Δεν έχει εφόσον θα μπορούσε να συμβεί και με έναν άνδραNaida έγραψε: 12 Ιαν 2020, 13:19Τι ευθύνες έχει για τον βιασμό;hellegennes έγραψε: 12 Ιαν 2020, 13:18Ναι, έχει την διαφορά ότι δεν μπορείς να ονομάσεις «κουλτούρα βιασμού» το να πω ότι η γκόμενα που κατέβασε 10 σφηνάκια και πήγε στο σπίτι τριών τελείως αγνώστων που συνάντησε στο μπαρ και κατόπιν βιάστηκε έχει ευθύνες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
Τρικυμία εν κρανιωgeorgebi έγραψε: 12 Ιαν 2020, 13:20 Σε πολλούς κακοφαίνεται το «ο βιαστής είσαι εσύ». Ναι, ούτε εγώ θα χρησιμοποιούσα αυτή τη φράση. Είναι επιθετική και λιγουλάκι υπερβολική. Όλοι νιώθουν καλύτερα όταν ακούν ότι μιλάει για το κράτος της καταστολής, για την αστυνομία, για τη δικαιοσύνη, για τα μέσα ενημέρωσης, για τη γνώμη την κοινή. Νιώθουν καλύτερα γιατί αυτοί ποτέ δεν βίασαν, ποτέ δεν χτύπησαν, ποτέ δεν κακοποίησαν, άρα νιώθουν ότι έχουν προσωπικά προσβληθεί. Δεν τους αξίζουν τέτοιοι χαρακτηρισμοί.
Λες να μην είπαν και ποτέ καμιά γυναίκα «τσούλα», «πουτάνα» και «φτηνή»; Λες να μην είπαν ποτέ για καμιά γυναίκα, ας μην ντυνόταν έτσι, ας μην ήταν η συμπεριφορά της προκλητική, ας μην πήγαινε σπίτι του, ας μην έδινε δικαιώματα, ας μην είχε πιει, ας έφευγε, ας πρόσεχε, ας μην τον είχε παντρευτεί; Ποιος ξέρει, μπορεί. Μπορεί να υπάρχουν και τέτοιοι εκεί έξω, μακάρι, γιατί δεν είναι πολλοί.
Σ’ εσάς τους λίγους, που είστε τόσο από την πλειοψηφία διαφορετικοί, που έχετε κάνει τόσο κόπο να γίνετε απ’ τους άλλους πιο καλοί, κόπο που οφείλει να αναγνωριστεί, σ’ εσάς δεν αξίζει το «ο βιαστής είσαι εσύ». Όχι, δεν σου αξίζει.
Μόνο πες μου. Εσύ που είσαι απ’ τους καλούς, πόσες φορές που άκουσες απ’ την παρέα σου κάτι απ’ αυτά, διαμαρτυρήθηκες και τους εξήγησες γιατί; Πόσες φορές που άκουσες «αστείο» για κάτι απ’ αυτά δεν γέλασες, αλλά απάντησες ψυχρά; Πόσες φορές επέλεξες να τσακωθείς αντί να το αφήσεις να πέσει κάτω, γιατί απλά ήθελες να κυλήσει η βραδιά και να περάσετε καλά; Πόσες φορές ήρθες σε αντιπαράθεση με φίλο σου που σκέφτεται σεξιστικά;
Με πόσες παρέες έκοψες και πόσες φιλίες έληξες, γιατί είχατε άλλα μυαλά; Και πόσες φορές σιώπησες, συνολικά;
Κάθε φορά που δεν πήρες θέση, πήρες. Τη θέση του βιαστή. Λυπάμαι που στο λέω. Ο βιαστής είσαι εσύ https://t.co/puBc0kgRRP
Άλλο πράγμα η σεξιστική συμπεριφορά άλλο πράγμα το να θεωρώ μια γυναίκα τσουλα γιατί ντύνεται προκλητικά και άλλο πράγμα να δικαιολογώ βιασμό
Και ναι
Μια σοβαρή γυναίκα δεν πρέπει να δίνει δικαιώματα
Όχι γιατί έτσι δικαιολογείται ο βιασμός της η έχει ελεφρυντικα ο βιαστής της
Αλλά γιατί η ίδια με την ηλίθια συμπεριφορά της διευκολύνει τον βιασμό της
Μια σοβαρή γυναίκα δεν πρέπει να δίνει δικαιώματα
Όχι γιατί έτσι δικαιολογείται ο βιασμός της η έχει ελεφρυντικα ο βιαστής της
Αλλά γιατί η ίδια με την ηλίθια συμπεριφορά της διευκολύνει τον βιασμό της
Και διευκρινιζω
Όσο τσουλα πουτανα προκλητική μαλακισμενη κλπ κλπ και σαν είναι μια γυναίκα ΔΕΝ δικαιολογείται ο βιασμος της !!
Και..φταιμε και εμείς οι άνδρες που πηγαίνουμε και μπλέκουμε με τέτοιες βλσμενες και με τέτοια πορνιδια
Όσο τσουλα πουτανα προκλητική μαλακισμενη κλπ κλπ και σαν είναι μια γυναίκα ΔΕΝ δικαιολογείται ο βιασμος της !!
Και..φταιμε και εμείς οι άνδρες που πηγαίνουμε και μπλέκουμε με τέτοιες βλσμενες και με τέτοια πορνιδια
Θα σε απογοητεύσω, αλλά είμαι από τους λίγους που αυτά που λες τα έχω κάνει ΟΛΑ.georgebi έγραψε: 12 Ιαν 2020, 13:20
Μόνο πες μου. Εσύ που είσαι απ’ τους καλούς, πόσες φορές που άκουσες απ’ την παρέα σου κάτι απ’ αυτά, διαμαρτυρήθηκες και τους εξήγησες γιατί; Πόσες φορές που άκουσες «αστείο» για κάτι απ’ αυτά δεν γέλασες, αλλά απάντησες ψυχρά; Πόσες φορές επέλεξες να τσακωθείς αντί να το αφήσεις να πέσει κάτω, γιατί απλά ήθελες να κυλήσει η βραδιά και να περάσετε καλά; Πόσες φορές ήρθες σε αντιπαράθεση με φίλο σου που σκέφτεται σεξιστικά;
Με πόσες παρέες έκοψες και πόσες φιλίες έληξες, γιατί είχατε άλλα μυαλά; Και πόσες φορές σιώπησες, συνολικά;
Κι εδώ στο πχώρουμ αν με έχεις διαβάσει κατά καιρούς, έχω υπερασπιστεί το ελαφρύ γυναικείο ντύσιμο και έχω πει (μέχρι και σε αυτό το νήμα) ότι έχω ξεκόψει από άτομα που σκέφτηκαν έτσι.
Αυτά, όσον αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα της σεξουαλικής επίθεσης και του βιασμού. "Σεξιστικά" σκέφτομαι σε εντελώς άλλους τομείς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AlienWay την 12 Ιαν 2020, 13:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Οκ, θα τα πάρω με τη σειρά.Naida έγραψε: 12 Ιαν 2020, 13:05Μα δεν μιλούσαμε για άνδρα μεθυσμένο που θα βιάσει και γυναίκα νηφάλια που επίσης θα βιασει,πώς βάζεις το παράγοντα μεθυσμένο στην εξίσωση; Ξαναλέω είπες ότι ο άντρας σε σεξουαλική διέγερση χάνει την συνειδητότητα του. Και σου επαναλαμβάνω το ερώτημα. Ένας άντρας θα μπορούσε να κάνει χρήση αυτής της σκέψης και να αισθανθεί ότι είναι κάτι που δεν το ελέγχει;ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιαν 2020, 12:54Νάιδα, θα ξεκινήσω από τα βασικά. Θυμάμαι πολύ καλά τι έγραψα, αν και δεν θυμάμαι σε ποιο θέμα ακριβώς αλλά δεν θα ψάξω να το βρω γιατί όπου και να το έγραψα, το εννοώ. Και η συγκεκριμένη σύγκριση, μεταξύ ενός μεθυσμένου άντρα σε στύση και μιας γυναίκας με στραπόν, μου φαίνεται αφ' ενός αστεία αφ' ενός εκτός κάθε πλαισίου λογικής.Naida έγραψε: 12 Ιαν 2020, 12:27
ΓΑΛΗ πάνω στη συζήτηση κάποια από τις προηγούμενες μέρες πάλι σε κάποιο θέμα για βιασμό, όταν έλεγα ότι και μια γυναίκα θα μπορούσε να βιάσει έναν άνδρα που θα είναι δεμένος ή ναρκωμενος κτλ θυμάμαι που είπες ότι ο άνδρας όταν περιέλθει σε σεξουαλική διέγερση χάνει την συνειδητότητα του και δεν μπορεί να σταματήσει ενώ η γυναίκα θα το έκανε συνειδητά. Δε ξέρω αν το θυμάσαι, μπορώ να ανατρέξω να το βρω αν θες. Αυτό θεωρείς είναι εν μέρει δικαιολόγηση του θύτη; Και αν ναι έχοντας κάποιος άνδρας αυτή τη σκέψη, θα μπορούσε να μπει στη διαδικασία να δικαιολογήσει τον εαυτό του, θεωρώντας ότι είναι κάτι πάνω από τις δυνάμεις του; Και αν ναι, πιστεύεις αυτό εμπίπτει στην κουλτούρα βιασμού;
Οπότε, μπορώ να προτείνω κάτι πολύ απλό για να έρθει το πράγμα στα ίσα του. Κάθε κοπελιά που θεωρεί ότι δεν φέρει καμμία ευθύνη για τη διαδικασία που μπορεί να προκύψει μετά από μέθη σε κάποιο μπαρ και την οικειοθελή ή μη προσέλευση της στο χώρο που έλαβε χώρα ο βιασμός (γιατί συνήθως οι βιασμοί* γίνονται σε σπίτια και όχι πάνω στη μπάρα ή τα τραπέζια του μπαρ) μπορεί να έχει μέσα στο τσαντάκι της και ένα στραπόν.
*Έβαλα τον αστερίσκο γιατί παίζουν πολλοί βαθμοί βιασμού.
Επίσης το ότι θεωρείς ότι η γυναίκα που θα πέσει θύμα βιασμού φέρει ευθύνη ως προς τον βιασμό της ,θεωρείς εμπίπτει στην κουλτούρα βιασμού;
Ναι, υποστηρίζω ότι ένας άντρας σε σεξουαλική διέγερση χάνει τη συνειδητότητα του και τον πλήρη έλεγχο της σκέψης και των κινήσεων του σε ένα χ βαθμό. Υποθέτω ότι αυτό που ισχυρίζεσαι είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτό το γεγονός ως δικαιολογία για αυτό που κάνει όπως "οκ, από τη στιγμή που είναι φυσικό να χάνω τον έλεγχο, δεν φέρω ευθύνη γι' αυτό που κάνω".
Η απάντηση μου είναι ότι ναι, μπορεί να το χρησιμοποιήσει τόσο ως προσωπική δικαιολογία εκείνη τη στιγμή όσο και ως υπερασπιστικό επιχείρημα σε μία δίκη. Μπορεί επίσης να ισχυρισθεί ότι ήταν μεθυσμένος και δεν ήξερε τι έκανε ενώ δεν ήταν τόσο μεθυσμένος. Αυτό είναι επίσης αδιαμφισβήτητο γεγονός.
Το θέμα όμως είναι ότι καλό να βλέπουμε τα πράγματα με μια ευρύτερη οπτική και όχι με τη γραμμικότητα της αντρικής και μόνον υπαιτιότητας στο γκρίζο πεδίο των βιασμών. Γιατί κανείς άντρας δεν βρίσκεται στο πεδίο της διέγερσης, έτσι ξαφνικά. Κάτι έχει προηγηθεί αυτής. Και το ερώτημα που προκύπτει είναι το κατά πόσον έχει συμβάλλει και η γυναίκα σ' αυτό. Γιατί αν έχει συμβάλλει με τρόπο που μπορεί να δίνει σήματα ότι η πράξη θα είναι συναινετική, τότε ένας μεθυσμένος μπορεί να θεωρήσει ότι όντως είναι συναινετική. Και αυτό είναι απολύτως λογικό. Απλώς γιατί οι άνθρωποι, συνήθως θεωρούν ως πραγματικότητα αυτό που καλύπτει το δικό τους "θέλω", τη συγκεκριμένη στιγμή.
Και ακριβώς γι' αυτό θέτω και το θέμα της ευθύνης των γυναικών. Αν θέλουν πραγματική ισότητα, θα πρέπει να αναλαμβάνουν και το μερίδιο της ευθύνης που τους αναλογεί. Αν στο οτιδήποτε που αφορά τη διαχείριση του ερωτισμού, οι γυναίκες θεωρούν ότι έχουν δικαίωμα να διαχειρίζονται τη σεξουαλικότητα των αντρών, ενίοτε ως παιχνίδι επιβεβαίωσης παίζοντας το αντικείμενο πόθου, καλό θα είναι να βάλουν στο κόνσεπτ ότι και οι άντρες θα τις δουν έτσι. Και θα τις διαχειρισθούν αναλόγως.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
hellegennes έγραψε: 11 Ιαν 2020, 22:59Εσύ μπορεί να το βρίσκεις αστείο φίλε, γιατί κάνεις το παλικάρι στην φακή επειδή σε παίρνει κι έτσι διαιωνίζεται η αγρικουλτούρα βιασμού.Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Ιαν 2020, 22:51Peak boomer humor.Feindflug έγραψε: 11 Ιαν 2020, 22:47 Το μεσημέρι βίασα την φακή. Μπήκα μέσα της και πήρα αυτό που ήθελα. Δεν ρώτησα για συγκατάθεση. Απλά ικανοποίησα το ένστικτο μου. Νιώθω υπέροχα.
Υ.Γ.: Όλα είναι βιασμός.
Οι φακές γκρινιάζουν λιγότερο τουλάχιστον , ΑχαΑΧΑχαχαΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑχαχ *πεθαίνει*
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Αρα δεν υπάρχει στην ουσία ισοτητα και έχει δίκιο η Naida ή πρέπει να διαχωρίσουμε από την ισότητα το σεξουαλικό μέρος
Καλό είναι να μην εμπλέκουμε το "ελαφρύ γυναικείο ντύσιμο" με τη διαθεσιμότητα που δείχνει το όλο πακέτο και κυρίως η συμπεριφορά. Όλοι και όλες ξέρουμε τι είναι συνειδητά προκλητικό.Alien666 έγραψε: 12 Ιαν 2020, 13:36 Κι εδώ στο πχώρουμ αν με έχεις διαβάσει κατά καιρούς, έχω υπερασπιστεί το ελαφρύ γυναικείο ντύσιμο και έχω πει (μέχρι και σε αυτό το νήμα) ότι έχω ξεκόψει από άτομα που σκέφτηκαν έτσι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ισότητα σε σχέση με τον νόμο ως προς τα δικαιώματα και καθήκοντα .. όχι προς άλλα ζητήματαnemo έγραψε: 12 Ιαν 2020, 13:43 Αρα δεν υπάρχει στην ουσία ισοτητα και έχει δίκιο η Naida ή πρέπει να διαχωρίσουμε από την ισότητα το σεξουαλικό μέρος
Στην προσωπική ερωτική σχέση δεν τίθεται θέμα ισότητας
Αυτό ακριβώς είναι ένα από τα στοιχεία της κουλτούρας βιασμού. Το να θεωρούμε ότι ο άντρας σε σεξουαλική διέγερση χάνει συνειδητότητα,έχει ζωώδη ένστικτα κτλ. Όχι. Δεν είναι έτσι. Μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του και να μην προχωρήσει σε κάτι που είναι έγκλημα. Αυτό που θα βοηθήσει να μην σταματήσει είναι η σκέψη του είναι πάνω από τις δυνάμεις μου. Και αυτό είναι που πρώτα απ' όλα η κοινωνία συνολικότερα πρέπει να μην αφήνει γκρίζες ζώνες για δικαιολόγηση. Ο κάθε άνθρωπος παίρνει τα ρίσκα του ως προς το κομμάτι της επικινδυνότητας στη ζωή του. Που αυτό σημαίνει είτε να μπω στο αυτοκίνητο ενός μεθυσμένου και αν σκοτωθώ, είτε να μπω στο αυτοκίνητο ενός άγνωστου και να βιαστώ. Αυτά είναι αυτονόητα στο να προφυλάσσουμε τον εαυτό μας από ενδεχόμενο κίνδυνο. Το να θεωρούμε όμως ότι έχει κάποια ευθύνη επειδή βιάστηκε ειναι τρελό.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιαν 2020, 13:36Οκ, θα τα πάρω με τη σειρά.Naida έγραψε: 12 Ιαν 2020, 13:05Μα δεν μιλούσαμε για άνδρα μεθυσμένο που θα βιάσει και γυναίκα νηφάλια που επίσης θα βιασει,πώς βάζεις το παράγοντα μεθυσμένο στην εξίσωση; Ξαναλέω είπες ότι ο άντρας σε σεξουαλική διέγερση χάνει την συνειδητότητα του. Και σου επαναλαμβάνω το ερώτημα. Ένας άντρας θα μπορούσε να κάνει χρήση αυτής της σκέψης και να αισθανθεί ότι είναι κάτι που δεν το ελέγχει;ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιαν 2020, 12:54
Νάιδα, θα ξεκινήσω από τα βασικά. Θυμάμαι πολύ καλά τι έγραψα, αν και δεν θυμάμαι σε ποιο θέμα ακριβώς αλλά δεν θα ψάξω να το βρω γιατί όπου και να το έγραψα, το εννοώ. Και η συγκεκριμένη σύγκριση, μεταξύ ενός μεθυσμένου άντρα σε στύση και μιας γυναίκας με στραπόν, μου φαίνεται αφ' ενός αστεία αφ' ενός εκτός κάθε πλαισίου λογικής.
Οπότε, μπορώ να προτείνω κάτι πολύ απλό για να έρθει το πράγμα στα ίσα του. Κάθε κοπελιά που θεωρεί ότι δεν φέρει καμμία ευθύνη για τη διαδικασία που μπορεί να προκύψει μετά από μέθη σε κάποιο μπαρ και την οικειοθελή ή μη προσέλευση της στο χώρο που έλαβε χώρα ο βιασμός (γιατί συνήθως οι βιασμοί* γίνονται σε σπίτια και όχι πάνω στη μπάρα ή τα τραπέζια του μπαρ) μπορεί να έχει μέσα στο τσαντάκι της και ένα στραπόν.
*Έβαλα τον αστερίσκο γιατί παίζουν πολλοί βαθμοί βιασμού.
Επίσης το ότι θεωρείς ότι η γυναίκα που θα πέσει θύμα βιασμού φέρει ευθύνη ως προς τον βιασμό της ,θεωρείς εμπίπτει στην κουλτούρα βιασμού;
Ναι, υποστηρίζω ότι ένας άντρας σε σεξουαλική διέγερση χάνει τη συνειδητότητα του και τον πλήρη έλεγχο της σκέψης και των κινήσεων του σε ένα χ βαθμό. Υποθέτω ότι αυτό που ισχυρίζεσαι είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτό το γεγονός ως δικαιολογία για αυτό που κάνει όπως "οκ, από τη στιγμή που είναι φυσικό να χάνω τον έλεγχο, δεν φέρω ευθύνη γι' αυτό που κάνω".
Η απάντηση μου είναι ότι ναι, μπορεί να το χρησιμοποιήσει τόσο ως προσωπική δικαιολογία εκείνη τη στιγμή όσο και ως υπερασπιστικό επιχείρημα σε μία δίκη. Μπορεί επίσης να ισχυρισθεί ότι ήταν μεθυσμένος και δεν ήξερε τι έκανε ενώ δεν ήταν τόσο μεθυσμένος. Αυτό είναι επίσης αδιαμφισβήτητο γεγονός.
Το θέμα όμως είναι ότι καλό να βλέπουμε τα πράγματα με μια ευρύτερη οπτική και όχι με τη γραμμικότητα της αντρικής και μόνον υπαιτιότητας στο γκρίζο πεδίο των βιασμών. Γιατί κανείς άντρας δεν βρίσκεται στο πεδίο της διέγερσης, έτσι ξαφνικά. Κάτι έχει προηγηθεί αυτής. Και το ερώτημα που προκύπτει είναι το κατά πόσον έχει συμβάλλει και η γυναίκα σ' αυτό. Γιατί αν έχει συμβάλλει με τρόπο που μπορεί να δίνει σήματα ότι η πράξη θα είναι συναινετική, τότε ένας μεθυσμένος μπορεί να θεωρήσει ότι όντως είναι συναινετική. Και αυτό είναι απολύτως λογικό. Απλώς γιατί οι άνθρωποι, συνήθως θεωρούν ως πραγματικότητα αυτό που καλύπτει το δικό τους "θέλω", τη συγκεκριμένη στιγμή.
Και ακριβώς γι' αυτό θέτω και το θέμα της ευθύνης των γυναικών. Αν θέλουν πραγματική ισότητα, θα πρέπει να αναλαμβάνουν και το μερίδιο της ευθύνης που τους αναλογεί. Αν στο οτιδήποτε που αφορά τη διαχείριση του ερωτισμού, οι γυναίκες θεωρούν ότι έχουν δικαίωμα να διαχειρίζονται τη σεξουαλικότητα των αντρών, ενίοτε ως παιχνίδι επιβεβαίωσης παίζοντας το αντικείμενο πόθου, καλό θα είναι να βάλουν στο κόνσεπτ ότι και οι άντρες θα τις δουν έτσι. Και θα τις διαχειρισθούν αναλόγως.
Επίσης μοα γυναίκα που θα διαχειριστεί την σεξουαλικότητα της έτσι ώστε να προσκαλέσει, η διαχείριση της από το ανδρικό φύλο περιλαμβάνει και τον ενδεχόμενο βιασμό της και σε αυτό θα έχει μερίδιο ευθύνης;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αμα η άλλη είναι ηλίθια και βλαμενη και κάνει κινήσεις που βοηθούν τους βιαστές της να την βιάσουν ...ΝΑΙ είναι υπεύθυνη για τον βιασμό της
Αυτό βέβαια δεν αθωώνει τους βιαστές της ..
Αυτό βέβαια δεν αθωώνει τους βιαστές της ..
Το συνειδητά προκλητικό φέρει και ευθύνη για τον ενδεχόμενο βιασμό ,να υποθέσω γιατί ο άνδρας δεν μπορεί να συγκρατήσει τις ορμές του;ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιαν 2020, 13:45Καλό είναι να μην εμπλέκουμε το "ελαφρύ γυναικείο ντύσιμο" με τη διαθεσιμότητα που δείχνει το όλο πακέτο και κυρίως η συμπεριφορά. Όλοι και όλες ξέρουμε τι είναι συνειδητά προκλητικό.Alien666 έγραψε: 12 Ιαν 2020, 13:36 Κι εδώ στο πχώρουμ αν με έχεις διαβάσει κατά καιρούς, έχω υπερασπιστεί το ελαφρύ γυναικείο ντύσιμο και έχω πει (μέχρι και σε αυτό το νήμα) ότι έχω ξεκόψει από άτομα που σκέφτηκαν έτσι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Otto Weininger
Ναιδα, άστο να πάει στο διάολο επιτέλους.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Νάιδα, το πρόβλημα δεν είναι ότι έχει κολλήσει σε ένα επαναλαμβανόμενο μάντρα.
Το πρόβλημα είναι ότι διαβάζεις το ίδιο μάντρα και στα γραπτά των άλλων.
Αυτό ειλικρινά, δεν μπορώ να το διαχειρισθώ.
Το πρόβλημα είναι ότι διαβάζεις το ίδιο μάντρα και στα γραπτά των άλλων.
Αυτό ειλικρινά, δεν μπορώ να το διαχειρισθώ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 45 Απαντήσεις
- 1065 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
-