Άμα την ρίξει κάτι στο ποτό είναι βιασμοςNaida έγραψε: 11 Ιαν 2020, 14:11Alien666 έγραψε: 11 Ιαν 2020, 14:01Βιασμός Νάιδα, είναι έτσι όπως το θέτεις τώρα (ότι δηλαδή αυτή λιποθύμησε από το πολύ ποτό). Πριν είπες ότι πίνουνε και οι δυο πολύ και αυτός εκμεταλλεύεται την αδυναμία της για αντίσταση.Naida έγραψε: 11 Ιαν 2020, 13:53
Να ένα διαμαντάκι, ευχαριστώ
μόλις μίλησα για βιασμό γυναίκας που δεν είχε τις αισθήσεις της από το ποτό αμέσως μπήκες στο τριπάκι να δικαιολογήσεις, αιτιολογήσεις, αθωώσεις το αρσενικό.
Ο λογικός άνθρωπος θα πει ναι ρε φίλε αυτό είναι βιασμός. Όταν η άλλη είναι λιώμα και δεν καταλαβαίνει και πάει ο άλλος και την πηδάει είναι βιασμός. Και το αντίθετο να γινόταν πάλι βιασμός του άνδρα θα ήταν. Αντ' αυτού μπήκες κατευθείαν στην λογική της δικαιολόγησης.
Και εγώ ρωτώ: Εφόσον και οι δύο πίνουν πολύ, η λογική επιβάλλει ότι ο ένας εκμεταλλεύεται την αδυναμία αντίστασης του άλλου. Ή όχι;
Σε περίπτωση που κάποιος από τους δύο θεωρεί ότι η κατάσταση θα οδηγηθεί σε σεξ και δεν το επιθυμεί, μπορεί να μη συνεχίσει να πίνει.
Εσύ στην αρχή λές ότι πίνουν πολύ και κάνουν σεξ γιατί έχουν μειωμένες αντιστάσεις και τώρα το γυρνάς ότι η γυναίκα έχει χάσει εντελώς τις αισθήσεις της.![]()
Γράφω
Όταν γράφω ότι ο άλλος εκμεταλλεύεται την αδυναμία της αλληνής για αντίσταση, εσύ καταλαβαίνεις ότι ήταν και οι δυο λιώμα και έκαναν σεξ. Κια συνεχίζεις ότι αφού θεωρεί ότι η κατάσταση θα οδηγηθεί σε σεξ δεν πρέπει να πιει άλλο.μια γυναίκα που ήπιε λίγο παραπάνω με κάποιον και αυτός εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία της για αντίσταση.
Τι να κάνω εγώ τώρα; να βρω που έχει φωλιά και ξεπηδάτε; δε μπορώ![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
Τύποι, νομίζω το χειρότερο απ' όλα, είναι το ανάποδο.
Εκεί που την πηδάς, να κοιμηθεί.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Μειωμένες αντιστάσεις έχουν και οι δύο, εφόσον ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.Naida έγραψε: 11 Ιαν 2020, 14:11Alien666 έγραψε: 11 Ιαν 2020, 14:01Βιασμός Νάιδα, είναι έτσι όπως το θέτεις τώρα (ότι δηλαδή αυτή λιποθύμησε από το πολύ ποτό). Πριν είπες ότι πίνουνε και οι δυο πολύ και αυτός εκμεταλλεύεται την αδυναμία της για αντίσταση.Naida έγραψε: 11 Ιαν 2020, 13:53
Να ένα διαμαντάκι, ευχαριστώ
μόλις μίλησα για βιασμό γυναίκας που δεν είχε τις αισθήσεις της από το ποτό αμέσως μπήκες στο τριπάκι να δικαιολογήσεις, αιτιολογήσεις, αθωώσεις το αρσενικό.
Ο λογικός άνθρωπος θα πει ναι ρε φίλε αυτό είναι βιασμός. Όταν η άλλη είναι λιώμα και δεν καταλαβαίνει και πάει ο άλλος και την πηδάει είναι βιασμός. Και το αντίθετο να γινόταν πάλι βιασμός του άνδρα θα ήταν. Αντ' αυτού μπήκες κατευθείαν στην λογική της δικαιολόγησης.
Και εγώ ρωτώ: Εφόσον και οι δύο πίνουν πολύ, η λογική επιβάλλει ότι ο ένας εκμεταλλεύεται την αδυναμία αντίστασης του άλλου. Ή όχι;
Σε περίπτωση που κάποιος από τους δύο θεωρεί ότι η κατάσταση θα οδηγηθεί σε σεξ και δεν το επιθυμεί, μπορεί να μη συνεχίσει να πίνει.
Εσύ στην αρχή λές ότι πίνουν πολύ και κάνουν σεξ γιατί έχουν μειωμένες αντιστάσεις και τώρα το γυρνάς ότι η γυναίκα έχει χάσει εντελώς τις αισθήσεις της.![]()
Γράφω
Όταν γράφω ότι ο άλλος εκμεταλλεύεται την αδυναμία της αλληνής για αντίσταση, εσύ καταλαβαίνεις ότι ήταν και οι δυο λιώμα και έκαναν σεξ. Κια συνεχίζεις ότι αφού θεωρεί ότι η κατάσταση θα οδηγηθεί σε σεξ δεν πρέπει να πιει άλλο.μια γυναίκα που ήπιε λίγο παραπάνω με κάποιον και αυτός εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία της για αντίσταση.
Γίνε σαφής εξαρχής και πες ότι αναφέρεσαι στην περίπτωση που η γυναίκα χάσει τις αισθήσεις της από το πολύ ποτό.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άμα δεν της ρίξει τίποτα και πιει από μόνη της και γίνει λιώμα και την πηδήξει χωρίς να υπάρχει καμία συναίνεση, δυνατότητα αντίδρασης; είναι βιασμός;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εξαρτάται από την κατάσταση του άλλου, Νάιδα. Είναι πολύ απλό.Naida έγραψε: 11 Ιαν 2020, 14:11 Όταν γράφω ότι ο άλλος εκμεταλλεύεται την αδυναμία της αλληνής για αντίσταση, εσύ καταλαβαίνεις ότι ήταν και οι δυο λιώμα και έκαναν σεξ. Κια συνεχίζεις ότι αφού θεωρεί ότι η κατάσταση θα οδηγηθεί σε σεξ δεν πρέπει να πιει άλλο.
Αν είναι κι αυτός μεθυσμένος, σαφώς και δεν μπορείς να του αποδώσεις συγκεκριμένη ευθύνη ή πρόθεση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ναι δεν ήμουν σαφής και παρεξήγησεςAlien666 έγραψε: 11 Ιαν 2020, 14:14Μειωμένες αντιστάσεις έχουν και οι δύο, εφόσον ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.Naida έγραψε: 11 Ιαν 2020, 14:11Alien666 έγραψε: 11 Ιαν 2020, 14:01
Βιασμός Νάιδα, είναι έτσι όπως το θέτεις τώρα (ότι δηλαδή αυτή λιποθύμησε από το πολύ ποτό). Πριν είπες ότι πίνουνε και οι δυο πολύ και αυτός εκμεταλλεύεται την αδυναμία της για αντίσταση.
Γράφω
Γίνε σαφής εξαρχής και πες ότι αναφέρεσαι στην περίπτωση που η γυναίκα χάσει τις αισθήσεις της από το πολύ ποτό.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Οχι, επίτηδες το έκανα.
Και ξέρεις πού αναφερόμουν: Στο κλασικό σενάριο που λέει ότι και οι δύο πίνουν πολύ και κάνουν σεξ και την επόμενη μέρα η γυναίκα λέει "με μέθυσε και με εκμεταλλεύτηκε".
Και όταν σου επισήμανα ότι και αυτός ήπιε και άρα είχε και ο ίδιος μειωμένες αναστολές, μου είπες ότι αυτή δεν είχε καθόλου τις αισθήσεις της.
Εκεί πάμε σε άλλη περίπτωση: Στον βιασμό μιας γυναίκας που δεν έχει καθόλου τις αισθήσεις της.
Μάθε μπαλίτσα
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Με λίγο παραπάνω ποτό, δεν αναισθητοποιείσαι. Βασικό.Naida έγραψε: 11 Ιαν 2020, 14:11
μια γυναίκα που ήπιε λίγο παραπάνω με κάποιον και αυτός εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία της για αντίσταση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Με λίγα λόγια η σχέση του σεξ με το ποτό, είναι ακριβώς η ίδια με τη σχέση του ποτού με το τιμόνι.
Το αν οδηγεί άντρας ή γυναίκα είναι αδιάφορο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
σιγα μην κανουμε και αλκοτεστ πριν γαμισομε. θα επεφτε κατα 80% η ποσοτητα γαμησιων στον πλανητη.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιαν 2020, 14:34 Με λίγα λόγια η σχέση του σεξ με το ποτό, είναι ακριβώς η ίδια με τη σχέση του ποτού με το τιμόνι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Επίσης βασικό είναι ότι είμαστε όλοι άνθρωποι (άντρες και γυναίκες) και ανήκουμε στο ίδιο βιολογικό είδος.
Οταν παλαιότερα είπα ότι είμαι υπέρ της ισότητας, η Νάιδα είπε "ναι, καλά".
Ολοι είμαστε άνθρωποι και όλοι πρέπει να έχουμε ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις. Οχι όταν μας βολεύει να είμαστε ίσοι και όπου δεν μας βολεύει, ο καθένας να έχει τον "ρόλο" του και τα "στερεότυπά" του.
Οταν παλαιότερα είπα ότι είμαι υπέρ της ισότητας, η Νάιδα είπε "ναι, καλά".
Ολοι είμαστε άνθρωποι και όλοι πρέπει να έχουμε ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις. Οχι όταν μας βολεύει να είμαστε ίσοι και όπου δεν μας βολεύει, ο καθένας να έχει τον "ρόλο" του και τα "στερεότυπά" του.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
ΝΑΙ!
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Κάντε νέο θέμα το τι είναι βιασμός.
Αυτό που προσωπικώς με θυμώνει στη συγκεκριμένη αντιμετώπιση είναι ότι στην προσπάθεια αποποίησης ευθύνης των γυναικών για τους περίπου βιασμούς, οι γυναίκες προβάλλονται ως αμεα σε μια διαρκή κατάσταση άτυπης "μέθης" και η ευθύνη διαχείρισης της όποιας εξέλιξης ανήκει μόνον στους άντρες.
Αυτό είναι όντως υποτιμητικό.
Αυτό είναι όντως υποτιμητικό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Λίνο Βεντούρα
Feindflug έγραψε: 11 Ιαν 2020, 14:14 Τύποι, νομίζω το χειρότερο απ' όλα, είναι το ανάποδο.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 45 Απαντήσεις
- 1065 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
-
- 5 Απαντήσεις