Νάιδα, το θέμα δεν είναι αν συγκινεί εσένα, εμένα ή τον οποιονδήποτε φορουμίτη αλλά το γιατί οι "βιασμοί" τρίτου τύπου, έχουν γίνει κάτι σαν επαναστατικό λάβαρο για πολύ περισσότερες γυναίκες.Naida έγραψε: 11 Ιαν 2020, 13:07 Αυτό που δήθεν τάχα μου σας πήρε ο πόνος για την λέξη βιασμός και τον ευτελισμό της κτλ κτλ με συγκινεί.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
γω παντως το εχω φτασει αυτο το επιπεδο. 10 χρονια πριν αν διαβαζα στις ειδησεις για βιασμο, ειχα την εικονα οτι προκειται για εγκλημα.Naida έγραψε: 11 Ιαν 2020, 13:07 Αυτό που δήθεν τάχα μου σας πήρε ο πόνος για την λέξη βιασμός και τον ευτελισμό της κτλ κτλ με συγκινεί.
τωρα η πρωτη μου σκεψη ειναι οτι μαλλον καποια βλαμμενη σαχλαμαριζει.
ισαως να δοκιμαζε καποιος να γκουγκλισει τη λεξη, και να δει σε τι ποσοστο αναφερεται σε αληθινα γεγονοτα και τι σε σαχλες.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Otto Weininger
Καλά η Naida δίνει το γνωστό φεμινιστικό αγώνα της.
Το θέμα είναι πως διάβασα μερικά σχόλια από την σελίδα του άρθρου.
Δεν πάνε καλά καθόλου μερικές.
Το θέμα είναι πως διάβασα μερικά σχόλια από την σελίδα του άρθρου.
Δεν πάνε καλά καθόλου μερικές.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Όχι ρε συ. Είπαμε. Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι.Ασέβαστος έγραψε: 11 Ιαν 2020, 08:42ενας ανθρωπος που θα ηθελε το καλο της, να τη διδαξει την αληθεια για τον κοσμο που ζουμε, θα την στριμωχνε νυχτα σε μια σκοτεινη γωνια, θα την ακινητοποιουσε με τη μουρη στον τοιχο, και θα της ψιθυριζε στο αυτι "αν τωρα σου κατεβασω το βρακι και σου χωσω το καβλι μου σε οποια τρυπα βρω προχειρη, αυτο θα ειναι βιασμος" και μετα να την αφησει και να φυγει.Gherschaagk έγραψε: 10 Ιαν 2020, 20:01
Κάπως όμως πρέπει να μάθει πως δεν περιστρέφεται ο κόσμος γύρω της και πως τα φιρστ γουορλντ προμπλεμς της είναι τόσο ασήμαντα όσο και η ίδια.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Υπερβάλλεις βρε συ Γαλή. Εγώ νομίζω ότι απλά υπερβάλλετε γιατί την ταυτίζετε στο μυαλό σας με φεμινίστρια του " ο βιαστής είσαι εσύ". Πάντως το να αποφορτίζετε το περιστατικό βασιζόμενοι σε εικασίες σας με στιλάκι έλα μωρέ πειραματιζόταν ο νεαρούλης και σιγά να πούμε τι έκανε κτλ δεν θεωρώ πως είναι η απάντηση στην υπερβολή της κοπέλας με τη χρήση της λέξης βιασμός. Η ελαστικοποίηση στα όρια τι θεωρεί πως μπορεί να κάνει κάποιος και τι όχι, θεωρώ ότι δεν είναι και τόσο καλό στις άγριες εποχές που ζούμε.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιαν 2020, 13:12Νάιδα, το θέμα δεν είναι αν συγκινεί εσένα, εμένα ή τον οποιονδήποτε φορουμίτη αλλά το γιατί οι "βιασμοί" τρίτου τύπου, έχουν γίνει κάτι σαν επαναστατικό λάβαρο για πολύ περισσότερες γυναίκες.Naida έγραψε: 11 Ιαν 2020, 13:07 Αυτό που δήθεν τάχα μου σας πήρε ο πόνος για την λέξη βιασμός και τον ευτελισμό της κτλ κτλ με συγκινεί.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό αυτό που έκανε.
Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7
Μπορεί να σταματούσε να τη χαιδεύει απλώς για να μην την ξυπνήσει, τόσο περίεργο είναι;
Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7
Οκ, ας πούμε ότι εγώ υπερβάλλω.Naida έγραψε: 11 Ιαν 2020, 13:25Υπερβάλλεις βρε συ Γαλή. Εγώ νομίζω ότι απλά υπερβάλλετε γιατί την ταυτίζετε στο μυαλό σας με φεμινίστρια του " ο βιαστής είσαι εσύ". Πάντως το να αποφορτίζετε το περιστατικό βασιζόμενοι σε εικασίες σας με στιλάκι έλα μωρέ πειραματιζόταν ο νεαρούλης και σιγά να πούμε τι έκανε κτλ δεν θεωρώ πως είναι η απάντηση στην υπερβολή της κοπέλας με τη χρήση της λέξης βιασμός. Η ελαστικοποίηση στα όρια τι θεωρεί πως μπορεί να κάνει κάποιος και τι όχι, θεωρώ ότι δεν είναι και τόσο καλό στις άγριες εποχές που ζούμε.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιαν 2020, 13:12Νάιδα, το θέμα δεν είναι αν συγκινεί εσένα, εμένα ή τον οποιονδήποτε φορουμίτη αλλά το γιατί οι "βιασμοί" τρίτου τύπου, έχουν γίνει κάτι σαν επαναστατικό λάβαρο για πολύ περισσότερες γυναίκες.Naida έγραψε: 11 Ιαν 2020, 13:07 Αυτό που δήθεν τάχα μου σας πήρε ο πόνος για την λέξη βιασμός και τον ευτελισμό της κτλ κτλ με συγκινεί.
Το ερώτημα όμως δεν είναι η δική υπερβολή αλλά γιατί εσύ σκέφτηκες ότι μπορεί να υπάρχει σύνδεση της εν λόγω "βιασμένης" με τις φεμινίστριες του κόνσεπτ "ο βιαστής είσαι εσύ".
Από που προέκυψε αυτός ο συνειρμός;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Με κίνδυνο να θιχτείς, αυτήν την φορά θα σ'την πω.Naida έγραψε: 11 Ιαν 2020, 13:07 Αυτό που δήθεν τάχα μου σας πήρε ο πόνος για την λέξη βιασμός και τον ευτελισμό της κτλ κτλ με συγκινεί.
Είσαι ηλίθια; Πας καλά που έστω και υπονοείς ότι υπάρχουν φυσιολογικοί άνθρωποι που δεν θεωρούν τον βιασμό ειδεχθές έγκλημα και τον εξευτελισμό της έννοιάς του αποτρόπαιο;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Και εγώ διαβάζοντας κάποια σχόλια εδώ μέσα θεωρώ ότι πολλοί μπερδεύουν το θέλω με το μπορώ. Και άλλοι έχουν μια τιμωρητική τάση σε κάποιον που χαλάει την ζαχαρένια τους, μη τυχόν και τους κόψουν τα δικαιώματα.Ασέβαστος έγραψε: 11 Ιαν 2020, 13:17γω παντως το εχω φτασει αυτο το επιπεδο. 10 χρονια πριν αν διαβαζα στις ειδησεις για βιασμο, ειχα την εικονα οτι προκειται για εγκλημα.Naida έγραψε: 11 Ιαν 2020, 13:07 Αυτό που δήθεν τάχα μου σας πήρε ο πόνος για την λέξη βιασμός και τον ευτελισμό της κτλ κτλ με συγκινεί.
τωρα η πρωτη μου σκεψη ειναι οτι μαλλον καποια βλαμμενη σαχλαμαριζει.
ισαως να δοκιμαζε καποιος να γκουγκλισει τη λεξη, και να δει σε τι ποσοστο αναφερεται σε αληθινα γεγονοτα και τι σε σαχλες.
Με λίγα λόγια όχι φίλε δεν μπορείς να βάζεις δάχτυλα όταν κοιμάται.Όσο και τέρμα καβλωμένος να είσαι, ότι φαντασίωση και να έχεις απλά δεν μπορείς. Κι αν το κάνεις δεν την βιάζεις με την ακριβολογία της λέξης αλλά σίγουρα παραβιάζει όρια.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Δεν είναι χειρότερα περιστατικά. Μιλάμε για αληθινά περιστατικά και μη αληθινά. Το ένα είναι βιασμός και το άλλο δεν είναι τίποτα. Το ένα είναι «νομίζω πώς μού λείπουν 5 ευρώ από την τσάντα μου» και το άλλο είναι «με λήστεψαν».blackpaint έγραψε: 11 Ιαν 2020, 12:23"επειδη υπαρχουν χειροτερα περιστατικα, σκασε αλλιως θα φας ξυλο"hellegennes έγραψε: 11 Ιαν 2020, 12:00Υπάρχει και μια εναλλακτική. Να της δώσει κάποιος 2 γερές σφαλιάρες και να της γνωρίσει μερικά θύματα βιασμού, στα οποία να εξιστορήσει την μαλακία της, για να την φτύσουν κατάμουτρα μπας και αντιληφθεί ότι εξευτελίζει ένα ειδεχθές έγκλημα.blackpaint έγραψε: 11 Ιαν 2020, 11:49
"να την πειθαρχησεις με απειλη θανατου για να παψει να θελει να ακουστει"
μεγαλε, ποιος στα μαθε αυτα, ο νταβατζης στο κωλομπαρο της περιοχης σου η οι τσοντες; δωστο να το διαβασει καμια γυναικα συγγενης σου να σου πει την γνωμη της.
ε ρε απωθημενα![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δε ξέρω ρε συ, έτσι τυχαία μου πέρασε από το μυαλό. Λέω λες; ε και το είπα.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιαν 2020, 13:30
Οκ, ας πούμε ότι εγώ υπερβάλλω.
Το ερώτημα όμως δεν είναι η δική υπερβολή αλλά γιατί εσύ σκέφτηκες ότι μπορεί να υπάρχει σύνδεση της εν λόγω "βιασμένης" με τις φεμινίστριες του κόνσεπτ "ο βιαστής είσαι εσύ".
Από που προέκυψε αυτός ο συνειρμός;
Έχεις πιάσει λάθος παλμό. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν θεωρούν βιασμό πχ το να βιάσει κάποιος μια γυναίκα μεθυσμένη. Μια γυναίκα που ήρθε σε επαφή με κάποιον παρά τη θέλησή της αλλά δεν φέρει σημάδια βιας, μια γυναίκα που ήπιε λίγο παραπάνω με κάποιον και αυτός εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία της για αντίσταση. Βέβαια αν ακούσουν για μια γυναίκα ημιλιπόθυμη με σκισμένα ρούχα και χτυπημένη, εκεί ναι θα πουν βιάστηκε. Κι εκεί πάλι δεν ειμαι σίγουρη.hellegennes έγραψε: 11 Ιαν 2020, 13:31Με κίνδυνο να θιχτείς, αυτήν την φορά θα σ'την πω.Naida έγραψε: 11 Ιαν 2020, 13:07 Αυτό που δήθεν τάχα μου σας πήρε ο πόνος για την λέξη βιασμός και τον ευτελισμό της κτλ κτλ με συγκινεί.
Είσαι ηλίθια; Πας καλά που έστω και υπονοείς ότι υπάρχουν φυσιολογικοί άνθρωποι που δεν θεωρούν τον βιασμό ειδεχθές έγκλημα και τον εξευτελισμό της έννοιάς του αποτρόπαιο;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τελικά θα πρέπει να ξεκαθαριστεί από νομικής έστω πλευράς το τι είναι βιασμός και το όχι ...
Εσύ που με ξέρεις allien 666 δεν έχω κάνει πρόοδο στο θέμα; Τώρα η θεραπεία μου έχει αγχολυτικα,αντιψυχωτικα και αντιεπιληπτικα ( σημ τα αντιεπιληπτικα βοηθάνε στις αγχώδεις διαταραχές)Alien666 έγραψε: 11 Ιαν 2020, 12:49Ολα αυτά που γράφεις αποτελούν σοβαρότατα προβλήματα (και ειδικά αυτό με τη μητέρα σου είναι φριχτό), σε αντίθεση με την πρωτοκοσμική μπούρδα που συζητάμε επί τόσες σελίδες.Kiki mat έγραψε: 11 Ιαν 2020, 12:44 Λοιπόν όταν ήμουν πέντε χρόνων περιπου επαθα ένα ατύχημα. Ο ξάδερφος μου ενάμιση έτους και η αδερφή μου τεσσάρων ετών ,όταν πήγα να κάτσω σε ένα ποδηλατακι τρίκυκλο κόκκινο( ελαττωματικό εργοστασιακά) μου βγαλαν την σέλα την ώρα που πήγα να κάτσω . Κατακρεουργηθηκα. Κατουρουσα ενα μήνα σε λεκάνη με νερό και πεταντιν . Καταλήξαμε ότι το ποδηλατακι ήταν κακό . Το θέμα είναι ότι ο βιασμός στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι η βίαιη διυσδηση και ότι πρόκειται για ένα ατύχημα. Εγώ εκατσα και λιποθύμησα . Η ψυχολογία ενός βιασμού είναι μεν διαφορετικη αλλά έχω κατανόηση. Δεν γίνεται να τα ισοπεδώνουν όλα ... Επίσης εκείνη την περίοδο αστυνομικός αποπειράθηκε να βιάσει την μητέρα μου ,όπου καταγγέλθηκε και διώχθηκε από την πόλη .
Ξεχνάνε όμως, κάπως βολικά, ότι και αυτός ήπιε λίγο παραπάνω. Δεν λένε όμως ότι αυτή είναι που εκμεταλλεύτηκε αυτόν σε μια τέτοια περίπτωση.Naida έγραψε: 11 Ιαν 2020, 13:37 μια γυναίκα που ήπιε λίγο παραπάνω με κάποιον και αυτός εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία της για αντίσταση.
Γιατί;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 45 Απαντήσεις
- 1066 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ