ST48410 έγραψε: 07 Ιαν 2020, 22:49
Δεν υπάρχουν παιδοψυχολόγοι εκεί να αρθρώσουν μια κουβέντα; Τόσο φοβισμένοι είναι όλοι;
εδώ οι δικαστές βγάζουν σχετικές αποφάσεις

ST48410 έγραψε: 07 Ιαν 2020, 22:49
Δεν υπάρχουν παιδοψυχολόγοι εκεί να αρθρώσουν μια κουβέντα; Τόσο φοβισμένοι είναι όλοι;

Κοίτα, το θέμα είναι σοβαρό. Άνθρωπος που μεγαλώνει και αισθάνεται ότι βρίσκεται σε λάθος σώμα, πρέπει να τραβάει απίστευτα ζόρια. Και ποιος είμαι εγώ που θα του πω ότι δεν ξέρει αυτός πως αισθάνεται αλλά ξέρω καλύτερα εγώ, ο τρίτος; Όταν λοιπόν υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις και είναι εμφανές σε όλους γύρω ότι κάτι δεν πάει καλά ας έρθει η επιστήμη με τα όποια μέσα έχει να αποκαταστήσει τις ισορροπίες. Εδώ υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι γύρω μας που παίρνουν κάθε ειδών φάρμακα για να μπορέσουν να είναι λειτουργικοί. Δεν πάει το μυαλό σας πόσοι από αυτούς που συναναστρέφεστε καθημερινά φαρμακώνονται για χ, ψ λόγους ασθένειας, ψυχολογικών κοκ
Ναι. Πολλοί δεν μπορούν να μιλήσουν επειδή το νέο DSM (το διαγνωστικό όργανο των ψυχοθεραπευτών), έχει αλλάξει ένα σωρό φορές τα τελευταία χρόνια για να βγάλει φυσιολογικούς τους ανώμαλους. Και αν κάνουν κάτι διαφορετικό από αυτά που ορίζει το DSM, μπορεί να χάσουν και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.ST48410 έγραψε: 07 Ιαν 2020, 22:49Δεν υπάρχουν παιδοψυχολόγοι εκεί να αρθρώσουν μια κουβέντα; Τόσο φοβισμένοι είναι όλοι;foscilis έγραψε: 07 Ιαν 2020, 22:46Εμένα δε μου φαίνεται υπερβολικό, γιατί τότε δεν μένει λέξη για το μικρό παιδάκι που κάνει ντραγκ σε στριπ μπαρ μπροστά σε ενήλικες που του χώνουν λεφτά ζητωκραυγαζονταςST48410 έγραψε: 07 Ιαν 2020, 22:41 Δεν φαίνεται σε κανέναν υπερβολικό στο ότι ένα μικρό παιδάκι ασχολείται σχεδόν αποκλειστικά με το φύλλο του;
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Αν είναι η πλειοψηφία τους που διαφωνεί, τότε μπορεί να κάνω λάθος εγώ. Ωστόσο έχω την υποψία ότι πρόκειται για κάποιου είδους "προοδευτική" μόδα. Θα δείξει.
Επίσης υπάρχει περίπτωση να νομίζει πως είναι ο Χριστός, ο Ναπολέων κλπ. Ψύχωση λέγεται.ST48410 έγραψε: 07 Ιαν 2020, 23:04 ...Κοίτα, το θέμα είναι σοβαρό. Άνθρωπος που μεγαλώνει και αισθάνεται ότι βρίσκεται σε λάθος σώμα, πρέπει να τραβάει απίστευτα ζόρια. Και ποιος είμαι εγώ που θα του πω ότι δεν ξέρει αυτός πως αισθάνεται αλλά ξέρω καλύτερα εγώ, ο τρίτος...

Αυτός εδώ λέει πως αυτοκτόνησε.Ο Λάρατ Σάνον που γνώριζε τον άνθρωπο γάτα, ανάρτησε συντετριμμένος ένα blog post στο οποίο αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι ο Άνβερ «είχε προσπαθήσει να υιοθετήσει την πνευματική ουσία του ζωικού κόσμου. Είχε προσπαθήσει να μετατρέψει τον εαυτό του όχι μόνο σε μια τίγρη, αλλά σε μία θηλυκή τίγρη, γεγονός που περιπλέκει τα πράγματα, εξερευνώντας τα όρια μεταξύ των δύο φύλων όσο και μεταξύ των ειδών»

Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Γι' αυτό υπάρχει και το κράτος, για να πάρει τη κηδεμονία του δύστυχου παιδιού.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 07 Ιαν 2020, 22:36 Το αν μεγαλώνεις ένα »αγόρι» ως αγόρι είναι γονεϊκή επιλογή.
Το να μεγαλώνεις ενα «αγόρι» ως κορίτσι είναι η ίδια επιλογή.
Κάπως αυθαίρετη επιλογή αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα.
Κοιτα δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασμα απο την συμπεριφορα τοσο νωρις,το πραγματικο τεστ γινεται αργοτερα σε ηλικια 6-7 χρονων.Θυμαμαι καπου τοσο ημουν οταν ειχαμε παει διακοπες ενα καλοκαιρι.Ειχα αραξει σε ενα μαγαζι με ηλεκτρονικα κοντα στην παραλια με ενα πακο 50ρικα που μου ειχαν δωσει για να μην τους σπαω τ αρχιδια ολη την ωρα.Η αληθεια ειναι οτι κοριτσοφερνα ασχημα γιατι ειχα γλυκο προσωπακι και ξανθο μαλλι μπουκλα.Ερχεται λοιπον ενα μεγαλυτερο παιδακι,12-13χρονων να ηταν,και με ρωταει ευγενικαΒλήμα έγραψε: 07 Ιαν 2020, 22:10 Τα παιδάκια δείχνουν το φύλο τους από μικρά. Θυμηθείτε λοιπόν ένα κοριτσάκι που ξέρετε, 2-4 χρονών, να μην έχει ακόμη αναπτύξει τα σωματικά χαρακτηριστικά που το διαφοροποιούν από τα αγοράκια της ηλικίας του. Θυμηθείτε όλη την θηλυκότητα που ήδη εκφράζει στις κινήσεις του. Το βλέπεις και λες "να ένα κοριτσάκι". Έστω ότι γνωρίζεστε με τους γονείς του πρώτη φορά, οπότε για να πείτε ένα από αυτά τα πράγματα που σπάνε τον πάγο τους λέτε "πολύ χαριτωμένο το κοριτσάκι σας" κι αυτοί σας απαντούν τσαντισμένοι "γιος είναι". Ε! Σε αυτή τη φάση γυρνάς και του λες "δε θέλω να σε στεναχωρήσω, δεν ξέρω τι έχει ανάμεσα στα πόδια του, πάντως γιος ΔΕΝ είναι". Ε, αυτό το ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ θα έχει καλύτερη ζωή αν το αποδεχθούν και το βοηθήσουν από πολύ νωρίς.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Και πως να κρίνω εγώ αν είναι ψύχωση ή όχι; Δεν γίνονται αυτά έτσι επιπόλαια. Θέλουν γνώσεις, πείρα και πολλά άλλα πράγματα. Αν ο άλλος μεγαλώνει και αισθάνεται σε ξένο σώμα ας έρθουν οι ειδικοί να δουν αν είναι ψύχωση ή ότι άλλο και ας ορίσουν την θεραπεία. Δεν μου πέφτει λόγος ούτε τι θα κόψει, ούτε τι θα φυτέψει, ούτε με ποιον κοιμάται και γιατί.Juno έγραψε: 07 Ιαν 2020, 23:20Επίσης υπάρχει περίπτωση να νομίζει πως είναι ο Χριστός, ο Ναπολέων κλπ. Ψύχωση λέγεται.ST48410 έγραψε: 07 Ιαν 2020, 23:04 ...Κοίτα, το θέμα είναι σοβαρό. Άνθρωπος που μεγαλώνει και αισθάνεται ότι βρίσκεται σε λάθος σώμα, πρέπει να τραβάει απίστευτα ζόρια. Και ποιος είμαι εγώ που θα του πω ότι δεν ξέρει αυτός πως αισθάνεται αλλά ξέρω καλύτερα εγώ, ο τρίτος...
έλα ρε! κι εγώ περίμενα ότι μικρός ήσουν κάπως έτσιGoBack έγραψε: 07 Ιαν 2020, 23:23Κοιτα δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασμα απο την συμπεριφορα τοσο νωρις,το πραγματικο τεστ γινεται αργοτερα σε ηλικια 6-7 χρονων.Θυμαμαι καπου τοσο ημουν οταν ειχαμε παει διακοπες ενα καλοκαιρι.Ειχα αραξει σε ενα μαγαζι με ηλεκτρονικα κοντα στην παραλια με ενα πακο 50ρικα που μου ειχαν δωσει για να μην τους σπαω τ αρχιδια ολη την ωρα.Η αληθεια ειναι οτι κοριτσοφερνα ασχημα γιατι ειχα γλυκο προσωπακι και ξανθο μαλλι μπουκλα.Ερχεται λοιπον ενα μεγαλυτερο παιδακι,12-13χρονων να ηταν,και με ρωταει ευγενικαΒλήμα έγραψε: 07 Ιαν 2020, 22:10 Τα παιδάκια δείχνουν το φύλο τους από μικρά. Θυμηθείτε λοιπόν ένα κοριτσάκι που ξέρετε, 2-4 χρονών, να μην έχει ακόμη αναπτύξει τα σωματικά χαρακτηριστικά που το διαφοροποιούν από τα αγοράκια της ηλικίας του. Θυμηθείτε όλη την θηλυκότητα που ήδη εκφράζει στις κινήσεις του. Το βλέπεις και λες "να ένα κοριτσάκι". Έστω ότι γνωρίζεστε με τους γονείς του πρώτη φορά, οπότε για να πείτε ένα από αυτά τα πράγματα που σπάνε τον πάγο τους λέτε "πολύ χαριτωμένο το κοριτσάκι σας" κι αυτοί σας απαντούν τσαντισμένοι "γιος είναι". Ε! Σε αυτή τη φάση γυρνάς και του λες "δε θέλω να σε στεναχωρήσω, δεν ξέρω τι έχει ανάμεσα στα πόδια του, πάντως γιος ΔΕΝ είναι". Ε, αυτό το ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ θα έχει καλύτερη ζωή αν το αποδεχθούν και το βοηθήσουν από πολύ νωρίς.
-να σου πω αγορακι η κοριτσακι εισαι;
-Το μ***ι της μανας σου
του απανταω.
Καπου εκει σιγουρευτηκα για την σεξουαλικοτητα μου και γλιτωσα την προγραμματισμενη αλλαγη φυλου.

Τότε τι ψάχνεις να παντρευτείς γυναίκα στο άλλο νήμα;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 07 Ιαν 2020, 22:55 Στο μέλλον δεν θα μπορείς να ξεχωρίζεις απ' το φέρσιμο, την εντύπωση ούτε θα ξέρεις τα όργανα του παρτενέρ σου. Θα πας με ένστικτο. Αυτό είναι έρωτας.