η συναινεση μπορει ν αποσυρθει καθε στιγμη.Alien666 έγραψε: 10 Ιαν 2020, 15:00Αν κάποια δώσει προφορική συναίνεση αλλά κατά τη διάρκεια του σεξ κάνει συσπάσεις δυσαρέσκειας και σφίγγεται, είναι βιασμός;Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Ιαν 2020, 14:46
Η συναίνεση δεν χρειάζεται να είναι ρητή, μπορείτε να συνεννοηθείτε και μια μάτια, με τον τρόπο που σφίγγεται, συσπάται κλπ. Φυσικά στην περίπτωση
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- blackpaint
Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
Gherschaagk έγραψε: 10 Ιαν 2020, 09:44Θα του πατήσω τα μπιμπίκια.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 10 Ιαν 2020, 09:42Τι θα του κάνεις;Gherschaagk έγραψε: 10 Ιαν 2020, 09:19
Εγώ διαφωνώ.
Απόψε το βράδυ θα γίνει χαμός. Θα τον δέσω σε πρώτη φάση και μετά θα κάνω ότι εγώ θέλω κι ας γκρινιάζει. Θα τον φιμώσω κιόλας.
Με τοκάτες δεν ρίχνεις τίποτα.sys3x έγραψε: 10 Ιαν 2020, 12:31Δεν φταίει η Μαρία αδελφέ μου, η υπερέκθεση στις ματζοριές και στις αλλεπάλληλες παράλληλες πέμπτες έχει αυτό το εφέ καμμία φορά, έλα στο δρόμο του Θεού και θα με ευγνωμωνείς.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 10 Ιαν 2020, 11:22vantono έγραψε: 10 Ιαν 2020, 10:35 Μια φορά με έδεσε μία εμένα, και αμέσως άρχισε να με τρώει η μύτη μου. Μου την έξυσε. Μετά με έτρωγε το πόδι μου, μου το έξυσε κι αυτό. Μετά με έλυσε εντελώς και με παράτησε. Δεν είμαι εγώ για τέτοια τελικά.![]()
Εμένα μου έτυχε χειρότερο. Μια γκόμενα μου ξύρισε τα πάντα γιατί τα ήθελε όλα λεία και απαλά. Δεν μου είπε τι θα πάθαινα μετά από 2-3 μέρες. Η καργιόλα. Ακούς Μαρία; Καργιόλα.
οκ στο τέλος μπορεί και να ρίξεις και κάνα πούτσο δε λέω αλλά, αξίζει; αναρωτήσου.
Άσε τις σονάτες και πιάσε τις τοκάτες.
- blackpaint
Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Ιαν 2020, 14:46 Οι εποχές έχουν αλλάξει και η ύπαρξη συναίνεσης πλέον επιβάλλεται. Δεν είναι "δοκιμάζω και αν δεν ουρλαξει όχι δε σταματάω". Αυτή είναι η ουσία. Άμα θέλετε μιλάτε γι αυτό, αλλιώς συνεχίστε τις passive aggressive μαλακιουλες.
Η συναίνεση δεν χρειάζεται να είναι ρητή, μπορείτε να συνεννοηθείτε και μια μάτια, με τον τρόπο που σφίγγεται, συσπάται κλπ. Φυσικά στην περίπτωση που ο άλλος είναι κοιμισμενος δε βλέπω άλλο τρόπο συναίνεσης πέραν του προφορικού πριν κοιμηθεί.
- hellegennes
Αφού τού έπρηξε τα αρχίδια, αυτός το αρνήθηκε 1000 φορές και όταν είδε ότι την χάνει τότε μόνο παραδέχτηκε αυτά που ήθελε η ηλίθια, 100% καταφανώς για να συνεχίσουν να είναι μαζί.Naida έγραψε: 10 Ιαν 2020, 14:44 Παραλείπεις και το κομμάτι που λέει ότι αυτός παράδεχτηκε ότι νόμιζε ότι όντως κοιμόταν. Κατά τ' άλλα ναι αυτά είναι τα δεδομένα και πάνω στα δεδομένα σχολιάζω χωρίς να κάνω δικές μου μεταφράσεις. Όταν προσθέσατε τα μπορεί να ήταν έτσι,μπορεί αλλιώς πρόσθεσα κι εγώ κι άλλα μπορεί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hellegennes την 10 Ιαν 2020, 15:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εννοείται. Με προφορικό τρόπο μπορεί να αποσυρθεί και μετά την πράξη.blackpaint έγραψε: 10 Ιαν 2020, 15:02η συναινεση μπορει ν αποσυρθει καθε στιγμη.Alien666 έγραψε: 10 Ιαν 2020, 15:00Αν κάποια δώσει προφορική συναίνεση αλλά κατά τη διάρκεια του σεξ κάνει συσπάσεις δυσαρέσκειας και σφίγγεται, είναι βιασμός;Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Ιαν 2020, 14:46
Η συναίνεση δεν χρειάζεται να είναι ρητή, μπορείτε να συνεννοηθείτε και μια μάτια, με τον τρόπο που σφίγγεται, συσπάται κλπ. Φυσικά στην περίπτωση
Ρωτάω αν στην περίπτωση που αποσυρθεί μέσω συσπάσεων και σφιξίματος, έχουμε βιασμό.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- hellegennes
Εκτός λοιπόν από την μεταφυσική αντίληψη ότι υπάρχουν κατώτερες λέξεις, έχουμε και την μεταφυσική αντίληψη ότι οι κατώτερες λέξεις επιπροσθέτως στερούνται ουσίας.blackpaint έγραψε: 10 Ιαν 2020, 14:59 ας ειμαστε ειλικρινεις, η χρήση λέξεων όπως σκατά και κώλος καλυπτει με πομπωδη τροπο την ελλειψη ουσιας στον λογο σου
Το ποιο;blackpaint έγραψε: 10 Ιαν 2020, 14:59οπως και αποκαλυπτει την διαθεση σου να υποβαθμισεις σε κοπρωδες επιπεδο το επιχειρημα μου
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Το περίεργο είναι ότι παραδεχεστε ότι πρόκειται για τάση, νοοτροπία, φαινόμενο, ιδεολογία, κάτι τέτοιο τέλος πάντων, αλλά παρόλα αυτά προτιμάτε να αναλωνεστε σε προσωπικές επιθέσεις.
- blackpaint
Στο επιστρεφω. Ο αντρας που δεν αντιλαμβανεται ποτε πρεπει να σταματησει η να ριξει στροφες 'η να ρωτησει ευθεως αν ολα πανε καλα μου δινει την εντυπωση πως εχει ελαχιστες εμπειριες, αλλα και πολλες ανασφαλειες.Otto Weininger έγραψε: 10 Ιαν 2020, 14:57Ντάξει. Πρώτα όμως κάνε σεξ με γυναίκα. Μετά, μαθαίνεις και την συνεννόηση με συσπάσεις.Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Ιαν 2020, 14:46
Η συναίνεση δεν χρειάζεται να είναι ρητή, μπορείτε να συνεννοηθείτε και μια μάτια, με τον τρόπο που σφίγγεται, συσπάται κλπ. Φυσικά στην περίπτωση που ο άλλος είναι κοιμισμενος δε βλέπω άλλο τρόπο συναίνεσης πέραν του προφορικού πριν κοιμηθεί.
- blackpaint
αυτο που σου ξεφυγε οσο εκτοξευες κοπρανα
Υποθέσεις κάνεις όμως σωστα; Εγώ σχολιάζω τα δεδομένα. Αν έκανα υποθέσεις κι εγώ θα μπορούσα να δώσω μια άλλη εκδοχή ήταν τόσο υπερβολικά κολλημένη μαζί του που τον δικαιολόγησε μέσα της μέσα της για να συνεχίσει να είναι μαζί του. Αλλά τελικά θέλω να μείνω στα γεγονότα όπως παρουσιάζονται.hellegennes έγραψε: 10 Ιαν 2020, 15:04Αφού τού έπρηξε τα αρχίδια, αυτός το αρνήθηκε 1000 φορές και όταν είδε ότι την χάνει τότε μόνο παραδέχτηκε αυτά που ήθελε η ηλίθια, 100% καταφανώς για να συνεχίσουν να είναι μαζί.Naida έγραψε: 10 Ιαν 2020, 14:44 Παραλείπεις και το κομμάτι που λέει ότι αυτός παράδεχτηκε ότι νόμιζε ότι όντως κοιμόταν. Κατά τ' άλλα ναι αυτά είναι τα δεδομένα και πάνω στα δεδομένα σχολιάζω χωρίς να κάνω δικές μου μεταφράσεις. Όταν προσθέσατε τα μπορεί να ήταν έτσι,μπορεί αλλιώς πρόσθεσα κι εγώ κι άλλα μπορεί.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πες μου κι εμένα να καταλάβω αυτός ο ετεροχρονισμένος εκνευρισμός πού οφείλεται;ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Ιαν 2020, 14:38 Μια και κάνουμε ανάλυση, εγώ κράτησα ότι στο τέλος ένοιωσε ανακουφισμένη αν και δεν θυμάται ακριβώς τι της είπε η ψυχολόγος. Το κατά πόσον όντως θυμόταν ή δεν θυμόταν όταν ένοιωσε ανακούφιση, είναι άλλο θέμα.
Το γιατί τα πήρε μετά από ένα χρόνο με τη λάθος διάγνωση του ψυχολόγου, σαφώς και δεν είναι μυστήριο.
Γενικώς, δεν βρίσκω κάτι ανεξήγητο τόσο στη συγκεκριμένη φάση όσο και στις παρεμφερείς αντιδράσεις παρόμοιων περιπτώσεων.
Επίσης αυτή η εσθηροποίηση μου δίνει στα νεύρα να ξέρεις.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Ποιανού τις συσπάσεις όμως; Μη μπερδέψουμε τα μπούτια μας.Alien666 έγραψε: 10 Ιαν 2020, 15:04Εννοείται. Με προφορικό τρόπο μπορεί να αποσυρθεί και μετά την πράξη.blackpaint έγραψε: 10 Ιαν 2020, 15:02η συναινεση μπορει ν αποσυρθει καθε στιγμη.Alien666 έγραψε: 10 Ιαν 2020, 15:00
Αν κάποια δώσει προφορική συναίνεση αλλά κατά τη διάρκεια του σεξ κάνει συσπάσεις δυσαρέσκειας και σφίγγεται, είναι βιασμός;
Ρωτάω αν στην περίπτωση που αποσυρθεί μέσω συσπάσεων και σφιξίματος, έχουμε βιασμό.
Αχ συσπάσεις
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Του αιδίου. Ο dwarven λέει ότι η συναίνεση μπορεί να εκμαιευτεί από τις συσπάσεις.
Εγώ λέω το εξής απλό. Αν κάποιος άντρας, είναι είτε λίγο άπειρος, είτε λίγο γκάου, μπορεί να μην παρατηρήσει ότι η γυναίκα σφίγγεται κατά τη διάρκεια του σεξ και ότι δυσφορεί ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ.
Σκέψου τώρα να του πει μετά "με βίασες γιατί δεν το έκανες καλά".
Είχα μια συμφοιτήτρια που είχε πιεί τα άντερά της και πήγε με έναν συμφοιτητή όταν κάναμε την πρακτική. Την επόμενη μέρα δεν μιλιόταν με κανέναν (διότι προφανώς κ@κογαμήθηκε). Μας αντιμετώπιζε όλους λες και φταίγαμε εμείς που κ@κογαμήθηκε. Προς τιμήν της πάντως, δεν τον κατηγόρησε για κάτι τον τύπο.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- hellegennes
Οποιοσδήποτε φαντασιώνεται ότι υπάρχει άνθρωπος στην Γη, άντρας ή γυναίκα, γκέι ή στρέιτ που σταματάει ή ρίχνει στροφές για να ρωτήσει αν όλα πάνε καλά, είναι 100% βέβαιο ότι δεν έχει κάνει ποτέ σεξ στην ζωή του με άλλο άτομο του ανθρώπινου είδους.blackpaint έγραψε: 10 Ιαν 2020, 15:10Στο επιστρεφω. Ο αντρας που δεν αντιλαμβανεται ποτε πρεπει να σταματησει η να ριξει στροφες 'η να ρωτησει ευθεως αν ολα πανε καλα μου δινει την εντυπωση πως εχει ελαχιστες εμπειριες, αλλα και πολλες ανασφαλειες.Otto Weininger έγραψε: 10 Ιαν 2020, 14:57Ντάξει. Πρώτα όμως κάνε σεξ με γυναίκα. Μετά, μαθαίνεις και την συνεννόηση με συσπάσεις.Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Ιαν 2020, 14:46
Να και η έτερη μεταφυσική αντίληψη περί αξίας των λέξεων. Θεωρείς ότι το να πεις «εκτοξεύω κόπρανα» είναι πιο εκλεπτυσμένο από το «πετάω σκατά». Μάταιο να προσπαθήσω να σου εξηγήσω ότι η λεπτότητα διακρίνεται από το ύφος και την διάθεσή σου, όχι από τις λέξεις που χρησιμοποιείς. Οι λέξεις είναι συμβατικές ακολουθίες ήχων, δεν είναι αυθύπαρκτες οντότητες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hellegennes την 10 Ιαν 2020, 15:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Yποθέσεις μπορείς να κάνεις χιλιάδες αλλά το σίγουρο είναι ότι όταν ο τύπος πήγε στο μπάνιο νόμιζε ότι η κοπελιά δεν είχε ξυπνήσει. Και αυτό δεν διαφεύγει από κανέναν, ούτε κάποιοςNaida έγραψε: 10 Ιαν 2020, 14:55Το κείμενο λέει αυτόΓΑΛΗ έγραψε: 10 Ιαν 2020, 14:48Τσεκάρισε τα μπολντ.Naida έγραψε: 10 Ιαν 2020, 14:44
Παραλείπεις και το κομμάτι που λέει ότι αυτός παράδεχτηκε ότι νόμιζε ότι όντως κοιμόταν. Κατά τ' άλλα ναι αυτά είναι τα δεδομένα και πάνω στα δεδομένα σχολιάζω χωρίς να κάνω δικές μου μεταφράσεις. Όταν προσθέσατε τα μπορεί να ήταν έτσι,μπορεί αλλιώς πρόσθεσα κι εγώ κι άλλα μπορεί.
Υποθέσεις μπορώ να κάνω κι εγώ άπειρες. Αλλά σχολιάζω τα δεδομένα που μας δινει.Άρχισα σιγά σιγά να κουνιέμαι σαν να ξυπνάω για να δω τι θα κάνει. Και αυτό που έκανε ήταν να σταματάει όταν νόμιζε ότι πήγαινα να ξυπνήσω, και να συνεχίζει όταν σταματούσα να κουνιέμαι. Αφού έγινε αυτό 2-3 φορές σταμάτησε (μάλλον επειδή φοβήθηκε ότι θα ξυπνούσα, που να ξερε) και πήγε στην τουαλέτα
το έχει παραλείψει ως στοιχείο.
Απλώς εσένα σ' ενοχλεί ή σε κάνει έξαλλη (δεν ξέρω το βαθμό ενόχλησης) ότι αυτό που σίγουρα γούσταρε να κάνει ο νεαρός, το έκανε εν αγνοία της κοπέλας (ή έτσι τουλάχιστον νόμιζε) ενώ σε όλους τους υπόλοιπους (και την ψυχολόγο) δεν φαίνεται κάτι τόσο σοβαρό ώστε να προκαλέσει τέτοιο δράμα. Αυτό είναι όλο.
Και για να το κάνουμε ακόμα πιο απλό ή έχεις μπει στο σύνηθες αντιδραστικό μουντ και τρολάρεις ή σκέφτεσαι ακριβώς όπως η κοπέλα.
Ποντάρω (και ελπίζω) στο πρώτο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 45 Απαντήσεις
- 1065 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ