!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Naida έγραψε: 12 Ιαν 2020, 14:53
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 12 Ιαν 2020, 14:48
Naida έγραψε: 12 Ιαν 2020, 14:42

Πώς δίνει μια γυναίκα δικαίωμα να την βιάσουν;
Με το να μην προσέχει τις παρέες της τα μέρη που συχνάζει την συμπεριφορά της και τα δικαιώματα που δίνει και τους κινδύνους που αυτη η αμέλεια δημιουργεί
Και πως βιάζεται μια κοπέλα που είναι πχ μέσα στο σπίτι της και κάνει το νοικοκυριό της και μπαίνει και την βιάζει ένας κλέφτης, κουνιάδος,πεθερός, ξάδερφος κτλ; Τι δικαίωμα έχει δώσει;
Σ' αυτούς τους βιασμούς αναφέρονται οι πασιονάριες ινφλουένσερες εναντίον του βιασμού;

Άλλο είχα καταλάβει εγώ.

Και νομίζω ότι το θέμα μας είναι το τι θεωρούν αυτές ως βιασμό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιαν 2020, 14:57

Με το να μην προσέχει τις παρέες της τα μέρη που συχνάζει την συμπεριφορά της και τα δικαιώματα που δίνει και τους κινδύνους που αυτη η αμέλεια δημιουργεί
Και πως βιάζεται μια κοπέλα που είναι πχ μέσα στο σπίτι της και κάνει το νοικοκυριό της και μπαίνει και την βιάζει ένας κλέφτης, κουνιάδος,πεθερός, ξάδερφος κτλ; Τι δικαίωμα έχει δώσει;
Σ' αυτούς τους βιασμούς αναφέρονται οι πασιονάριες ινφλουένσερες εναντίον του βιασμού;

Άλλο είχα καταλάβει εγώ.

Σε όλους τους βιασμούς. Δεν το έχεις καταλάβει γιατί είσαι προκατειλημμένη ενάντια στις φεμινίστριες καθότι σου μυρίζει αριστερά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Naida έγραψε: 12 Ιαν 2020, 14:54
ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιαν 2020, 14:52

Οκ, αν εννοείς ότι η κάθε γυναίκα έχει το δικαίωμα να προκαλεί σε τρελλό βαθμό έναν άντρα αλλά συγχρόνως να απαιτεί από τον άντρα να επιβάλλεται στις ορμές του, σαφώς και διαφωνώ.

Και απλώς νομίζω ότι οι συγκεκριμένες γυναίκες έχουν πολλά θεματάκια να λύσουν και χρησιμοποιούν αυτά τα τερτίπια με την αντίστροφη λογική του άντρα θύτη.
Δηλαδή μια ψευδαίσθηση εξουσίας πάνω στους άντρες. Κάτι αμιγώς εκδικητικό.

Και οι δολοφονίες/βιασμοί γυναικών σε ασανσέρ ή έρημους δρόμους έχουν μηδαμινή σχέση με αυτό.
Φυσικά μπορεί να επιβληθεί στις ορμές του. Ζώον είναι;
Ε, ναι. Αν η ηλίθια που στοχεύει στα εγκεφαλικά ζωώδη κέντρα του άντρα, περιμένει να λειτουργήσει μετά ως ασκητής φιλόσοφος, τότε μιλάμε σίγουρα για σεξ μεταξύ ζώων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Naida έγραψε: 12 Ιαν 2020, 14:58
ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιαν 2020, 14:57

Άλλο είχα καταλάβει εγώ.

Σε όλους τους βιασμούς. Δεν το έχεις καταλάβει γιατί είσαι προκατειλημμένη ενάντια στις φεμινίστριες καθότι σου μυρίζει αριστερά.
Μου μυρίζει βλακεία και τίποτα περισσότερο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιαν 2020, 15:02
ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιαν 2020, 14:52

Οκ, αν εννοείς ότι η κάθε γυναίκα έχει το δικαίωμα να προκαλεί σε τρελλό βαθμό έναν άντρα αλλά συγχρόνως να απαιτεί από τον άντρα να επιβάλλεται στις ορμές του, σαφώς και διαφωνώ.

Και απλώς νομίζω ότι οι συγκεκριμένες γυναίκες έχουν πολλά θεματάκια να λύσουν και χρησιμοποιούν αυτά τα τερτίπια με την αντίστροφη λογική του άντρα θύτη.
Δηλαδή μια ψευδαίσθηση εξουσίας πάνω στους άντρες. Κάτι αμιγώς εκδικητικό.

Και οι δολοφονίες/βιασμοί γυναικών σε ασανσέρ ή έρημους δρόμους έχουν μηδαμινή σχέση με αυτό.
Ε, ναι. Αν η ηλίθια που στοχεύει στα εγκεφαλικά ζωώδη κέντρα του άντρα, περιμένει να λειτουργήσει μετά ως ασκητής φιλόσοφος, τότε μιλάμε σίγουρα για σεξ μεταξύ ζώων.
Προσωπικα δεν θεωρώ τους άντρες ζώα. Θεωρώ ότι είμαστε πρώτα από όλα άνθρωποι και τα δύο φύλα και στη συνέχεια έχουμε διάφορες σαν φύλα. Ναι μπορεί να εκδηλώνει πιο έντονα τις ορμές του αλλά σίγουρα δεν ισχυει το ότι ο άντρας έχει ζωώδη ένστικτα που δεν μπορεί να κυριαρχήσει πάνω τους. Το θεωρώ αστείο αφήγημα και κομμάτι της κουλτούρας του βιασμού.

Que Sera, Sera...
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Naida έγραψε: 12 Ιαν 2020, 14:42

Πώς δίνει μια γυναίκα δικαίωμα να την βιάσουν;
Αναφέραμε πιο πριν για τον βιασμό χωρίς εισαγωγικά και τον "βιασμό" με εισαγωγικά
Όπως επίσης και η κάθε περίπτωση βιασμού που διαφέρει από την άλλη
Εκείνο που ζητάς είναι το ότι η γυναίκα δεν έχει καμία ευθυνηκσι δεν φταίει (με την αιτιολογική και όχι με την νομική έννοια ) οποία και εάν είναι η συμπεριφορά της και οποίες και εάν είναι οι πράξεις της
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Naida έγραψε: 12 Ιαν 2020, 15:05
Ναι μπορεί να εκδηλώνει πιο έντονα τις ορμές του αλλά σίγουρα δεν ισχυει το ότι ο άντρας έχει ζωώδη ένστικτα που δεν μπορεί να κυριαρχήσει πάνω τους.
Ετσι πιστευω και εγω.Βεβαια υπαρχει και η γκριζα ζωνη των 30-60 δευτερολεπτων πριν την κορυφωση του αντρα πανω στο σεξ που αν αρχισει καποια εκει τα "σταματα,δεν συναινω αλλο φτανει" μαλλον οδευει η κατασταση προς καραμπινατο βιασμο.Κακως το ανεφερα βεβαια σας βαζω και ιδεες.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 12 Ιαν 2020, 14:26
Θέλω να πω πως εάν κάποια γυναίκα προκλητικά ντυμένη ..σκύβει μπροστά στον Τζακ τον Αντεροβγάλτη και του δείχνει προκλητικά τον κωλο της ...έχει και αυτή ευθύνη για το ότι θα επακολουθήσει ..
Και με αυτό που λέγω ΔΕΝ ισχυρίζομαι ότι ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης είναι αθώος και ότι θα πρέπει να μην τιμωρηθεί από το δικαστήριο ..
Ομως παραπάνω αναφέρθηκες στην περίπτωση της Τοπαλούδη, χωρίς κανείς μας να γνωρίζει τι είδους παπά της πούλησαν οι δύο δολοφόνοι της προκειμένου να τη ξεμοναχιάσουν και αν της πούλησαν.

Πολλοί έχουν την ικανότητα να εμφανίζονται ως καλοί άνθρωποι, ενώ δεν είναι.

Δεν μπορούμε να βγάζουμε συμπέρασμα ότι "α, η Τοπαλούδη ήταν *τάνα" χωρίς να γνωρίζουμε.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

foscilis έγραψε: 12 Ιαν 2020, 13:08
Ο ορισμός που δίνεις είναι ο ορισμός της Wikipedia στο λήμμα "sexual assault" και είναι σωστός.

Ο ορισμός που χρησιμοποιεί η μελέτη που μιλάει για 19-27% περιλαμβάνει το ενδεχόμενο το θύμα να έχει κάνει με τη δική του θέληση χρήση αλκοόλ ή ναρκωτικών με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να δώσει ρητή συναίνεση. Μάλιστα βλέποντας τους πληθυσμούς που χρησιμοποιούν (π.χ. 5-7) αυτού του είδους οι "επιθέσεις" είναι το 80% του συνόλου.

Κοινώς η μελέτη μας λέει ότι 15-22% των φοιτητριών περνάνε τουλάχιστον μία βραδιά στη διάρκεια των σπουδών τους μεθοκοπώντας και κάνοντας σεξ με όποιον βρουν μπροστά τους και 4-5% υφίστανται μία τουλάχιστον σεξουαλική επίθεση η οποία σύμφωνα με τον χρησιμοποιούμενο ορισμό μπορεί να είναι ακόμα και επιμονή του γκόμενου να το κάνετε παρ' όλο που βιάζεσαι να φύγεις γιατί δίνεις μάθημα. Τα νούμερα για τους άντρες είναι φυσικά ακόμα μικρότερα, μιλάμε για μισό και ένα τοις εκατό.

Τα διογκωμένα νούμερα έχουν χρησιμοποηθεί για να τροφοδοτήσουν μια μαζική υστερία η οποία παρουσιάζει τα αμερικανικά πανεπιστήμια σαν... στρατόπεδα συγκέντρωσης όπου οι βιασμοί είναι συστηματικοί.
οχι ακριβως, τα νουμερα λενε αλλα πραγματα. Κατι επισης που πουθενα δεν διαφαινεται στην ερευνα, ειναι οτι σεξουαλικη επιθεση ονομαζεται η εκ των υστερων αποσυρση της συναινεσης, οπως συστηματικα προσπαθεις να υποβαλλεις, για να υποβαθμισεις το επιχειρημα.

At least 47% of college students' sexual assaults are associated with alcohol use[17]
Women whose partners abuse alcohol are 3.6 times more likely than other women to be assaulted by their partners[62]
In 2013, more than 14,700 students between the ages of 18 and 24 were victims of alcohol-related sexual assault in the U.S.[17]
In those violent incidents recorded by the police in which alcohol was a factor, about 9% of the offenders and nearly 14% of the victims were under age 21[
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Alien666 έγραψε: 12 Ιαν 2020, 15:21
Θέλω να πω πως εάν κάποια γυναίκα προκλητικά ντυμένη ..σκύβει μπροστά στον Τζακ τον Αντεροβγάλτη και του δείχνει προκλητικά τον κωλο της ...έχει και αυτή ευθύνη για το ότι θα επακολουθήσει ..
Και με αυτό που λέγω ΔΕΝ ισχυρίζομαι ότι ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης είναι αθώος και ότι θα πρέπει να μην τιμωρηθεί από το δικαστήριο ..
Ομως παραπάνω αναφέρθηκες στην περίπτωση της Τοπαλούδη, χωρίς κανείς μας να γνωρίζει τι είδους παπά της πούλησαν οι δύο δολοφόνοι της προκειμένου να τη ξεμοναχιάσουν και αν της πούλησαν.

Δεν μπορούμε να βγάζουμε συμπέρασμα ότι "α, η Τοπαλούδη ήταν *τάνα" χωρίς να γνωρίζουμε.
Βασικά χρησιμοποιήθηκε ως παράδειγμα , τόσο από εσένα όσο και από εμένα
Δεν ειμαι δικαστής η αστυνομικός ντεντέκτιβ επί του θέματος
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Προσωπικα δεν θεωρώ τους άντρες ζώα. Θεωρώ ότι είμαστε πρώτα από όλα άνθρωποι και τα δύο φύλα και στη συνέχεια έχουμε διάφορες σαν φύλα. Ναι μπορεί να εκδηλώνει πιο έντονα τις ορμές του αλλά σίγουρα δεν ισχυει το ότι ο άντρας έχει ζωώδη ένστικτα που δεν μπορεί να κυριαρχήσει πάνω τους. Το θεωρώ αστείο αφήγημα και κομμάτι της κουλτούρας του βιασμού.
Τις γυναίκες που γουστάρουν να παίζουν με τα ζωώδη ένστικτα των αντρών και να παραπονιούνται εκ των υστέρων για τη δυνατότητα ελέγχου αυτών των ενστίκτων, τις θεωρείς αστείες ή σοβαρές;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 12 Ιαν 2020, 15:32
Alien666 έγραψε: 12 Ιαν 2020, 15:21

Βασικά χρησιμοποιήθηκε ως παράδειγμα , τόσο από εσένα όσο και από εμένα
Δεν ειμαι δικαστής η αστυνομικός ντεντέκτιβ επί του θέματος
Εφόσον λοιπόν δεν είσαι δικαστής ή αστυνομικός για να έχεις συγκεντρώσει στοιχεία, μη βγάζεις συμπεράσματα για το θύμα, κρίνοντας μόνο από την εγκληματική προσωπικότητα των θυτών.

Και έχουν δίκιο οι φεμινίστριες ότι αυτό είναι μια τάση μιας μερίδας της κοινωνίας που πρέπει να εξαλειφθεί (και θα εξαλειφθεί με την πρόοδο, ακόμη -λέω εγώ- και χωρίς τις φεμινιστικές διεκδικήσεις).

Την υπόθεση Τοπαλούδη δεν θυμάμαι να την ανέφερα ως παράδειγμα (μη με βάζεις να ψάχνω τώρα) αλλά ακόμη κι αν το έκανα, δεν θα θεωρούσα ότι φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τον τραγικό θάνατό της.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μήπως, λέω μήπως... το να συνδέονται τα περιστατικά δολοφονιών και βιασμών όπως αυτό της Τοπαλούδη με την κάθε τρελλαμένη που μπορεί να θεωρήσει ως βιασμό το οτιδήποτε, είναι ακραίο;

Το είπαμε 200 φορές αλλά μονίμως επανερχόμαστε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

GoBack έγραψε: 12 Ιαν 2020, 15:19
Ναι μπορεί να εκδηλώνει πιο έντονα τις ορμές του αλλά σίγουρα δεν ισχυει το ότι ο άντρας έχει ζωώδη ένστικτα που δεν μπορεί να κυριαρχήσει πάνω τους.
Ετσι πιστευω και εγω.Βεβαια υπαρχει και η γκριζα ζωνη των 30-60 δευτερολεπτων πριν την κορυφωση του αντρα πανω στο σεξ που αν αρχισει καποια εκει τα "σταματα,δεν συναινω αλλο φτανει" μαλλον οδευει η κατασταση προς καραμπινατο βιασμο.Κακως το ανεφερα βεβαια σας βαζω και ιδεες.
Και να χάσει τις συσπάσεις; Χαζή είναι;
Πάντως πολύ ενδιαφέρον πείραμα :lol:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιαν 2020, 15:37

Τις γυναίκες που γουστάρουν να παίζουν με τα ζωώδη ένστικτα των αντρών και να παραπονιούνται εκ των υστέρων για τη δυνατότητα ελέγχου αυτών των ενστίκτων, τις θεωρείς αστείες ή σοβαρές;
Μα δεν θεωρώ ότι έχουν ζωώδη ένστικτα οι άντρες. Αυτό το θεωρείς εσύ.

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”