Βλήμα έγραψε: 07 Ιαν 2020, 22:10
Τα παιδάκια δείχνουν το φύλο τους από μικρά. Θυμηθείτε λοιπόν ένα κοριτσάκι που ξέρετε, 2-4 χρονών, να μην έχει ακόμη αναπτύξει τα σωματικά χαρακτηριστικά που το διαφοροποιούν από τα αγοράκια της ηλικίας του. Θυμηθείτε όλη την θηλυκότητα που ήδη εκφράζει στις κινήσεις του. Το βλέπεις και λες "να ένα κοριτσάκι". Έστω ότι γνωρίζεστε με τους γονείς του πρώτη φορά, οπότε για να πείτε ένα από αυτά τα πράγματα που σπάνε τον πάγο τους λέτε "πολύ χαριτωμένο το κοριτσάκι σας" κι αυτοί σας απαντούν τσαντισμένοι "γιος είναι". Ε! Σε αυτή τη φάση γυρνάς και του λες "δε θέλω να σε στεναχωρήσω, δεν ξέρω τι έχει ανάμεσα στα πόδια του, πάντως γιος ΔΕΝ είναι". Ε, αυτό το ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ θα έχει καλύτερη ζωή αν το αποδεχθούν και το βοηθήσουν από πολύ νωρίς.
Αυτές οι διαδικασίες δεν είναι στράβωσε τα χείλη σου ψάλλε. Γνωστή μου (πρώην γνωστός) που έκανε τέτοια εγχείρηση, αν κι είχε ενηλικιωθεί, παρακολουθούνταν για έναν χρόνο από ψυχολόγο. Μη έχετε στο μυαλό σας ότι μια μέρα θα ξυπνήσει ο κουίρ γονιός περίεργα και θα καταστρέψει την ζωή του παιδιού του.
Εγώ ήμουν αγοροκόριτσο και μέχρι και την δευτέρα δημοτικού είχα δείρει σχεδόν όλα τα αγόρια στην τάξη. Είχα όλη την ώρα γδαρμένα γόνατα, και ήθελα να φοράω παντελόνια για να μην φαίνεται το βρακί μου όταν σκαρφάλωνα στα δέντρα. Επίσης δεν είχα μακριά μαλλιά, κάτω από κοντό καρέ σχεδόν ποτέ, δεν θυμάμαι τον λόγο.
Η Μπάρμπι της αδελφής μου ήταν κούκλα για εξώφυλλο περιοδικού, εγώ είχα κόψει τα μαλλιά της δικής μου, μετά έκαψα λίγες τούφες, της είχα χαλάσει το ένα πόδι και τα ρούχα της ήταν άστα να πάνε (τα αρκουδάκια μου τα πρόσεχα πάντως, είναι ακόμα σε πολύ καλή κατάσταση).
Αν με δεις τώρα, καμία σχέση.
Αν ήμουν παιδί σου, παίζει να με είχες στείλει σε κλινική για ορμονοθεραπεία όπως κάνει η μουρλή, η πρώην του Μπραντ Πιτ στην κόρη της.