη μειονοτητα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 16 Ιαν 2020, 23:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Να ξέρεις ότι τώρα του τον σήκωσες. Αυτό θέλει.Εσθήρ έγραψε: 16 Ιαν 2020, 21:49και ομως,....εχω ζησει πολλους μαλακες,σαν εσενα κανεναν!Οθωμανέλλην έγραψε: 16 Ιαν 2020, 21:30Κ όμως έχω ζήσει στην Ελλάδα και είστε ίδιοι με άραβες και Τούρκους. Κανείς λευκός Ευρωπαίος δεν μπορεί να ξεχωρίσει έναν Συριο από έναν ελληνα ούτε από φάτσα ούτε από κουλτούρα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 16 Ιαν 2020, 21:27 \
συγνώμη αλλά μαλακίες γράφεις
προφανώς δεν έχεις ζήσει σε αραβική χώρα\
Φιλαρακι ακου κατι.Καταρχην εγω δεν εχω κανενα θεμα με αραβες και τουρκους,ετσι για να ξηγιομαστε.Μαλιστα στους αραβες χρωσταμε πολλα πραγματα αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μας.
Εσυ ομως εχεις ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΡΑΚΟΜΠΛΕΞ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.Αυτο πρεπει να καταλαβεις αγαπουλα και να το θεραπευσεις.
Μπαινεις εδω και προσπαθεις να μειωσεις τους ελληνες,ενω ρε παπαρα εισαι και εσυ ελληνας.Δεν ξερω αν ζεις αλλου η λες οτι ζεις αλλου,αλλα ακομα και ετσι καμια σημασια δεν εχει.Ελληνας εισαι και οτι και να βριζεις ελληνας παραμενεις.Ομως δειχνει την κομπλεξαρα σου.Αυτο που κανεις δειχνει πραγματικα σοβαροτατο προβλημα,καρακομπλεξ του κερατα και πρεπει οπωσδηποτε να το δεις.
Για το καλο σου παντα.![]()
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Τώρα μού το λες ρε φίλε; Γέρασα ρε γαμ, να τό 'ξερα νωρίτεραΧαοτικός έγραψε: 15 Ιαν 2020, 22:56 Ακτή Ελεφαντοστού. Είχα διαβάσει σε ένα άρθρο ενός περιοδικού που έπαιρνε η μάνα μου (Τραστ, Φαντάζιο, θησαυρός, δεν θυμάμαι) ότι οι γυναίκες την πέφτουν στους άντρες με τη μία. Έχουν κάποιον θείο του σεξ κιόλας, κάτι τέτοιο.
Όπου και να μεταναστεύσεις σήμερα είναι λίγο σκατά λόγω παγκοσμιοποίησης και παγκοσμιοποίησης του εγκλήματος.
Μάλιστα με κάτι brain computer interfaces και άλλες σκατούλες δεν "ξεφεύγεις από τον εαυτό σου" όπως λένε και οι ψυχολόγες που έχουμε μαζέψει στην Ελλάδα.
Μάλιστα με κάτι brain computer interfaces και άλλες σκατούλες δεν "ξεφεύγεις από τον εαυτό σου" όπως λένε και οι ψυχολόγες που έχουμε μαζέψει στην Ελλάδα.
sharp έγραψε: 16 Ιαν 2020, 23:01Τώρα μού το λες ρε φίλε; Γέρασα ρε γαμ, να τό 'ξερα νωρίτεραΧαοτικός έγραψε: 15 Ιαν 2020, 22:56 Ακτή Ελεφαντοστού. Είχα διαβάσει σε ένα άρθρο ενός περιοδικού που έπαιρνε η μάνα μου (Τραστ, Φαντάζιο, θησαυρός, δεν θυμάμαι) ότι οι γυναίκες την πέφτουν στους άντρες με τη μία. Έχουν κάποιον θείο του σεξ κιόλας, κάτι τέτοιο.
Ε θα κάνεις πιο σοφτ πράγματα ρε και συ
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Τι λες τώρα; Χοντρή μπίζνα. Σε συνέχεια άλλων πιο σιχαμερών που δεν πρέπει να αναφέρονται καν ούτε να γίνεται αστυνομική έρευνα.sharp έγραψε: 16 Ιαν 2020, 23:01Τώρα μού το λες ρε φίλε; Γέρασα ρε γαμ, να τό 'ξερα νωρίτεραΧαοτικός έγραψε: 15 Ιαν 2020, 22:56 Ακτή Ελεφαντοστού. Είχα διαβάσει σε ένα άρθρο ενός περιοδικού που έπαιρνε η μάνα μου (Τραστ, Φαντάζιο, θησαυρός, δεν θυμάμαι) ότι οι γυναίκες την πέφτουν στους άντρες με τη μία. Έχουν κάποιον θείο του σεξ κιόλας, κάτι τέτοιο.
Κάποιος που είναι πολύ ανετος οικονομικά στην Ελλάδα, θα πρέπει να είναι ανώμαλος για να θέλει να πάει στη Δανία, Σουηδία, Νορβηγία για μονιμα.
Μεταναστεύεις μόνο αν το πας για δυνατή καριέρα σε κάποιον τομέα ή αν πεινάς.
Όσο για Ιταλία, ξαναλέω. Τη Νάπολι την έζησα 2 χρόνια. Ίσως είναι και η μοναδική πόλη που θα άντεχα τόσο. Μιλάνο ούτε μήνα. Δε το συζητώ για κάτι γερμανοβλαχοχωρια στο μπολζανο ή τους τραβεστί γάλλους της αοστα.
Όσο για Ιταλία, ξαναλέω. Τη Νάπολι την έζησα 2 χρόνια. Ίσως είναι και η μοναδική πόλη που θα άντεχα τόσο. Μιλάνο ούτε μήνα. Δε το συζητώ για κάτι γερμανοβλαχοχωρια στο μπολζανο ή τους τραβεστί γάλλους της αοστα.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
για βόρια Ευρώπη να καταλάβω το σκεπτικό σου, αλλά για Ιταλία;Ερμής έγραψε: 16 Ιαν 2020, 23:16 Κάποιος που είναι πολύ ανετος οικονομικά στην Ελλάδα, θα πρέπει να είναι ανώμαλος για να θέλει να πάει στη Δανία, Σουηδία, Νορβηγία για μονιμα.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Η Ιταλία δεν είναι κάτι το τόσο ενιαίο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 16 Ιαν 2020, 23:21για βόρια Ευρώπη να καταλάβω το σκεπτικό σου, αλλά για Ιταλία;Ερμής έγραψε: 16 Ιαν 2020, 23:16 Κάποιος που είναι πολύ ανετος οικονομικά στην Ελλάδα, θα πρέπει να είναι ανώμαλος για να θέλει να πάει στη Δανία, Σουηδία, Νορβηγία για μονιμα.
Στην Καλαβρία και τη Σικελία τα πράγματα είναι λίγο πιο πίσω και από τη Θράκη ενώ στο Βορρά είναι μια τραβεστί κατάσταση μεταξύ τιρολεζων, ιταλών, γάλλων, γουαναμπι Ελβετών.
Η Νάπολι είναι μια δύσκολη πόλη. Με εξαίρεση τα γοητευτικά σημεία της του κέντρου, του Ποσιλιπο, του Βομερο, τα υπόλοιπα είναι ένα απέραντο Μενίδι. Ναι ή επαρχεία της Καμπάνιας είναι μακράν το ομορφότερο σημείο της Ιταλίας μαζί με την Τοσκάνη. Γενικά είναι η ομορφότερη χώρα του κόσμου, αλλά έχει πολλές παθογένειες. Επίσης μη μπλέξεις με ιταλικό δημόσιο. Θεωρώ ότι είναι ένα κλικ πιο κάτω από Ελλάδα πλέον.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 61 Απαντήσεις
- 2858 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-