Τον Γερμανό μπορώ.Papa John έγραψε: 16 Ιαν 2020, 21:33Eσύ μπορείς να ξεχωρίσεις Δανό από Σουηδό ή Νορβηγό ή Γερμανό ή και Ολλανδό ;Οθωμανέλλην έγραψε: 16 Ιαν 2020, 21:30
Κανείς λευκός Ευρωπαίος δεν μπορεί να ξεχωρίσει έναν Συριο από έναν ελληνα ούτε από φάτσα ούτε από κουλτούρα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Χώρα στην οποία θα μεταναστεύατε
Re: Χώρα στην οποία θα μεταναστεύατε
-
the comet the course the tail
θα ήθελα να ζήσω σε κάποια δυτικοευρωπαϊκή χώρα των 60s-70s.
αλλά αφού αυτό δεν είναι δυνατό,
θα ήθελα σε κάποια δευτεροτριτοκοσμική χαλαρή χώρα, με ήπιο κλίμα, χαλαρούς ρυθμούς, να επιτρέπεται παντού το κάπνισμα, χωρίς ίντερνετ.
αλλά αφού αυτό δεν είναι δυνατό,
θα ήθελα σε κάποια δευτεροτριτοκοσμική χαλαρή χώρα, με ήπιο κλίμα, χαλαρούς ρυθμούς, να επιτρέπεται παντού το κάπνισμα, χωρίς ίντερνετ.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
the comet the course the tail έγραψε: 16 Ιαν 2020, 21:34

"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
αφού δεν έχεις ζήσει σε αραβική χώρα, γιατί φέρεις άποψη;Οθωμανέλλην έγραψε: 16 Ιαν 2020, 21:30Κ όμως έχω ζήσει στην Ελλάδα και είστε ίδιοι με άραβες και Τούρκους. Κανείς λευκός Ευρωπαίος δεν μπορεί να ξεχωρίσει έναν Συριο από έναν ελληνα ούτε από φάτσα ούτε από κουλτούρα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 16 Ιαν 2020, 21:27\Οθωμανέλλην έγραψε: 16 Ιαν 2020, 13:02 Θα την έβγαζες καλύτερα στις Αραβικές χωρες που έχουν κοινή κουλτούρα, εκεί που λες θα δυσκολευτείς να προσαρμοστείς.
συγνώμη αλλά μαλακίες γράφεις
προφανώς δεν έχεις ζήσει σε αραβική χώρα
το διάβασες στο ίντερνετ;
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Otto Weininger
Αυτό πως κόλλαγε στην όλη πρόταση ; Εκτός και αν είσαι φαν του ομαδικού, οπότε και εξέφρασες προτίμηση στο τρίτο μέλοςνύχτα έγραψε: 16 Ιαν 2020, 21:23δεν θα με άντεχες
είμαι άπληστη και εκρηκτική, απαιτώ αφοσίωση (όχι πίστη απαραίτητα), ενίοτε πρηξαρχίδω
γιατί τυγχάνει να γνωρίζω τί σκέφτεσαι και πώς αισθάνεσαι ανά πάσα στιγμή μα αγαπώ τις ασιάτισες
και τα μικρά βυζάκια
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
Georg Von Balkanen
Φυσικά και όχι.Papa John έγραψε: 16 Ιαν 2020, 21:33Eσύ μπορείς να ξεχωρίσεις Δανό από Σουηδό ή Νορβηγό ή Γερμανό ή και Ολλανδό ;Οθωμανέλλην έγραψε: 16 Ιαν 2020, 21:30
Κανείς λευκός Ευρωπαίος δεν μπορεί να ξεχωρίσει έναν Συριο από έναν ελληνα ούτε από φάτσα ούτε από κουλτούρα.
- Highlander
Και με δουλειά-σπίτι τι θα κάνεις;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 16 Ιαν 2020, 20:39Έστω ότι θέλω να ζήσω μόνιμα εκεί
πόσο καιρό πιστεύεις χρειάζεται να κάνω μαθήματα για να ξέρω τη γλώσσα σε τέτοιο επίπεδο που να μπορώ να επιβιώσω στην Ιταλία, μόνος μου;
- περαστικος
Το δικο σου κρανιο ειναι σιγουρα κενο.
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
- hellegennes
Ρε, μαλάκα, δεν έχεις βαρεθεί να λες τις ίδιες μαλακίες συνέχεια; Έχεις κουράσει απίστευτα.Οθωμανέλλην έγραψε: 16 Ιαν 2020, 21:30 Κ όμως έχω ζήσει στην Ελλάδα και είστε ίδιοι με άραβες και Τούρκους. Κανείς λευκός Ευρωπαίος δεν μπορεί να ξεχωρίσει έναν Συριο από έναν ελληνα ούτε από φάτσα ούτε από κουλτούρα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
θεωρητικά μιλάωHighlander έγραψε: 16 Ιαν 2020, 21:43Και με δουλειά-σπίτι τι θα κάνεις;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 16 Ιαν 2020, 20:39Έστω ότι θέλω να ζήσω μόνιμα εκεί
πόσο καιρό πιστεύεις χρειάζεται να κάνω μαθήματα για να ξέρω τη γλώσσα σε τέτοιο επίπεδο που να μπορώ να επιβιώσω στην Ιταλία, μόνος μου;
φαντάζομαι πως αν είναι να πάω εκεί θα πρέπει να έχω μαζέψει ένα κομπόδεμα για να μπορέσω να ζήσω κάποιους μήνες μέχρι να βρω δουλειά
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Ακριβωςnyxtovios έγραψε: 16 Ιαν 2020, 20:21 Συγγνώμη παιδιά αλλά λέτε παπαριές οι πιο πολλοί.
Αν ποτέ τύχει να πάτε να ζήσετε(όχι βόλτα μερικές μέρες) Βόρεια Ευρώπη, που δε σας το έυχομαι θα καταλάβετε γιατί οι Ευρωπαίοι μόλις έχουν χρόνο και χρήμα ΦΕΥΓΟΥΝ από τις χώρες τους.
Υ.Γ. Έχω ζήσει 3 χρόνια Βελγιο, 1 Γερμανία και 6 μήνες Αγγλία.
-
Georg Von Balkanen
Υπάρχουν και χειρότερα ρε. Αμορφωτα τυπακια που ήρθαν από Καζακστάν μεριά να λένε ότι η Γερμανία δεν έχει φύση.hellegennes έγραψε: 16 Ιαν 2020, 21:44Ρε, μαλάκα, δεν έχεις βαρεθεί να λες τις ίδιες μαλακίες συνέχεια; Έχεις κουράσει απίστευτα.Οθωμανέλλην έγραψε: 16 Ιαν 2020, 21:30 Κ όμως έχω ζήσει στην Ελλάδα και είστε ίδιοι με άραβες και Τούρκους. Κανείς λευκός Ευρωπαίος δεν μπορεί να ξεχωρίσει έναν Συριο από έναν ελληνα ούτε από φάτσα ούτε από κουλτούρα.
- Philip Mortimer
Βασικά τεράστιο χάσμα υπάρχει στην ίδια την Ιταλία. Η βόρεια Ιταλία είναι πολύ οργανωμένη, ενώ η νότια μοιάζει πολύ με την ελλαδα σε διάφορα επίπεδα.Οθωμανέλλην έγραψε: 16 Ιαν 2020, 20:57 Εγώ πάλι στην Ιταλία επιβεβαίωσα το αυτονόητο. Ότι οι νεοέλληνες δεν έχουν καμία σχέση ακόμη και με τους Ιταλούς. Τεράστιο χάσμα. Κανένα απολύτως κοινό σημείο. Οι Ιταλοί είναι λαός όμορφος και τακτοποιημενος(συγκριτικά με τους ελληνες πάντα) με τα οινοποιεία τους και τους αμπελώνες. Καμία σχέση με τον ελληνα με τα κοτετσια και τις χειροποίητες μάντρες από συρματοπλεγμα στα κατσαβραχα.
Κλείστε τα σύνορα Ευρωπαίοι μπας και σωθείτε.
-
User_601
και ομως,....εχω ζησει πολλους μαλακες,σαν εσενα κανεναν!Οθωμανέλλην έγραψε: 16 Ιαν 2020, 21:30Κ όμως έχω ζήσει στην Ελλάδα και είστε ίδιοι με άραβες και Τούρκους. Κανείς λευκός Ευρωπαίος δεν μπορεί να ξεχωρίσει έναν Συριο από έναν ελληνα ούτε από φάτσα ούτε από κουλτούρα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 16 Ιαν 2020, 21:27\Οθωμανέλλην έγραψε: 16 Ιαν 2020, 13:02 Θα την έβγαζες καλύτερα στις Αραβικές χωρες που έχουν κοινή κουλτούρα, εκεί που λες θα δυσκολευτείς να προσαρμοστείς.
συγνώμη αλλά μαλακίες γράφεις
προφανώς δεν έχεις ζήσει σε αραβική χώρα
Φιλαρακι ακου κατι.Καταρχην εγω δεν εχω κανενα θεμα με αραβες και τουρκους,ετσι για να ξηγιομαστε.Μαλιστα στους αραβες χρωσταμε πολλα πραγματα αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μας.
Εσυ ομως εχεις ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΡΑΚΟΜΠΛΕΞ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.Αυτο πρεπει να καταλαβεις αγαπουλα και να το θεραπευσεις.
Μπαινεις εδω και προσπαθεις να μειωσεις τους ελληνες,ενω ρε παπαρα εισαι και εσυ ελληνας.Δεν ξερω αν ζεις αλλου η λες οτι ζεις αλλου,αλλα ακομα και ετσι καμια σημασια δεν εχει.Ελληνας εισαι και οτι και να βριζεις ελληνας παραμενεις.Ομως δειχνει την κομπλεξαρα σου.Αυτο που κανεις δειχνει πραγματικα σοβαροτατο προβλημα,καρακομπλεξ του κερατα και πρεπει οπωσδηποτε να το δεις.
Για το καλο σου παντα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος User_601 την 16 Ιαν 2020, 22:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
hellegennes έγραψε: 16 Ιαν 2020, 21:44Ρε, μαλάκα, δεν έχεις βαρεθεί να λες τις ίδιες μαλακίες συνέχεια; Έχεις κουράσει απίστευτα.Οθωμανέλλην έγραψε: 16 Ιαν 2020, 21:30 Κ όμως έχω ζήσει στην Ελλάδα και είστε ίδιοι με άραβες και Τούρκους. Κανείς λευκός Ευρωπαίος δεν μπορεί να ξεχωρίσει έναν Συριο από έναν ελληνα ούτε από φάτσα ούτε από κουλτούρα.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 61 Απαντήσεις
- 2858 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 29 Απαντήσεις