Εμενα μου αρέσει το μπάνιο αλλά αν μου πετάξεις νερό την ώρα που κοιμάμαι σε γάμησα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Otto Weininger
Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
Let them make the first mistake. We make the last move.
Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
Δεν ηταν αυτος ο σκοπος του πειραματος,απ οτι βλεπω απο τις απαντησεις ομως καλα θυμαμαι.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
μπρρρρ παγάκι το αστειάκιOtto Weininger έγραψε: 09 Ιαν 2020, 17:45Εμενα μου αρέσει το μπάνιο αλλά αν μου πετάξεις νερό την ώρα που κοιμάμαι σε γάμησα.
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Όταν εισαι όλη μέρα με την άλλη, μπορείς να ξεσκιστείς ότι ώρα θες και περιμένεις να κοιμηθει για να της βάλεις δάκτυλο, είσαι άρρωστος.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
δεν υπαρχει λογος, ειναι σχεδον παγια τακτικη μου με ολες τις γυναικες που εχει τυχει να κοιμηθω.GoBack έγραψε: 09 Ιαν 2020, 16:44 Επειδη θα σκασω απο την περιεργεια,μπορειτε 5-6 απο σας που κοιμαστε με γυναικες να δοκιμασετε σημερα το βραδι αν κοιμουνται τοσο βαρια;
ολες κανουν μμμμμμ... και ανοιγουν λιγο παραπανω τα ποδια. αλλα μετα δε σταματαω να παω στο μπανιο να την παιξω.
ενταξει, οχι ολες τις φορες. μερικες λενε "παραταμε, νυχταγιο.."
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Όχι άλλη έντεχνη αριστερίλα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 09 Ιαν 2020, 17:57 Όταν εισαι όλη μέρα με την άλλη, μπορείς να ξεσκιστείς ότι ώρα θες και περιμένεις να κοιμηθει για να της βάλεις δάκτυλο, είσαι άρρωστος.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Ουστ ρε. Σεξομανη ψυχακια.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 09 Ιαν 2020, 17:58Όχι άλλη έντεχνη αριστερίλα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 09 Ιαν 2020, 17:57 Όταν εισαι όλη μέρα με την άλλη, μπορείς να ξεσκιστείς ότι ώρα θες και περιμένεις να κοιμηθει για να της βάλεις δάκτυλο, είσαι άρρωστος.
Με κοροιδεύεις ρέι;!Spiros252 έγραψε: 09 Ιαν 2020, 16:50 Επειδή βαριέμαι να το διαβάζω όλο το νήμα, η Ίφιδα τοποθετήθηκε;
αυτό το υποθέτεις αλλά δεν το ξέρεις, δεν προκύπτει απ την ιστορία.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 09 Ιαν 2020, 17:57 Όταν εισαι όλη μέρα με την άλλη, μπορείς να ξεσκιστείς ότι ώρα θες και περιμένεις να κοιμηθει για να της βάλεις δάκτυλο, είσαι άρρωστος.
Ούτε καν ότι θα δεχόταν να της βάλει δάχτυλο ξύπνια
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Αυτός ο χαρακτηρισμός είναι παράσημο για την προσωπικότητά μου.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 09 Ιαν 2020, 18:05Ουστ ρε. Σεξομανη ψυχακια.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 09 Ιαν 2020, 17:58Όχι άλλη έντεχνη αριστερίλα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 09 Ιαν 2020, 17:57 Όταν εισαι όλη μέρα με την άλλη, μπορείς να ξεσκιστείς ότι ώρα θες και περιμένεις να κοιμηθει για να της βάλεις δάκτυλο, είσαι άρρωστος.
Έντεχνε αριστερούλη.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
τι μαλάκες είσαστε ρεDwarven Blacksmith έγραψε: 09 Ιαν 2020, 17:29Δεν κοιμάμαι ποτέ γιατί οι εθνολαϊκιστές καραδοκούν. Just in case ομως, όχι ευχαριστώ.sys3x έγραψε: 09 Ιαν 2020, 16:45νάνε, θες να στην βάλω όταν κοιμάσαι;Spoiler
Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Ιαν 2020, 12:22 Σαφώς και είναι, δεν μπορείς να αντιδράσεις εκείνη την ώρα. Του γκομενου θα του άρεσε να του βάζουν δάχτυλο την ώρα που κοιμάται; Ίσως ναι, ίσως όχι.
Ίσως και να του αρέσει αλλά να μην εκτιμάει καθόλου που δεν ερωτήθηκε.
Τα κουβεντιαζεις από πριν αυτά.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Το πιο πιθανό είναι να σταματούσε όταν αυτή κουνιόταν όχι επειδή την ήθελε κοιμισμένη αλλά επειδή ήξερε ότι όταν ξυπνήσει θα κάνει σαν μαλακισμένη.Naida έγραψε: 09 Ιαν 2020, 12:52Εξαρτάται. Αν όντως νόμιζε ότι κοιμάται μια ανωμαλία την έχει ο τυπακος.Airman68 έγραψε: 09 Ιαν 2020, 12:31 Μη λέμε βλακείες.
Η κοπέλα "θεωρητικά" κοιμόταν, δεν ήταν ναρκωμένη ούτε λιπόθυμη.
Για αυτό και τα καταλάβαινε όλα.
Αν κάποιος δεν πάσχει από κάποια ασθένεια θα ξυπνήσει όταν ο άλλος περάσει από το απλό χάδι σε άλλο επίπεδο.
Το τι θα κάνει τότε θα καθορίσει αν η συνέχεια θα είναι βιασμός, συναινετικό σεξ ή "παίζουμε τους κοιμισμένους για να δούμε τι θα γίνει"...
-
Nero
Να ρωτήσω: για ποιο λόγο πρέπει όλα τα προσωπικά προβλήματα, τα παράπονα και οι ανησυχίες του καθενός να ανάγονται σε public discourse και να παριστάνουμε ότι είναι προβλήματα όλων που πρέπει να επιλυθούν με δημόσιο διάλογο γιατί είναι τόσο σοβαρά και διαδεδομένα? 
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Αν περιμένεις να κάνεις στην κοπέλα σου πράγματα που δε θέλει όταν κοιμάται, είσαι επίσης ανώμαλος.Athos έγραψε: 09 Ιαν 2020, 18:06αυτό το υποθέτεις αλλά δεν το ξέρεις, δεν προκύπτει απ την ιστορία.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 09 Ιαν 2020, 17:57 Όταν εισαι όλη μέρα με την άλλη, μπορείς να ξεσκιστείς ότι ώρα θες και περιμένεις να κοιμηθει για να της βάλεις δάκτυλο, είσαι άρρωστος.
Τοτε γιατί να είναι μαζί της; δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό.Athos έγραψε: 09 Ιαν 2020, 18:06αυτό το υποθέτεις αλλά δεν το ξέρεις, δεν προκύπτει απ την ιστορία.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 09 Ιαν 2020, 17:57 Όταν εισαι όλη μέρα με την άλλη, μπορείς να ξεσκιστείς ότι ώρα θες και περιμένεις να κοιμηθει για να της βάλεις δάκτυλο, είσαι άρρωστος.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 45 Απαντήσεις
- 1066 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
-