!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η νδ τελειώνει την Ελλάδα
Re: Η νδ τελειώνει την Ελλάδα
Τοσο καλα που τα παει η νδ μεχρι και εγω σκεφτομαι να σπασω την αποχη
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Eθνικοκοινωνιστης
πεινες?GoBack έγραψε: 10 Ιαν 2020, 19:16 Τοσο καλα που τα παει η νδ μεχρι και εγω σκεφτομαι να σπασω την αποχη
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Otto Weininger έγραψε: 10 Ιαν 2020, 19:07ΝΔ.
Εξηγείστε μου λίγο αυτήν την παράνοια παρακαλώ. Διαφωνείτε με τις κινήσεις τους, αλλά θα τους ξαναψηφίσετε. Τι περιμένετε από αυτούς; Να φέρουν και άλλους λαθρομετανάστες; Να τους δώσουν πολιτικά δικαιώματα; Να τους αφήσουν να φέρουν και τις οικογένειές τους; Τι;
Otto, μια χαρά σου έκατσε που δεν βάλαμε εκείνο το στοίχημα. Θα κυκλοφορούσες για καιρό με avatar τον Αντρέ Παπαντρέ.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kauldron την 10 Ιαν 2020, 19:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Διαφωνω με τη συγκεκριμενη κινηση και ενδεχομενως να διαφωνησω και με αλλες επιμερους μιας και δεν ειναι δυνατον να συμφωνει κανεις στα παντα.Απο τη στιγμη που δημιουργει κλειστα κεντρα κρατησης και εχει ξηλωσει τους νομους του συριζα για το ασυλο και τους λαθρο,θεωρω οτι τα βασικα στο συγκεκριμενο τα εχει κανει.Αυτα ηταν στο προεκλογικο της προγραμμα.Juno έγραψε: 10 Ιαν 2020, 19:19 Εξήγησέ μου λίγο αυτήν την παράνοια παρακαλώ. Διαφωνείς με τις κινήσεις τους, αλλά θα τους ψηφίσεις. Τι περιμένεις από αυτούς; Να φέρουν και άλλους λαθρομετανάστες;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Δεν είναι πρόοδος να ξηλώνεις αυτά που έκαναν οι αριστεροί. Είναι επιστροφή στο σημείο μηδέν.under έγραψε: 10 Ιαν 2020, 19:23Διαφωνω με τη συγκεκριμενη κινηση και ενδεχομενως να διαφωνησω και με αλλες επιμερους μιας και δεν ειναι δυνατον να συμφωνει κανεις στα παντα.Απο τη στιγμη που δημιουργει κλειστα κεντρα κρατησης και εχει ξηλωσει τους νομους του συριζα για το ασυλο και τους λαθρο,θεωρω οτι τα βασικα στο συγκεκριμενο τα εχει κανει.Αυτα ηταν στο προεκλογικο της προγραμμα.Juno έγραψε: 10 Ιαν 2020, 19:19 Εξήγησέ μου λίγο αυτήν την παράνοια παρακαλώ. Διαφωνείς με τις κινήσεις τους, αλλά θα τους ψηφίσεις. Τι περιμένεις από αυτούς; Να φέρουν και άλλους λαθρομετανάστες;
Εγώ βλέπω να κυκλοφορούν περισσότεροι. Και αυτό δεν είναι επιμέρους κίνηση, είναι ένα καρφί στο φέρετρο της πατρίδας μας.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Eθνικοκοινωνιστης
υπομονη μεχρι τον μαρτιο θα εχει διευθετηθει η κατασταση συμφωνα με τον αδωνι
λιγο υπομονη

λιγο υπομονη
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Αν δεν ειχα ψηφισει ΝΔ τωρα θα ειχες τους νομους του συριζα που κρατουσαν τους παντες στη χωρα για μινιμουμ 10 χρονια με δικαιωμα να γυρνουν ελευθεροι ανα την επικρατεια.Στα7 χρονια θα θεμελιωναν και δικαιωματα ψηφου.Juno έγραψε: 10 Ιαν 2020, 19:25 Δεν είναι πρόοδος να ξηλώνεις αυτά που έκαναν οι αριστεροί. Είναι επιστροφή στο σημείο μηδέν.
Εγώ βλέπω να κυκλοφορούν περισσότεροι. Και αυτό δεν είναι επιμέρους κίνηση, είναι ένα καρφί στο φέρετρο της πατρίδας μας.
Δεν τον πειράζει να γεμίσει η Ελλάδα με λαθρο, υπό την προϋπόθεση να τους φέρει η ΝΔ εδώ. Αυτό είναι η ουσία της άποψής του.Juno έγραψε: 10 Ιαν 2020, 19:25Δεν είναι πρόοδος να ξηλώνεις αυτά που έκαναν οι αριστεροί. Είναι επιστροφή στο σημείο μηδέν.under έγραψε: 10 Ιαν 2020, 19:23Διαφωνω με τη συγκεκριμενη κινηση και ενδεχομενως να διαφωνησω και με αλλες επιμερους μιας και δεν ειναι δυνατον να συμφωνει κανεις στα παντα.Απο τη στιγμη που δημιουργει κλειστα κεντρα κρατησης και εχει ξηλωσει τους νομους του συριζα για το ασυλο και τους λαθρο,θεωρω οτι τα βασικα στο συγκεκριμενο τα εχει κανει.Αυτα ηταν στο προεκλογικο της προγραμμα.Juno έγραψε: 10 Ιαν 2020, 19:19 Εξήγησέ μου λίγο αυτήν την παράνοια παρακαλώ. Διαφωνείς με τις κινήσεις τους, αλλά θα τους ψηφίσεις. Τι περιμένεις από αυτούς; Να φέρουν και άλλους λαθρομετανάστες;
Πρόκειται για οπαδούς, αντίστοιχους με τους "ποδοσφαιρόφιλους" κάφρους.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Eθνικοκοινωνιστης
ακροδεξιος λαικισμος συμφωνα με τον μπουμπουκοJuno έγραψε: 10 Ιαν 2020, 19:25Δεν είναι πρόοδος να ξηλώνεις αυτά που έκαναν οι αριστεροί. Είναι επιστροφή στο σημείο μηδέν.under έγραψε: 10 Ιαν 2020, 19:23Διαφωνω με τη συγκεκριμενη κινηση και ενδεχομενως να διαφωνησω και με αλλες επιμερους μιας και δεν ειναι δυνατον να συμφωνει κανεις στα παντα.Απο τη στιγμη που δημιουργει κλειστα κεντρα κρατησης και εχει ξηλωσει τους νομους του συριζα για το ασυλο και τους λαθρο,θεωρω οτι τα βασικα στο συγκεκριμενο τα εχει κανει.Αυτα ηταν στο προεκλογικο της προγραμμα.Juno έγραψε: 10 Ιαν 2020, 19:19 Εξήγησέ μου λίγο αυτήν την παράνοια παρακαλώ. Διαφωνείς με τις κινήσεις τους, αλλά θα τους ψηφίσεις. Τι περιμένεις από αυτούς; Να φέρουν και άλλους λαθρομετανάστες;
ελα μωρε καποιες λαθος κινησεις δεν εγιναν δεν χειροτερευει καθε μερα η κατασταση
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Re: Ζωή και Κότα για τους λαθραίους
Ψήφισες τον Μπογδάνο ως πατριωτική επιλογή;southern έγραψε: 10 Ιαν 2020, 11:11 εμείς ψηφίσαμε τη ΝΔ για τον Βορίδη, τον Γεωργιάδη και τον Μπογδάνο.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ρώτησα γιατί θα τους ξαναψηφίσεις.under έγραψε: 10 Ιαν 2020, 19:27Αν δεν ειχα ψηφισει ΝΔ τωρα θα ειχες τους νομους του συριζα που κρατουσαν τους παντες στη χωρα για μινιμουμ 10 χρονια με δικαιωμα να γυρνουν ελευθεροι ανα την επικρατεια.Στα7 χρονια θα θεμελιωναν και δικαιωματα ψηφου.Juno έγραψε: 10 Ιαν 2020, 19:25 Δεν είναι πρόοδος να ξηλώνεις αυτά που έκαναν οι αριστεροί. Είναι επιστροφή στο σημείο μηδέν.
Για τα ασυνόδευτα λέμε.Athos έγραψε: 10 Ιαν 2020, 15:25έχω γνωστό που έχει νοικιάσει πολυκατοικία σε (δεν έχω καταλάβει σε ποιόν.. ΜΚΟ ; UNICEF ;) και μένουν πρόσφυγες από το 2016
Τα ακίνητα τα νοικιάζει η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ.
My Life had stood, a Loaded Gun
Σου απαντησα.Juno έγραψε: 10 Ιαν 2020, 19:37Ρώτησα γιατί θα τους ξαναψηφίσεις.under έγραψε: 10 Ιαν 2020, 19:27Αν δεν ειχα ψηφισει ΝΔ τωρα θα ειχες τους νομους του συριζα που κρατουσαν τους παντες στη χωρα για μινιμουμ 10 χρονια με δικαιωμα να γυρνουν ελευθεροι ανα την επικρατεια.Στα7 χρονια θα θεμελιωναν και δικαιωματα ψηφου.Juno έγραψε: 10 Ιαν 2020, 19:25 Δεν είναι πρόοδος να ξηλώνεις αυτά που έκαναν οι αριστεροί. Είναι επιστροφή στο σημείο μηδέν.
- Otto Weininger
Καταρχάς δεν διαφωνούμε με τις κινήσεις τους. Διαφωνούμε μονο σε ένα κομμάτι πάνω στο μεταναστευτικό. Μέχρι στιγμής.Juno έγραψε: 10 Ιαν 2020, 19:19Εξηγείστε μου λίγο αυτήν την παράνοια παρακαλώ. Διαφωνείτε με τις κινήσεις τους, αλλά θα τους ξαναψηφίσετε. Τι περιμένετε από αυτούς; Να φέρουν και άλλους λαθρομετανάστες; Να τους δώσουν πολιτικά δικαιώματα; Να τους αφήσουν να φέρουν και τις οικογένειές τους; Τι;
Otto, μια χαρά σου έκατσε που δεν βάλαμε εκείνο το στοίχημα. Θα κυκλοφορούσες για καιρό με avatar τον Αντρέ Παπαντρέ.
Κλειστά κέντρα προχωράνε, φρακτες επισης καθώς και διαδικασίες ασύλου γρήγορες.
Στο συγκεκριμένο διαφωνώ και μάλιστα σε ευρωπαϊκό επίπεδο αφού από κει ξεκινάει η επιχορήγηση.
Θα περιμένω να δω πως θα εξελιχθεί.
Αλλά δεν είναι δυνατόν να με ρωτας τι θα ψηφίσω ειδικά μετά από όσα πέρασε η χώρα 4.5 χρόνια. Δεν είσαι χαζή, μην ρωτας τέτοια λοιπόν.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 255 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 2 Απαντήσεις