Δεν με πειράζει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
Μάλλον φταίει η πανσέληνος.
Δεν εξηγείται αλλιώς.
Δεν εξηγείται αλλιώς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
the comet the course the tail
georgebi, τι έχεις να πεις για όλα αυτά;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν είπα. Απλά έχουμε διαφορετική άποψη.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Πέρα από το ψεύτικο της ιστορίας, το να κάνεις κάτι σε κάποιο άλλο άτομο (να το πασπατεύεις εν προκειμένω) ενώ αυτό κοιμάται, με σκοπό να μην το καταλάβει, δεν δείχνει και πολύ stable genius όπως θα έλεγε μια ψυχή. Creepster του κερατά δείχνει.
Δηλαδή αν ο τύπος (ενώ αυτή κοιμόταν ή έκανε πως κοιμόταν) έβριζε αυτή, την οικογένεια της, ποιος ξέρει τι άλλο, ποια θα ήταν η ενδεδειγμένη αντίδραση;
Τέλος πάντων, σαχλαμάρας το ανάγνωσμα για να ασχολείται ο κόσμος.
Δηλαδή αν ο τύπος (ενώ αυτή κοιμόταν ή έκανε πως κοιμόταν) έβριζε αυτή, την οικογένεια της, ποιος ξέρει τι άλλο, ποια θα ήταν η ενδεδειγμένη αντίδραση;
Τέλος πάντων, σαχλαμάρας το ανάγνωσμα για να ασχολείται ο κόσμος.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Νομίζω ότι έχω καταλάβει ποιος είναι ο διχασμός. Οι περισσότεροι εστιάζουν στην αφήγηση όλων και στην συμπεριφορά της κοπέλας.
Οι υπόλοιποι εστιάζουμε στην πράξη του τύπου σαν υπαρκτή. Ότι έγινε έτσι όπως το περιγράφει δηλαδή. Και σαν πράξη αυτή την θεωρούμε κριπι, κτλ.
Οι υπόλοιποι δηλαδή. Γιατί οι άλλοι υπόλοιποι θεωρούν πως δεν είναι.
Οι υπόλοιποι εστιάζουμε στην πράξη του τύπου σαν υπαρκτή. Ότι έγινε έτσι όπως το περιγράφει δηλαδή. Και σαν πράξη αυτή την θεωρούμε κριπι, κτλ.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Όταν θες, έχεις όραση γερακιού.Naida έγραψε: 10 Ιαν 2020, 21:23 Νομίζω ότι έχω καταλάβει ποιος είναι ο διχασμός. Οι περισσότεροι εστιάζουν στην αφήγηση όλων και στην συμπεριφορά της κοπέλας.
Να χειροκροτήσω ή να σηκώσω ταμπελάκι;
Spoiler
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μου αρκούν τα χαμόγελα συμφιλίωσης που θα μοιράσω με την παρατήρηση μου.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Ιαν 2020, 21:33Όταν θες, έχεις όραση γερακιού.Naida έγραψε: 10 Ιαν 2020, 21:23 Νομίζω ότι έχω καταλάβει ποιος είναι ο διχασμός. Οι περισσότεροι εστιάζουν στην αφήγηση όλων και στην συμπεριφορά της κοπέλας.
Να χειροκροτήσω ή να σηκώσω ταμπελάκι;
Spoiler
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Εννοείται ότι θα την είχα χωρίσει. Βασικά θα την είχα χωρίσει στο «έκανα την κοιμισμένη για να δω πού θα το πας». Θα την έλεγα να μαζέψει τα μπογαλάκια της και αν επικοινωνούσε ξανά μαζί μου θα έπαιρνα ασφαλιστικά μέτρα.Kiki mat έγραψε: 10 Ιαν 2020, 19:32Συμφωνω με τον χέλι,αλλα εκεί που παραδέχτηκε ότι την πέρασε για κοιμησμένη ,βγαίνει μαλακας σε αυτό το σημείο. Κανονικά εγω εάν ήμουν στην θέση του θα την έκανα με ελαφρά. Πες μου ρε χέλι .... με πασπατευεις μέσα στον ύπνο μου , αρχιζω σου κουνιεμαι ,σταματάς ξανά μένω ασάλευτη ,συνεχιζεις επί του έργου σου ξανά κουνιεμαι σταματάς .Σου λέω γιατί με πείραξες στον ύπνο μου ; Μου λες μου τριβώσουν ,όχι εγώ σου λέω κοιμομουν...να παραδεχτείς ότι με περναγες για κοιμησμένη. Θα σε κάνω και βουκινο ότι τραβήξες και μία μαλακία και ότι εκλαψες κιολας για πάρτυ μου ... ..hellegennes έγραψε: 10 Ιαν 2020, 15:04Αφού τού έπρηξε τα αρχίδια, αυτός το αρνήθηκε 1000 φορές και όταν είδε ότι την χάνει τότε μόνο παραδέχτηκε αυτά που ήθελε η ηλίθια, 100% καταφανώς για να συνεχίσουν να είναι μαζί.Naida έγραψε: 10 Ιαν 2020, 14:44 Παραλείπεις και το κομμάτι που λέει ότι αυτός παράδεχτηκε ότι νόμιζε ότι όντως κοιμόταν. Κατά τ' άλλα ναι αυτά είναι τα δεδομένα και πάνω στα δεδομένα σχολιάζω χωρίς να κάνω δικές μου μεταφράσεις. Όταν προσθέσατε τα μπορεί να ήταν έτσι,μπορεί αλλιώς πρόσθεσα κι εγώ κι άλλα μπορεί.
Εγώ ψυχολογο δεν έχω, ψυχίατρο έχω ,ας την τράβαγε από τα μαλλιά και να την έλεγε κάνα λογάκι ....
Σ' αυτό το σημείο ο τύπος αποδεικνύεται μαλάκας. Βέβαια, εδώ αξίζει να εξετάσουμε και δυο ενδεχόμενα που μπορεί να δικαιολογούν την προσπάθειά του να μην χωρίσουν: η ιστορία είναι φανταστική ή ο τύπος δεν βλέπεται/είναι εξαιρετικά ανασφαλής.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν μπλέκουμε με τέτοιες γυναίκες πολύ απλά ..
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αν θυμάμαι καλά το σκηνικό έγινε στο σπίτι της.hellegennes έγραψε: 10 Ιαν 2020, 22:55 Εννοείται ότι θα την είχα χωρίσει. Βασικά θα την είχα χωρίσει στο «έκανα την κοιμισμένη για να δω πού θα το πας». Θα την έλεγα να μαζέψει τα μπογαλάκια της και αν επικοινωνούσε ξανά μαζί μου θα έπαιρνα ασφαλιστικά μέτρα.
....
- hellegennes
Βιασμός είναι το σεξ με την βία (σωματική, ψυχολογική ή και τα δύο). Αν θέλεις να πλάσεις καινούργιες έννοιες, ξεκίνα να γράφεις λεξικό.blackpaint έγραψε: 10 Ιαν 2020, 20:03 Ο μόνος ορισμός του βιασμού που έχει νόημα είναι αυτός: ο βιασμός είναι σεξ χωρίς συναίνεση. Αυτός μπορεί να μην είναι ο νόμικος ορισμός του βιασμού σε όλα τα μέρη του κόσμου, είναι ομως ο μόνος ηθικά ορθός ορισμός
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Θα το κέρδιζα στο δικαστήριο ως αποζημίωση για ψυχική οδύνη λόγω έκθεσης σε ύψιστο βαθμό ψυχοπάθειας και ηλιθιότητας.Gherschaagk έγραψε: 10 Ιαν 2020, 22:58Αν θυμάμαι καλά το σκηνικό έγινε στο σπίτι της.hellegennes έγραψε: 10 Ιαν 2020, 22:55 Εννοείται ότι θα την είχα χωρίσει. Βασικά θα την είχα χωρίσει στο «έκανα την κοιμισμένη για να δω πού θα το πας». Θα την έλεγα να μαζέψει τα μπογαλάκια της και αν επικοινωνούσε ξανά μαζί μου θα έπαιρνα ασφαλιστικά μέτρα.
....
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Το σπίτι;hellegennes έγραψε: 10 Ιαν 2020, 23:04Θα το κέρδιζα στο δικαστήριο ως αποζημίωση για ψυχική οδύνη λόγω έκθεσης σε ύψιστο βαθμό ψυχοπάθειας και ηλιθιότητας.Gherschaagk έγραψε: 10 Ιαν 2020, 22:58Αν θυμάμαι καλά το σκηνικό έγινε στο σπίτι της.hellegennes έγραψε: 10 Ιαν 2020, 22:55 Εννοείται ότι θα την είχα χωρίσει. Βασικά θα την είχα χωρίσει στο «έκανα την κοιμισμένη για να δω πού θα το πας». Θα την έλεγα να μαζέψει τα μπογαλάκια της και αν επικοινωνούσε ξανά μαζί μου θα έπαιρνα ασφαλιστικά μέτρα.
....
- Dwarven Blacksmith
Ξεκίνησεhellegennes έγραψε: 10 Ιαν 2020, 23:00Βιασμός είναι το σεξ με την βία (σωματική, ψυχολογική ή και τα δύο). Αν θέλεις να πλάσεις καινούργιες έννοιες, ξεκίνα να γράφεις λεξικό.blackpaint έγραψε: 10 Ιαν 2020, 20:03 Ο μόνος ορισμός του βιασμού που έχει νόημα είναι αυτός: ο βιασμός είναι σεξ χωρίς συναίνεση. Αυτός μπορεί να μην είναι ο νόμικος ορισμός του βιασμού σε όλα τα μέρη του κόσμου, είναι ομως ο μόνος ηθικά ορθός ορισμός
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%92%CE ... F%8C%CF%82
Βιασμός ονομάζεται η συνουσία ή άλλη σεξουαλική επαφή χωρίς τη θέληση ενός ατόμου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 45 Απαντήσεις
- 1065 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
-
- 5 Απαντήσεις