!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ιστορική απόφαση στην Μ. Βρετανία : ο ηθικός βιγκανισμός πρέπει να προστατεύεται με νομο

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
paul25

Re: Ιστορική απόφαση στην Μ. Βρετανία : ο ηθικός βιγκανισμός πρέπει να προστατεύεται με νομο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 »

Alien666 έγραψε: 04 Ιαν 2020, 15:57 Προσωπικά έχω γνωρίσει Γερμανίδες vegan που αντιμετωπίζουν τη συγκεκριμένη διατροφή σαν προσωπική επιλογή και δεν πρήζουν τις μπάλες κανενός. Εχω συμφάγει κιόλας μαζί τους, εγώ να τρώω το κρέας μου κι αυτές τις σαλάτες τους. Κανένα πρόβλημα με αυτού του είδους την προσωπική επιλογή.
Αυτες δεν θα ηταν ηθηκοvegan θα ηταν vegan για αλλους λογους.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Άβαταρ μέλους
τεν τεν
Phorum.gr user: τεν τεν

Re: Ιστορική απόφαση στην Μ. Βρετανία : ο ηθικός βιγκανισμός πρέπει να προστατεύεται με νομο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από τεν τεν »

Alien666 έγραψε: 04 Ιαν 2020, 15:36 Vegan επιτέθηκαν σε κρεοπωλείο στα Εξάρχεια

https://www.taxydromos.gr/Ellada/331115 ... rxeia.html

Vegan επιτέθηκαν σε κρεοπωλείο στην Κυψέλη.

Vegan επίθεση σε pet shop και κρεοπωλείο σε κερατσίνι και πέραμα.

Vegan θέλησαν να μπουκάρουν στη Βαρβάκειο και τους απώθησαν τα ματ

Αναρωτιέμαι, αν βγει κάνας χασάπης με μπαλτά και κόψει κανα βιγκανοχέρι θα μιλάνε κάποιοι παλι για Ζακ κτλ;
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

paul25 έγραψε: 04 Ιαν 2020, 20:19
Alien666 έγραψε: 04 Ιαν 2020, 15:57 Προσωπικά έχω γνωρίσει Γερμανίδες vegan που αντιμετωπίζουν τη συγκεκριμένη διατροφή σαν προσωπική επιλογή και δεν πρήζουν τις μπάλες κανενός. Εχω συμφάγει κιόλας μαζί τους, εγώ να τρώω το κρέας μου κι αυτές τις σαλάτες τους. Κανένα πρόβλημα με αυτού του είδους την προσωπική επιλογή.
Ηθικοβίγκαν ήταν και μάλιστα μου λέγανε ότι στη χώρα τους το βιομηχανικά κατεργασμένο κρέας δεν είναι ιδιαίτερα νόστιμο. Ετσι κι αλλιώς ήταν τρεις. Σιγά μην είχαν και οι τρεις άλλους λόγους.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 »

Alien666 έγραψε: 04 Ιαν 2020, 21:54
Ηθικοβίγκαν ήταν και μάλιστα μου λέγανε ότι στη χώρα τους το βιομηχανικά κατεργασμένο κρέας δεν είναι ιδιαίτερα νόστιμο. Ετσι κι αλλιώς ήταν τρεις. Σιγά μην είχαν και οι τρεις άλλους λόγους.
Μπα! Γιαλαντζι θα ηταν, αυτοι σοκαρονται να βλεπουν αλλους να τρωνε κρεας, ειναι σαν εσυ να εβλεπες εναν να ψηνει ανθρωπο και να τον τρωει.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

paul25 έγραψε: 04 Ιαν 2020, 23:09
Alien666 έγραψε: 04 Ιαν 2020, 21:54

Μπα! Γιαλαντζι θα ηταν, αυτοι σοκαρονται να βλεπουν αλλους να τρωνε κρεας, ειναι σαν εσυ να εβλεπες εναν να ψηνει ανθρωπο και να τον τρωει.
Μπορεί...
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Rakomelofronas
Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rakomelofronas »

Orion22 έγραψε: 04 Ιαν 2020, 15:14 αφηνω αυτο εδω
[img]https://i.postimg.cc/3xHm9LGN/Anno ... .png[/img]
Κοσέρ και χαλάλ από την ανάποδη.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”