!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

foscilis έγραψε: 13 Ιαν 2020, 11:03
Naida έγραψε: 13 Ιαν 2020, 11:01
nowhere έγραψε: 13 Ιαν 2020, 10:53
το δικαιωμα τους να φοράνε ότι θέλουν δεν έχει καμία σχέση με το γεγονός πως αν φορέσουν ότι θέλουν θα τους την πέσει κάποιος άρρωστος.δεν είναι κακός ο φόβος,μας προφυλάσει από το να κάνουμε μαλακίες
Αν φοράει κάτι κατά τη γνώμη σου σεμνό, δεν θα της την πέσει ο άρρωστος;
είναι μικρότερη η πιθανότητα γι' αυτό άλλωστε εκείνες που όντως θέλουν να τους την πέσει ένας άρρωστος (πόρνες του δρόμου) δε φοράνε κάτι σεμνό. Φαίνεται είναι χαζές που νομίζουν ότι ένα ντύσιμο το οποίο δηλώνει "ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ" βοηθάει.
Τελείως μα τελείως λάθος η εικόνα σου.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Naida έγραψε: 13 Ιαν 2020, 11:06 Το θέμα είναι ότι ποτέ δεν βάζουμε στο μυαλό μας ότι θα μπορούσε να συμβεί σε δικό μας άνθρωπο. Για σκέψου λίγο αυτό που ανέφερες εσύ ότι πρέπει να κάνει κάποιος στη κοπέλα για να την φοβίσει που έγραψε τις σκέψεις της σχετικά με κάτι που της έχει συμβεί, θα το έλεγες να το κάνουν στη πχ στην μάνα σου; Για καν' το λίγο εικόνα και βάλε μέσα τη μαμά σου, τι προέτρεψες ακριβώς να κάνει κάποιος. Καν'το εικόνα.
Από που προκύπτει ότι δεν έχουμε σκεφτεί το βιασμό ως κάτι πιθανό να συμβεί σε μας ή σε κάποιο αγαπημένο μας πρόσωπο;

Εγώ ας πούμε, αν κάποιος επιχειρούσε να με βιάσει ή με βίαζε, αν είχα τη δυνατότητα να το κάνω, θα τον σκότωνα. Χωρίς κάποιον ηθικό ενδοιασμό.

Αν όμως ξύπναγα και τον έβλεπα να κοιμάται δίπλα μου, δεν θα τον σκότωνα ούτε θα πήγαινα να κάνω καταγγελία για βιασμό.

:)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

hellegennes έγραψε: 13 Ιαν 2020, 11:18
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 13 Ιαν 2020, 11:15
το δικαιωμα τους να φοράνε ότι θέλουν δεν έχει καμία σχέση με το γεγονός πως αν φορέσουν ότι θέλουν θα τους την πέσει κάποιος άρρωστος.δεν είναι κακός ο φόβος,μας προφυλάσει από το να κάνουμε μαλακίες
Αντί λοιπόν να καταδικάζουμε τον άρρωστο και την πράξη βίας, ψέγουμε το ντύσιμο κι εμμέσως ρίχνουμε ευθύνες στο θύμα. Λίγο πιο διακριτικά απ' ότι θα έκαναν στο Πακιστάν. Θεωρούμε ότι ο ενδυματολογικός κώδικας των γυναικών μας πρέπει να είναι συντηρητικός για να μην προκληθεί ο ανώμαλος.
Θεωρούμε κανονικότητα τον φόβο.
Φτάνει πια με τον φόβο. Δεν πρέπει να τον θεωρούμε κανονικότητα. Αύριο όταν φύγεις απ' το σπίτι σου μην κλειδώσεις την πόρτα και άφησε ανοιχτά τα παράθυρα να αερίζεται ο χώρος. Δεν θα μυρίζει κλεισούρα επειδή έχουμε κάνει τον φόβο κανονικότητα.

Λέω να ανοίξω κι ένα νήμα όπου θα κάνουμε ανάρτηση των φορολογικών μας δηλώσεων.
Νομίζω είναι πολύ συγκεκριμένο αυτό που είπα. Αν θέλεις τοποθετήσου επάνω σ' αυτό.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 13 Ιαν 2020, 10:22 Δεν διαστρεβλώνω τίποτα φίλτατε. Εσύ συγκρίνεις κάποιον που προσφέρει το πορτοφόλι του με γυναίκα προκλητικά ντυμένη. Να φοράνε μπούργκες τα κορίτσια μας να είναι ήσυχα δηλαδή. Είναι δικαίωμά τους να φοράνε ότι γουσταρουν χωρίς το φόβο να τους την πέσει κάποιος άρρωστος.
Αντί λοιπόν να καταδικάζουμε τον άρρωστο και την πράξη βίας, ψέγουμε το ντύσιμο κι εμμέσως ρίχνουμε ευθύνες στο θύμα. Λίγο πιο διακριτικά απ' ότι θα έκαναν στο Πακιστάν. Θεωρούμε ότι ο ενδυματολογικός κώδικας των γυναικών μας πρέπει να είναι συντηρητικός για να μην προκληθεί ο ανώμαλος.
Αν και με πρόλαβε ο Χέλλης, στο Πακιστάν έχουν όντως τις πόρτες τους ανοιχτές (όπου υπάρχουν τέτοιες βέβαια) καθώς και με καλασνίκοφ κυκλοφορούν και σιγά, τι θα τους κλέψουν; τις γυναίκες που έχουν στα σπίτια τους κλεισμένες;
Θα τους κλάσουν.
:D
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail »

nowhere έγραψε: 13 Ιαν 2020, 11:22 πορφύριε εντάξει,μας δουλεύεις
καλά τα λέει ρε. από που και ως που το φέρανε στην κουβέντα αυτό; το προκλητικό ντύσιμο;

ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΕΝΑΣ ΒΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΒΙΑΣΜΟΣ 'Η ΟΧΙ;
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 13 Ιαν 2020, 10:22 Δεν διαστρεβλώνω τίποτα φίλτατε. Εσύ συγκρίνεις κάποιον που προσφέρει το πορτοφόλι του με γυναίκα προκλητικά ντυμένη. Να φοράνε μπούργκες τα κορίτσια μας να είναι ήσυχα δηλαδή. Είναι δικαίωμά τους να φοράνε ότι γουσταρουν χωρίς το φόβο να τους την πέσει κάποιος άρρωστος.
Καμμία σχέση. Εγώ ως γυναίκα, πιστεύω ότι οι τσιρίδες των τσιρλίντερς δεν καταπολεμούν την "κουλτούρα βιασμού" αλλά ενισχύουν την "κουλτούρα ενοχής" των γυναικών και τη σταθεροποίηση της θέση τους ως παντοτινό θύμα στο κοινωνικό και όχι ερωτικό πλαίσιο.

Δηλαδή επιτυγχάνουν το τελείως αντίθετο από αυτό που θεωρητικώς απαιτούν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

the comet the course the tail έγραψε: 13 Ιαν 2020, 11:28
καλά τα λέει ρε. από που και ως που το φέρανε στην κουβέντα αυτό; το προκλητικό ντύσιμο;

Είναι που δεν υπάρχει κουλτούρα βιασμού μωρέ. Περίμενε όσο περνάει θα βγάλουν τα πάντα όλα.
Μέχρι τώρα έχουμε την ευθύνη που πήγε να δει την ανατολή μαζί του, που τον προκάλεσε, τα προκλητικά ρούχα, τον άντρα με τα ζωώδη ένστικτα.

sys3x έγραψε: 13 Ιαν 2020, 11:09
Naida έγραψε: 13 Ιαν 2020, 11:06
Ασέβαστος έγραψε: 13 Ιαν 2020, 10:59

οχι, δεν υπαρχουν. καθολου. ας μην ξεχναμε οτι ολοι εχουμε μαναδες, κορες, αδελφες, γυναικες, και οταν ακουμε για τετοια εγκληματα σκεφτομαστε οτι και αυτες κινδυνευουν.
Το θέμα είναι ότι ποτέ δεν βάζουμε στο μυαλό μας ότι θα μπορούσε να συμβεί σε δικό μας άνθρωπο. Για σκέψου λίγο αυτό που ανέφερες εσύ ότι πρέπει να κάνει κάποιος στη κοπέλα για να την φοβίσει που έγραψε τις σκέψεις της σχετικά με κάτι που της έχει συμβεί, θα το έλεγες να το κάνουν στη πχ στην μάνα σου; Για καν' το λίγο εικόνα και βάλε μέσα τη μαμά σου, τι προέτρεψες ακριβώς να κάνει κάποιος. Καν'το εικόνα.
Αυτό ακριβώς σε λέει ότι κάνει ρε φτσάο.
Τι ειναι το φτσαο;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Όχι, δεν έχει σχέση, όπως και δεν έχει σχέση με το αν είναι κλοπή ή όχι όταν κάποιος σού παίρνει το πορτοφόλι που έχεις αφημένο δίπλα σου ενώ κοιμάσαι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

the comet the course the tail έγραψε: 13 Ιαν 2020, 11:28 καλά τα λέει ρε. από που και ως που το φέρανε στην κουβέντα αυτό; το προκλητικό ντύσιμο;

μόνο που κανεις δεν είπε ότι ο βιασμός δεν είναι βιασμός όταν είναι προκλητικό το ντύσιμο
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Σαφέστατα όχι.

Το προκλητικό ντύσιμο του θύματος έχει μηδενική δυναμική ως ελαφρυντικό του δράστη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Naida έγραψε: 13 Ιαν 2020, 11:31

Είναι που δεν υπάρχει κουλτούρα βιασμού μωρέ.
Εσύ κλειδώνεις το σπίτι σου όταν φεύγεις ή συμμετέχεις κι εσύ στην κουλτούρα κλοπής και διάρρηξης;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
sys3x

Naida έγραψε: 13 Ιαν 2020, 11:31

Είναι που δεν υπάρχει κουλτούρα βιασμού μωρέ. Περίμενε όσο περνάει θα βγάλουν τα πάντα όλα.
Μέχρι τώρα έχουμε την ευθύνη που πήγε να δει την ανατολή μαζί του, που τον προκάλεσε, τα προκλητικά ρούχα, τον άντρα με τα ζωώδη ένστικτα.

sys3x έγραψε: 13 Ιαν 2020, 11:09
Naida έγραψε: 13 Ιαν 2020, 11:06

Το θέμα είναι ότι ποτέ δεν βάζουμε στο μυαλό μας ότι θα μπορούσε να συμβεί σε δικό μας άνθρωπο. Για σκέψου λίγο αυτό που ανέφερες εσύ ότι πρέπει να κάνει κάποιος στη κοπέλα για να την φοβίσει που έγραψε τις σκέψεις της σχετικά με κάτι που της έχει συμβεί, θα το έλεγες να το κάνουν στη πχ στην μάνα σου; Για καν' το λίγο εικόνα και βάλε μέσα τη μαμά σου, τι προέτρεψες ακριβώς να κάνει κάποιος. Καν'το εικόνα.
Αυτό ακριβώς σε λέει ότι κάνει ρε φτσάο.
Τι ειναι το φτσαο;
Κάτι που λέμε στο χωριό.

.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Σ' αυτό το νήμα βλέπουμε τον Κομήτη, τον Πορφύριο και την Νάιδα να μας λένε ότι η κλοπή/διάρρηξη επειδή συμπεριφέρεσαι σαν ηλίθιος είναι διαφορετικό πράγμα από τον βιασμό επειδή συμπεριφέρεσαι σαν ηλίθιος και η πράξη δικαιολογείται από την ηλιθιότητά σου.

Σε λίγο θα μας πούνε ότι θα πρέπει να αναγνωρίζεται σαν ελαφρυντικό στον κλέφτη το ότι αφήνεις εκτεθειμένα τα πράγματά σου, να μην πω ότι δεν πρέπει καν να κρίνεται ένοχος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
sys3x

hellegennes έγραψε: 13 Ιαν 2020, 11:36 Σ' αυτό το νήμα βλέπουμε τον Κομήτη, τον Πορφύριο και την Νάιδα να μας λένε ότι η κλοπή/διάρρηξη επειδή συμπεριφέρεσαι σαν ηλίθιος είναι διαφορετικό πράγμα από τον βιασμό επειδή συμπεριφέρεσαι σαν ηλίθιος και η πράξη δικαιολογείται από την ηλιθιότητά σου.

Σε λίγο θα μας πούνε ότι θα πρέπει να αναγνωρίζεται σαν ελαφρυντικό στον κλέφτη το ότι αφήνεις εκτεθειμένα τα πράγματά σου, να μην πω ότι δεν πρέπει καν να κρίνεται ένοχος.
Μη το κάνεις αυτό ρε μλκ. Γιατί; αφού βλέπεις ότι δεν ρε.

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”