!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η νδ τελειώνει την Ελλάδα
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Η νδ τελειώνει την Ελλάδα
η αστικη δικαιοσυνη διορισμενη απο την νδ ειχε αντιθετη αποψη 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Τι θες ρε φασίστα, είναι γνωστοί φονιάδες οι χρυσαυγίτες. Oh wait...Γάταρος έγραψε: 10 Ιαν 2020, 14:47Πώς μπορείς ν' αποδείξεις ότι αυτό δεν προκύπτει από τη φαντασία σου;
My Life had stood, a Loaded Gun
Η δικη της ΧΑ ξεκίνησε όταν ο Δενδιας έστειλε στον εισαγγελέα 32 υποθέσεις βιαιοπραγιών της ΧΑ με το ερώτημα αν πρόκειται για εγκληματική οργάνωση.Γάταρος έγραψε: 10 Ιαν 2020, 14:47Πώς μπορείς ν' αποδείξεις ότι αυτό δεν προκύπτει από τη φαντασία σου;
Οι συντριπτικά περισσότερες ήταν κατά αλλοδαπών / λαθρομεταναστών.
Τουμπεκί λοιπόν, δεν σε παίρνει.
- Eθνικοκοινωνιστης
η αστικη δικαιοσυνη της νδ εκρινε οτι δεν ειναι εγκληματικη οργανωση
βρειτε τα μεταξυ σας οι δεξιοι
βρειτε τα μεταξυ σας οι δεξιοι
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Είναι τιμητικό να είσαι υποστηρικτής του καλύτερου υπουργού υγείας, που είχε ποτέ η χώρα!
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Αν αυτά που λέει το άθρο ισχύουν μιλάμε για παροχές που θα τις ζηλεύει ο μέσος εργαζόμενος Έλληνας. Και χωρίς εργασία!
Που δηλώνω συμμετοχή; Ξαφνικά αισθάνομαι ανήλικος αιγύπτιος και έχασα τα χαρτιά μου
Που δηλώνω συμμετοχή; Ξαφνικά αισθάνομαι ανήλικος αιγύπτιος και έχασα τα χαρτιά μου
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Τελικά, θα μας πει κανείς χριστιανός, πόσους πρόσφυγες άφησε στην χώρα η κυρία Τασία;
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
32 υποθέσεις οι περισσότερες από τις οποίες όπως αποδείχτηκε δεν έχουν καμία σχέση με τη Χρυσή Αυγή και το ερώτημα στο οποίο αναφέρεσαι έλαβε απάντηση από την εισαγγελέα του δικαστηρίου. Από την άλλη πλευρά βιαιοπραγίες της νδ έχουμε όχι 32, αλλά χιλιάδες και μια απ' όλες αυτές είναι και η δολοφονία του Νίκου του Τεμπονέρα.Χαϊνης έγραψε: 10 Ιαν 2020, 14:55 Η δικη της ΧΑ ξεκίνησε όταν ο Δενδιας έστειλε στον εισαγγελέα 32 υποθέσεις βιαιοπραγιών της ΧΑ με το ερώτημα αν πρόκειται για εγκληματική οργάνωση.
Οι συντριπτικά περισσότερες ήταν κατά αλλοδαπών / λαθρομεταναστών.
Τουμπεκί λοιπόν, δεν σε παίρνει.
Όπως δέχομαι να μιλάνε για ναζί οι κομμουνιστές, οι συριζαίοι και οποιοσδήποτε άλλος εκτός από τους νεοδημοκράτες που ψηφίζουν το κόμμα που ίδρυσε ο φύλακας άγγελος των ναζί εγκληματιών πολέμου της κατοχής, έτσι δεν ανέχομαι να μιλάει για βία το κόμμα που δολοφόνησε τον Τεμπονέρα.
Το τουμπεκί λοιπόν, θα το κάνεις εσύ, γιατί εσύ είσαι αυτός που δεν τον παίρνει.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
έχω γνωστό που έχει νοικιάσει πολυκατοικία σε (δεν έχω καταλάβει σε ποιόν.. ΜΚΟ ; UNICEF ;) και μένουν πρόσφυγες από το 2016
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Πούλησε την ψυχή του στον διάβολοAthos έγραψε: 10 Ιαν 2020, 15:25έχω γνωστό που έχει νοικιάσει πολυκατοικία σε (δεν έχω καταλάβει σε ποιόν.. ΜΚΟ ; UNICEF ;) και μένουν πρόσφυγες από το 2016
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Μάθε τι ψηφίζει.Athos έγραψε: 10 Ιαν 2020, 15:25έχω γνωστό που έχει νοικιάσει πολυκατοικία σε (δεν έχω καταλάβει σε ποιόν.. ΜΚΟ ; UNICEF ;) και μένουν πρόσφυγες από το 2016
το εξαφανίζονται βία να κράτησε κανα τετράμηνο, μετά μας πήραν όλοι χαμπάρι και κλείσαν τα σύνορα, αναμενόμενο άλλωστεΟΥΤΙΣ έγραψε: 10 Ιαν 2020, 14:49 Όταν φτάνουμε στο δια ταύτα, κόβουν λάσπη. Πόσους πρόσφυγες εγκατέστησε στην Ελλάδα η κυρά Τασία, ρωτάω και απάντηση δεν παίρνω.
Όταν η κυρία Τασία είπε ότι λιάζονται και εξαφανίζονται (και που όντως το δεύτερο συνέβαινε) χλευάστηκε, λοιδορήθηκε και κατηγορήθηκε ότι αλλοιώνει τον πληθυσμό της χώρας. Όταν ο Άδωνις είπε ότι πρέπει όλοι να πάρουμε από λίγους, ήταν άλλη μια μέρα που ο ήλιος ανέτειλε!
ΣΥΡΙΖΑ
160.000 που κλεισανε τα σύνορα το 2016 σκοπιανοι κτλΟΥΤΙΣ έγραψε: 10 Ιαν 2020, 15:06 Τελικά, θα μας πει κανείς χριστιανός, πόσους πρόσφυγες άφησε στην χώρα η κυρία Τασία;
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 255 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 2 Απαντήσεις