Αυτες δεν θα ηταν ηθηκοvegan θα ηταν vegan για αλλους λογους.Alien666 έγραψε: 04 Ιαν 2020, 15:57 Προσωπικά έχω γνωρίσει Γερμανίδες vegan που αντιμετωπίζουν τη συγκεκριμένη διατροφή σαν προσωπική επιλογή και δεν πρήζουν τις μπάλες κανενός. Εχω συμφάγει κιόλας μαζί τους, εγώ να τρώω το κρέας μου κι αυτές τις σαλάτες τους. Κανένα πρόβλημα με αυτού του είδους την προσωπική επιλογή.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ιστορική απόφαση στην Μ. Βρετανία : ο ηθικός βιγκανισμός πρέπει να προστατεύεται με νομο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ιστορική απόφαση στην Μ. Βρετανία : ο ηθικός βιγκανισμός πρέπει να προστατεύεται με νομο
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Re: Ιστορική απόφαση στην Μ. Βρετανία : ο ηθικός βιγκανισμός πρέπει να προστατεύεται με νομο
Αναρωτιέμαι, αν βγει κάνας χασάπης με μπαλτά και κόψει κανα βιγκανοχέρι θα μιλάνε κάποιοι παλι για Ζακ κτλ;Alien666 έγραψε: 04 Ιαν 2020, 15:36 Vegan επιτέθηκαν σε κρεοπωλείο στα Εξάρχεια
https://www.taxydromos.gr/Ellada/331115 ... rxeia.html
Vegan επιτέθηκαν σε κρεοπωλείο στην Κυψέλη.
Vegan επίθεση σε pet shop και κρεοπωλείο σε κερατσίνι και πέραμα.
Vegan θέλησαν να μπουκάρουν στη Βαρβάκειο και τους απώθησαν τα ματ
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Ηθικοβίγκαν ήταν και μάλιστα μου λέγανε ότι στη χώρα τους το βιομηχανικά κατεργασμένο κρέας δεν είναι ιδιαίτερα νόστιμο. Ετσι κι αλλιώς ήταν τρεις. Σιγά μην είχαν και οι τρεις άλλους λόγους.paul25 έγραψε: 04 Ιαν 2020, 20:19Αυτες δεν θα ηταν ηθηκοvegan θα ηταν vegan για αλλους λογους.Alien666 έγραψε: 04 Ιαν 2020, 15:57 Προσωπικά έχω γνωρίσει Γερμανίδες vegan που αντιμετωπίζουν τη συγκεκριμένη διατροφή σαν προσωπική επιλογή και δεν πρήζουν τις μπάλες κανενός. Εχω συμφάγει κιόλας μαζί τους, εγώ να τρώω το κρέας μου κι αυτές τις σαλάτες τους. Κανένα πρόβλημα με αυτού του είδους την προσωπική επιλογή.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Μπα! Γιαλαντζι θα ηταν, αυτοι σοκαρονται να βλεπουν αλλους να τρωνε κρεας, ειναι σαν εσυ να εβλεπες εναν να ψηνει ανθρωπο και να τον τρωει.Alien666 έγραψε: 04 Ιαν 2020, 21:54Ηθικοβίγκαν ήταν και μάλιστα μου λέγανε ότι στη χώρα τους το βιομηχανικά κατεργασμένο κρέας δεν είναι ιδιαίτερα νόστιμο. Ετσι κι αλλιώς ήταν τρεις. Σιγά μην είχαν και οι τρεις άλλους λόγους.paul25 έγραψε: 04 Ιαν 2020, 20:19Αυτες δεν θα ηταν ηθηκοvegan θα ηταν vegan για αλλους λογους.Alien666 έγραψε: 04 Ιαν 2020, 15:57 Προσωπικά έχω γνωρίσει Γερμανίδες vegan που αντιμετωπίζουν τη συγκεκριμένη διατροφή σαν προσωπική επιλογή και δεν πρήζουν τις μπάλες κανενός. Εχω συμφάγει κιόλας μαζί τους, εγώ να τρώω το κρέας μου κι αυτές τις σαλάτες τους. Κανένα πρόβλημα με αυτού του είδους την προσωπική επιλογή.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Μπορεί...paul25 έγραψε: 04 Ιαν 2020, 23:09Μπα! Γιαλαντζι θα ηταν, αυτοι σοκαρονται να βλεπουν αλλους να τρωνε κρεας, ειναι σαν εσυ να εβλεπες εναν να ψηνει ανθρωπο και να τον τρωει.Alien666 έγραψε: 04 Ιαν 2020, 21:54Ηθικοβίγκαν ήταν και μάλιστα μου λέγανε ότι στη χώρα τους το βιομηχανικά κατεργασμένο κρέας δεν είναι ιδιαίτερα νόστιμο. Ετσι κι αλλιώς ήταν τρεις. Σιγά μην είχαν και οι τρεις άλλους λόγους.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Κοσέρ και χαλάλ από την ανάποδη.Orion22 έγραψε: 04 Ιαν 2020, 15:14 αφηνω αυτο εδω
[img]https://i.postimg.cc/3xHm9LGN/Anno ... .png[/img]
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση