!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

2-3 ποτα χρειαζονται παντως για να καμφθουν οι αναστολες και να αποφευχθουν τα τριμηνα,no rapo
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιαν 2020, 16:20
Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Ιαν 2020, 16:13
ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιαν 2020, 16:11

Ε, για τις περιπτώσεις που φτάνουν στη δημοσιότητα ή συζητούνται δημοσίως γράφω κι εγώ.

Γιατί κακά τα ψέμματα, τόσο οι γυναίκες όσο και οι άντρες ξέρουν πολύ καλά ποιες είναι οι περιπτώσεις που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης/πρόθεσης/προσδιορισμού κλπ ο βιασμός.
Φυσικά το ξέρουμε, το γράφετε συνέχεια.
Ματωμένη κωλοτρυπίδα + σπασμένα πλευρά = βιασμός.
Αν λείπει κάτι από το δύο = ηθική γκρίζα ζώνη, καλό είναι να τα λύσουν μεταξύ τους
Νάνε, από το να γράφεις αυτές τις συμβολικές υπερβολές, προτείνω να σαπορτάρεις κι εσύ ενεργώς το επόμενο χορευτικό.
:D
με ένα στεφάνι σόγιας στο κεφαλάκι του, κουκλί θα ήτανε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

GoBack έγραψε: 11 Ιαν 2020, 17:05 2-3 ποτα χρειαζονται παντως για να καμφθουν οι αναστολες και να αποφευχθουν τα τριμηνα,no rapo
Αν συνδυαστεί με αναμονή περιόδου οι πιθανότητες είναι αρκετά υψηλές :lol:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Alien666 έγραψε: 11 Ιαν 2020, 16:59
Naida έγραψε: 11 Ιαν 2020, 16:50
Alien666 έγραψε: 11 Ιαν 2020, 16:43 Δεν έχει να κάνει μόνο με ψευδή καταγγελία, Νάιδα.

Εχει να κάνει με την κοπέλα που ξυπνά μετά από μεθύσι, βλέπει έναν τύπο στο κρεβάτι δίπλα της και λέει από μέσα της "εγώ αν ήμουν νηφάλια δεν θα πήγαινα με αυτόν ακόμη κι αν με πλήρωνε".

Το αντίστροφο, σπάνια θα το πει ένας άντρας ή και αν το πει, δεν θα θεωρεί ότι θα τον στιγματίσει κάπως το γεγονός.

Επομένως μια κοπέλα πριν πιει πολύ ποτό, θα πρέπει να είναι σίγουρη αν της αρέσει αντικειμενικά (έστω και υποτυπωδώς) αυτός που πίνει μαζί της.
Και αν δει ότι αυτόν που έχει δίπλα της δεν της αρέσει, θα τον καταγγείλει για βιασμό;
Αν θέλει να κάνει ψευδή καταγγελία, αυτό σημαίνει ότι έχει πολύ εκδικητική φύση σαν άνθρωπος, ενδεχομένως και δόλο, όπως συμβαίνει συνήθως στις ψευδείς καταγγελίες.

Ωστόσο δεν είναι η μόνη πιθανότητα που υπάρχει. Υπάρχει και η πιθανότητα να τον βρίσει και να του πει "εσύ φταις".

Υπάρχει η πιθανότητα να του πει ότι αυτό που έγινε ήταν ένα λάθος και να μην τον κατηγορήσει για τίποτα, αλλά να αισθανθεί τόσο άσχημα για τον εαυτό της, που να μη μπορεί να λειτουργήσει στην καθημερινότητά της για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Υπάρχει η πιθανότητα να μη του πει τίποτα, αλλά να διαρρεύσει στον περίγυρό της ότι την πότισε και την εκμεταλλεύτηκε.

Και τέλος, υπάρχει η πιθανότητα να πει ότι εντάξει, δεν τρέχει τίποτα, και να συνεχίσει τη ζωή της.

Η τελευταία κατηγορία, εμένα προσωπικά μου αρέσει.
Υπάρχει και η περίπτωση να του ζητήσει χρήματα για το σεξ , αλλιώς θα τον καταγγείλει για βιαστή
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών ΔΕΝ ασπάζεται τέτοιες ακραίες απόψεις άγριου φεμινισμού και ΔΕΝ χρειάζεται να πηγαίνουμε σαν άντρες να μπλέκουμε με γυναίκες με τέτοιες απόψεις και ιδέες οι οποίες άλλωστε ούτε οι πιο όμορφες γυναίκες είναι ούτε οι μόνες γυναίκες στον πλανήτη Γη
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Πίσω από τα κινήματα αυτά του Άγριου Φεμινισμού , τα οποία τα διαχωρίζω από το καθαυτό φεμινιστικό κίνημα , κρύβονται αισθήματα μίσους προς το αντρικό φύλλο , έτσι όπως και στους άνδρες υπάρχουν μισογυνιδες ..
Θα άξιζε μια μελέτη για το το ποσοστό από το σύνολο του γυναικείου φύλλου , με τι καταγωγή μόρφωση και άλλα χαρακτηριστικά έχουν οι γυναίκες που έχουν τέτοιες ακραίες ιδέες και το βιώματα έχουν στο ιστορικό τους ως άτομα
Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Phorum.gr user: Γενιά των 700

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 11 Ιαν 2020, 18:57 Η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών ΔΕΝ ασπάζεται τέτοιες ακραίες απόψεις άγριου φεμινισμού και ΔΕΝ χρειάζεται να πηγαίνουμε σαν άντρες να μπλέκουμε με γυναίκες με τέτοιες απόψεις και ιδέες οι οποίες άλλωστε ούτε οι πιο όμορφες γυναίκες είναι ούτε οι μόνες γυναίκες στον πλανήτη Γη
Οι περισσότερες γυναίκες που ξέρω δηλώνουν ότι δεν είναι φεμινίστριες!
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Φεμινιστριες το 2020 είναι κάτι φακλανες και κατι κακογαμημενα μπάζα.

Let them make the first mistake. We make the last move.

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 11 Ιαν 2020, 19:02
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 11 Ιαν 2020, 18:57 Η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών ΔΕΝ ασπάζεται τέτοιες ακραίες απόψεις άγριου φεμινισμού και ΔΕΝ χρειάζεται να πηγαίνουμε σαν άντρες να μπλέκουμε με γυναίκες με τέτοιες απόψεις και ιδέες οι οποίες άλλωστε ούτε οι πιο όμορφες γυναίκες είναι ούτε οι μόνες γυναίκες στον πλανήτη Γη
Το φεμινιστικό κίνημα αφορά τα νομικά , ανθρώπινα , κοινωνικά πολιτικά οικονομικά δικαιώματα των γυναικών
ΔΕΝ αφορά το τι κάνει ένα ζευγάρι στην προσωπική ερωτική του σχέση ούτε το το κάνει στο κρεβάτι του
Στο κρεβάτι δεν υπάρχει ισότητα , ένας είναι από πάνω και ένας από κάτω
Και την στιγμή που μια γυναίκα , όπως και ένας άνδρας άνετα μπορεί να φύγει από μια σχέση , ΔΕΝ υφίσταται θέμα καταπίεσης

Κατά δεύτερον
Πατριαρχία στην Ελλάδα ΔΕΝ υπάρχει από την εποχή που οι γυναίκες βγήκαν στην αγορά εργασίας και έχουν δικό τους πορτοφόλι ..
Κουμάντο σε μια οικογένεια όπως και στην κοινωνία κάνει όποιος κρατάει . .πορτοφόλι
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Otto Weininger έγραψε: 11 Ιαν 2020, 19:22 Φεμινιστριες το 2020 είναι κάτι φακλανες και κατι κακογαμημενα μπάζα.
Πληρωμένες επαγγελματίες ακτιβιστές που , ξένα προς την κοινωνία κινήματα προσπαθούν να τα μετά φυτέψουν και εδώ ...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Ίσως επειδή δηλώνουν κάποιες άλλες φεμινίστριες. :D

Επ' ευκαιρία, μίλησε μας για τις λίγες και καλές φεμινίστριες που ξέρεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Και οι λεσβίες ε. Μην ξεχνιόμαστε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Η πλειοψηφία των γυναικών στην Ελλάδα βλέπει το φεμινιστικό κίνημα εκεί που την συμφέρει και όχι εκεί όπου δεν την συμφέρει
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Naida έγραψε: 11 Ιαν 2020, 19:38 Και οι λεσβίες ε. Μην ξεχνιόμαστε.
Αυτές είναι πιο ξεκάθαρη φάση και προκαλούν ελάχιστους προβληματισμούς.

Με τις φερόμενες ως στρέιτ υπάρχει το βασικό πρόβλημα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Phorum.gr user: Γενιά των 700

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας »

ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιαν 2020, 19:37
Ίσως επειδή δηλώνουν κάποιες άλλες φεμινίστριες. :D

Επ' ευκαιρία, μίλησε μας για τις λίγες και καλές φεμινίστριες που ξέρεις.
Είμαι και εγώ φεμινιστής σύμφωνα με τα λεγόμενά τους. :D
Παίζει πολύ νεύρωση πολύ ψύχωση, τι να πω;
Όταν βρίσκουν γκόμενο καμία δεν είναι φεμινίστρια
Είναι μια ιδεοληψία που σε κρατάει μακριά από τους άντρες
Επίσης όλα γίνονται εύκολα βιασμός.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”