viewtopic.php?f=33&t=14117&start=2430#p1037202
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 11 Ιαν 2020, 19:32Το φεμινιστικό κίνημα αφορά τα νομικά , ανθρώπινα , κοινωνικά πολιτικά οικονομικά δικαιώματα των γυναικώνΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 11 Ιαν 2020, 19:02Οι περισσότερες γυναίκες που ξέρω δηλώνουν ότι δεν είναι φεμινίστριες!ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 11 Ιαν 2020, 18:57 Η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών ΔΕΝ ασπάζεται τέτοιες ακραίες απόψεις άγριου φεμινισμού και ΔΕΝ χρειάζεται να πηγαίνουμε σαν άντρες να μπλέκουμε με γυναίκες με τέτοιες απόψεις και ιδέες οι οποίες άλλωστε ούτε οι πιο όμορφες γυναίκες είναι ούτε οι μόνες γυναίκες στον πλανήτη Γη
ΔΕΝ αφορά το τι κάνει ένα ζευγάρι στην προσωπική ερωτική του σχέση ούτε το το κάνει στο κρεβάτι του
Στο κρεβάτι δεν υπάρχει ισότητα , ένας είναι από πάνω και ένας από κάτω
Και την στιγμή που μια γυναίκα , όπως και ένας άνδρας άνετα μπορεί να φύγει από μια σχέση , ΔΕΝ υφίσταται θέμα καταπίεσης
Κατά δεύτερον
Πατριαρχία στην Ελλάδα ΔΕΝ υπάρχει από την εποχή που οι γυναίκες βγήκαν στην αγορά εργασίας και έχουν δικό τους πορτοφόλι ..
Κουμάντο σε μια οικογένεια όπως και στην κοινωνία κάνει όποιος κρατάει . .πορτοφόλι
Να πω ότι αυτό ήταν το βασικότερο βήμα. Βέβαια η νοοτροπία, σαν νοοτροπία υπάρχει ακόμα σε μεγάλο βαθμο σε άντρες-γυναίκες. Αλλά σιγά σιγά αλλάζει
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
Δηλαδή; Τι πρόβλημα δημιουργούν;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εντάξει αυτή είναι ωραία λεσβία. Δεν θα είναι φεμινίστρια.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εγώ βρίσκω υπερβολικά και τα τρία. Δεν νομίζω ότι οι φεμινίστριες του 2020 είναι φακλάνες, μπάζα ή πληρωμένες επαγγελματίες. Πιθανόν υπάρχουν και αυτές αλλά για την ευρύτερη κατηγορία, πιστεύω ότι είναι άλλοι οι κινητήριοι λόγοι.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 11 Ιαν 2020, 19:34Πληρωμένες επαγγελματίες ακτιβιστές που , ξένα προς την κοινωνία κινήματα προσπαθούν να τα μετά φυτέψουν και εδώ ...Otto Weininger έγραψε: 11 Ιαν 2020, 19:22 Φεμινιστριες το 2020 είναι κάτι φακλανες και κατι κακογαμημενα μπάζα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Βιασμό της λογικής χωρίς αναισθητικό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Λεσβίες;μίσανδρες; Υποκινούνται από τον Σόρος; Τον Σώρα; Είναι από τον Σείριο; Πες μας,μη μας κρατάς σε αγωνία.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιαν 2020, 19:48Εγώ βρίσκω υπερβολικά και τα τρία. Δεν νομίζω ότι οι φεμινίστριες του 2020 είναι φακλάνες, μπάζα ή πληρωμένες επαγγελματίες. Πιθανόν υπάρχουν και αυτές αλλά για την ευρύτερη κατηγορία, πιστεύω ότι είναι άλλοι οι κινητήριοι λόγοι.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 11 Ιαν 2020, 19:34Πληρωμένες επαγγελματίες ακτιβιστές που , ξένα προς την κοινωνία κινήματα προσπαθούν να τα μετά φυτέψουν και εδώ ...Otto Weininger έγραψε: 11 Ιαν 2020, 19:22 Φεμινιστριες το 2020 είναι κάτι φακλανες και κατι κακογαμημενα μπάζα.
Εάν το διάβαζε μια γυναίκα που έχει υποστεί βιασμό αυτό θα σε έβριζε.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Otto Weininger
Δες εδώ. Άκου την ερώτηση που κάνει, δες πως βάζει τα χέρια στη μέση και το ύφος που παίρνει.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιαν 2020, 19:48Εγώ βρίσκω υπερβολικά και τα τρία. Δεν νομίζω ότι οι φεμινίστριες του 2020 είναι φακλάνες, μπάζα ή πληρωμένες επαγγελματίες. Πιθανόν υπάρχουν και αυτές αλλά για την ευρύτερη κατηγορία, πιστεύω ότι είναι άλλοι οι κινητήριοι λόγοι.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 11 Ιαν 2020, 19:34Πληρωμένες επαγγελματίες ακτιβιστές που , ξένα προς την κοινωνία κινήματα προσπαθούν να τα μετά φυτέψουν και εδώ ...Otto Weininger έγραψε: 11 Ιαν 2020, 19:22 Φεμινιστριες το 2020 είναι κάτι φακλανες και κατι κακογαμημενα μπάζα.
Αγαμητη υστερικια όσο δε πάει.
Let them make the first mistake. We make the last move.
60 σελίδες ρε μλκες; Αλήθεια τώρα;
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Oι φεμινίστριες είναι γυναίκες καθημερινές που έχουν όπως όλες υποψιαστεί ότι όλα γίνονται για το μουνί
Αυτή τη γνώση την έχουν πολιτικοποιήσει ως ιδεολογία ριζοσπαστική
Εκείνο βέβαια που σπάει αρχίδια είναι ότι χρησιμοποιούν τη λέξη βιασμός τόσο ελαστικά και ελεύθερα που προσβάλλει δημόσια το ανδρικό φύλο
Αυτή τη γνώση την έχουν πολιτικοποιήσει ως ιδεολογία ριζοσπαστική
Εκείνο βέβαια που σπάει αρχίδια είναι ότι χρησιμοποιούν τη λέξη βιασμός τόσο ελαστικά και ελεύθερα που προσβάλλει δημόσια το ανδρικό φύλο
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
-
Nero
φαντάζομαι τη Νάιδα σαν τον Βίλεμ Δε Φοε στο Πλατούν. Παλεύει μόνη της επι 3 μέρες, κορμιά σκορπισμένα γύρω της, ο μπλάκι, ο μόνος σύμμαχος έφυγε με το ελικόπτερο, οι εχθροί πλησιάζουν αλλά δεν πτοείται, συνεχίζει τη μάχη μέχρι τελικής πτώσης, μία αλλά λύκος

Όταν γράφεις για "γυναίκα που έχει υποστεί βιασμό" εννοείς κάποια από τις ηλίθιες τσιρλίντερς των ελληνικών δρώμενων;Naida έγραψε: 11 Ιαν 2020, 19:53Λεσβίες;μίσανδρες; Υποκινούνται από τον Σόρος; Τον Σώρα; Είναι από τον Σείριο; Πες μας,μη μας κρατάς σε αγωνία.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιαν 2020, 19:48Εγώ βρίσκω υπερβολικά και τα τρία. Δεν νομίζω ότι οι φεμινίστριες του 2020 είναι φακλάνες, μπάζα ή πληρωμένες επαγγελματίες. Πιθανόν υπάρχουν και αυτές αλλά για την ευρύτερη κατηγορία, πιστεύω ότι είναι άλλοι οι κινητήριοι λόγοι.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 11 Ιαν 2020, 19:34
Πληρωμένες επαγγελματίες ακτιβιστές που , ξένα προς την κοινωνία κινήματα προσπαθούν να τα μετά φυτέψουν και εδώ ...
Εάν το διάβαζε μια γυναίκα που έχει υποστεί βιασμό αυτό θα σε έβριζε.
Ή κάτι άλλο;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Nero έγραψε: 11 Ιαν 2020, 20:01φαντάζομαι τη Νάιδα σαν τον Βίλεμ Δε Φοε στο Πλατούν. Παλεύει μόνη της επι 3 μέρες, κορμιά σκορπισμένα γύρω της, ο μπλάκι, ο μόνος σύμμαχος έφυγε με το ελικόπτερο, οι εχθροί πλησιάζουν αλλά δεν πτοείται, συνεχίζει τη μάχη μέχρι τελικής πτώσης, μία αλλά λύκος
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Όχι αυτές που βάζετε εσείς στο κάδρο κάθε φορά που ακούγεται η λέξη βιασμός.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιαν 2020, 20:02
Όταν γράφεις για "γυναίκα που έχει υποστεί βιασμό" εννοείς κάποια από τις ηλίθιες τσιρλίντερς των ελληνικών δρώμενων;
Ή κάτι άλλο;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Αυτό που προσβάλλει τα θύματα βιασμού είναι οι φεμινίστριες που έχουν κάνει τον βιασμό έννοια λάστιχο
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 45 Απαντήσεις
- 1065 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
-